Buitenland

Klokkenluider over ‘verwijderd’ materiaal op laptop Hunter Biden: ‘Absoluut angstaanjagend’

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

De laptop van Hunter Biden, de zoon van de Amerikaanse president Joe Biden, wordt ook wel ‘de laptop uit de hel’ genoemd. Een klokkenluider die naar Zwitserland is gevlucht omdat hij voor zijn leven vreesde, is van plan om de komende weken 450 gigabytes aan verwijderd materiaal op de laptop vrij te geven, schrijft Kyle Becker op Substack.

Jack Maxey, een collega van Steve Bannon, sprak met de Britse Daily Mail over wat hij tot dusver heeft aangetroffen op de laptop. Hij zei dat men in de Verenigde Staten meerdere keren een onderzoek naar de laptop heeft gedwarsboomd. Maxey vermoedt dat de FBI erachter zat.

“Het is een beangstigende ervaring geweest, maar we hebben ons doel bereikt,” zei hij. “We hebben 450 gigabytes aan verwijderd materiaal aangetroffen op Hunter Bidens laptop, waaronder 80.000 afbeeldingen en video’s, honderden e-mails over Metabiota en dingen die absoluut angstaanjagend zijn. Iedereen op aarde is voorgelogen, met name de Amerikanen.”

Binnen 15 minuten verwijderd

“Uit pure wanhoop heb ik dit in februari aan een vriend laten zien omdat niemand naar me wilde luisteren,” zei Maxey. “Geen enkele nieuwsorganisatie wilde het materiaal aannemen. De Daily Mail was de eerste.”

De klokkenluider vertelde dat er grote zwarte voertuigen voor zijn huis geparkeerd stonden en dat er vreemde dingen gebeurden. Vrienden belden hem iedere dag om te vragen of hij nog in leven was.

Toen hij een deel van het materiaal op de laptop uploadde naar vijf verschillende dropboxen – twee in de Verenigde Staten, één in Nieuw-Zeeland en twee in Groot-Brittannië – werden ze binnen een uur en 10 minuten verwijderd. De meeste waren binnen 15 minuten al verwijderd.

Dit zou ieder fatsoenlijk mens doodsbang moeten maken

Vervolgens slaagde hij erin het materiaal te uploaden via Swiss Transfer. Hij plaatste het ook op Twitter, waarna zijn account vrijwel meteen werd opgeschort.

Dit betekent dat onze inlichtingendiensten, die beweren dat ze niet weten waar Hunter Bidens laptop is, het internet afspeuren om te kijken of dit materiaal wordt vrijgegeven, zei Maxey. “Dit zou ieder fatsoenlijk mens in het Westen doodsbang moeten maken.”

4.9 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anna
Anna
3 maanden geleden

Ziekelijke shit

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
3 maanden geleden

De luie woke wereldbevolking krijgt wat het verdiend.
En dat is de hel op aarde.
Aangezwengeld door een stelletje duivels die vrij spel hebben.

Gezond verstand
Gezond verstand
3 maanden geleden

”laptop uit de hel” haha over honderd hebben we nog geen inhoud van de laptop gezien . Ze houden ons bezig met zogenaamde hoop dat er wat gebeurd.

Ryan
Ryan
3 maanden geleden

De smeerlappen worden Allemaal aan het licht gebracht
Alles komt naar buiten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

66
0
We lezen graag je reactie!x