Mens en DierCorona

Fleur Agema veegt vloer aan met coronabeleid De Jonge: ‘Café dicht. Strikte QR-code. Toch iedereen besmet’

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Café Camelot in Zutphen moest dit weekend de deuren gesloten houden vanwege een coronabesmetting. Vorige week was er iemand in het café die corona bleek te hebben. De persoon was volgens de eigenaar, die zich strikt houdt aan de controle van QR-codes, volledig gevaccineerd.

Later bleken ook zeven volledig gevaccineerde medewerkers corona te hebben. “Gevaccineerde personen kunnen natuurlijk ook besmet raken,” zei de eigenaar, die zelf besmet raakte en ziek is.

Regelrecht de schuld van het beleid van Hugo de Jonge

De medewerkers moeten zich vanaf nu eerst laten testen op corona, ook als ze gevaccineerd zijn. Maandag gaat het café weer open.

“Café dicht. Strikte QR-code. Toch iedereen besmet,” reageert Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV). “Schijnveiligheid. De besmettingen zijn regelrecht de schuld van het beleid van Hugo de Jonge,” zegt Agema.

Nu mee stoppen!

FVD-kopman Thierry Baudet voegt toe: “Bewijs dat de apartheidspas nergens op slaat. Kroeg dicht wegens besmettingen door gevaccineerde. Wie besmet raakte, was ook gevaccineerd, inclusief de kroegbaas, die ziek thuis zit. Conclusie: vaccin en pas helpen niet tegen besmetting. Nu mee stoppen!”

De Jonge schreef vrijdag op social media dat een positieve test ‘geen invloed heeft op je QR-code’.

4.9 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
125 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John R
John R
9 maanden geleden

Het bewijs is geleverd en de niet gevaccineerde kunnen de schuld niet krijgen of wel Hugo?

Unknown
Unknown
9 maanden geleden

Conclusie: vaccin en pas helpen niet tegen besmetting. Nu mee stoppen! Je kan roepen wat je wilt pik maar Hugo zal niet luisteren kom met een actie Thierry inplaats van roepen geldt ook voor die vrijheids caravaan
Oh ja je zou toch naar bpoc in maart gaan getuigen waarom kom je je woord niet na gecontroleerd oppositie ?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
9 maanden geleden

Hahahahaha….ik had niet anders verwacht…die Ongeteste Gevaccineerde Spike-Eiwitten strooiende Hersenloze zéér Besmettelijke Infectiehaarden mogen met hun Elitaire QR-COVID-1984-VacciNazi-Paspoorten gewoon overal in- & uitlopen…Zoals we al die tijd al hebben beweerd hier:

GEVACCINEERDEN zijn minstens zo BESMETTELIJK als Ongevaccineerden…hebben hun Immuunsysteem volledig naar de Verdommenis geholpen & deze Mutanten-Creanten zijn dus als zodanig HET GROTE GEVAAR voor de ALGEHELE NEDERLANDSE VOLKSGEZONDHEID…Het zal nu niet lang meer duren voordat de Hersenloze Kudde Gevaccineerde Collaborateurs daar ook eindelijk achter gaat komen…

Rein
Rein
9 maanden geleden

Wat me erg verbaasd is dat mensen blij zijn dat hun vrijheid afgepakt wordt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

125
0
We lezen graag je reactie!x