Homepagina » Buitenaards » De grootste kerk ter wereld laat ons weten dat we niet alleen zijn
De grootste kerk ter wereld laat ons weten dat we niet alleen zijn

De grootste kerk ter wereld laat ons weten dat we niet alleen zijn

Het is een misvatting dat buitenaards leven indruist tegen religie. In de meeste gevallen bevestigt religie juist het bestaan van leven buiten onze planeet. Het sikhisme stelt bijvoorbeeld dat het leven niet beperkt is tot de aarde, maar overal in de kosmos bestaat.

Volgens de islam zijn er andere planeten zoals de aarde die levensvormen herbergen. De islam spreekt ook over de djinn, multidimensionale wezens die ‘goed’ of ‘slecht’ kunnen zijn. Het christendom kent verschillende interpretaties van leven buiten de aarde en in veel oude Vedische teksten lezen we hetzelfde.

Contact

Er zijn voorbeelden te over. Het is dan ook geen verrassing dat het Vaticaan uitspraken doet over buitenaardsen. In de afgelopen jaren is de grootste kerk ter wereld een belangrijke speler gebleken in het debat over aliens. Het is geen geheim dat het Vaticaan actief is op het gebied van astronomie; de kerk heeft verschillende grote sterrenwachten en een grote verzameling radiotelescopen.

“Deze wezens bestaan echt. Daar kunnen we niet aan twijfelen.” Deze uitspraak is gedaan door monseigneur Corrado Balducci. Hij was een goede vriend van paus Johannes Paulus II en de hoofdexorcist van het Vaticaan. Balducci sprak zich geregeld openlijk uit over buitenaardsen. Meer dan eens zei hij dat er al contact is geweest tussen mensen en buitenaardsen.

Ziel

In 2005 zei astronoom van het Vaticaan Guy Consolmango dat de mensheid in de toekomst buitenaardse intelligenties zal ontdekken. Hij zei ook dat elke entiteit, hoeveel tentakels die ook heeft, een ziel heeft.

In 2008 zei de pauselijke hoofdastronoom José Gabriel Funes dat de ontdekking van intelligent buitenaards leven niet in strijd is met het geloof. Paus Franciscus zei afgelopen jaar: “Voor niemand mogen de deuren van de kerk gesloten zijn. Dus ook niet voor vreemde schepsels uit de ruimte.” Vond je dit interessant? Verspreid deze informatie dan door te delen op Facebook.

[Collective-evolution]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
duitinzakje
duitinzakje
5 jaren geleden

De Kerk heeft dat altijd al geweten en ook verkondigd.

God is immers aanwezig in het heelal.

Alleen al het bidden tot God, Jezus, Maria en alle Heiligen impliceert dat er leven is buiten het aardse. Als kinderen noemden we dat de Hemel.

jenne
jenne
5 jaren geleden

Wat een onzinnig gedoe, het lijkt op zich indekken voor eventueliteiten !
De kans is aanwezig dat er nog ander leven bestaat, maar ik persoonlijk denk dat de menselijke levens vorm uniek is.
De ongewervelde komen meer in aanmerking voor alien levens vormen, met hun 100% geprogrameerde levens wijze.
Ze kunnen gevaarlijk zijn voor de mens, de mens is uniek om dat één menselijk brein in staat is het hele universum te leiden en besturen, via de étheré, daar haalden ook de oude wijze mannen, en wachters hun denken en weten uit, je moet alleen weten hoe de kraan open te zetten ?!

barteljorissie
barteljorissie
5 jaren geleden

Vertrouw nooit mannen in jurken, het zijn vieze onbetrouwbare gluiperds.

Squenzy
Squenzy
5 jaren geleden

Het vaticaan werkt mee aan de grootste deceptie/false flag allertijden. Er bestaan geen aliens. Wil je wel spreken over aliens dan spreek je over satanische entiteiten oftewel demonen. Het vaticaan zal er alles aan doen om de NWO te vestigen aangezien zij een machtige of misschien wel de machtigste spil in het web zijn.

De NWO moet en zal er komen. Dit kan best gepaard gaan met een fake alien invasie m.b.v. (project) blue beam.

Wees gewaarschuwd mensen! Aliens en “buitenaardse” beschavingen bestaan niet. Demonische entiteiten daarentegen wel en die zullen niet slapen.

x

Check Also

aartsbisschop

Aartsbisschop over ‘gezondheidsconferentie’: Vaticaan maakt zichzelf tot dienaar van Nieuwe Wereldorde

Van 6 tot 8 mei organiseert het ...

paus

Paus Franciscus pleit voor ‘Nieuwe Wereldorde’ na pandemie

Paus Franciscus stelt in een nieuw boek ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

77
0
We lezen graag je reactie!x