Homepagina » Financieel » De familie Rothschild bezit vijf keer zoveel als de acht rijkste mensen ter wereld samen
De familie Rothschild bezit vijf keer zoveel als de 8 rijkste mensen ter wereld samen

De familie Rothschild bezit vijf keer zoveel als de acht rijkste mensen ter wereld samen

Ontwikkelingsorganisatie Oxfam Novib stelt in een recent rapport dat de acht rijkste mensen op aarde evenveel vermogen bezitten als de 3,6 miljard armste mensen.

Tot die acht rijkste mensen rekent de organisatie onder meer Bill Gates, Warren Buffett, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg en Michael Bloomberg.

De acht rijkste mensen ter wereld bezitten gezamenlijk 426,2 miljard dollar.

Bankiersmodel

Nieuwe gegevens over de verdeling van de rijkdom in de wereld wijzen volgens Oxfam Novib uit dat de armste helft van de wereldbevolking minder vermogen heeft dan eerder werd aangenomen.

De hulporganisatie waarschuwt dat zulke ongelijkheid leidt tot grote politieke woede. Het breekt onze samenlevingen op en ondermijnt democratie.

Oxfam Novib vermeldt daar niet bij dat deze ongelijkheid voortkomt uit het huidige bankiersmodel dat in de 18e eeuw is ontwikkeld door Mayer Amschel Rothschild, schrijft Activist Post.

Zonen

Met de hulp van zijn vijf zonen wist Rothschild te profiteren van de Franse Revolutie door oorlogsmaterialen te leveren en te financieren.

Zijn zonen richtten banken op in Frankfurt, Napels, Wenen, Parijs en Londen. De bank van de Rothschilds was de eerste die over grenzen opereerde.

De Rothschilds leenden geld aan overheden om oorlogen te financieren en wisten op die manier een enorm fortuin te genereren, schrijft Investopedia.

Onvoorstelbaar

Anno 2016 is de familie onvoorstelbaar rijk, maar toch worden de Rothschilds vrijwel nooit genoemd als de rijkste en meest invloedrijke familie ter wereld.

Hun kapitaal en bezittingen worden onderverdeeld tussen de vele familieleden en houdstermaatschappijen.

Zo nu en dan verschijnt een enkel lid van de familie op een lijst van rijkste individuen. De familie als geheel bezit echter het grootste fortuin ter wereld.

Twee biljoen

Het fortuin van de Rothschilds wordt traditiegetrouw geïnvesteerd in private bedrijven. De meeste familieleden werken voor deze corporaties, aldus Investopedia.

De website schat het fortuin van de familie op ruim twee biljoen dollar.

De Rothschilds zijn actief in verschillende industrieën, waaronder financiële diensten, vastgoed, mijnbouw, energie en zelfs liefdadigheidswerk.

Drie kwart

Er zijn nog een paar financiële instellingen van de Rothschilds actief in Europa, waaronder N M Rothschild & Sons Ltd in Groot-Brittannië en Edmond de Rothschild Group in Zwitserland.

De familie bezit ook een aantal wijngaarden in Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika en Australië.

De Rothschilds hebben ongeveer vijf keer zoveel geld als de acht rijkste mensen ter wereld samen, die zoals gezegd evenveel vermogen hebben als de armste 3,6 miljard mensen.

De familie bezit dus in ieder geval meer dan drie kwart van de wereldbevolking, concludeert Activist Post.

[Activist Post]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Loki schreef:

  Communicatie met Oxfam Novib

  Uw verhaal in deze klopt niet helemaal. U vermeld namelijk niet de fam. Rotschild. Eigenaar van alle Centrale Banken van landen met wurgcontracten.
  Het geschatte vermogen is zo groot, dat als dit verdeeld zou worden onder de wereldbevolking, dan zou iedere burger 78 miljoen dollar krijgen. Dat is pas een schande!!! Ook een van de redenen waarom zij niet in de Quote 500 staan. Het blad is van de fam. Rotschild. Ofwel zij leiden met zaken af om hun eigen rijkdom te verdoezelen. U heeft als organisatie dus geen best onderzoek gedaan.

  Antwoord ON;

  dank je wel voor je reactie: ik weet zeker dat de Rotschild familie in de lijst met allerrijksten in de wereld staat. Zo ver wij weten behoren ze echter niet tot de rijkste 8, maar je hebt gelijk ook wij kunnen een
  foutje maken. Overigens gaat het ons niet zozeer om wie de allerrijksten precies zijn, maar vooral willen we met dit nieuwe rapport laten zien dat de ongelijkheid in de wereld zo gegroeid is dat slechts 8 mensen samen evenveel rijkdom hebben als de armste helft van de wereldbevolking. Wat ons betreft is extreme ongelijkheid is een bedreiging voor de hele samenleving, het ondermijnt economische groei, creëert sociale onrust en het zorgt dat de allerarmsten ook arm blijven. Het rapport is ook geen
  aanklacht tegen deze specifieke 8 mensen. Deze 8 mensen zijn slechts symbolen van ons gebroken economische systeem.

  wij roepen overheden om belastingontwijking tegen te gaan, en om de Œrace to the bottom¹ tegen te gaan. Deze overheden kunnen dit belastinggeld juist gebruiken om te investeren in gezondheidszorg, onderwijs en het creëren van banen. Overheden zouden ook bedrijven moeten ondersteunen die zich goed inzetten voor hun werknemers en de samenleving in zijn geheel.

  Ik hoop dat je het daar met ons mee eens bent

  Re antwoord;

  Het is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar uit meerdere onderzoeken is gebleken dat juist deze armoede in stand wordt gehouden door de Rijken der Aarde. Maar inderdaad daar gaat het niet om. Jullie hebben het over belastingontwijking, en ook daar zitten haken en ogen aan. Vaak zijn het juist de overheden die hier zelf aan meewerken door Rijken en multinationals vrij-baan geven met akkoorden, doorsluizen, enzovoort. Dat gebeurd ook in Nederland en dan gaat het vaak om astronomische bedragen. Dan spreek ik over miljarden.

  Weet je eigenlijk Stefan waarom wij burgers belasting moeten betalen? Je zal waarschijnlijk denken voor voorzieningen van het sociale en maatschappelijke systeem. Dat is maar deels waar. Want feitelijk pleegt men belastingdiefstal/roof in opdracht van jawel de Rothschild en zijn bank DNB (is niet van de Nederlandse staat). Tuurlijk staan de Rothschild in de lijst der Rijken maar niet met de juiste gegevens. Wat zij dus doen, zijn via hun Centrale Banken landen wurgcontracten op te leggen. Begrijp je nu de term “staatschuld”.

  En nu komt ie daar betaald de burger belasting voor, een eis van de Rothschild.

  Begrijp je nu waarom de Rothschild familie veel rijker is dan ze voordoen als ze jaarlijks vele miljarden opstrijken via een listige truc die ze landen hebben opgelegd. Op dit moment wordt hun vermogen geschat op, niet schrikken, $ 495.000.000.000.000.000,- .

  Begrijp je ook nu waarom Rusland zo zwart wordt gemaakt nadat ze hun centrale bank het land uit hebben geschopt door het contract niet meer te verlengen. En Iran wordt gedemoniseerd, want dit land heeft nog geen CB. Dus dat moet kapot worden gemaakt.

  Wie ik hierin ook mis is de familie Rockefeller, familie Murdoch (mediagigant).

  Alleen al deze 3 families hebben een enorme macht op wereldniveau en manipulatie van financiële stromen.

  Bijvoorbeeld een Bill Gates is maar bij hen, een luis in de pels. Een marionet die voor hen werkt. Kinderen de dood in heeft gejaagd met besmette en verlopen vaccins.

  Stefan ik begrijp jullie stelling heel goed maar je zal dieper moeten graven om de waarheid boven tafel te krijgen, want zeker is at jullie nu doen is maar een druppel op de gloeiende plaat en feitelijk niets op lost.

  Maar ik begrijp dat je ergens moet beginnen, maar houdt er rekening dat overheden net zo corrupt zijn als de rijken zelf.
  Zie mijn 2 namen. ( Mens + Natuurlijk Persoon)

  antwoord ON;

  dank voor je mail: ik denk dat we het grotendeels eens zijn en jazeker: wij willen nog veel meer onderzoek doen, juist om dit soort mechanismen bloot te leggen./

  We houden je zeker op de hoogte

  Het moge duidelijk zij dat Oxfam Novib pas ergens onder de top zit te graven en de volledige waarheid der rijken nog niet kent of ze …………..

  40 likes
  • Kees Loodtviool schreef:

   Ik zou wat minder hoog van de toren blazen, als ik jou was. Jij speculeert, en vindt dat anderen dat als feit moeten aannemen. De reden dat mensen arm zijn, is niet dat de rijken al het geld inpikken. De reden is dat arme mensen hun zaken niet op orde hebben en vervallen in religie. Afrika: de bevolkingsaanwas is daar zo groot, dat het niet eens welvarend KAN worden. Bovendien schiet de islam daar wortel, waardoor ze terug in de tijd raken: devolutie. Azië: invloed islam en eveneens veel te grote bevolkingsaanwas. Landen die een normale bevolkingsaanwas hebben en geen last van religie: gaat prima. Denk daar maar eens over na.

   7 likes
   • Loki schreef:

    Denk je dan eens na over armoede in Nederland zelf. Daklozen en voedselbanken groeien gestaag.
    Ik heb mijn leven keihard gewerkt en moet nu rondkomen van een honger inkomen na 2 hartinfarcten. Ben alles kwijtgeraakt. Armoede komt overal voor en niet alleen in Afrikaanse landen. Ondertussen worden wij weldegelijk kaal geplukt door onze overheid en ik speculeer niks of ben je bang voor de waarheid.
    Ik blaas lekker door want de waarheid mag gezegd worden.
    Doe is beter onderzoek en ga is nadenken hoeveel belastinggeld je je hele leven betaald en denk dan eens na of dat wel legaal gebeurd. Niet dus en neem van mij aan dat 99% van de bevolking dat niet eens weet of begrijpt hoe het systeem werkt. Je wordt namelijk een mooie fopspeen voorgehouden.

    27 likes
    • Kees Loodtviool schreef:

     Maar je wordt toch opgevangen door het sociale vangnet in Nederland?

     1 likes
     • exegese schreef:

      Alleen jammer dat dat net nogal grote gaten heeft waar je vrij makkelijk doorheen valt als je te duur, te moeilijk, te lastig wordt, of niet voldoet aan één of ander vaag regeltje, bedacht door één of andere vage lakei zonder enig verstand van zaken, ondanks dat je als gewone arbeider in Nederland je leven lang het grootste deel van je zuur verdiende loon aan dat zogenaamde vangnet hebt betaald. Ook jammer dat ze druk bezig zijn om dat vangnet zo mogelijk helemaal weg te bezuinigen en het daarvoor bestemde geld of in de zak stoppen of uitdelen aan mensen die er nooit een dubbeltje aan bijgedragen hebben. Ook jammer dat al het benodigde belastinggeld hoe langer hoe meer alleen maar opgehoest moet worden door mensen die het minst verdienen en dat hoe langer hoe meer bedrijven hun winsten wegsluizen via zogenaamde belastingontwijking (niet te verwarren met belastingontduiking wat eigenlijk hetzelfde is maar doordat je zelf de regels mag bepalen dus ook weer niet), die uiteraard alleen weggelegd zijn voor gladde zakenlieden met de nodige connecties met de criminele bovenwereld. Dat zijn de trucjes die zorgen dat de verhoudingen zo scheef mogelijk zijn en ook blijven, met dank aan onze overheden en regeringsleiders en al waar zij hun oren naar laten hangen.

      8 likes
     • Tinus Blaaskaak schreef:

      @Kees Loodtviool,

      Dat is ook mooi gezegd, maar is het ook realistisch want hoe sociaal is de mens die alleen maar met wrok en afgunst naar andere kijkt. Naar mijn mening ben je toch afhankelijk van organisaties. We leven en zitten nog steeds met een mens die geheel geprogrammeerd en gemanipuleerd is waar het bewustzijn nog slapende is en dus niet bemerkt word door die mens.

      Laten we het gaan zien wie en wat er gaat komen.

      2 likes
   • Gezinusk schreef:

    Afrika is voor een aanzienlijk deel arm gebleven door corruptie die veelal door het westen tot stand werd gebracht om er marionettenregeringen te plaatsen waardoor westerse bedrijven er de vruchten plukten. Ook dat mag gezegd worden en gaat terug tot de dagen van Cecil Rhodes die in Afrika goud en diamantmijnen bezat en later in de handen kwamen van de Rothschild familie. Nigeria had zijn vetes met Shell. De Afrikaanse Landen die geen bodemschatten bevatten lieten ze links liggen zoals Malawi die hierdoor nooit grote opstanden of burgeroorlogen heeft gekend.

    Neemt niet weg dat de bevolkingsgroei in veel Afrikaanse landen een probleem is omdat in veel Afrikaanse landen nog steeds geld dat een groter gezin meer oplevert zoals een bruidsschat waarbij gerekend word in geiten en koeien. Daarentegen brengt het Vaticaan ook geen oplossing die de pil in Afrikaanse landen verbied als zijnde godslastering.

    De vele VN-hulporganisaties die in Afrika actief zijn brengen ook te weinig. Ik heb veel respect voor de veldwerkers op locatie maar weet uit eigen ervaring dat de meeste hulporganisaties aan symptoombestrijding doen terwijl er nooit degelijk aan een goede infrastructuur werd gebouwd.

    Wel krijgen ze van alles cadeau. Een nieuwe tweede hands fiets, jas, horloge, radio of televisie, die krijgen veel Afrikanen gewoon voor niks. Ze hoeven er dankzij deze organisaties niks voor te doen. Veel Afrikanen blijven hierdoor afhankelijk van en dat word nou juist in de hand gewerkt. Terwijl er veel grotere aantal al lang geleden geleerd had kunnen worden hoe op eigen benen te staan, uitgezonderd de grote steden zoals Johannesburg waar de verhoudingen iets anders liggen dan in de kleinere plaatsen en op het platte land.

    4 likes
   • Kadafi schreef:

    Heb je last van Struisvogel effect.

    0 likes
   • muffin schreef:

    Kees., misschien wordt t tijd dat je eens flink struikelt en die walgelijk bekrompen mening van je heroverweegt! Leo ulhannes was een passender nick geweest.

    0 likes
   • Een andere gedachte schreef:

    Ik denk dat als het Islamitische bank model wordt opgesteld in plaats van het kapitalistische model waarmee we tegenwoordig te maken hebben, dat het voor de mensen in de wereld een heel stuk beter zal zijn. Afgeven op een religie waarvan men niet eens weet wat voor economisch model zij voorstelt is wel erg naief. Je hoeft het er niet mee eens te zijn, maar het grootste probleem van de economie is het toestaan van rente.

    0 likes
  • m. smit schreef:

   Zo is dat maar wat ze niet hebben is goud!!! Deze entiteiten zijn dood!! Totaal geen aandacht meer aan geven….

   0 likes
 • loek123 schreef:

  ik weet het, klopt niet, maar als ieder mens zo’n bedrag krijgt van 78 miljoen, dan is geld niets waard, we moeten dan toch gewoon aan het werk.
  dus hier zie je eigenlijk dat geld waarde heeft bij schaarste, is met alles in princiep zo.
  dumpt de fam. Rotschild nu alles is het niets waard.
  dus als een aantal personen het hebben is dat genieten voor hun,
  Dus het volk zou gewoon een nieuw banken systeem moeten opzetten nieuw geld. en alles crime banken weg. maar waar en wie begint. en hoe

  7 likes
  • Loki schreef:

   Loek123

   Waarom denk je nou dat BRICS landen zo dwars gezeten worden?
   Kijk even wat er gebeurd met;
   Brazilië, in economische malaise is zo goed als failliet.
   Rusland wordt aan alle kanten zwart gemaakt en heeft CB eruit geschopt.
   India schopt het papieren geld systeem overhoop in opdracht van hogerhand.
   China wordt evenals Rusland gedemoniseerd en krijgt van meerdere zaken de schuld.
   South Africa hoor je weinig over maar intern borrelt het.

   Zie je nu wat er gebeurd, zij proberen het maar worden aangepakt.
   Vergeet Moammar al-Qadhafi (Khadaffi) even niet, want die wou een nieuw geldsysteem op basis van goud creëren, werd zwart gemaakt, vermoord door de VS en het land in puin geschoten. Werd afgescheept als dictator.
   Kijk naar Syrie en Assad die niet mee wilde werken aan een gaspijplijn door zijn land. Maar Assad moet en zou weg en werd afgescheept als dictator. Land aan puin geschoten door VS en NAVO bondgenoten. Rusland heeft het moeten oplossen door er een stokje voor te steken.
   En zo kunnen we nog wel even door gaan.

   Wie zou hier nou allemaal achter zitten? Wat denk jezelf.

   26 likes
 • Elise49 schreef:

  Van de 10 mensen gaat er maar 1 door naar Atlantis. De hele agenda draait hierom. Dus ook mensen die denken dat ze het nu nog goed hebben gaan eraan. Als contant geld weg is, dan gaat de afvalrace supersnel.(totale controle) Tel daarbij oorlog en rampen erbij op, dan is het aantal van 500 miljoen mensen nog over, binnen enkele tientallen jaren een feit.
  Onlangs hier een topic over een rabbijn die zei dat 2022 het jaar is van de sterrenexplosie. Op Denver airport(Calorado) ligt een gedenksteen van de vrijmetselarij voor mensen die in 2094 nog leven. De joden(geef hen niet de schuld van de agenda, maar de Judassen) tellen met 72 jaar(cycli van leven/zie kirchen). 2094 – 72= 2022.
  Of die Niburu nu een natuurlijke of een menselijk/technologisch iets is, feit blijft: we worden nu al sneaky stelselmatig op allerlei manieren opgeruimd. Denk aan: contradixie wetgeving, farma , veel te veel verplicht betalen, slechte basiszorg, chemisch voedsel/kleding, chaos op alle vlakken, vooral voor mensen die weinig te besteden hebben en voor vele mensen met beroepen op modaal en eronder, niet genoeg betaalbare woningen/fatsoenlijk werk, veel mensen zijn al dakloos, leraren die onder druk staan van bovenaf etc. Alles bij elkaar is het al 1 trieste boel. Ik geloof niet, dat het nog goed komt, omdat het op teveel vlakken niet goed gaat. Veel gemeentes in ons land doen aan creatief boekhouden. Feitelijk zijn die allang failliet. Iedereen snapt toch wel, dat dit niet zo door kan gaan en dat er een dag komt, waarbij de hele zooi/systeem in elkaar klapt.(dit gaan verbloemen met een ramp/oorlog, zoals zo vaak al in de geschiedenis gebeurt is) En als dat gebeurt/flinke chaos, je dan zelf echt moet gaan overleven. Dus als je denkt dat als contant geld wegvalt het beter gaat, dan ben je stekeblind. En dat is waar de bijbel het over heeft: mensen die niet willen zien, wat er gaande is. Als alle vrijwilligers nu zeggen dat ze niet komen/thuis blijven, dan valt de hele maatschappij al in elkaar. Dat zegt toch al genoeg. Waarom denk je dat mensen nu verplicht vrijwilligerswerk moeten doen? Om al die gaten van het systeem op te vangen en tegelijkertijd zit je voor altijd vast in het systeem/helemaal als contant geld wegvalt! Nu wakker!
  Als ik genoeg geld had, dan ging ik echt naar een gebied waar weinig mensen wonen en die nog primitief leven(diep in het oerwoud in Brazilië/Aboriginals/bij grotten etc). Ik(als ouder) zou het jongeren aanraden om het te doen, als ze het kunnen.

  7 likes
  • weg met ons schreef:

   @Elise49, angst, angst, angst en zo verkeerd de mens al honderden jaren in angst, omdat we rampen en ellende tegemoet moeten zien en als de ene ramp niet komt dan komt de andere wel.

   Maar waarom bang of angstig zijn voor wat gaat komen? Beter is dan maar proberen de ‘angstmakers’ en de elite, de machthebbers bij de ballen te pakken en te vertellen dat ze evenzo goed mogen doodvallen en hen dat ook zal overkomen.

   Dood gaan iedereen, ooit een keer, treed de dood met opgeheven hoofd tegemoet en zorg dat je er klaar voor bent, wat heeft een mens te verliezen? Een leven die eindig is en een lichaam die slechts een vehikel is van de ziel? Vroeg of laat gaat ieder organisme sterven, so be it en accepteer het daarom maar en laat de hufters die macht en meer macht willen in het geloof en de waan dat zij dit beetje miezerige leven naar hun hand moeten zetten om het te hebben als een vorm van klaarkomen in een impotent leven.

   De echte angst ligt bij de elite, die hebben wat te verliezen, met hun bleke uitgewoonde karkassen van lijven die een spoor van dood en ellende hebben achtergelaten. En de jonge elite zal ook hetzelfde lot moeten ondergaan dan de oude generatie als ze niet tot inkeer komt….Angst om te verliezen en angst om te sterven en dit gammele leven ooit vaarwel moeten zeggen met wederom een spoor van dood en ellende achter zich latende….Idioten zijn het, lege omhulsels zonder ziel en warmte of liefde gekend te hebben! En dat noemen ze leven!?…Na de dood is iedereen weer gelijk en niemand zal het lukken om te leven na de dood zoals men het hier heeft gedaan, als er al wat na de dood valt te (be)leven….

   9 likes
   • Elise49 schreef:

    Je hebt gelijk in het algemeen. Ga maar eens procederen tegen de overheid of zelf maar eens zeggen, wat je echt denkt over het systeem tegen een ambtenaar. Als ik dat gedaan had, dan stond ik allang op straat met mijn 2 kinderen. En ja, om zulke dingen heb ik angst, omdat ik weet wat voor horken er bestaan. Wat hebben mijn kinderen eraan, als ik mijn recht wil halen? Niks. Dus het is makkelijk praten over geen angst hebben, als je niet in dezelfde situatie zit. En ja, ik voer mijn strijd met af en toe een balletje opgooien of zo’n persoon laten voelen in dezelfde situatie om voorbeelden aan te geven. Dat wetgeving verstikkend kan werken.
    Ik(51) nu het zat begin te worden, dat vooral van die juppies(die net komen kijken)over mij de baas aan het spelen zijn. Zelfs in je eigen huis! Das geen lekker gevoel. En daar mag ik best angstig over zijn, want zij moeten nog scoren! Dus dan is het zij of ik. Ik verlies dit voor 99%, omdat de wet aan hun kant staat.
    Wordt een beetje moe van het: alles komt goed gelu*.

    0 likes
    • Elise49 schreef:

     Een oermens liet zich ook niet opvreten door dier, als hij of zij meegemaakt had dat het dier al iemand opgevreten had. Die angst zorgde voor de strijd aangaan. Helemaal geen angst meer hebben,is letterlijk je over laten nemen.

     1 likes
    • Tinus Blaaskaak schreef:

     @Elise49,

     Je hoeft geheel niet te procederen maar je moet enkel bij de juiste deur gaan staan!! Niemand doet dat omdat niemand dat weet!!

     0 likes
  • Kees Loodtviool schreef:

   Zoveel geld heb je er niet voor nodig, enkele reis Brazilië kost je een paar honderd eurootjes.

   1 likes
 • Johan schreef:

  pfff en nog hoor ik mensen zeggen geld is alles, geld boven alles.

  wanneer gaat de massa nou eens zien dat geld niet de oplossing is voor al onze problemen wat het ook mag wezen de oplossing is heel simpel en is altijd al aanwezig geweest en we noemen dat LIEFDE just LOVE voor jezelf en elkaar broeders en zusters van een andere vader&moeder. ik zeg laten we GELD voorgoed verbannen van deze aarde en in ruil voor dat moeten we massaal gaan investeren in MENSEN, LIEFDE GEVEN AAN ONZE HARTEN.

  Zolang dit niet gebeurt mensen houd je hart maar vast! we gaan namelijk als dit zo door blijft gaan richting een transhumanisme dit is een feit waarom omdat het simpelweg al aanwezig is en doordat is het niet meer terug te draaien. Transhumanisme is een agenda wat word uitgerold om mensen tot cyborg te transformeren en word je dus ook onsterfelijk nou dit klinkt leuk maar is het totaal niet mensen dit is puur pijn lijden in de game (MATRIX) voor een hele lange tijd moeten we dit gaan meemaken de cyclus zal ongeveer dan 3600 jaar duren en komt er weer een kans om het anders aan te pakken hoe we willen leven. in zon periode zitten we trouwens nu op dit moment heel cruciaal dus kies je voor de organische leven zaad of kies je voor de synthetische leven zaad

  10 likes
 • Rudi Dufornee schreef:

  Ik ben in elk geval blij dat er steeds meer mensen zijn die zich in feiten verdiepen.
  En dit ook delen met ander ga zo door.
  En vooral laten weten ons hierin vermenigvuldigen zodat die lui aangepak kunnen worden.

  9 likes
 • Tineke schreef:

  Ze kunnen het toch niet meenemen, ze gaan zoals ze gekomen zijn en zullen dan verantwoording af moeten leggen, dan benijd ik ze niet, ik geloof in reincarnatie, en dan komt er waarschijnlijk een leven in armoede zonder geld om te ervaren hoe het is als de rijken alles voor zichzelf houden en arme mensen laten creperen.

  1 likes
  • Tinus Blaaskaak schreef:

   @Tinneke,

   Het zou ook geheel anders kunnen zonder afgunst en wrok waar de meeste van jullie in denken.

   Zou het niet zo kunnen zijn dat hun niet van hier zijn en dat JUIST hun wel met geld om kunnen gaan en wij NOG niet!!! Zijn het daarom zij die aangesteld zijn voor deze job om de NOG domme mens te begeleiden met geld in gedrag en behoeftes. Wellicht zit de mens van de planeet aarde nog in een puber fase en MOET het zo gebeuren.

   Waarom denken jullie niet even verder en geven jullie altijd maar af!!!!???

   4 likes
   • AnnoNimbus schreef:

    Maar door alleen ja te knikken krijg je toch geen dialoog? (je moet eens andere uithoeken zien op het web)

    Ik vind alle ideeën hier leuk om te lezen. Voor of tegen. Het geeft je denk-voer….

    2 likes
 • rvsracer schreef:

  Toch eigenlijk best wel knap hoor, wat deze (rijkste) familie(s) gepresteerd hebben.
  Je zou denken dat er een boven natuurlijke kracht mee speelt om deze familie(s) te helpen of te ge(mis)bruiken.

  Zoals Larken Rose schrijft in zijn boek “het meest gevaarlijke bijgeloof” gezag bestaat niet, maar toch bestaat het (of eigenlijk alleen het blinde geloof erin).
  De macht die deze families hebben, bestaat alleen, omdat de rest v/d mensheid zo geconditioneerd is, dat ze er blind in geloven.
  Hierdoor bestaat ook het (feitelijk niet bestaande) gezag van de (r)overheid, de mens is zo geconditioneerd dat ze er blind in geloofd.

  Bewustwording in deze, onder voldoende mensen (globaal) zou een oplossing kunnen zijn, om het gezag en macht van deze familie(s) af te pakken.
  Als dit (door overmacht in aantallen) gebeurd zonder agressie en geweld, zou chaos en anargie tot het minimale beperkt kunnen blijven……

  5 likes
  • weg met ons schreef:

   @rvsracer, het is niet alleen dat, maar ook de gedreven slimheid van deze mensen en inderdaad die zou je kunnen beschrijven als bovennatuurlijk en alsof een onzichtbare macht ze carte blanche heeft gegeven in alles wat ze over honderden jaren wil of zelfs moet bereiken. Deze mensen offeren zelfs hun eigen kinderen nog op als ze te soft blijken en daarin zit ook een deel van de onverklaarbare kracht, deze mensen gaan namelijk over lijken en wie over lijken kan of wil gaan en dat kan zonder ervoor gestraft te worden dan heb je misschien de mogelijkheid om één van de rijkste mensen ter wereld te worden.

   En deze mensen moeten haast wel iets in de richting hebben van een zeer exclusieve en besloten satanische club voor rijken en aanstaande rijken.

   Ze hebben ogenschijnlijk hun ziel verkocht en hun verontschuldiging van het over lijken gaan zal zijn dat ze een zogenaamd hoger doel ergens in de toekomst nastreven, waarbij de bijbel met het zogenaamd uitverkoren joodse volk (ze zijn echter geen joden, doch hebben zichzelf daartoe uitgeroepen) hun manifest is.

   1 likes
 • loek123 schreef:

  dat de 8 rijkste mensen zoveel hebben is een mooi verhaal. maar dit zijn bekende, Gates, Buffett, Bezos, Zuckerberg en Bloomberg. Maar dan zijn er nog veel mensen die uit de spotlight blijven, grote bankiers. Morgan. Goldman en vul de lijs maar in. ik denk dat die meer hebben.
  de Rothschild, Warbirds en rockenfellers bezitten alles, die hebben de FED banken in bezit,
  en dan die rijke 8, dan hebben we nog de artiesten met een paar miljard op der bank ( zie Madonna vd Week links lullen met een vormogen van heb ik jou daar, geef is iets weg Madonna)
  dus als we alle rijke op een hoop gooien, hebben wij niets, of ergen nog wij hebben schuld bij hun,
  en wij accepteren dat en gaan aan het werk,
  dus bereken ook de schulden, die zijn ook van die rijke, want het huis van jou zit in een hypotheek.
  en als er rente uit gekeerd moet worden. and die mega bedragen, die moeten nergens vandaan komen.
  van ons werkende klootjes volk.
  als je logisch nadenk. over hoe geld in elkaar zit.
  dan wordt je gek, hoe meer geld er is hoe meer schuld er is, en hoe meer schuld er is hoe meer geld er is. en ik geef het op, want 99% van de mensen stapt open in de media en gelooft alles
  of je nu voor of tegen trump bent, zie de Media. alleen maar negatief over Trump, er zal toch wel iets goed zijn. en die linkse demonstranten waren tegen TTIP, nou dat is weg, positief toch.
  Mensen geloven in PvdA vvd en d66, is gewoon en vertrouwd,
  iets nieuws is eng, en ik denk er moet iets veranderen op de aarde als ik dit lees.
  maar de burgen leest en ziet het niet eens. de Media poets het weg en gaan door met demonstratie tegen trump, of tegen alles, anti alles en zeker zegen werken.

  het is veel ergen dan we denken, wij leven maar hebben eigenlijk niks.

  5 likes
 • Louise schreef:

  Lieve mensen maak je niet zo druk om dingen die je niet kunt veranderen……..laten we even hier blijven , over 6 weken zijn er verkiezingen…….iemand iets gehoord? Een leuk social plan b.v………..ik vind het nog oorverdovend stil…..over geld gesproken, geld kan veel kapot maken, dat hebben we de laatste jaren wel gemerkt……Misschien vinden we iemand die het geld beter kan beheren en verdelen , zeker in ons belasting paradijs moet dat niet zo moeilijk zijn……..geld zat hoor………Leven in een Democratie is toch ook dat we zelf een keuze kunnen maken?Helaas is ons sociale systeem afgebroken door de firma Nixus……geen verstand , geen inzicht , geen visie , alleen een groot ego , en veel zelfverrijking ,als bestuurder dien je het algemeen belang , niet jezelf..Laten we Amerika even voor wat het is en hier orde op zaken stellen…….een klein wens lijstje van mij……op stip , hele zorg systeem op de schop…..met name ouderen zorg ….. op twee , de woning markt , mensen moeten zelf kunnen kiezen of ze kopen of huren , maar betaalbare huizen…….dan al die zogenaamde milieu belastingen , die voor andere doeleinden worden gebruikt……oh ja , als het even kan , betrouwbare politici die ook nog hun afspraken nakomen……… jullie begrijpen dat m’n lijst wat langer is , en ja ik weet het , het gaat allemaal om geld..En voor de goede orde , ik ben een tevreden mens , leuk huis , lekker te eten , goed spiritueel ontwikkeld…….maar het doet wel pijn dat we niet vooruit gaan maar achteruit zijn gegaan……

  4 likes
 • Rob Steenwinkel schreef:

  Zij hebben/bezitten samen met Lucifer en de Rockefellers de [email protected]

  3 likes
 • Tinus Blaaskaak schreef:

  Als je werkelijk weet hoe de wereld werkt ga je respect krijgen!!! De slapers geven enkel af op het gene wat voor hun neus ligt maar niet gezien word. Het bewustzijn is komende maar nog niet daar!!

  2 likes
 • onbekend schreef:

  De rijkste was voor mij Nikola Tesla. Met intelligentie kun je veel meer verdienen dan al het goud ter wereld. Hoeveel kost een reis naar planeet Uranus. Dat kunnen zelfs de Rothschilds niet betalen.

  3 likes
 • Pinokkiocratie schreef:

  Ze bezitten de wereld middels schulden. De agenda schrijft ook voor de armen schulden aan te praten, vooral aan mensen in de meest verlaten gebieden met oude rechten op grond ed. De microkredieten van Maxima en zo pikken ze heel de wereld in.
  In Nederland heeft iedereen al een schuld om te kunnen wonen. Vroeger bouwde men gewoon zelf zijn huis, zonder schulden.

  De Rothschilds bezitten ook Israel, gekregen van Engeland.

  3 likes
 • Bagwany schreef:

  als je het wil veranderen begin dan bij je zelf ,straks in maart kun je stemmen , stem die hele kliek weg en we beginnen opnieuw met iemand aan het roer die zijn afspraken na komt hr Rutten is dus met al die kliek eromheen een leugenaar en een zelf ingenomen kl**t viool . Pim fortuin hebben ze om gelegd en nu proberen ze de PVV ook nog te tackelen laat Wilders maar het roer over nemen liefst met alle stemmen die er zijn dan hoeft hij ook niet met een andere vlut partij te regeren stoppen met het uit melken van de bevolking en UIT DE EU .
  als het zo door gaat krijgen we straks hyperinflatie ( dat is wat ze willen ) dat lost lekker de schulden op ,en als dat niet lukt dan zullen ze ons wel in een oorlog storten en Rusland de schuld geven , dat hele stelletje dat daar in polen aan het oorlogje spelen is kan maar beter naar huis gaan en het geld wat vrijkomt maar eens besteden aan werkgelegenheid en het er uit trappen van de Rotschilts boeven van der Steur op een plein zetten met een bord om zijn nek LEUGENAAR ,handlanger van de graaiers
  dat is dan zo gezegd Min van veiligheid

  2 likes
 • Bagwany schreef:

  Tesla hebben ze ook vermoord

  1 likes
  • Freba schreef:

   Tesla kon “stroom” door de lucht/ether sturen. Dus geen duur koper nodig. En wie hadden nou net de kopermijnen in hun bezit gekregen? Jullie weten het wel. Dezelfden die alle diamantmijnen en goudmijnen bezitten. Tesla is onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen. En heeft al zijn geheimen mee het graf ingenomen. En met het patent van de wisselstroomdynamo hebben de Zionisten mooi sier gemaakt. Edison stond aan de kant van Goldman Sachs; zijn hoofdfinancier. Uiteindelijk kom je altijd bij de Hebreeuwse Bloedzuigers uit (term van Churchill uit 1937) Rest de mensheid maar een ding. De guillotine. Net als in 1789 in Frankrijk de arrogante koppen op het blok. Alleen de verkeerden; de financiers van de Revolutie, in ieder geval hun nazaten, leven nog.Praten heeft totaal geen zin. Putin en Trump worden allebei door DE Bloedzuigers vermoord. En dan is het gebeurd.

   1 likes
 • frans schreef:

  Politieke woede?
  De Politiek zelf? dat kan niet! Ze staat onder continue controle van dit steenrijke apparaat, evenals de mainstream media.
  Maar dat zal onder Trump al heel ras veranderen!
  En verder, gister in het nieuws, een voortgezetten campagne van de krantenmedia, “ze willen scherper opletten”. Op Wat?
  Ze staan onder controle van Reuter en CNN etc. Dus valt er niet op te letten, zij voeren nieuws uit, maken het niet zelf. En dat geldt voor alle nieuwslezers.
  Ze staan er met I-padjes de huidige standen door te geven. Standen die allemaal niet kloppen.
  Een kleuter kan nu het nieuws voordragen. Het nieuws is leuk geworden zg. En Gezellig met al die glimlachjes van de nieuwsacteurs.

  2 likes
 • Richard schreef:

  Het probleem zit hem niet in het feit of je rijk of arm bent. Het probleem zit hem in het feit dat de waarde van geld iets te veel is. Als de Rotschilds en die andere 8 zoveel geld hebben dat ze er bijna in om komen waar willen ze dat dan aan uitgeven? Nee, dat doen ze niet,… Het bezitten van zoveel geld voelt als zijnde machtig!… Helaas voor deze mensen, als je je macht vergelijkt met de hoeveelheid geld is dat gebaseerd op pure angst. Angst om zonder geld niet een leven te kunnen leiden.
  Eigenlijk zijn deze mensen eerder zielig en bekrompen om zoveel geld te bezitten waar ze hun levensdagen niet doorheen komen. Deze mensen leren niets, zijn zielloos en staan vooraan in de rij voor de hel. Laat die mensen lekker omkomen van hun geld en ga genieten van de mogelijkheden in de wereld waar geen geld voor nodig is.
  Als armste mensen op aarde hoeven wij deze mensen toch geen machtig gevoel te geven door dezelfde waarde aan geld te hechten als zij doen. Laten wij armen het goede voorbeeld geven en geld niet meer als belangrijk te zien. Daarmee zal al het geld van de Rotschilds direct verbleken!

  2 likes
 • War on Error schreef:

  2 bericht focust op 2 misstanden.
  * de obscene inkomensongelijkheid – en groeiende, zowel in % als de afstand.
  ** de inhumane machtswellustelingen, de dynastie van Rothshields.

  Wat mij betreft mag O.N. wel wat meer doen. Ze hebben de mensen, en de middelen. Ze zitten n.b. in de VN – vertegenwoordigd. Een paar persberichten zullen de bloedzuigers van de mensheid niet bang maken.
  ECOSOC Resolution 1296 -establishes “Consultative Status” for NGOs (non-government organizations).

  Met iedere Q.E. wordt u verder begraven onder de schulden (belastingheffing door uw regering, om de schulden die zij GEDWONGEN moeten (blijven) aangaan – met rente en andere wurgende condities – terug te betalen. IMF, Soros, corrupte credit-agencies zijn de afpersers i/o.

  Neg. rente helpt er maar weinig aan. O.a. via uw pensioenrechten, betaalt u dan nog de rekening.
  Extra – gedwongen – leningen, b.v. om naar Kiev te sturen, dan wel GARANT voor dat tuig te staan.
  Die Rothshields moeten iedere dag lachend opstaan en krom van het lachen hun bed opzoeken.

  Persberichten – ‘laat ons niet lachen’.

  In 1860, Baron James de Rothschild founded the Alliance Israelite Universelle, the central Cabal of world Jewry, the purpose of which, according to its president, Adolph Crimeaux, was “to penetrate in all the religions as it has penetrated into all countries.”

  It was Crimeaux who invited Henri Dunant, a friend of Baron Rothschild, to a board meeting of the Alliance Israelite Universelle to speak about what would eventually become the Red Cross.
  http://watch.pair.com/hurricanes.html

  Dat Rode Kruis was het dan ook dat ijverig aan slag ging met het Ebola-virus uit Tulane Universiteit – Siera Leone, het lab voor biowapens van het ziekenhuis in Kenema, Siera Leone, werkte aan experimentele Ebola-virus-vaccins.
  http://www.blacklistednews.com/The_US_Military_and_the_Ebola_Outbreak/37120/0/38/38/Y/M.html

  De zijn de sadistische praktijken die deze bloedzuigers botvieren op de mensheid. In hun opdracht werkt minister Schippers. Zo komt zij net terug van de nazi-top in Davos. Waar o.a. ook Bayer was uitgenodigd (dat Monsanto wil overnemen). Het WEF en de VN willen verplichte vaccinaties,
  gekoppeld aan een DNA-database voor de gehele wereldbevolking en rfid-chippen van de mensheid, zodat NIEMAND aan de prikken des doods kan ontkomen.

  Kom niet aan met dit afdoen als ‘complot-theorie’. Het staat zwart op wit. TTIP is er n.b. helemaal voor ingericht. Legaliseren van ongekeurde medicatie, vaccins, voedingsmiddeleningredienten, pesticiden, etc.
  Complot-ontkenners zijn de gevaarlijke gekken van de mensheid.

  Qua inkomensongelijkheid moet OXFAM eerlijk zijn, en daar bovenop gaan zitten.
  De VN streeft naar de ONEWORLD.
  Naar het model van het Chinese 1-partij stelsel, een collectivistische heilstaat.
  Een kliek ‘untouchables’, dan een hele tijd niks – en dan 99,9% slavenkolonie.
  We zijn al een eind op weg – daar naar toe.
  De VN ondervind nagenoeg NUL weerstand (de massa heeft er geen benul van, de gekochte journalisten en politiek spelen het Politiek Correcte communistische spel blij mee.

  Er is een wildgroei van (nep-) ngo’s – dat is niet toevallig. Zou OXFAM ook aan de kaak moeten stellen!;
  Belastingontwijking door miljardairs is een grote drijfveer achter het hoe en waarom van NGO’s.
  Lees hier meer over de enorme belastingvoordelen die miljardairs behalen dmv. opzetten van quasi goede doelen:
  ‘However, the Gates Buffet foundation grant is nothing more than a shell game in which control of assets for both Gates and Buffet remain the same.
  ‘The only difference is that the accumulation of wealth will be much more massive because they won’t have to pay any taxes.’
  http://www.commondreams.org/views06/0823-26.htm

  De Reece Committee documenteerde al meer dan 50 jaar geleden hoe m.n. de Rockefeller, Carnegie, Ford Foundation e.d. dit spelletje tot topsport hebben verheven.

  Om ‘t te completeren – OXFAM in het gezicht wrijven, mensen! – en af te ronden; dit is VN-missie:

  “Climate policy has almost nothing to do anymore with environmental protection.
  The climate summit in Cancun is actually an economy summit during which the distribution of the world’s resources will be negotiated”

  Ottmar Edenhoffer, German economist and IPCC official. -<
  These plans are in perfect sync with Soros’ own support for the Tobin Tax, a global tax on currency transactions.
  This taxation would be forced on sovereign nations by an international body, coercing capitalist economies into sharing their wealth with poor nations for the eradication of poverty and the myriad problems associated with it.

  18 Nov: CBC: Greg Watson: The inconvenient truth about the climate change bill
  Read more: http://www.americanthinker.com/2008/02/george_soros_and_the_alchemy_o.html#ixzz4Mb4wyz00
  Madame Lagarde said, was that opportunity could never be equal in a deeply unequal society. She called for more progressive income tax systems and greater use of property tax.
  Read more: http://www.politico.com/magazine/story/2014/06/its-not-just-george-soros-anymore-107578#ixzz4Mb9f6LNV
  During an interview with Germany’s NZZ Online Sunday, UN official Ottmar Edenhofer declared,
  “We redistribute de facto the world’s wealth by climate policy.”

  Wedden dat OXFAM pal staat voor de verarming van het westen en de verrijking van de VN – immers de bedoelde gebieden worden sinds 2015 in rap tempo ontvolkt.
  Nu de 'pakken' van OXFAM weer

  1 likes
 • Freba schreef:

  Bijna alle zenders in Duitsland en zelfs de Beierse zijn bijna in handen van CNN en aanverwanten. Zijn allemaal van die geruisloze processen. Schop je gelijk de kritische journalisten de laan uit en klaar is Kees.
  Zo wordt Jerusalem ook ontdaan van de Palestijnen. Uitkopen en oprotten. Uiteraard voor weiniggggg

  0 likes
 • Buurman schreef:

  Feitelijk bezitten ze niet zoveel. Want het meeste wat ze hebben zit in aandelen e.d. en in digitaal geld. Ze hebben nog geen 5% aan cash van hun bezittingen in handen. Daarom willen ze cash ook afschaffen. Omdat mensen die veel minder rijk zijn, met het cash geld dat ze bezitten, meer rijkdom tonen/showen dan deze lieden. Dat steekt hen en daarom willen ze dat al het geld digitaal wordt. Want wie dan z’n rijkdom showt, die raakt z’n digitale geld kwijt dat op de banken van deze families staat.

  0 likes
 • Tinus Blaaskaak schreef:

  @Richard,

  Beste Richard, waarom maak jij dat beeld dat ze in al dat geld omkomen en het idee dat ze het maar uit moeten geven??

  Het enige beeld van jou schijven is dat jij zo denkt en dat jij het dus zou uitgeven. Zij zijn veel intelligenter als wij dus ga niet voor die mensen denken!!! Dat is dan weer heel dom om dat te doen maar je bent niet de enige die dat doet!!

  Het word toch eens tijd dat de mens van hier verder gaat denken dat dit bekrompen domme gedoe!!

  0 likes
 • Nel wouters schreef:

  Hoe groot is deze familie? Tellen de achter achter en nog eens achter neven en nichten van deze familie ook mee?
  Dit staat in de tekst.
  Met de hulp van zijn vijf zonen wist Rothschild te profiteren van de Franse Revolutie door oorlogsmaterialen te leveren en te financieren.
  Teld men vanaf hier? Doet men dit met mijn familie bezit mijn familie half Haaren, Oisterwijk. Heel belangrijk groot gedeelte van Friesland tot gedeeltes in Duitsland enz enz. Gooi het kapitaal van al mijn achter en achter tot verders ook maar op een hoop en mijn familie lijkt heel rijk, terwijl ik amper rond kan komen.

  0 likes
 • Tinus Blaaskaak schreef:

  @Nel wouters,

  Beste Nel het gaat niet om hoe groot die is maar om wie ze zijn!!!
  Het moet jou toch ook opvallen dat er mensen of families op een positie zitten die vreemd is. Wellicht moet je er dan eens over nadenken wie ze zijn en dan waarom zij daar zitten!!!!

  0 likes
 • wally schreef:

  Hoe lang denk je nog dat het duurt voor noordkorea die dus geen centrale centrale bank heeft in wordt gelijfd en een centrale bank krijgt
  zoals irak libieen en anderen landen .
  deze families willen absolute macht
  wij die een hyptheek of lening hebben bij een bank heeft nederland bv een woekerlening bij die ratten
  en de politiek hier laten het gewoon gebeuren maar als ze dat niet doen is het hier zo oorlog .

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Nicht Osama bin Laden blijkt Trump-supporter: ‘Deep State gaat ten onder’

  Noor bin Ladin, de nicht van Osama ...

  documentaire

  Must see: dit is de meest gecensureerde documentaire aller tijden

  De baanbrekende documentaire Plandemic, die de verborgen ...

  >