Homepagina » Financieel » De dode hand van de bureaucratie (video)
De dode hand van de bureaucratie

De dode hand van de bureaucratie (video)

Indien de Europese Unie een bedrijf zou zijn, dan zouden de directieleden – of in dit geval de Europese Commissie – nu allemaal in de gevangenis zitten.

Dat stelt leider van de Britse Onafhankelijkheidspartij Nigel Farage, terwijl hij refereerde aan het feit dat het jaarverslag van de EU voor het 18de jaar op rij is afgekeurd.

Desondanks wil de Europese Unie nog eens een biljoen euro afnemen van de Europese belastingbetaler. Het geld wordt onder meer besteed aan Hongaarse bedrijven die zijn gespecialiseerd in ‘het verbeteren van de levensstijl en -standaard van honden’. Ook wordt 400.000 euro gegeven aan de dansgroep de Vliegende Gorilla’s, met hun eigen ‘taal, ritme en muziek’, aldus Farage.

Hij merkt op dat de belastingbetalers er genoeg van hebben. Ze hebben genoeg van alle auto’s met chauffeurs, de extravagante gebouwen en het rondreizende circus dat ook wel het Europees Parlement wordt genoemd.

De Europese projecten die worden gefinancierd met belastinggeld lopen volgens Farage steeds uit op een mislukking. Het is volgens hem allemaal gebaseerd op de onjuiste gedachte dat de staat rijkdom kan scheppen wanneer ze beschikt over macht en geld.

“De dode hand van de bureaucratie vernietigt innovatie en banen in Europa,” besloot Farage. “Nationale democratie en vrije markten zouden een veel beter model vormen.”

Bron: YouTube/europarl

Gerelateerd:

 Vind je deze info waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Pascal,

  spijker en kop enzo, en ondertussen proberen ze ook nog iedere vorm van nationalisme the fragmenteren met massa immigratie. Totale infiltratie van media, politiek, handel en psychologie. Daarom is de weerstand minimaal. Mensen raken daardoor direct in een defensieve reflex als je deze topics aansnijd. Men gaat er dan direct vanuit dat je 6 milioen joden wilt vermoorden. Terwijl naar mijn mening zij ook als een voertuig/offervee worden gebruikt door de kleine groep zionisten.
  En betreft de geschiedenis boeken ben ik het volledig met je eens, en revisionisme is erg belangrijk willen wij dit gedrocht ten gronde richten.

  Bedankt voor je post, doet me goed te zien dat er mensen “wakker” zijn 🙂

  1 likes
 2. Het is verbazingwekkend dat dit soort artikelen niet op NL media te zien/lezen is. Belachelijk gewoon! Bedankt Niburu voor het uitbrengen van eerlijk nieuws!
  Biast/partijdig/corrupte media:
  *Nu.nl
  *Nos
  *alle nederlandse mainstream media

  1 likes
 3. Hoi Sane, dank je voor je reactie.
  Mijn denkwijze gaat nog wat verder alleen dan lopen we het onderwerp wel voorbij.Ik denk nu aan onze geschiedenis omdat we duizenden jaren geleden altijd geloofde in de sterren met RA en ISIS en meerder en dat wij sinds 2000 jaar opgescheept zitten met een Bijbel en Jezus Christus die door de Joden is geschreven, ja een rol die in een grot gevonden is Hmm:( Ik krijg nu het idee dat we al meer dan 2000 jaar heftig beetgenomen worden met een manipulatie boek en de kerk die je een poot uitdraait. De Sfinx gebouwd in het leeuwen tijdperk 12.000 jaar oud en de piramides die op sterren gericht staan 4500 jaar oud en wij hebben een oud boek uit een grot. Hoever loopt deze geschiedenis bedrog terug en waar hadden we moeten staan. Ik ben bang dat dit niet meer uit muur tekeningen te achterhalen is of dat we het niet mogen zien. Het is een basis van waar we nu staan.

  1 likes
 4. Een geweldige man die precies aangeeft wara het fout zit. Schakel eerst de basis van elk probleem uit(overheid en haar politici/ambtenaren), vervolgens kun je de symptomen bestrijden(bv. Bankiers en Duurzaamheidsgraaiers). Zoalng het eerste niet is opgelost, leidt het klagen over symptomen tot niets.

  0 likes
 5. Mooi gesproken

  0 likes
 6. Die bureaucratie doen we ook zelf. Als wij menen dat er sprake is van overlast bij coffeeshops, voeren wij een wietpas in. Een paar extra agenten die een oogje in het zeil houden is goedkoper…

  Maar er wordt tegenwoordig bijna uitsluitend een registratiesysteem ingevoerd om een probleem aan te pakken. Leuk hoor, als je weet dat 30% in een wijk crimineel is, maar aanpakken is vaak een stap te ver.

  0 likes
 7. [quote name=”days of our lives”]Die bureaucratie doen we ook zelf. Als wij menen dat er sprake is van overlast bij coffeeshops, voeren wij een wietpas in. Een paar extra agenten die een oogje in het zeil houden is goedkoper…

  Maar er wordt tegenwoordig bijna uitsluitend een registratiesysteem ingevoerd om een probleem aan te pakken. Leuk hoor, als je weet dat 30% in een wijk crimineel is, maar aanpakken is vaak een stap te ver.[/quote]

  Het aloude spelletje van PROBLEEM, REACTIE, OPLOSSING.

  0 likes
 8. Bureaucratie is voornamelijk gericht op tegenwerking. Afromen van de menselijke creativiteit. In dit betoog van Nigel Farrage wordt dit wel duidelijk neer gezet.

  0 likes
 9. Hem zouden we eens in de Tweede Slaapkamer moeten zetten, dan zou hij de boel eens lekker wakker schudden 😀

  0 likes
 10. Farage is een geweldige man. Toegegeven dat hij de vinger op de zere plek legt kan ik me ook niet aan de indruk onttrekken dat de wortel van het probleem toch echt bij de mensen zelf ligt…In eerste instantie geven we te veel van onze macht weg door steeds maar weer op dezelfde(schaamteloze)politieke partijen te gaan stemmen en braaf datgene doen wat zij van ons verlangen.Daar begint het al mee.

  “Morality is doing wat is right regardless of what you’re told”

  “Obedience is doing what is told regardless of what is right”

  Ik kies voor de eerste

  0 likes
 11. Eindelijk. Hier nog een fijn commentaar van deze man. Een filmpje van enige tijd geleden.

  http://www.youtube.com/watch?v=2gm9q8uabTs

  0 likes
 12. En de reactie van Van Rompuy is typisch zou ik zeggen.

  http://www.youtube.com/watch?v=R5r9fHdLXeM&feature=fvwp&NR=1

  0 likes
 13. Man met een enorme passie en hartstocht in zijn betoog, ontzettend frustrerend dat de bureaucraten niet meer naar hem luisteren…..

  0 likes
 14. Brandenburg, duurzaamheid graaiers bestaan niet, vooral in nederland niet, want die krijgen hier geen kans.
  Je bedoelt vast de korte termijn graaiers. Mensen die snel geld willen verdienen en als ze de omgeving verziekt en uitgeput hebben, gauw weer wat anders zoeken.

  0 likes
 15. ik denk eerder dat we ipv van reageren,(ook ik)eens de straat op moeten,maar ja wie neemt het voortouw.
  er moet toch een goede organisator te vinden zijn,om alles in goede banen te leiden.
  maar niets is minder waar we blijven reageren (wat moet natuurlijk)maar doen verder niets en zo geef je de elite de vrijbrief om ons uit te zuigen.

  0 likes
 16. De Bureaucratie is een systeme die door de machthebbers werd bedacht om invloed en controle op mensen meer te beheersen.

  0 likes
 17. Bureaucratie en angstcultuur gaan samen.
  Je zou veronderstellen dat bij de overheden de grootste ‘avonturiers’ werken, ambtenaren hebben immers een grote rechtszekerheid. Weinig kans op ontslag wegens disfunctioneren.
  Geen ondernemers dus …. het lef tot eigen initiatief kan leiden tot conflicten en isolement.
  Tijdens de formatie van ambtelijke organisaties ontstaan gaten op leidinggevende posities, die worden ingevuld vanuit een bestaand netwerk..
  Zo ontstaan netwerken die zichtzelf in stand houden, en die intolerant staan t.o.v. andersdenkenden.
  Dit heeft tot gevolg dat onder de oppervlakte een dreiging ontstaat, waardoor de angst om te bewegen bij medewerkers gaat overheersen.
  Het lef tot ondernemen brokkelt af, en het hebben van een eigen mening is ongewenst en leidt tot isolement van het individu. Het vraagt moed en kracht om dat vol te kunnen houden.
  Aldus zakt de kwaliteit van zo’n ambtelijke organisatie tot een bedenkelijk dieptepunt.

  0 likes
 18. [quote name=”kengai”]Brandenburg, duurzaamheid graaiers bestaan niet, vooral in nederland niet, want die krijgen hier geen kans.
  Je bedoelt vast de korte termijn graaiers. Mensen die snel geld willen verdienen en als ze de omgeving verziekt en uitgeput hebben, gauw weer wat anders zoeken.[/quote]

  Ach wee oh naievelingen, in nederland verdwijnt jaarlijks 18 miljard in de duurzaamheidsindustrie, zelfs op kamer vragen moet men bedragen ontwijken, omdat men niet weet waar deze miljarden gepompt in duurzame energie blijven. Het verdampt allemaal, echter zij die drijven op belastinggeld in de duurzaamheidindustrie worden rijker en rijker, zoonder een winstgevend product te bieden. DUURzaamheidsgraaiers dus.

  0 likes
 19. Ferage is wel en goede!Maar wat hij niet weet is dat de hele bul opgezet is om kapot te gaan er zijn plane in plane en die zijn weer pakt in en plan.

  0 likes
 20. [quote name=”kengai”]Brandenburg, duurzaamheid graaiers bestaan niet, vooral in nederland niet, want die krijgen hier geen kans.
  Je bedoelt vast de korte termijn graaiers. Mensen die snel geld willen verdienen en als ze de omgeving verziekt en uitgeput hebben, gauw weer wat anders zoeken.[/quote]

  Dat meent u niet zeker. Ja ook Nederland is zwaar corrupt met name in die zogenaamde duurzaamheidsbedrijfstak.

  0 likes
 21. @kengai

  De duurzaamheid die jij bedoelt is al helemaal niet duurzaam.
  Lege fabrieken die verdienen geld geven een winst waarmee ze in een slavenarbeidland zoals china 2 fabrieken mee kunnen openen.Onze zo mooie co2 hoax.Want is dan de opbrengst van de gespaarde co2 ,dat ze er het dubbele van maken in een slavenland en het hier in het westen banen kost.De zo2 is een hoax opgezet voor en door monopolies.Als ze daadwerkelijk een schone wereld hadden moeten ze maar is beginnen met de oliebaronnen op te sluiten die alle patenten voor echt schone energie opkopen of de tesla energie doorontwikkelen en vooral stoppen met hun kerntroep ,we kunnen allang veel schoner maar dit wordt niet toegestaan en de zognaamde groenen partijen doen vrolijk mee die zijn behoorlijk machts geil.En niet zo groen dus.Ze laten monsanto die een gevaar is voor de gehele wereld ook lekker verder klote.Groen laat me niet lachen.

  0 likes
 22. Naar mijn mening is het plan zo, FED creëert een crisis met een plan en zo moeten de VS en de EU failliet en als dat gebeurd zijn andere continenten al failliet. Als dat gebeurd is neemt de NWO al het goud van de EU in beslag wat in de VS zo goed bewaard lag. De Federal Reserve heeft de sleutel al en wil de Duitse inspecteur niet meer toelaten. We gaan in de loop van tijd een FED incasso krijgen die het niet betaalde papier aan goud gaat incasseren. Met dat GOUD heeft de FED New World Order een fundament om als wereldleider te kunnen functioneren. Dit zal de grootste RIPP OFF of Jodenstreek aller tijden worden. Ik twijfel erg aan die banken en hun macht want als je iets heb wil je meer, het is een verslaving aan macht. Mijn inziens is de 2de WO nooit gestopt en zijn de NAtionalisten gestopt maar de ZIonisten waar NA-ZI voor staat doorgegaan met hun doel. Zionisten zijn verantwoordelijk voor iedere WO op de planeet. Geschiedenis is totaal gelogen dus die boeken kunnen in de vuilnisbak.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Afvallen met hypnotherapie

Bizar effectieve methode om gegarandeerd af te vallen

Als het gaat om afvallen, dan weet ...

diabetesvrij

Hoe je snel en gratis van diabetes geneest zonder onzin

Diabetes is een ziekte waarbij je bloedsuikerwaarde ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

We zijn in Nederland knettergek. Oud-VVD-Kamerlid veegt vloer aan met 'idioot voorstel' om snelheid te verlagen op de snelweg

We zijn in Nederland knettergek. Oud-VVD-Kamerlid veegt vloer aan met ‘idioot voorstel’ om snelheid te verlagen op de snelweg

Het kabinet heeft aangekondigd dat de maximumsnelheid ...

Mysterieuze structuur op Antarctica verdwijnt van Google Earth. Ze kunnen nog steeds niet verklaren wat ze hebben ontdekt

Mysterieuze structuur op Antarctica verdwijnt van Google Earth. Ze kunnen nog steeds niet verklaren wat ze hebben ontdekt

Er is momenteel het nodige te doen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.