Homepagina » Buitenland » Denen verzetten zich tegen verplicht vaccineren en coronakampen
vaccin

Denen verzetten zich tegen verplicht vaccineren en coronakampen

In november vorig jaar gingen de Denen negen dagen achter elkaar de straat op om te protesteren tegen een totalitaire wet die verplichte vaccinaties mogelijk zou maken. De massamedia zwegen hierover. Tijdens de protesten sloegen de betogers op potten en pannen.

De wet maakte ook gedwongen ziekenhuisopname en isolatie mogelijk. In de oorspronkelijke wettekst kwam 92 keer het woord dwang en 82 keer het woord macht voor. Het Deense kabinet kon de nieuwe wet in werking laten treden zonder parlementaire goedkeuring. De protesten hebben er uiteindelijk toe geleid dat de wet van tafel werd geveegd.

Dictatuur

De regering liet het er niet bij zitten en probeert nu tegen de wil van het volk een indirecte vaccinatieplicht af te dwingen. De Deense overheid is namelijk van plan om in samenwerking met Zweden een digitaal vaccinatiecertificaat uit te rollen. De Deense protestbeweging is weer terug. Eerder deze maand werd voor het parlementsgebouw gedemonstreerd tegen de ‘dictatuur’.

Het is de bedoeling dat mensen in de toekomst zo’n digitaal vaccinatiepaspoort nodig hebben om te kunnen reizen. Het kan ook worden gebruikt voor sportevenementen en restaurants. De betogers zeggen dat een dergelijk paspoort de individuele vrijheid nog verder inperkt.

De Zweedse minister van Volksgezondheid Lena Hallengren kondigde onlangs op een persconferentie aan dat de overheid van plan is om een digitaal vaccinatiecertificaat te verstrekken aan mensen die het coronavaccin hebben gekregen, waarmee ze ‘naar het buitenland kunnen reizen of een geliefde kunnen bezoeken’.

Opmerkelijk

Anders Ygeman, de Zweedse minister voor Digitale Ontwikkeling, zei dat je het certificaat waarschijnlijk ook nodig zult hebben voor andere activiteiten, zoals winkelen en buiten de deur eten.

Dat een land als Zweden met een dergelijke maatregel komt, is opmerkelijk. In Zweden, dat niet in lockdown ging, daalt het aantal coronadoden sneller dan in bijvoorbeeld Groot-Brittannië, waar een strenge lockdown van kracht is.

Gisteren verklaarde de Britse zender Sky News: “De lockdown werkt! Het aantal coronabesmettingen in Engeland keldert.” Dr. Eli David reageerde sarcastisch: “De strenge lockdown in Groot-Brittannië was zo effectief dat hij de verspreiding van corona in Zweden ook heeft gestopt.”


[Wochenblick]

Volg ons hier op Telegram om het laatste nieuws te ontvangen.

5 30 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
15 dagen geleden

Het valt mij op dat alleen Westerse democratieën worden geplaagd door autocoup’s dan wel allerlei tirannieke totalitaire maatregelen terwijl in (vermeende) dictaturen of door ons aangeduid als bananenlanden niets aan de hand is en het volk daar vrijer is dan hier.

bloem
bloem
Reactie op  ProAsfalt
15 dagen geleden

Was mij ook al opgevallen.
Wat voor reden zou dat hebben?

Neppandemie
Neppandemie
Reactie op  bloem
15 dagen geleden

Omdat het een financiele reset is en geen pandemie. Ons financieel systeem is kapot sinds 2007 en dat moet gereset worden. Daarvoor moet alles eerst tot stilstand gebracht worden door deze veredelde griep.

Rob
Rob
Reactie op  Neppandemie
15 dagen geleden

Het is alleen geen reset maar een vervanging. Het oude systeem word afgebroken en in plaats daarvan willen ze een volledig technologisch en digitaal systteem, gestuurd door AI. Met technologie in je lichaam maak je uiteindelijk dan ook deel uit van dat technologische systeem. Ze zien de mens allang niet meer als een natuurlijk en/of biologisch wezen. Dat blijkt wel uit zaken als bio-technologie, neuro-technologie enz. Nu hebben ze ook nanotechnologie. Ze bekijken het lichaam dus allang op een technologische manier. Alleen moet de technologie er nog in.

Eus
Eus
Reactie op  Rob
15 dagen geleden

Je vergeet één belangrijk ding n.l. “communisme”.

Rob
Rob
Reactie op  Eus
14 dagen geleden

Als het zover komt als zij willen dan zin straks alle ‘ismes’ verdwenen omdat de hele wereldbevolking op een half miljard na uitgeroeid is. Dan is er geen communisme etc meer. Daar heb je nog steeds communisten voor nodig. Het enige wat dan over blijft is technologie. Als het inderdaad zover komt dan is communisme nog vriendelijk vergeleken bij dat hele technologische plan. Bij communisme kun je altijd nog zelf menselijk zijn of worden, bij technologie ben je dood beter af.

Lucky
Lucky
Reactie op  bloem
15 dagen geleden

De reportage van ruim 2 uur bevat het antwoord van het waarom, wie er achter zitten en vervolgens hoe eruit te komen.

Zeer verhelderend en echt de investering waard..!

NCF Endgame, Nederlandse ondertiteling.

https://www.bitchute.com/video/lIcv1pt8hG72

jaak
jaak
Reactie op  ProAsfalt
15 dagen geleden

Dat komt omdat alleen het westen doelwit van de Great Reset is. Net zoals bij de stichting van de EU wordt hier over de hoofden heen door een “elite” een programma uitgevoerd dat in volle daglicht waarschijnlijk van de kaart zou worden geveegd. Het is tijd voor een algehele opstand.

Edward
Edward
Reactie op  jaak
15 dagen geleden

Operatie Lockstep fase 2 duurt 6 maanden dus tot zomer zitten we gevangen en gaat de samenleving niet open. In deze fase moet vaccinatie programma en massaal testbewijzen uitgerold zijn.

Linda
Linda
Reactie op  jaak
15 dagen geleden

Wanneer gaan we weer koffie drinken op het Museumplein?

burger
burger
Reactie op  Linda
15 dagen geleden

as zondag en neem naast koffie een roos voor onze politie mee

Willem
Willem
Reactie op  burger
15 dagen geleden

Een roos? Voor die psychopaten? Ze slaan je verrot, waterkanonnen staan al klaar en ze vinden het heerlijk om te doen, dat meisje wat ze tegen de betonnen muur spoten deden ze ook gericht en ze lachen er om. Geen roos, bedenk maar iets anders

petertje
petertje
Reactie op  Willem
15 dagen geleden

Ik heb geen griep dus ik neem een bosje bloemen mee.

vladi
vladi
Reactie op  Willem
15 dagen geleden

inderdaad Willem,
als de rest van dat psychopatisch tuig (politie) zich zou uitspreken hoe kwalijk het is om zoveel buiten proportioneel geweld op vreedzame en onschuldig burgers te gebruiken,dan bracht ik ze een roos en eerbetoon…..maar geen woord,heerlijk vinden ze het,kijk maar naar dat varken te paard die een oude man met een wapenstok op zijn achterhoofd slaat.

de slaafse order uitvoerder zijn nog een graadje zieker dan de sicko’s die de orders uitdelen.

fff

Eus
Eus
Reactie op  Linda
15 dagen geleden

Amsterdam? Mijden als de pest. Mij zien ze daar nooit meer. Marxistisch staatje op zich.

Realistic
Realistic
Reactie op  Eus
15 dagen geleden

Inderdaad…Het is een kut dorp geworden.

Miranda
Miranda
Reactie op  jaak
15 dagen geleden

Trump zei het toen maar iedereen vond hem een gek
Who’s laughing now hey?

Joepie
Joepie
Reactie op  ProAsfalt
15 dagen geleden

Jullie weten toch dat covid-19 een heeeel slim virus is. Het weet dat er in de “bananenlanden” niets te halen valt. Daar zijn alleen de avocado’s en geiten positief.

Peter R de Elburger
Peter R de Elburger
Reactie op  ProAsfalt
15 dagen geleden

Toevallig alle leden van de VN? 😛

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  ProAsfalt
14 dagen geleden

Ondergronds verzet buiten het internet zal ook nodig zijn. In FR en DE wordt de post weer gebruikt om buiten de vangnetten van
de NWO te blijven. Een teken aan de wand.

Edward
Edward
15 dagen geleden

Dat zal in Nederland niet gebeuren, dat men opstaat tegen het Rutte regime. Hier zullen alle maatregelen voor zoete koek worden geslikt, te beginnen met het invoeren van een testbewijs, de horeca heeft al aangegeven voorstander te zijn van zo’n bewijs.

salvar
salvar
Reactie op  Edward
15 dagen geleden

dan kom ik er niet meer.

Joost
Joost
Reactie op  Edward
15 dagen geleden

De horeca bioscopen dierentuinen, ze willen alleen maar open. De wanhoop is zo groot, ze doen er alles voor. Niet dat ze voor registratie, vrijheidspaspoort en alle regels zijn, ze willen open. Dat is dus niet automatisch we zijn het er mee eens. Integendeel. Steun de horeca, steun Sven Hulleman!

Nina
Nina
Reactie op  Joost
15 dagen geleden

Dan moet je juist niet meedoen, anders verandert er niets. Protesteren zoals de Denen. Rutte mag zijn zin niet krijgen, hier werkt hij al jaren naartoe. De man is een gevaar voor de samenleving.

Miranda
Miranda
Reactie op  Nina
15 dagen geleden

Je bedoeld zeker Claus schwaab want Rutte is alleen maar zijn knechtje

Nina
Nina
Reactie op  Miranda
15 dagen geleden

Dat denken de meeste mensen hier, maar dat is zeker niet zo. Het plan is inderdaad van Klaus, maar onderschat de bijdrage van Rutte niet, die is veel groter dan men kan vermoeden en hij is er al veel langer mee bezig dan men denkt!!

petertje
petertje
Reactie op  Nina
15 dagen geleden

Ik word hier zo naar van, ik ga naar de meurbaal.
Maar ik vind wel dat wij allen moeten strijden voor onze vrijheid.
Kom op, jongens en meiden, ga voor je vrijheid!

Edwin
Edwin
Reactie op  Joost
15 dagen geleden

Meedoen met de uitrol van dit totalitaire regime maakt de horeca net zo schuldig. Je kunt ook nu al massaal opengaan of kiezen voor onderdrukking.

Heisbakkie
Heisbakkie
Reactie op  Edwin
15 dagen geleden

De horeca heeft op hun kont gezeten al die maanden en niets gedaan
Ze wachten op Jesus

Frank
Frank
Reactie op  Heisbakkie
15 dagen geleden

Inderdaad. Zonder slag of stoot laten ze hun levenswerk naar de klote gaan.

Penelope
Penelope
Reactie op  Heisbakkie
15 dagen geleden

Song Bird enge film!
Wij krijgen nooit onze vrijheid terug ,tis Game Over(zei Henry Kissinger ooit)
Toen snapte ik het nog niet wat de Nieuwe Wereld Order betekende !
Bush,Clinton en de rest hadden het altijd erover.Nog terug te vinden hier en daar op You Tube
Why does the Elite hate Humans? Zou ik willen vragen aan Rutte

Joost
Joost
Reactie op  Edwin
15 dagen geleden

Prima helemaal mee eens!

salvar
salvar
Reactie op  Joost
15 dagen geleden

wel mee eens .
als iedereen zo denk dan ben je eerder naar de kl*te dan je denk.
dus jij laat je vaccineren om naar een paar apen te kijken?

Joost
Joost
Reactie op  salvar
15 dagen geleden

Wat een domme reactie, ik ben juist voor een vrije samenleving, tegen de vaccinaties en verdere onderdrukking. Wat ik zeg, stel je voor je hebt een restaurant, nu al maanden dicht, kost veel geld, dan wil je alleen maar open. Dan maar met regels, dat heet wanhoop. Niemand net gezond verstand wil een totalitaire staat met megalomane idioten. Stop de waanzin.

Edward
Edward
Reactie op  Joost
15 dagen geleden

Je moet nooit kiezen voor de richting waar je dictators naar toe willen hebben. Beter een leeuw voor een dag dan een schaap voor de rest van je leven. Vergeet niet dat ze steeds verder en verder gaan met deze onderdrukking. Nu zijn het estbewijzen, straks zijn het verplichte vaccinaties. Nooit maar dan ook nooit moet je je zwichten voor tirannen als Rutte en de Jonge. Hebben we niks geleerd van de DDR of van de situatie 75 jaar geleden ?
Sociale uitsluiting op basis van een bepaalde medische status door een onbetrouwbare test, denk eens na of je dit echt wilt. Je voelt je volledig gezond maar de computer says NO !

Jan
Jan
Reactie op  Joost
15 dagen geleden

Joost, ik wil hier even op inhaken door te zeggen dat juist als de horeca nu de Overheid hierin steunt, het overkomt als verraad aan het volk. Ik snap echter wel wat jij bedoelt, maar als ik een zaak zou hebben, dan gaf ik nimmer en nooit toe aan de misdadige praktijken van die Overheid. Eenmaal toegegeven kom je nooit meer bij het oude normaal. Dus massale opstand is het beste middel om deze waanzin te stoppen.

Anabel
Anabel
Reactie op  Joost
15 dagen geleden

Ze pakken de koe van je af en geven je een chickenwing terug.
Alle restaurants en hotels zijn straks eigendom van de staat
en je bent gewoon in dienst.DDR was ook zo geregeld. Wij gaan terug naar het marxistische regime als wij NU niets doen.
In het najaar/ winter komt een mega lange lockdown om ons mentaal te breken en over de rand te gooien.
De nachtmerrie is pas begonnen en Rutte blijft maar lachen en denkt “die sukkels snappen er echt niets van”
Ik ga effen naar Aruba voor het weekeind want jullie zien het toch niet als jullie thuis moeten blijven

Haaa Haaaa!

Jan
Jan
Reactie op  Anabel
15 dagen geleden

Precies.

Helena
Helena
Reactie op  Joost
14 dagen geleden

Je levert onze vrijheid voor altijd in!
alles wat je weggeeft krijg je nooit meer terug

Heisbakkie
Heisbakkie
Reactie op  Joost
15 dagen geleden

Steun niet de 1%!

Martin13
Martin13
Reactie op  Joost
15 dagen geleden

Je bedoelt Sven die bevriend is met Jort kelder die op zijn beurt weer bevriend is met ene Marc R. Die bedoel je?

Joost
Joost
Reactie op  Martin13
15 dagen geleden

Juist die ja! Is een vriend van me!

Joost
Joost
Reactie op  Martin13
15 dagen geleden

Just die ja, dat is een vriend van me!

elvis
elvis
Reactie op  Joost
15 dagen geleden

Nee, de Horeca is mijn steun verloren door niet de ballen te tonen om op 17 januari open te gaan zoals aangekondigd. Ze hadden al lang hoog en droog weer open kunnen zijn als ze enige moed, net als in Italië hadden weten op te brengen. Doei Horeca. Nooit meer zeiken.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Edward
15 dagen geleden

Die horeca gaan we dus vermijden. Ze gaan er klakkeloos van uit dat het dan veilig is, zonder uitbraken. Dat moet nog maar blijken. Ze kunnen beter een pot vitamines bij de ingang zetten. Het wordt tijd dat die overheden eens ophouden met angst aanjagen (=oorlogsmisdaad) en aantonen dat er een direct gevaar is dat niet anders bestreden kan worden zoals zij het zich voorstaan. Zo niet, dan staat het niet in verhouding en tasten ze dus de mensenrechten aan (verdragen gaan boven wetten). We hebben die niet voor niets opgesteld en zijn bedoeld om het volk tegen willekeur van overheden te beschermen.

Steven
Steven
Reactie op  Pieternella
15 dagen geleden

Tegenwoordig mogen ze van alles doen zonder dat er iets aan gedaan kan worden. En het gaat nog veel ergen worden. Straks mag je je stad niet meer uit… ze drijven de wanhoop steeds verder op!

Edward
Edward
Reactie op  Pieternella
15 dagen geleden

We gaan zelf wel een kroeg beginnen waar niet-geteste en niet-gevaccineerd gewoon welkom zijn.

Lies
Lies
Reactie op  Edward
15 dagen geleden

Dan ga ik niet meer waarom testen zei Rutte als je geen klachten hebt

Henk R
Henk R
Reactie op  Lies
15 dagen geleden

Om je te laten vaccineren. Is al toegegeven door de Johns Hopkins universiteit. Dit is te lezen op commensens tv . Er is te weinig animo voor de vaccinatie, dus gaan ze het op deze manier proberen.

Marie1
Marie1
Reactie op  Henk R
15 dagen geleden

Je zou bijna hopen dat die vaccins zoveel bijwerkingen gaan geven bij zoveel mensen dat het programma gestopt moet worden en ze de bijwerkingen niet langer kunnen ontkennen.

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  Henk R
15 dagen geleden

Dat is volledig volgens verwachting. Ik zei het in de zomer al. Maar nee, ik was een wappie.

Wim Wieringa
Wim Wieringa
Reactie op  Edward
15 dagen geleden

Dat heeft de horeca helemaal niet gezegd, alleen de horecabond. En die doet ook niets voor zijn leden.

Edward
Edward
Reactie op  Wim Wieringa
15 dagen geleden

Maar de leden blijven trouw aan de horecabond, waarom zeggen ze niet massaal hun lidmaatschap op.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Edward
15 dagen geleden

Omdat de meeste mensen nog steeds het neanderthaler-gen in zich hebben zitten van “kuddedieren”. Het is bewezen dat ieder mens nog steeds na 46.000 jaar een aantoonbaar percentage gen hebben van de neanderthalers.

Eus
Eus
Reactie op  -= GensNet =-
15 dagen geleden

Ehhh…. aziaten doen het zelfde, ook Neanderthalers gen?

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Wim Wieringa
15 dagen geleden

Dus opzeggen dat lidmaatschap. Je hebt er niets aan en waarvoor betaal je je lidmaatschap? Ja, in de hoop dat die club wat voor je gaat doen is een nuchtere illusie……. Maar dat is bij meer clubs (o.a. een vakbond) ook zo. Je bent lid met de bedoeling er wat aan te hebben als je problemen krijgt. Maar ook dat is een ontnuchterende illusie.

Miranda
Miranda
Reactie op  Wim Wieringa
15 dagen geleden

Al la Carte restaurant voor de 1ste en 2de kamer is up and running.

Frank
Frank
Reactie op  Edward
15 dagen geleden

Dan gaan ze als nog naar de klote, want er komt dan geen hond.

Anabel
Anabel
Reactie op  Edward
15 dagen geleden

De horeca werkt voor de elite

Eus
Eus
Reactie op  Anabel
15 dagen geleden

Nee, gewoon geen kloten, net zoals de auodealers. Er zijn zo’n 65% minder auto’s vekocht, maar hoor je ze?

Geert-Jan
Geert-Jan
15 dagen geleden

Satanische regimes hebben hebben in iedergeval Duitsland, België, Nederland,groot Brittannië overgenomen
Opnieuw is het net zoals in 40/45 wachten op de bevrijding
Toen duurde het 5 jaar
Hoelang dit gaat duren is koffie dik kijken
Dit is een spirituele oorlog waar we n zitten, om de uiteindelijke macht over de aarde.

salvar
salvar
Reactie op  Geert-Jan
15 dagen geleden

precies het gaat over je ziel.
ze willen met vaccinaties de verbinding verbreken met de schepper.

Henk
Henk
Reactie op  salvar
15 dagen geleden

Of je gaat naar de FEMA kamp. Die zijn er al, gezien

rop
rop
15 dagen geleden

De lockdown werkt ? denken ze nu echt dat de lockdown de besmettingen omlaag heeft gebracht ,moet men toch wel echt naïef zijn dat men op deze manier denkt het te werken, en het blijkt dat regeringen daar van uit gaan, he ter mee op te lossen elk jaar hebben we de griep is die ooit door vaccinatie totaal onder controle te krijgen laat staan te verdwijnen, nee ook niet, maar er werd ook nooit een lockdown daardoor in gevoerd, alleen elke jaar weer prikken ertegen, nu halen ze de meeste onzinnige absurde regels aan om het te bestrijden, over kampen en alle gekkigheid halen ze aan om de kop van die virus in te drukken, het heeft helemaal niets meer te maken daarmee, regeringen zijn op weg de mens totaal in zijn bewegingen te verkrampen kampen moet erop gezet worden voor de niet gevaccineerde ,de regeringen zijn psychoten en totaal krankzinnig geworden, en ze zien hun eigen dwaaszinnig gedrag en zijn verblind door de corona gekte..

Henk
Henk
Reactie op  rop
15 dagen geleden

There is no corona

Frank
Frank
Reactie op  Henk
15 dagen geleden

Inderdaad.

Steven
Steven
Reactie op  rop
15 dagen geleden

Ze hoeven maar te zeggen dat het een gevaarlijk virus is en alle middelen zijn ineens gerechtvaardigd…tot kampen en gedwongen spuiten aan toe

Penelope
Penelope
Reactie op  Steven
14 dagen geleden

Zuid Afrikaanse mutatie is biologisch onmogelijk In Dec Jan en Feb zijn het de warmste maanden van het jaar.Dan verzwakt een virus en verdwijnd(Rutte)
Wat een fabeltje,schocking !
Niemand uit een township kan met een vliegtuig reizen.Ze leven van brood en water.Dat heb ik met mijn eigen ogen gezien toen ik nog een kind was in ZA.
De rijksten ter aarde vliegen het meeste,tis al lang bekend!

rrr
rrr
Reactie op  rop
15 dagen geleden

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/02/19/covid-pcr-test-fraud.aspx
De ene leugen volgt de andere op. Het aantal ‘cases’ daalt door het aantal testcycli terug te schroeven van een volstrekt onbetrouwbare PCR-test …. Een zwendel/bedrog van ongehoorde proporties wat moet suggeren dat de lockdown werkt.

Nina
Nina
15 dagen geleden

Die Viking strijd zit er nog goed in bij die Denen, goed zo! Hier zijn er nog heel veel mensen die vaccinatieplicht en een toegangsbewijs of paspoort een goed idee vinden om weer naar restaurant of concert te gaan. Ze weigeren in te zien dat ze voor hun vrijheid op moeten komen en dromen elke avond bij Jinek. Helaas.

Henk
Henk
Reactie op  Nina
15 dagen geleden

Nederland is de zwakste schakel in Europa helaas geen massa demo’s

Penelope
Penelope
Reactie op  Henk
15 dagen geleden

Rutte blij!!! Pffff

Frank
Frank
Reactie op  Nina
15 dagen geleden

Binnen twee jaar, zijn de meeste gevaccineerden uit het leven gerukt. Schapengedrag wordt uiteindelijk beloont met de dood.

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  Frank
15 dagen geleden

Ja en waar zijn de ongevaccineerden dan? In kampen? Of wonen die massaal off grid? Of wat gebeurt daarmee?

bozeoma
bozeoma
Reactie op  Frank
14 dagen geleden

doe jik niet aan mee

burger
burger
Reactie op  Nina
15 dagen geleden

Wellicht een goed idee dat al die gasten in de praatprogramma’s zich allereerst laten vaccineren ze zijn tenslotte een risico …ahum

jaak
jaak
15 dagen geleden

Net als bij de stichting van de EU wordt hier over de hoofden heen een programma uitgerold dat in volle daglicht waarschijnlijk van de kaart zou worden geveegd. Het wordt tijd voor de Grote Opstand en het wegblazen van de protagonisten van de Great Reset.

Henk
Henk
Reactie op  jaak
15 dagen geleden

New world order

mike
mike
15 dagen geleden
Bricks
Bricks
Reactie op  mike
15 dagen geleden

Nee natuurlijk niet want er is niet eens wetenschappelijk bewijs voor het bestaan van virussen.
https://leefbewust.nu/mazelenvirus-bestaat-niet/

Penelope
Penelope
Reactie op  Bricks
15 dagen geleden

Waarom raadplegen wij niet John F Kennedy op het gebied van vaccins?
Hij heeft jaren lange studies gedaan oa met nutteloze en schadelijke kinder vaccins?
Mag niet van Big Pharma

Pieternella
Pieternella
15 dagen geleden

Dit loopt totaal uit de hand. In plaats van dat de diverse regeringen nu overleggen met prominente, onafhankelijke medici, lopen ze al op de muziek vooruit en komen met allerlei verplichtingen en controles, terwijl het er juist naar uit ziet dat gevaccineerden juist diegenen zijn die aan het verspreiden zijn. Ik vind dat we terug moeten naar de basis: ga eerst maar eens dat virus isoleren. Straks doen we dat hele circus voor niets en steekt de boel heel anders in elkaar. Het Hof voor de Mensenrechten moet echt ingrijpen. Mensen moeten vrij kunnen reizen. Hiervoor is ook niet gebleken dat er door het reizen zoveel epidemieën uitbraken. Laten we wat doen aan de vele verdienmodellen van de luchtvaart, maar ook van de farmaceutische industrie, die storten ons nog eens in het verderf.

burger
burger
Reactie op  Pieternella
15 dagen geleden

en….laat je niet meer testen …ik weet niet hoe het met jullie is maar in de teststraat die hier vlakbij is zie ik zelden mensen…hooguit 3 a 4 keer een auto gezien

Marie1
Marie1
Reactie op  burger
15 dagen geleden

Dat is nog eens positief nieuws, burger!

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  burger
15 dagen geleden

Hier staan files. Echt. Ongelofelijk. Allemaal gemuilkorfd in hun autootje. Ik krijg zin om ze achter hun stuur vandaan te trekken en te zeggen dat ze normaal moeten doen.

bozeoma
bozeoma
Reactie op  Boze Moeder
14 dagen geleden

zehebgelyk

Marianna
Marianna
15 dagen geleden

in westerse democratieen kan men zich niet voorstellen dat de regering het niet goed met ze voor heeft.
Zelfs na een jaar zijn de meesten nog niet op zoek gegaan om te ontdekken wat er eigenlijk gaande is.Men laat zich de angst aanpraten door deskundigen met financieele belangen in de test- en vaccin industrie.
Er zijn artsen en andere deskundigen, die deze banden niet hebben en waarschuwen voor valse voorlichters. Helaas worden degenen, die hun nek uitsteken in een kwaad daglicht gezet met medewerking van onze regering.
Dat zijn dus de mensen op wie we binnenkort weer mogen stemmen, zij willen graag de macht houden om ons nog dieper in hun greep te houden.
Ik kan me niet aan de gedachte onttrekken, dat in onze eerste en tweede kamer mensen zitten, die eigenlijk geen idee hebben wat er gaande is.

salvar
salvar
15 dagen geleden

ze moeten niet zeiken de ondernemers.
wat hebben ze gedaan om de regering het moeilijk te maken?
niets ze hebben op geld zitten wachten wat niet komt , buiten een hondenfooi.
ze hadden (als ze ballen hadden) een vuist moeten maken dan hadden ze waarschijnlijk een hoop burgers meegekregen.

de supers moeten de muilkorf verbieden in de supermarkt.
wat ze nu doen (buiten de supers) dat je online kan bestellen en dan mag het binnen een bepaalde tijd ophalen maar niet onder de 20 euro net als bij gamma?

nu kijken naar de denen en een voorbeeld nemen graag , torpederen de handel.

x

Check Also

griepgevallen

Nul griepgevallen vastgesteld deze winter: ‘Wat een poppenkast leven we in’

Een opmerkelijk bericht in de media: er ...

osterhaus

Het coronavaccin van Ab Osterhaus: aap uit de mouw?

Viroloog Ab Osterhaus deed in februari 2020 ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

103
0
We lezen graag je reactie!x