Het Complot

Dood Adolf Hitler in scène gezet: “Nazileider pleegde geen zelfmoord, we zijn voorgelogen”

Help mee door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Adolf Hitler heeft aan het einde van de Tweede Wereldoorlog geen zelfmoord gepleegd, maar ontsnapte met hulp van de nazi’s. Dat heeft een vooraanstaande Britse historicus gezegd. “De hele wereld is voor de gek gehouden.”

Gerrard Williams claimt dat de officiële stukken over de dood van Hitler en zijn vrouw Eva Braun ernstige fouten bevatten. “Ik geloof dat de echte Hitler in april 1945 samen met zijn vrouw Eva Braun uit de bunker is ontsnapt. Ze zijn er niet gestorven. We zijn voorgelogen, we worden nog steeds voorgelogen,” zei journalist en historicus Williams.

Hij stelt dat Hitler niet is gestorven aan het einde van de oorlog en dat de geschiedenis na de Tweede Wereldoorlog is gebaseerd op leugens. Volgens de officiële versie van de gebeurtenissen schoot Hitler zichzelf door het hoofd in een bunker in Berlijn en nam zijn vrouw een cyanidepil.

Lookalikes

Hun lichamen werden al snel daarna verbrand. Het bewijs voor hun dood blijkt te zijn gebaseerd op dubieuze bronnen. “De ooggetuigen die worden genoemd als bron hebben nooit iemand zien sterven. Ze hebben de Führer en Eva nooit naar hun privévertrekken in de bunker zien gaan. Ze hebben lichamen gezien, maar niemand heeft Hitler en Eva ooit dood gezien,” zei Williams.

Volgens hem zijn twee onschuldige lookalikes gedood en is de wereld voor de gek gehouden. “In 1945 is er geen enkele melding gemaakt van de lichamen. Pas in 1968 zeiden de Russen dat ze de lichamen van Adolf en Eva hadden gevonden. Het klopt niet,” aldus Williams.

FBI

“Ik ben ervan overtuigd dat er eind april 1945 twee mensen zijn gestorven in de bunker, maar dat waren niet Hitler en Eva Braun. Ze zijn vervangen door dubbelgangers,” zei hij. Williams claimde dat de FBI nooit geloofde dat Hitler dood was en over de hele wereld naar hem heeft gezocht.

Gedacht wordt dat het plan om Hitler te laten ontsnappen is gecoördineerd door zijn privésecretaris Martin Bormann. “Als je een leugen vaak genoeg en luid genoeg vertelt wordt het vanzelf de waarheid en in dit geval accepteerde de wereld een leugen als waarheid,” zei Williams.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
7 jaren geleden

boefje

Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

De VS is het nieuwe Nazi emperium. Toen Duitsland viel heeft de VS de kern zo veel mogelijk geabsorbeerd voor ze afgemaakt werden tijdens de Neurenburg berechtingen. Van binnenuit het Nazi denk en erfgoed zich gaan verscpreiden in de regering, wat heeft geleid tot de VS zoals het nu is. Ongebeschaamde leugenaars die landen vernietigen en volkeren uitbuiten.

gaston
gaston
7 jaren geleden

En hij leeft nog. Heeft een baard en is tandarts.

Markus
Markus
7 jaren geleden

Helaas oud nieuws, zie: http://gerard45.bloggertje.nl/note/20095/ciarapport-nederlandse-ss'er-heeft-in-1954.html
Hitler heeft heerlijk van z’n pensioen kunnen genieten, met medeweten van o.a. “prins” bernard die in die tijd ook al contacten had met de vader van “onze” max uit argentinie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

89
0
We lezen graag je reactie!x