Homepagina » Financieel » De familie Rothschild bezit vijf keer zoveel als de acht rijkste mensen ter wereld samen
De familie Rothschild bezit vijf keer zoveel als de 8 rijkste mensen ter wereld samen

De familie Rothschild bezit vijf keer zoveel als de acht rijkste mensen ter wereld samen

Ontwikkelingsorganisatie Oxfam Novib stelt in een recent rapport dat de acht rijkste mensen op aarde evenveel vermogen bezitten als de 3,6 miljard armste mensen.

Tot die acht rijkste mensen rekent de organisatie onder meer Bill Gates, Warren Buffett, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg en Michael Bloomberg.

De acht rijkste mensen ter wereld bezitten gezamenlijk 426,2 miljard dollar.

Bankiersmodel

Nieuwe gegevens over de verdeling van de rijkdom in de wereld wijzen volgens Oxfam Novib uit dat de armste helft van de wereldbevolking minder vermogen heeft dan eerder werd aangenomen.

De hulporganisatie waarschuwt dat zulke ongelijkheid leidt tot grote politieke woede. Het breekt onze samenlevingen op en ondermijnt democratie.

Oxfam Novib vermeldt daar niet bij dat deze ongelijkheid voortkomt uit het huidige bankiersmodel dat in de 18e eeuw is ontwikkeld door Mayer Amschel Rothschild, schrijft Activist Post.

Zonen

Met de hulp van zijn vijf zonen wist Rothschild te profiteren van de Franse Revolutie door oorlogsmaterialen te leveren en te financieren.

Zijn zonen richtten banken op in Frankfurt, Napels, Wenen, Parijs en Londen. De bank van de Rothschilds was de eerste die over grenzen opereerde.

De Rothschilds leenden geld aan overheden om oorlogen te financieren en wisten op die manier een enorm fortuin te genereren, schrijft Investopedia.

Onvoorstelbaar

Anno 2016 is de familie onvoorstelbaar rijk, maar toch worden de Rothschilds vrijwel nooit genoemd als de rijkste en meest invloedrijke familie ter wereld.

Hun kapitaal en bezittingen worden onderverdeeld tussen de vele familieleden en houdstermaatschappijen.

Zo nu en dan verschijnt een enkel lid van de familie op een lijst van rijkste individuen. De familie als geheel bezit echter het grootste fortuin ter wereld.

Twee biljoen

Het fortuin van de Rothschilds wordt traditiegetrouw geïnvesteerd in private bedrijven. De meeste familieleden werken voor deze corporaties, aldus Investopedia.

De website schat het fortuin van de familie op ruim twee biljoen dollar.

De Rothschilds zijn actief in verschillende industrieën, waaronder financiële diensten, vastgoed, mijnbouw, energie en zelfs liefdadigheidswerk.

Drie kwart

Er zijn nog een paar financiële instellingen van de Rothschilds actief in Europa, waaronder N M Rothschild & Sons Ltd in Groot-Brittannië en Edmond de Rothschild Group in Zwitserland.

De familie bezit ook een aantal wijngaarden in Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika en Australië.

De Rothschilds hebben ongeveer vijf keer zoveel geld als de acht rijkste mensen ter wereld samen, die zoals gezegd evenveel vermogen hebben als de armste 3,6 miljard mensen.

De familie bezit dus in ieder geval meer dan drie kwart van de wereldbevolking, concludeert Activist Post.

[Activist Post]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan
Johan
4 jaren geleden

pfff en nog hoor ik mensen zeggen geld is alles, geld boven alles.

wanneer gaat de massa nou eens zien dat geld niet de oplossing is voor al onze problemen wat het ook mag wezen de oplossing is heel simpel en is altijd al aanwezig geweest en we noemen dat LIEFDE just LOVE voor jezelf en elkaar broeders en zusters van een andere vader&moeder. ik zeg laten we GELD voorgoed verbannen van deze aarde en in ruil voor dat moeten we massaal gaan investeren in MENSEN, LIEFDE GEVEN AAN ONZE HARTEN.

Zolang dit niet gebeurt mensen houd je hart maar vast! we gaan namelijk als dit zo door blijft gaan richting een transhumanisme dit is een feit waarom omdat het simpelweg al aanwezig is en doordat is het niet meer terug te draaien. Transhumanisme is een agenda wat word uitgerold om mensen tot cyborg te transformeren en word je dus ook onsterfelijk nou dit klinkt leuk maar is het totaal niet mensen dit is puur pijn lijden in de game (MATRIX) voor een hele lange tijd moeten we dit gaan meemaken de cyclus zal ongeveer dan 3600 jaar duren en komt er weer een kans om het anders aan te pakken hoe we willen leven. in zon periode zitten we trouwens nu op dit moment heel cruciaal dus kies je voor de organische leven zaad of kies je voor de synthetische leven zaad

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
loek123
loek123
4 jaren geleden

dat de 8 rijkste mensen zoveel hebben is een mooi verhaal. maar dit zijn bekende, Gates, Buffett, Bezos, Zuckerberg en Bloomberg. Maar dan zijn er nog veel mensen die uit de spotlight blijven, grote bankiers. Morgan. Goldman en vul de lijs maar in. ik denk dat die meer hebben.
de Rothschild, Warbirds en rockenfellers bezitten alles, die hebben de FED banken in bezit,
en dan die rijke 8, dan hebben we nog de artiesten met een paar miljard op der bank ( zie Madonna vd Week links lullen met een vormogen van heb ik jou daar, geef is iets weg Madonna)
dus als we alle rijke op een hoop gooien, hebben wij niets, of ergen nog wij hebben schuld bij hun,
en wij accepteren dat en gaan aan het werk,
dus bereken ook de schulden, die zijn ook van die rijke, want het huis van jou zit in een hypotheek.
en als er rente uit gekeerd moet worden. and die mega bedragen, die moeten nergens vandaan komen.
van ons werkende klootjes volk.
als je logisch nadenk. over hoe geld in elkaar zit.
dan wordt je gek, hoe meer geld er is hoe meer schuld er is, en hoe meer schuld er is hoe meer geld er is. en ik geef het op, want 99% van de mensen stapt open in de media en gelooft alles
of je nu voor of tegen trump bent, zie de Media. alleen maar negatief over Trump, er zal toch wel iets goed zijn. en die linkse demonstranten waren tegen TTIP, nou dat is weg, positief toch.
Mensen geloven in PvdA vvd en d66, is gewoon en vertrouwd,
iets nieuws is eng, en ik denk er moet iets veranderen op de aarde als ik dit lees.
maar de burgen leest en ziet het niet eens. de Media poets het weg en gaan door met demonstratie tegen trump, of tegen alles, anti alles en zeker zegen werken.

het is veel ergen dan we denken, wij leven maar hebben eigenlijk niks.

Loki
Loki
4 jaren geleden

Communicatie met Oxfam Novib

Uw verhaal in deze klopt niet helemaal. U vermeld namelijk niet de fam. Rotschild. Eigenaar van alle Centrale Banken van landen met wurgcontracten.
Het geschatte vermogen is zo groot, dat als dit verdeeld zou worden onder de wereldbevolking, dan zou iedere burger 78 miljoen dollar krijgen. Dat is pas een schande!!! Ook een van de redenen waarom zij niet in de Quote 500 staan. Het blad is van de fam. Rotschild. Ofwel zij leiden met zaken af om hun eigen rijkdom te verdoezelen. U heeft als organisatie dus geen best onderzoek gedaan.

Antwoord ON;

dank je wel voor je reactie: ik weet zeker dat de Rotschild familie in de lijst met allerrijksten in de wereld staat. Zo ver wij weten behoren ze echter niet tot de rijkste 8, maar je hebt gelijk ook wij kunnen een
foutje maken. Overigens gaat het ons niet zozeer om wie de allerrijksten precies zijn, maar vooral willen we met dit nieuwe rapport laten zien dat de ongelijkheid in de wereld zo gegroeid is dat slechts 8 mensen samen evenveel rijkdom hebben als de armste helft van de wereldbevolking. Wat ons betreft is extreme ongelijkheid is een bedreiging voor de hele samenleving, het ondermijnt economische groei, creëert sociale onrust en het zorgt dat de allerarmsten ook arm blijven. Het rapport is ook geen
aanklacht tegen deze specifieke 8 mensen. Deze 8 mensen zijn slechts symbolen van ons gebroken economische systeem.

wij roepen overheden om belastingontwijking tegen te gaan, en om de Œrace to the bottom¹ tegen te gaan. Deze overheden kunnen dit belastinggeld juist gebruiken om te investeren in gezondheidszorg, onderwijs en het creëren van banen. Overheden zouden ook bedrijven moeten ondersteunen die zich goed inzetten voor hun werknemers en de samenleving in zijn geheel.

Ik hoop dat je het daar met ons mee eens bent

Re antwoord;

Het is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar uit meerdere onderzoeken is gebleken dat juist deze armoede in stand wordt gehouden door de Rijken der Aarde. Maar inderdaad daar gaat het niet om. Jullie hebben het over belastingontwijking, en ook daar zitten haken en ogen aan. Vaak zijn het juist de overheden die hier zelf aan meewerken door Rijken en multinationals vrij-baan geven met akkoorden, doorsluizen, enzovoort. Dat gebeurd ook in Nederland en dan gaat het vaak om astronomische bedragen. Dan spreek ik over miljarden.

Weet je eigenlijk Stefan waarom wij burgers belasting moeten betalen? Je zal waarschijnlijk denken voor voorzieningen van het sociale en maatschappelijke systeem. Dat is maar deels waar. Want feitelijk pleegt men belastingdiefstal/roof in opdracht van jawel de Rothschild en zijn bank DNB (is niet van de Nederlandse staat). Tuurlijk staan de Rothschild in de lijst der Rijken maar niet met de juiste gegevens. Wat zij dus doen, zijn via hun Centrale Banken landen wurgcontracten op te leggen. Begrijp je nu de term “staatschuld”.

En nu komt ie daar betaald de burger belasting voor, een eis van de Rothschild.

Begrijp je nu waarom de Rothschild familie veel rijker is dan ze voordoen als ze jaarlijks vele miljarden opstrijken via een listige truc die ze landen hebben opgelegd. Op dit moment wordt hun vermogen geschat op, niet schrikken, $ 495.000.000.000.000.000,- .

Begrijp je ook nu waarom Rusland zo zwart wordt gemaakt nadat ze hun centrale bank het land uit hebben geschopt door het contract niet meer te verlengen. En Iran wordt gedemoniseerd, want dit land heeft nog geen CB. Dus dat moet kapot worden gemaakt.

Wie ik hierin ook mis is de familie Rockefeller, familie Murdoch (mediagigant).

Alleen al deze 3 families hebben een enorme macht op wereldniveau en manipulatie van financiële stromen.

Bijvoorbeeld een Bill Gates is maar bij hen, een luis in de pels. Een marionet die voor hen werkt. Kinderen de dood in heeft gejaagd met besmette en verlopen vaccins.

Stefan ik begrijp jullie stelling heel goed maar je zal dieper moeten graven om de waarheid boven tafel te krijgen, want zeker is at jullie nu doen is maar een druppel op de gloeiende plaat en feitelijk niets op lost.

Maar ik begrijp dat je ergens moet beginnen, maar houdt er rekening dat overheden net zo corrupt zijn als de rijken zelf.
Zie mijn 2 namen. ( Mens + Natuurlijk Persoon)

antwoord ON;

dank voor je mail: ik denk dat we het grotendeels eens zijn en jazeker: wij willen nog veel meer onderzoek doen, juist om dit soort mechanismen bloot te leggen./

We houden je zeker op de hoogte

Het moge duidelijk zij dat Oxfam Novib pas ergens onder de top zit te graven en de volledige waarheid der rijken nog niet kent of ze …………..

Kees Loodtviool
Kees Loodtviool
Reactie op  Loki
4 jaren geleden

Ik zou wat minder hoog van de toren blazen, als ik jou was. Jij speculeert, en vindt dat anderen dat als feit moeten aannemen. De reden dat mensen arm zijn, is niet dat de rijken al het geld inpikken. De reden is dat arme mensen hun zaken niet op orde hebben en vervallen in religie. Afrika: de bevolkingsaanwas is daar zo groot, dat het niet eens welvarend KAN worden. Bovendien schiet de islam daar wortel, waardoor ze terug in de tijd raken: devolutie. Azië: invloed islam en eveneens veel te grote bevolkingsaanwas. Landen die een normale bevolkingsaanwas hebben en geen last van religie: gaat prima. Denk daar maar eens over na.

Loki
Loki
Reactie op  Kees Loodtviool
4 jaren geleden

Denk je dan eens na over armoede in Nederland zelf. Daklozen en voedselbanken groeien gestaag.
Ik heb mijn leven keihard gewerkt en moet nu rondkomen van een honger inkomen na 2 hartinfarcten. Ben alles kwijtgeraakt. Armoede komt overal voor en niet alleen in Afrikaanse landen. Ondertussen worden wij weldegelijk kaal geplukt door onze overheid en ik speculeer niks of ben je bang voor de waarheid.
Ik blaas lekker door want de waarheid mag gezegd worden.
Doe is beter onderzoek en ga is nadenken hoeveel belastinggeld je je hele leven betaald en denk dan eens na of dat wel legaal gebeurd. Niet dus en neem van mij aan dat 99% van de bevolking dat niet eens weet of begrijpt hoe het systeem werkt. Je wordt namelijk een mooie fopspeen voorgehouden.

Kees Loodtviool
Kees Loodtviool
Reactie op  Loki
4 jaren geleden

Maar je wordt toch opgevangen door het sociale vangnet in Nederland?

exegese
exegese
Reactie op  Kees Loodtviool
4 jaren geleden

Alleen jammer dat dat net nogal grote gaten heeft waar je vrij makkelijk doorheen valt als je te duur, te moeilijk, te lastig wordt, of niet voldoet aan één of ander vaag regeltje, bedacht door één of andere vage lakei zonder enig verstand van zaken, ondanks dat je als gewone arbeider in Nederland je leven lang het grootste deel van je zuur verdiende loon aan dat zogenaamde vangnet hebt betaald. Ook jammer dat ze druk bezig zijn om dat vangnet zo mogelijk helemaal weg te bezuinigen en het daarvoor bestemde geld of in de zak stoppen of uitdelen aan mensen die er nooit een dubbeltje aan bijgedragen hebben. Ook jammer dat al het benodigde belastinggeld hoe langer hoe meer alleen maar opgehoest moet worden door mensen die het minst verdienen en dat hoe langer hoe meer bedrijven hun winsten wegsluizen via zogenaamde belastingontwijking (niet te verwarren met belastingontduiking wat eigenlijk hetzelfde is maar doordat je zelf de regels mag bepalen dus ook weer niet), die uiteraard alleen weggelegd zijn voor gladde zakenlieden met de nodige connecties met de criminele bovenwereld. Dat zijn de trucjes die zorgen dat de verhoudingen zo scheef mogelijk zijn en ook blijven, met dank aan onze overheden en regeringsleiders en al waar zij hun oren naar laten hangen.

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
Reactie op  Kees Loodtviool
4 jaren geleden

@Kees Loodtviool,

Dat is ook mooi gezegd, maar is het ook realistisch want hoe sociaal is de mens die alleen maar met wrok en afgunst naar andere kijkt. Naar mijn mening ben je toch afhankelijk van organisaties. We leven en zitten nog steeds met een mens die geheel geprogrammeerd en gemanipuleerd is waar het bewustzijn nog slapende is en dus niet bemerkt word door die mens.

Laten we het gaan zien wie en wat er gaat komen.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Kees Loodtviool
4 jaren geleden

Afrika is voor een aanzienlijk deel arm gebleven door corruptie die veelal door het westen tot stand werd gebracht om er marionettenregeringen te plaatsen waardoor westerse bedrijven er de vruchten plukten. Ook dat mag gezegd worden en gaat terug tot de dagen van Cecil Rhodes die in Afrika goud en diamantmijnen bezat en later in de handen kwamen van de Rothschild familie. Nigeria had zijn vetes met Shell. De Afrikaanse Landen die geen bodemschatten bevatten lieten ze links liggen zoals Malawi die hierdoor nooit grote opstanden of burgeroorlogen heeft gekend.

Neemt niet weg dat de bevolkingsgroei in veel Afrikaanse landen een probleem is omdat in veel Afrikaanse landen nog steeds geld dat een groter gezin meer oplevert zoals een bruidsschat waarbij gerekend word in geiten en koeien. Daarentegen brengt het Vaticaan ook geen oplossing die de pil in Afrikaanse landen verbied als zijnde godslastering.

De vele VN-hulporganisaties die in Afrika actief zijn brengen ook te weinig. Ik heb veel respect voor de veldwerkers op locatie maar weet uit eigen ervaring dat de meeste hulporganisaties aan symptoombestrijding doen terwijl er nooit degelijk aan een goede infrastructuur werd gebouwd.

Wel krijgen ze van alles cadeau. Een nieuwe tweede hands fiets, jas, horloge, radio of televisie, die krijgen veel Afrikanen gewoon voor niks. Ze hoeven er dankzij deze organisaties niks voor te doen. Veel Afrikanen blijven hierdoor afhankelijk van en dat word nou juist in de hand gewerkt. Terwijl er veel grotere aantal al lang geleden geleerd had kunnen worden hoe op eigen benen te staan, uitgezonderd de grote steden zoals Johannesburg waar de verhoudingen iets anders liggen dan in de kleinere plaatsen en op het platte land.

Kadafi
Kadafi
Reactie op  Kees Loodtviool
4 jaren geleden

Heb je last van Struisvogel effect.

muffin
muffin
Reactie op  Kees Loodtviool
3 jaren geleden

Kees., misschien wordt t tijd dat je eens flink struikelt en die walgelijk bekrompen mening van je heroverweegt! Leo ulhannes was een passender nick geweest.

Een andere gedachte
Een andere gedachte
Reactie op  Kees Loodtviool
2 jaren geleden

Ik denk dat als het Islamitische bank model wordt opgesteld in plaats van het kapitalistische model waarmee we tegenwoordig te maken hebben, dat het voor de mensen in de wereld een heel stuk beter zal zijn. Afgeven op een religie waarvan men niet eens weet wat voor economisch model zij voorstelt is wel erg naief. Je hoeft het er niet mee eens te zijn, maar het grootste probleem van de economie is het toestaan van rente.

m. smit
m. smit
Reactie op  Loki
4 jaren geleden

Zo is dat maar wat ze niet hebben is goud!!! Deze entiteiten zijn dood!! Totaal geen aandacht meer aan geven….

loek123
loek123
4 jaren geleden

ik weet het, klopt niet, maar als ieder mens zo’n bedrag krijgt van 78 miljoen, dan is geld niets waard, we moeten dan toch gewoon aan het werk.
dus hier zie je eigenlijk dat geld waarde heeft bij schaarste, is met alles in princiep zo.
dumpt de fam. Rotschild nu alles is het niets waard.
dus als een aantal personen het hebben is dat genieten voor hun,
Dus het volk zou gewoon een nieuw banken systeem moeten opzetten nieuw geld. en alles crime banken weg. maar waar en wie begint. en hoe

Loki
Loki
Reactie op  loek123
4 jaren geleden

Loek123

Waarom denk je nou dat BRICS landen zo dwars gezeten worden?
Kijk even wat er gebeurd met;
Brazilië, in economische malaise is zo goed als failliet.
Rusland wordt aan alle kanten zwart gemaakt en heeft CB eruit geschopt.
India schopt het papieren geld systeem overhoop in opdracht van hogerhand.
China wordt evenals Rusland gedemoniseerd en krijgt van meerdere zaken de schuld.
South Africa hoor je weinig over maar intern borrelt het.

Zie je nu wat er gebeurd, zij proberen het maar worden aangepakt.
Vergeet Moammar al-Qadhafi (Khadaffi) even niet, want die wou een nieuw geldsysteem op basis van goud creëren, werd zwart gemaakt, vermoord door de VS en het land in puin geschoten. Werd afgescheept als dictator.
Kijk naar Syrie en Assad die niet mee wilde werken aan een gaspijplijn door zijn land. Maar Assad moet en zou weg en werd afgescheept als dictator. Land aan puin geschoten door VS en NAVO bondgenoten. Rusland heeft het moeten oplossen door er een stokje voor te steken.
En zo kunnen we nog wel even door gaan.

Wie zou hier nou allemaal achter zitten? Wat denk jezelf.

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
4 jaren geleden

Zij hebben/bezitten samen met Lucifer en de Rockefellers de [email protected]

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
Reactie op  Rob Steenwinkel
4 jaren geleden

Wellicht moet je jezelf eens afvragen waarom dat is!!!??

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
4 jaren geleden

Als je werkelijk weet hoe de wereld werkt ga je respect krijgen!!! De slapers geven enkel af op het gene wat voor hun neus ligt maar niet gezien word. Het bewustzijn is komende maar nog niet daar!!

Kees Loodtviool
Kees Loodtviool
Reactie op  Tinus Blaaskaak
4 jaren geleden

Zeer wijs gesproken, Tinus.

rvsracer
rvsracer
4 jaren geleden

Toch eigenlijk best wel knap hoor, wat deze (rijkste) familie(s) gepresteerd hebben.
Je zou denken dat er een boven natuurlijke kracht mee speelt om deze familie(s) te helpen of te ge(mis)bruiken.

Zoals Larken Rose schrijft in zijn boek “het meest gevaarlijke bijgeloof” gezag bestaat niet, maar toch bestaat het (of eigenlijk alleen het blinde geloof erin).
De macht die deze families hebben, bestaat alleen, omdat de rest v/d mensheid zo geconditioneerd is, dat ze er blind in geloven.
Hierdoor bestaat ook het (feitelijk niet bestaande) gezag van de (r)overheid, de mens is zo geconditioneerd dat ze er blind in geloofd.

Bewustwording in deze, onder voldoende mensen (globaal) zou een oplossing kunnen zijn, om het gezag en macht van deze familie(s) af te pakken.
Als dit (door overmacht in aantallen) gebeurd zonder agressie en geweld, zou chaos en anargie tot het minimale beperkt kunnen blijven……

weg met ons
weg met ons
Reactie op  rvsracer
4 jaren geleden

@rvsracer, het is niet alleen dat, maar ook de gedreven slimheid van deze mensen en inderdaad die zou je kunnen beschrijven als bovennatuurlijk en alsof een onzichtbare macht ze carte blanche heeft gegeven in alles wat ze over honderden jaren wil of zelfs moet bereiken. Deze mensen offeren zelfs hun eigen kinderen nog op als ze te soft blijken en daarin zit ook een deel van de onverklaarbare kracht, deze mensen gaan namelijk over lijken en wie over lijken kan of wil gaan en dat kan zonder ervoor gestraft te worden dan heb je misschien de mogelijkheid om één van de rijkste mensen ter wereld te worden.

En deze mensen moeten haast wel iets in de richting hebben van een zeer exclusieve en besloten satanische club voor rijken en aanstaande rijken.

Ze hebben ogenschijnlijk hun ziel verkocht en hun verontschuldiging van het over lijken gaan zal zijn dat ze een zogenaamd hoger doel ergens in de toekomst nastreven, waarbij de bijbel met het zogenaamd uitverkoren joodse volk (ze zijn echter geen joden, doch hebben zichzelf daartoe uitgeroepen) hun manifest is.

Tineke
Tineke
4 jaren geleden

Ze kunnen het toch niet meenemen, ze gaan zoals ze gekomen zijn en zullen dan verantwoording af moeten leggen, dan benijd ik ze niet, ik geloof in reincarnatie, en dan komt er waarschijnlijk een leven in armoede zonder geld om te ervaren hoe het is als de rijken alles voor zichzelf houden en arme mensen laten creperen.

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
Reactie op  Tineke
4 jaren geleden

@Tinneke,

Het zou ook geheel anders kunnen zonder afgunst en wrok waar de meeste van jullie in denken.

Zou het niet zo kunnen zijn dat hun niet van hier zijn en dat JUIST hun wel met geld om kunnen gaan en wij NOG niet!!! Zijn het daarom zij die aangesteld zijn voor deze job om de NOG domme mens te begeleiden met geld in gedrag en behoeftes. Wellicht zit de mens van de planeet aarde nog in een puber fase en MOET het zo gebeuren.

Waarom denken jullie niet even verder en geven jullie altijd maar af!!!!???

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  Tinus Blaaskaak
4 jaren geleden

Maar door alleen ja te knikken krijg je toch geen dialoog? (je moet eens andere uithoeken zien op het web)

Ik vind alle ideeën hier leuk om te lezen. Voor of tegen. Het geeft je denk-voer….

onbekend
onbekend
4 jaren geleden

De rijkste was voor mij Nikola Tesla. Met intelligentie kun je veel meer verdienen dan al het goud ter wereld. Hoeveel kost een reis naar planeet Uranus. Dat kunnen zelfs de Rothschilds niet betalen.

x

Check Also

coleman

Vernon Coleman: ‘Artsen die het coronavaccin toedienen worden berecht als oorlogsmisdadigers’

Arts Vernon Coleman legt in een emotionele ...

artsen

Artsen vaccinatiecentra vangen 5000 euro per WEEK

In België wordt inmiddels druk gevaccineerd tegen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

47
0
We lezen graag je reactie!x