Buitenaards

De grootste kerk ter wereld laat ons weten dat we niet alleen zijn

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is een misvatting dat buitenaards leven indruist tegen religie. In de meeste gevallen bevestigt religie juist het bestaan van leven buiten onze planeet. Het sikhisme stelt bijvoorbeeld dat het leven niet beperkt is tot de aarde, maar overal in de kosmos bestaat.

Volgens de islam zijn er andere planeten zoals de aarde die levensvormen herbergen. De islam spreekt ook over de djinn, multidimensionale wezens die ‘goed’ of ‘slecht’ kunnen zijn. Het christendom kent verschillende interpretaties van leven buiten de aarde en in veel oude Vedische teksten lezen we hetzelfde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Contact

Er zijn voorbeelden te over. Het is dan ook geen verrassing dat het Vaticaan uitspraken doet over buitenaardsen. In de afgelopen jaren is de grootste kerk ter wereld een belangrijke speler gebleken in het debat over aliens. Het is geen geheim dat het Vaticaan actief is op het gebied van astronomie; de kerk heeft verschillende grote sterrenwachten en een grote verzameling radiotelescopen.

“Deze wezens bestaan echt. Daar kunnen we niet aan twijfelen.” Deze uitspraak is gedaan door monseigneur Corrado Balducci. Hij was een goede vriend van paus Johannes Paulus II en de hoofdexorcist van het Vaticaan. Balducci sprak zich geregeld openlijk uit over buitenaardsen. Meer dan eens zei hij dat er al contact is geweest tussen mensen en buitenaardsen.

Ziel

In 2005 zei astronoom van het Vaticaan Guy Consolmango dat de mensheid in de toekomst buitenaardse intelligenties zal ontdekken. Hij zei ook dat elke entiteit, hoeveel tentakels die ook heeft, een ziel heeft.

In 2008 zei de pauselijke hoofdastronoom José Gabriel Funes dat de ontdekking van intelligent buitenaards leven niet in strijd is met het geloof. Paus Franciscus zei afgelopen jaar: “Voor niemand mogen de deuren van de kerk gesloten zijn. Dus ook niet voor vreemde schepsels uit de ruimte.” Vond je dit interessant? Verspreid deze informatie dan door te delen op Facebook.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
duitinzakje
duitinzakje
8 jaren geleden

De Kerk heeft dat altijd al geweten en ook verkondigd.

God is immers aanwezig in het heelal.

Alleen al het bidden tot God, Jezus, Maria en alle Heiligen impliceert dat er leven is buiten het aardse. Als kinderen noemden we dat de Hemel.

jenne
jenne
8 jaren geleden

Wat een onzinnig gedoe, het lijkt op zich indekken voor eventueliteiten !
De kans is aanwezig dat er nog ander leven bestaat, maar ik persoonlijk denk dat de menselijke levens vorm uniek is.
De ongewervelde komen meer in aanmerking voor alien levens vormen, met hun 100% geprogrameerde levens wijze.
Ze kunnen gevaarlijk zijn voor de mens, de mens is uniek om dat één menselijk brein in staat is het hele universum te leiden en besturen, via de étheré, daar haalden ook de oude wijze mannen, en wachters hun denken en weten uit, je moet alleen weten hoe de kraan open te zetten ?!

barteljorissie
barteljorissie
8 jaren geleden

Vertrouw nooit mannen in jurken, het zijn vieze onbetrouwbare gluiperds.

Squenzy
Squenzy
8 jaren geleden

Het vaticaan werkt mee aan de grootste deceptie/false flag allertijden. Er bestaan geen aliens. Wil je wel spreken over aliens dan spreek je over satanische entiteiten oftewel demonen. Het vaticaan zal er alles aan doen om de NWO te vestigen aangezien zij een machtige of misschien wel de machtigste spil in het web zijn.

De NWO moet en zal er komen. Dit kan best gepaard gaan met een fake alien invasie m.b.v. (project) blue beam.

Wees gewaarschuwd mensen! Aliens en “buitenaardse” beschavingen bestaan niet. Demonische entiteiten daarentegen wel en die zullen niet slapen.

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x