BuitenlandCorona

Denen verzetten zich tegen verplicht vaccineren en coronakampen

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In november vorig jaar gingen de Denen negen dagen achter elkaar de straat op om te protesteren tegen een totalitaire wet die verplichte vaccinaties mogelijk zou maken. De massamedia zwegen hierover. Tijdens de protesten sloegen de betogers op potten en pannen.

De wet maakte ook gedwongen ziekenhuisopname en isolatie mogelijk. In de oorspronkelijke wettekst kwam 92 keer het woord dwang en 82 keer het woord macht voor. Het Deense kabinet kon de nieuwe wet in werking laten treden zonder parlementaire goedkeuring. De protesten hebben er uiteindelijk toe geleid dat de wet van tafel werd geveegd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dictatuur

De regering liet het er niet bij zitten en probeert nu tegen de wil van het volk een indirecte vaccinatieplicht af te dwingen. De Deense overheid is namelijk van plan om in samenwerking met Zweden een digitaal vaccinatiecertificaat uit te rollen. De Deense protestbeweging is weer terug. Eerder deze maand werd voor het parlementsgebouw gedemonstreerd tegen de ‘dictatuur’.

Het is de bedoeling dat mensen in de toekomst zo’n digitaal vaccinatiepaspoort nodig hebben om te kunnen reizen. Het kan ook worden gebruikt voor sportevenementen en restaurants. De betogers zeggen dat een dergelijk paspoort de individuele vrijheid nog verder inperkt.

De Zweedse minister van Volksgezondheid Lena Hallengren kondigde onlangs op een persconferentie aan dat de overheid van plan is om een digitaal vaccinatiecertificaat te verstrekken aan mensen die het coronavaccin hebben gekregen, waarmee ze ‘naar het buitenland kunnen reizen of een geliefde kunnen bezoeken’.

Opmerkelijk

Anders Ygeman, de Zweedse minister voor Digitale Ontwikkeling, zei dat je het certificaat waarschijnlijk ook nodig zult hebben voor andere activiteiten, zoals winkelen en buiten de deur eten.

Dat een land als Zweden met een dergelijke maatregel komt, is opmerkelijk. In Zweden, dat niet in lockdown ging, daalt het aantal coronadoden sneller dan in bijvoorbeeld Groot-Brittannië, waar een strenge lockdown van kracht is.

Gisteren verklaarde de Britse zender Sky News: “De lockdown werkt! Het aantal coronabesmettingen in Engeland keldert.” Dr. Eli David reageerde sarcastisch: “De strenge lockdown in Groot-Brittannië was zo effectief dat hij de verspreiding van corona in Zweden ook heeft gestopt.”


[Wochenblick]

Volg ons hier op Telegram om het laatste nieuws te ontvangen.

5 31 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Het valt mij op dat alleen Westerse democratieën worden geplaagd door autocoup’s dan wel allerlei tirannieke totalitaire maatregelen terwijl in (vermeende) dictaturen of door ons aangeduid als bananenlanden niets aan de hand is en het volk daar vrijer is dan hier.

Edward
Edward
3 jaren geleden

Dat zal in Nederland niet gebeuren, dat men opstaat tegen het Rutte regime. Hier zullen alle maatregelen voor zoete koek worden geslikt, te beginnen met het invoeren van een testbewijs, de horeca heeft al aangegeven voorstander te zijn van zo’n bewijs.

Geert-Jan
Geert-Jan
3 jaren geleden

Satanische regimes hebben hebben in iedergeval Duitsland, België, Nederland,groot Brittannië overgenomen
Opnieuw is het net zoals in 40/45 wachten op de bevrijding
Toen duurde het 5 jaar
Hoelang dit gaat duren is koffie dik kijken
Dit is een spirituele oorlog waar we n zitten, om de uiteindelijke macht over de aarde.

rop
rop
3 jaren geleden

De lockdown werkt ? denken ze nu echt dat de lockdown de besmettingen omlaag heeft gebracht ,moet men toch wel echt naïef zijn dat men op deze manier denkt het te werken, en het blijkt dat regeringen daar van uit gaan, he ter mee op te lossen elk jaar hebben we de griep is die ooit door vaccinatie totaal onder controle te krijgen laat staan te verdwijnen, nee ook niet, maar er werd ook nooit een lockdown daardoor in gevoerd, alleen elke jaar weer prikken ertegen, nu halen ze de meeste onzinnige absurde regels aan om het te bestrijden, over kampen en alle gekkigheid halen ze aan om de kop van die virus in te drukken, het heeft helemaal niets meer te maken daarmee, regeringen zijn op weg de mens totaal in zijn bewegingen te verkrampen kampen moet erop gezet worden voor de niet gevaccineerde ,de regeringen zijn psychoten en totaal krankzinnig geworden, en ze zien hun eigen dwaaszinnig gedrag en zijn verblind door de corona gekte..

Back to top button
103
0
We lezen graag je reactie!x