CoronaMens en Dier

Pierre Capel bezorgd: Ieder verhaal heeft een eind, maar ik hoop dat dit verhaal niet dit eind krijgt

Help anderen door dit met je vrienden op je socials te delen!

Na vaccinatie tegen corona begint het lichaam spike-eiwit te produceren. De ‘kop’ van het spike-eiwit wordt S1 genoemd en kan in het lichaam allerlei problemen veroorzaken. Emeritus hoogleraar Pierre Capel noemt er een aantal in zijn nieuwe column.

S1 zwemt in de bloedbaan en doet van alles en nog wat. Er kan bijvoorbeeld een cytokinestorm optreden waarbij witte bloedcellen worden aangestuurd door IL-8, één van de cytokinen.

Het is heel kwalijk als IL-8 in de bloedbaan aantoonbaar is, stelt Capel. Het hoort heel lokaal in het weefsel te zitten bij een ontsteking. De witte bloedcellen worden door IL-8 naar weefsels gestuurd en vervolgens geactiveerd om letterlijk bleekwater te maken, waardoor organen beschadigd raken.

Cellen worden helemaal lekgeprikt

In diverse onderzoeken is IL-8 aangetoond in de bloedbaan, ook bij kinderen die geprikt zijn, waardoor heel veel schade optreedt. Die schade kan gelinkt worden aan het myocardinfarct.

Capel noemt daarnaast het complementsysteem, meer specifiek complementfactor C3. Complement is een reeks in bloedplasma opgeloste eiwitten en speelt een zeer belangrijke rol bij de afweer tegen micro-organismen.

De afbraak van C3b wordt geremd door S1, waardoor gaten in celmembranen ontstaan en cellen worden gedood. Cellen worden helemaal lekgeprikt. “Dit proces kan ongestoord een hele tijd langer doorgaan dan gunstig is,” waarschuwt Capel.

Ernstige problemen

S1 remt de afbraak van hele belangrijke dingen in het stollingssysteem en het complementsysteem. Daardoor is het niet mogelijk om allerlei stolsels af te breken.

“Naast de vele negatieve effecten van de prik, is recent duidelijk geworden dat S1 ook ernstige problemen geeft. Zo worden ontstekingen minder goed geremd en stolsels krijgen een andere structuur. Ieder verhaal heeft een eind, maar ik hoop dat dit verhaal niet dit eind krijgt,” besluit Capel, terwijl hij een afbeelding van een doodskist toont.

4.9 132 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ben het Zat!
Ben het Zat!
1 maand geleden

Niet best. Hier wordt vast ook niks mee gedaan

vgt
vgt
1 maand geleden

Las ergens dat veel mensen een soort van arm-verlamming hebben gekregen aan de vaccinatie arm.

Charlotte
Charlotte
1 maand geleden

Precies! Uitgebreid zijn colum gezien, hij weet er alles van, inderdaad hopen dat het niet eindigt in een doodskist! #lievehelp!..😱

René
René
1 maand geleden

De stilte voor de cytokinestorm…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

79
0
We lezen graag je reactie!x