Binnenland

‘Zo zie je maar weer hoe smerig de media zijn met hun leugens en pure desinformatie’

Help ons door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

Tientallen boeren hebben deze week een steunbetuiging gegeven bij de gevangenis in Alphen. Daar zit shovelbestuurder Johan al sinds het boerenprotest in het Zuiderpark vast. Hij werd 11 maart aangehouden nadat hij met zijn shovel door een afzetting gereden zou zijn.

“Zoals we al konden verwachten hebben de media weer hun uiterste best gedaan om hier een negatieve draai aan te geven door maximaal te focussen op een ‘incident’ dat zou hebben plaatsgevonden. Er is een boer gearresteerd omdat hij een hek zou hebben vernield, een afzetting zou hebben doorbroken, omvergeworpen, kapot gereden,” zegt FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gevaar voor de samenleving

Shovel rijdt afzetting kapot, kopte Dagblad van het Noorden. De politie meldt dat met een shovel een afzetting wordt omvergereden, schreef NRC. Dagblad070 meldde dat de bestuurder van de shovel wordt verdacht van vernieling, verzet met letsel, mishandeling en bedreiging.

Journalist Callum Smiles van Rebel News reed met Johan mee en legde alles vast. Op Twitter schrijft hij dat de autoriteiten alles hebben geprobeerd om het protest te verstoren. Johan haalde een afzetting weg zonder deze te beschadigen. De politie behandelde hem alsof hij een gevaar voor de samenleving was, aldus Smiles, die zelfs de hulp van Elon Musk heeft ingeroepen.

Rechtbank gewraakt

Van Meijeren bekeek de beelden en reageert: “Zo zie je maar weer hoe smerig de media zijn met hun leugens en pure desinformatie om de boeren weer in een kwaad daglicht te kunnen zetten.”

Johan verscheen vrijdagmiddag voor de rechter, maar zijn zaak werd niet inhoudelijk behandeld omdat hij de rechtbank had gewraakt. Voordat de rechter zich terugtrok, zei hij dat Johan langer in zijn cel moet blijven.

4.9 131 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jessie nameles
jessie nameles
1 jaar geleden

standaard msm leugens waar de meeste wel doorheen rijden??!!!!

dirk
dirk
1 jaar geleden

Zo zie je maar dat je niet langer in een democratie leeft maar in een totalitaire staat. Die de gerechtelijke macht misbruikt voor de eigen doeleinden.

Rombout
Rombout
1 jaar geleden

Derde rijk rechtspraak. Activisten in een toga.

Arnold
Arnold
1 jaar geleden

Vlag uit als Rutte c.s. de bak indraaien.

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x