Buitenland

‘Hersenloze robots’: 13 Canadese politici lezen exact hetzelfde script voor

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Canadese Broadbent Institute heeft een filmpje gepubliceerd over wat critici ‘hersenloze robots’ noemen. In de video zijn 13 conservatieve parlementsleden te zien die exact dezelfde speech houden.

“Onze conservatieve overheid is haar beloftes nagekomen,” zeggen ze stuk voor stuk. “We hebben de belastingen verlaagd, voor ouderen en voor iedere Canadees. Kinderbijslag ondersteunt elk gezin met kinderen. En we hebben het budget in balans gebracht.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De video, die op YouTube geplaatst is door PressProgress, heeft de speeches van 13 parlementsleden gecombineerd. In het filmpje zijn robots te zien en ook komt de minister van Werkgelegenheid Pierre Poilievre voorbij, die het mantra nog eens herhaalt: “De minister-president heeft het budget in balans gebracht.”

De filmpjes van de parlementsleden eindigen allemaal op dezelfde manier. “Ik ben trots dat ik u mag vertegenwoordigen bij het ondersteunen van een regering die gefocust is op de prioriteiten van de Canadezen.”

PressProgress schrijft op zijn website dat critici conservatieve parlementsleden al jaren ‘hersenloze robots’ noemen. “Ze lezen allemaal hetzelfde script voor, hoe zou je dit anders kunnen verklaren?” klonk het. Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[The Star]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ubunti
ubunti
8 jaren geleden

Oligarchie

JansTerZeijle
JansTerZeijle
8 jaren geleden

Als verkiezingen een verandering teweeg zouden kunnen brengen, waren ze allang verboden.
Er valt niets te kiezen.

Wellicht cynisch; maar het lot van de wakkere minderheid, is verbonden aan de stupiditeit van de achterlijke meerderheid.

Kal-Purush
Kal-Purush
8 jaren geleden

Owee, owee, na dit te hebben gezien begin ik toch te twijfelen of dit “echte” mensen zijn.
Als je klakkeloos opleest wat er voor je afgedraaid wordt, verdenk ik de elite ervan “robots” i.p.v. mensen te gebruiken. Bang voor eigen identiteit of werkplek of eigen mening?
Geeft wel aan hoe de politiek overal ter wereld denkt over hun kiezers.
Walgelijk gewoon, maar helaas is het hier in Nederland niet anders, loop je even buiten het aangewezen hokje of geef je een eigen mening wordt je afgeslacht door je eigen partij en buiten beeld gezet.
Eendracht maakt Macht = slogan binnen de politiek.
Weinig en geen medelijden met kiezers, hadden ze maar niet op ons moeten stemmen is het credo van vele partijen hier in Nederland.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x