Binnenland

Koningsdag-drukte was zogenaamd onverantwoord, maar cijfers tonen 8 dagen later GEEN enkel effect

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Koningsdag-drukte in grote steden was volgens virologen ‘vragen om corona-problemen’. In verschillende steden liep het vol met feestvierende mensen. “Een dikke middelvinger,” aldus de virologen. Er leek maar geen einde te komen aan de stroom paniekberichten in de media.

“Ik hoop niet op een toename van het aantal besmettingen, maar ik ben daar wel een beetje bang voor,” citeerde De Telegraaf viroloog Bert Niesters van het UMCG.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Viroloog en OMT-lid Marion Koopmans zei bij het programma Nieuws en Co op NPO Radio 1 dat de grote bijeenkomsten ‘zorgelijk’ waren. “Als je hutjemutje gaat staan en gaat zingen, dan is er een groter risico op besmetting met het coronavirus.”

Voorspellingen die nooit uitkomen

Maurice van den Bosch, bestuursvoorzitter van het OLVG in Amsterdam, twitterde: “Dit is het Oosterpark, 100 meter tegenover het OLVG Oost met op dit moment volle IC’s. Blijf de regels goed naleven. Ook jonge mensen kunnen echt ziek worden van Covid.”

In sommige steden werd de ME ingezet omdat mensen zich niet hielden aan de coronaregels. Minister Grapperhaus van Justitie zei over de drukte: “Dit moeten we echt niet willen. Als iedereen denkt: ‘maatschappij, ga even opzij, ik pak mijn vrijheid terug’, dan gaat het echt verkeerd.”

En, ging het verkeerd? Namen de aantallen toe? Werden mensen ziek? Vielen ze bij bosjes neer? Nee. Het Artsen Collectief, waar 1455 geverifieerde medici bij aangesloten zijn, haalt fel uit: “Het mondiale coronabeleid draait op voorspellingen die nooit uitkomen. Daarna wordt hetzelfde soort voorspelling gewoon opnieuw gedaan.”

GEEN enkel effect

“De gezelligheid op Koningsdag was zogenaamd onverantwoord, maar de cijfers tonen 8 dagen later GEEN enkel effect. Waar is de reality check?” vraagt de organisatie.

Te zien is dat het aantal positieve testen en ziekenhuisopnames na Koningsdag rustig voortkabbelt:


“Geweldig dat er medici zijn die gewoon naar feiten en waarheid kijken. Inmiddels meer dan 1000,” reageert iemand.

Je kunt het Artsen Collectief hier steunen door vriend te worden.

4.7 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Katootje
Katootje
3 jaren geleden

Nee, natuurlijk niet omdat er niets aan de hand is dus ga lekker feestje bouwen en laat de angstaanjagers links liggen

AlbertV
AlbertV
3 jaren geleden

Zeer waarschijnlijk waren er tijdens al die feesten geen ‘besmette’ mensen aanwezig. En bij de huldiging van Ajax ook niet. En ook niet bij de kerkdiensten op Urk en Krimpen. Maar bij de eerstvolgende massabijeenkomst toch maar weer heel hard roepen dat het gevaarlijk en asociaal is.

Alex
Alex
3 jaren geleden

Winning…!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
3 jaren geleden

Liegoloog Koopmans en collega’s liegologen van Dissel en Grapperhaus, die dus dezelfde titel hebben, doen er alles aan om mensen bang te houden om het plan van de NWO uit te voeren. Zij hebben geen poot meer om op te staan en houden zichzelf voor de gek.

De uitspraken die zij doen zijn de grootste bron van besmetting. Mensen worden ziek van de uitspraken die zij doen. Hun voorspellingen hebben dan ook alleen maar de bedoeling om mensen angst aan te jagen en dat is een vast onderdeel van oorlogsvoering.

Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x