Binnenland

FDF slijpt de messen: ‘Er gaat een andere wind waaien in Nederland’

Help mee door dit met anderen op je socials te delen!

Eén ding heb ik dit jaar geleerd: de politiek in Nederland is ziek. Hartstikke ziek. Dat zegt Jos Ubels, vicevoorzitter van Farmers Defence Force, in een vlog.

“Er zit geen één in de coalitie en de steunende partijen die nog enig belang hecht aan Nederland. Er zit geen één die daar zit voor het goeie, uit overtuiging. Nee, ze zitten daar allemaal voor het pluche, ze zitten daar allemaal voor zichzelf en ze zitten daar allemaal om belangrijk gevonden te worden,” aldus Ubels.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“De impact die ze zouden moeten hebben in Nederland hebben ze niet, tenminste niet de goede impact. Het enige wat ze doen, is bakken geld over de balk smijten. Het is niet te geloven. Ik kan er soms echt niet meer tegen. Het is verschrikkelijk. Ik vind het echt schandalig.

Schaakmat

Ubels denkt dat we met elkaar een hele grote verandering teweeg kunnen brengen. Tijdens de Provinciale Statenverkiezingen moeten de messen geslepen zijn en moeten wij het tij doen keren, zegt hij.

“Laat Nederland dan die enorme grote ‘nee’ zeggen die ze al heel lang roepen. Laat ze die dan volmondig, schouder aan schouder roepen. Dan zullen we zien dat er eindelijk een andere wind gaat waaien, want zodra de Provinciale Staten een zwaai gemaakt hebben, zal ook de Eerste Kamer een zwaai moeten maken en dan staat de coalitie schaakmat.”

Ravijn

Dat is hard nodig, want op deze toer gaan we het ravijn nog dieper in als we nu al zijn. Dat kunnen we niet laten gebeuren met ons prachtige Nederland, benadrukt Ubels.

“Het platteland wordt verkwanseld, de stad zit straks vol armoede en op het platteland is de ziel eruit getrokken. Ik vind het schandalig. We zullen echt niet opgeven en er gaat een andere wind waaien.

4.8 198 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

264 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Freek
Freek
1 jaar geleden

Klinkt mij als muziek in de oren, mijn steun hebben ze letterlijk en fysiek..🔥…………. In Lak’ech Ala K’in

Annette
Annette
1 jaar geleden

Jos Ubels, je hebt natuurlijk HARTSTIKKE gelijk met alles wat je zegt!

Er zal een andere wind moeten gaan waaien. En dan niet een zacht briesje, maar een flinke storm.

Dusdanig, dat AL die gasten daar in de Tweede Kamer, op een paar goeie na, van hun pluche afgeblazen worden.

Maar om DAT voor elkaar te krijgen, zal er OOK een flinke wind door héél Nederland moeten gaan waaien. De boeren kunnen dit niet alleen.

Ze zeggen altijd: EENDRACHT MAAKT MACHT. Dat geloof ik ook zeker, maar HOE krijg je de eendracht weer terug?

Er zijn helaas nog veel te veel mensen, die het allemaal wel “goed” vinden wat er gebeurt. Zolang het ze nog niet persoonlijk raakt, krijg je er geen beweging in.

Ik hoop in ieder geval, dat net zoals 4 jaar geleden bij de Provinciale Statenverkiezing Forum voor Democratie weer voor een klapper gaat zorgen. Maar dat MOET dan ook echt een klapper worden, anders blijven alle destructieve maatregelen met dezelfde sneltreinvaart doordenderen.

De boeren zullen ook véél meer steun van de burgers moeten krijgen. Zie hoe het inmiddels met de vissers is afgelopen. Daar is inmiddels niets meer van over. Stilzwijgend ten grave gedragen.

Veel te veel mensen denken nog steeds: ach, die boeren. Wat heb ik daar mee te maken? Zolang ik mijn spullen maar fijn bij de supermarkt kan halen…. Ze begrijpen schijnbaar niet, dat het die BOEREN zijn, die voor die producten zorgen.

ALS de boeren weg zijn, blijft er in de schappen van de supermarkt alleen nog maar vieze, chemische rotzooi over. Dat is NU al voor een groot deel het geval. Nepvlees en insecten.

Veel meer mensen moeten beseffen, dat, ALS de boeren weg zijn, er nauwelijks nog een weg terug is.

EN….. na de boeren volgt de rest. DAT is alleen nog maar het begin van het einde!

Hans
Hans
1 jaar geleden

We worden ook geregeerd door zielloze mensen. Rutte de autist. De Jonghe de doorgesnoven narcist. De Groot de zelfingenomen boerenhater. Kijk in de lege visseogen van Kuipers. Luister naar het hersenloze gelul van van der Wal of het principeloze gezwets van Segers. Aan Kaag wil ik geen eens woorden vuil maken. Dan kun je op je vingers natellen dat we als Nederland naar de kloten gaan
Stoppen met het klimaatgezever en al het Woke gedoe. Deze coalitie monddood maken bij de provincialeverkiezingen. Misschien is er dan nog een kans voor Nederland maar ik vrees dat we al te ver heen zijn

Je moer
Je moer
1 jaar geleden

Mijn steun heb je het wordt of Pieter omzicht of bbb. Of Geert Wilders. En voor de gene die op de oude kliek stemt geld dan
Nooit meer je mond open doen en klagen lekker op de blaren zitten

Back to top button
264
0
We lezen graag je reactie!x