Buitenland

‘Hersenloze robots’: 13 Canadese politici lezen exact hetzelfde script voor

Help ons door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Canadese Broadbent Institute heeft een filmpje gepubliceerd over wat critici ‘hersenloze robots’ noemen. In de video zijn 13 conservatieve parlementsleden te zien die exact dezelfde speech houden.

“Onze conservatieve overheid is haar beloftes nagekomen,” zeggen ze stuk voor stuk. “We hebben de belastingen verlaagd, voor ouderen en voor iedere Canadees. Kinderbijslag ondersteunt elk gezin met kinderen. En we hebben het budget in balans gebracht.”

De video, die op YouTube geplaatst is door PressProgress, heeft de speeches van 13 parlementsleden gecombineerd. In het filmpje zijn robots te zien en ook komt de minister van Werkgelegenheid Pierre Poilievre voorbij, die het mantra nog eens herhaalt: “De minister-president heeft het budget in balans gebracht.”

De filmpjes van de parlementsleden eindigen allemaal op dezelfde manier. “Ik ben trots dat ik u mag vertegenwoordigen bij het ondersteunen van een regering die gefocust is op de prioriteiten van de Canadezen.”

PressProgress schrijft op zijn website dat critici conservatieve parlementsleden al jaren ‘hersenloze robots’ noemen. “Ze lezen allemaal hetzelfde script voor, hoe zou je dit anders kunnen verklaren?” klonk het. Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[The Star]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ubunti
ubunti
7 jaren geleden

Oligarchie

JansTerZeijle
JansTerZeijle
7 jaren geleden

Als verkiezingen een verandering teweeg zouden kunnen brengen, waren ze allang verboden.
Er valt niets te kiezen.

Wellicht cynisch; maar het lot van de wakkere minderheid, is verbonden aan de stupiditeit van de achterlijke meerderheid.

Kal-Purush
Kal-Purush
7 jaren geleden

Owee, owee, na dit te hebben gezien begin ik toch te twijfelen of dit “echte” mensen zijn.
Als je klakkeloos opleest wat er voor je afgedraaid wordt, verdenk ik de elite ervan “robots” i.p.v. mensen te gebruiken. Bang voor eigen identiteit of werkplek of eigen mening?
Geeft wel aan hoe de politiek overal ter wereld denkt over hun kiezers.
Walgelijk gewoon, maar helaas is het hier in Nederland niet anders, loop je even buiten het aangewezen hokje of geef je een eigen mening wordt je afgeslacht door je eigen partij en buiten beeld gezet.
Eendracht maakt Macht = slogan binnen de politiek.
Weinig en geen medelijden met kiezers, hadden ze maar niet op ons moeten stemmen is het credo van vele partijen hier in Nederland.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x