Bewustzijn

Realiteit: 3 punten om een bizar nieuwe eigen realiteit te creëren

Help anderen door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoe gemakkelijk is het voor de meeste mensen om meegesleept te worden in de realiteit van het leven. Veel mensen nemen het leven zoals het komt en denken daar weinig of geen invloed op te kunnen hebben. Voor sommigen lijkt geluk en een geweldig leven voorbestemd te zijn, terwijl anderen zich een speelbal voelen van wat er allemaal gebeurt.

Maar hoe vaak zet jij een stap terug om alles eens van een grotere afstand te kunnen zien? Een vogelperspectief? Zodat je alles eens wat objectiever kunt bekijken?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Spel

Je kunt het leven zien als een soort spel. Soms is het een geweldig leuk spel, maar vaak niet. Soms kan het spel gruwelijk, wreed en oneerlijk zijn.

Maar wat je je meestal niet realiseert is dat jij zelf de touwtjes in handen hebt van jouw realiteit.

En áls je je dat toevallig wel realiseert, is de kans groot dat je niet weet wat je met die touwtjes moet doen.

Want hoe vaak denk je dat je toch niks aan bepaalde dingen kunt doen?

Gebeurtenissen lijken vaak te groot of te ver weg om er iets aan te kunnen doen. Je denkt vaak dat dingen buiten jouw macht liggen.

Maar schijn bedriegt, want met creatief denken, kun je veel meer bereiken dan je voor mogelijk houdt.

Er gaat dan ook niets boven een klein beetje creatief denken, waarmee je jezelf loskoppelt van je dagelijkse zorgen en ergernissen.

Nieuwe toekomst

Je stuurt je creatieve verbeeldingskracht in een richting die je gaat helpen om een nieuwe realiteit te creëren. Jouw gewenste nieuwe toekomst.

Het is namelijk je binnenwereld, de wereld van je onbewuste programmering, die je buitenwereld creëert. Niet andersom.

En zodra je dat snapt en accepteert en je jezelf erin traint, kun je dingen voor elkaar krijgen die niemand ooit had durven dromen. Vooral jijzelf niet!

Praktijkvoorbeeld

Michel Lejeune geeft een voorbeeld: “Samen met een jeugdvriend draaiden we vaak muziek. Het was eind tachtiger jaren en we kochten maxi-singles. Met twee platenspelers en een zelf in elkaar gebouwd mengpaneel mixten we de muziek aan elkaar. Ook gingen we elk weekend uit, en ontdekten zo nieuwe muziek. Het was een mooie tijd.

Uiteindelijk gingen we ieder onze eigen weg in het leven. Ik ‘vergat’ het mixen van de muziek min of meer. Maar hij niet. We hadden een leven dat verder niets meer met het mixen van muziek te maken had. Toch was het zijn droom om ooit muziek te mixen en te draaien voor publiek.

Maar zolang het een droom was, bleef het een droom.

Er veranderde iets

Laatst was ik na vele jaren bij hem thuis en hij liet me iets zien. Hij had een gigantische mixer gekocht, om muziek te kunnen mixen. Dit keer niet meer met vinyl platen, maar met MP3-muziekbestanden. Hypermodern. Hij wilde zijn droom gaan waarmaken en had een werkplaats ingericht als een soort muziekstudio.

En daar stond hij nu muziek te mixen alsof zijn leven er vanaf hing. Geluidseffecten, lichteffecten, jingles. Alles was helemaal compleet. Hij had posters opgehangen, alsof hij live op een radiostation te horen was. Hij zond het zelfs uit op Facebook. Het hele plaatje was compleet. Alleen deed hij het voor zichzelf. Er was geen publiek. Dat ontbrak nog.

Tegelijkertijd had hij contact gekregen met iemand van een echt radiostation. Hij ging daar enkele keren op bezoek. Niet om muziek te draaien, maar gewoon om te kijken en te praten. Uiteindelijk werden dat gesprekjes in de microfoon die live werden uitgezonden en kort daarna had hij het voor elkaar.

Hij kreeg zendtijd. Echte zendtijd. Dit was het laatste puzzelstukje om zijn droom compleet te maken!

De 3 punten van het ‘doe-alsof-spel’

Dit is een typisch geval van het ‘doe-alsof-spel’. Er zijn nog veel meer voorbeelden te geven hoe dit werkt en het komt telkens op deze 3 punten neer:

  1. Jouw onderbewustzijn kent het verschil niet tussen echt en doen alsof.
  2. Het creëert omstandigheden en situaties waarvoor het geprogrammeerd is.
  3. Zodra jij regelmatig het ‘doe-alsof-spel’ speelt, programmeer je jouw onderbewustzijn om je er meer van te geven.

En dus beland je bij het spelen van dit doe-alsof-spel steeds meer in situaties en omstandigheden die 100% aansluiten op wat je telkens ‘speelt’. Als jij regelmatig doet alsof je iets hebt, zul je het vroeg of laat inderdaad in het echt hebben.

Verkeerdom

De meeste mensen vinden dit kinderachtig of dom en focussen op het gebrek, of op de negatieve omstandigheid. En zonder het te weten programmeren zij hun brein daarmee.

Ze gebruiken dezelfde methode, alleen verkeerdom. En dus krijgen ze op exact dezelfde manier daar meer van. Meer gebrek of meer negatieve omstandigheden.

Wanneer jij levendig op de juiste manier het doe-alsof-spel gaat spelen in gedachten en in het echt, en je doet dat regelmatig, dan buig je jouw huidige realiteit om in een andere nieuwe realiteit.

Er gaan dan dingen veranderen in je leven. Je verschuift er als het ware je innerlijke wereld mee.

En als een wetmatig gevolg verandert je buitenwereld mee. Je weet wel, je echte harde fysieke realiteit.

Maar er is één ding… Dit werkt alleen als je er vol ingaat en het consequent blijft doen, totdat je onderbewustzijn deze nieuwe situatie geaccepteerd heeft.

Hoe doe je dit?

Omdat niet iedereen de tijd heeft zich twee weken lang af te zonderen van de wereld om alleen maar het doe-alsof-spel te spelen, is het veel effectiever om je onderbewustzijn te helpen jouw nieuwe realiteit sneller te accepteren en ernaar te gaan handelen.

Jij kunt jouw onderbewustzijn helpen door regelmatig naar de Trancewerk-sessie ‘Maak je eigen realiteit‘ te luisteren. Hiemee zet je dit proces in de hoogste versnelling en zul je veel eerder geconfronteerd worden met nieuwe situaties en omstandigheden die in lijn staan met je nieuwe realiteit.

Hoe vaker je naar deze sessie luistert, hoe sneller het proces gaat en hoe meer effect je ervan ziet en krijgt.

Het is een geweldige methode om je realiteit, hoe vervelend, erg of ongewenst deze nu ook is, om te buigen in een zéér gewenste nieuwe realiteit. Stel je voor dat je dromen alsnog uitkomen! Het kán!

Klik hier en download hem vandaag nog!

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button