Buitenland

Chili: van ‘wereldkampioen vaccineren’ tot besmettingshaard

Help door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele dagen geleden riep Tagesschau, het journaal van de Duitse publieke omroep ARD, Chili uit tot vaccinatiekampioen. Het land zette onlangs een vaccinatiesprint in en snelde veel landen voorbij. Chili wilde in juni groepsimmuniteit bereiken, maar nu explodeert het aantal coronabesmettingen.

Sinds begin februari vaccineert het land met het Chinese vaccin Sinovac. Zelfs vroedvrouwen en tandartsen worden ingezet om de coronavaccins toe te dienen. Er is alleen één probleem: hoe meer men prikt, hoe sneller het aantal nieuwe besmettingen stijgt.

Chili, de nieuwe wereldkampioen vaccineren:

Tegelijkertijd explodeert het aantal nieuwe coronagevallen:

Chinees vaccin beschermt niet tegen besmetting

Meer dan 5 miljoen Chilenen zijn inmiddels ingeënt. Er zijn 48.000 actieve besmettingen in het Zuid-Amerikaanse land. De Berliner Zeitung meldt dat het hoge besmettingscijfer mogelijk is te wijten aan het feit dat het Chinese vaccin slechts 50 procent bescherming biedt tegen infectie. Is alles voor niets geweest?

Onderzoeker Thorsten Wiethölter liet eerder al zien dat Chili geen op zichzelf staand geval is. Ook in andere landen met een hoge vaccinatiegraad, waaronder Israël, stegen de coronacijfers terwijl het vaccin werd uitgerold.

[Wochenblick]

Volg NineForNews hier op Telegram om het laatste nieuws te ontvangen.

4.9 46 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anne
Anne
1 jaar geleden

Stoppen met deze zgn veilige “vaccins”

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Boeiend om te lezen want volgens de pleitnota (blz 16) van van der Weijst advocaten voor viruswaarheid ( https://www.advocaatvanderweijst.nl/kort-geding-viruswaarheid-vs-de-staat-der-nederlanden/ ) betreft dit Chinese vaccin een inactief virus (dit is dan wél een vaccin in klassieke zin).
Dit klinkt alsof Sars-Cov-2 wel geïsoleerd is maar wij het kennelijk niet mogen zien.
Als het inderdaad een inactief virus is dan vind ik het niet gek dat het door het veel te gevoelige afgestelde PCR-test (wat de betrouwbaarheid daarvan moge zijn) iets detecteert.

Robert
Robert
1 jaar geleden

Interessant om al deze berichten te lezen,maar nergens lees ik,dat het corona vaccin ontworpen is om de wereldbevolking te reduceren.Mensen wordt eindelijk wakker!
Een vooraanstaand arts Dr.Sherri Tenpenny legt kort en bondig uit hoe het vaccin uiteindelijk ons lichaam te gronde gaat richten.Overigens,ik ben geen wappie of komplotdenker.https://www.bitchute.com/video/dpdKXAtluxaz/

Peter
Peter
1 jaar geleden

De reden om nooit, maar dan ook echt nooit een naald met een van die soorten vergif in je te laten spuiten!!
Ze verspreiden hiermee juist alle ellende, en hoelang hebben gevaccineerden na de spuit nog te leven???
1 jaar, 2 jaar????
Het is nooit onderzocht op de lange termijn!
Draait alleen maar om vanuit winstoogmerk, zoveel mogelijk te spuiten.
De gezondheid van de bevolking interesseert hen geen drol!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

81
0
We lezen graag je reactie!x