CoronaMens en Dier

Pepijn van Houwelingen haalt hard uit naar gezondheidsinspectie: laat moedige artsen die wél hun werk doen met rust

Help ons door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!

Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) vroeg dinsdag in de Tweede Kamer aandacht voor het feit dat de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) de afgelopen maanden 16 artsen een boete heeft gegeven wegens het voorschrijven van niet-geregistreerde medicijnen tegen corona. Het ging om ivermectine en hydroxychloroquine.

“Waarom blijft de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd in hemelsnaam als een ware inquisitie artsen vervolgen die zich niet langer aan de voorgeschreven coronawerkelijkheid willen houden, artsen die mensenlevens proberen te redden, terwijl er nota bene zulke enorme problemen in de jeugdzorg zijn, waar de inspectie oorverdovend stil over is?” vroeg Van Houwelingen.

“Bovendien wordt dag in, dag uit duidelijker hoe ongelofelijk we allemaal bij de neus zijn genomen met corona. Het OVV-rapport laat zien dat er geen onderbouwing was voor veel van de draconische coronamaatregelen,” merkte hij op.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Flagrante leugen

“Pfizer heeft vorige week zelf toegegeven in het Europees Parlement dat het vaccin helemaal niet was getest op het voorkomen van transmissie. ‘Je doet het voor een ander’ was dus een flagrante leugen. Op basis van deze leugen is er een apartheidspas ingevoerd en zijn er miljoenen mensen uit de samenleving gestoten,” zei Van Houwelingen.

“De nieuwe premier van de Canadese provincie Alberta zei een week geleden bij haar inauguratie dat ongevaccineerden de meest gediscrimineerde groep zijn in haar leven. Australië is begonnen met het vergoeden van begrafenissen van slachtoffers van coronavaccinaties,” vervolgde hij.

Verkeerde kant van de geschiedenis

De oversterfte was in 2020 lager – ik herhaal: lager – dan in 2021, terwijl in 2020 nog niemand gevaccineerd was en in 2021 een groot deel van onze bevolking. Hoe kan dit? Deze hoge oversterfte is en blijft onverklaarbaar. Het klopt niet, aldus Van Houwelingen.

“Het coronaverhaal stort aan alle kanten in, maar de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd blijft koppig aan de verkeerde kant van de geschiedenis staan en blijft moedige artsen die de druk weerstaan en hun verantwoording wél nemen, vervolgen en beboeten,” zei het Kamerlid.

Dit vergeten we niet

“Ik zeg tegen alle artsen die vervolgd en gestraft worden door de inspectie: ‘Houd vol. Jullie staan niet alleen’. Tegen de inspectie zeg ik: ‘Dit vergeten we niet. Ga eindelijk eens jullie werk doen. Pak bijvoorbeeld de talloze misstanden in de jeugdzorg aan en laat moedige artsen die wél hun werk doen met rust’,” besloot hij.

4.8 153 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
5 maanden geleden

Hoeveel vertrouwen moet ik nu hebben in de medische wereld als de inspectie zelf een terreurorganisatie van het allerergste soort blijkt te zijn?

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
5 maanden geleden

Inderdaad, Dit Vergeten Wij Niet!!!!

Jos Veraart
Jos Veraart
5 maanden geleden

IJG zijn vuilakken viezerikken zijn het

Hasbara Hunter
Hasbara Hunter
5 maanden geleden

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd zijn de inquisitie, ze zijn er voornamelijk om via Jeugdzorg kinderen middels Staatsontvoeringen te onttrekken aan het ouderlijk gezag. Klein voorbeeld is de toeslagen affaire, misbruik en ellende is het directe gevolg van deze Satanische organisaties. Daarbij komt dat ze alle kinderen van Nederland in wilden spuiten met een gentherapie-injectie waar ze onvruchtbaar van worden, hartaanvallen krijgen of op andere wijze vele jaren eerder sterven dan anders het geval zou zijn geweest.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

75
0
We lezen graag je reactie!x