Archeologie

Bevindt de oudste piramide ter wereld zich op Antarctica? Onderzoekers doen opvallende beweringen

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sommigen beweren dat er op Antarctica piramides kunnen worden gevonden. Al jaren circuleren hierover berichten in de media.

Zo zou er onder meer een piramideachtige structuur zijn te vinden bij de Shackleton-berg, die zou lijken op de Grote Piramide.

Schrijver David Childress heeft zelfs gesuggereerd dat de zogeheten Shackleton-piramide mogelijk de oudste van zijn soort is op aarde, schrijft persbureau Sputnik.

Stroom

“Als deze gigantische piramide op Antarctica een kunstmatige structuur is, zou het waarschijnlijk de oudste piramide op de planeet zijn,” zei hij.

Dr. Michael Salla zei dat het bouwwerk mogelijk onderdeel is van een ‘wereldwijd netwerk van piramides die energie opwekken en die allemaal op strategische plaatsen zijn neergezet’.

“Volgens één van de theorieën werden de piramides gebruikt om stroom op te wekken,” zei hij.

Nunatak

“Wellicht zijn de piramides op strategische plaatsen gebouwd om een staande golf te creëren en de wereld draadloos van energie te voorzien,” voegde hij toe.

Geoloog Mitch Darcy van het Duitse onderzoekscentrum voor geowetenschappen in Potsdam stelde dat de piramide in werkelijkheid een nunatak is, een blootgestelde top van een berg.

Toeval

“De toppen bestaan duidelijk uit rots en het is toeval dat deze specifieke top de vorm van een piramide heeft,” zei hij.

“Dat de bergtop de vorm van een piramide heeft, hoeft niet te betekenen dat het een door mensen gemaakt bouwwerk is,” klonk het.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
3 jaren geleden

Ligt deze in de buurt van de verborgen Ufo(en Ufo-basis) op Antarctica?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x