Buitenland

Verpleegkundigen: er liggen vooral ingeënte mensen in het ziekenhuis

Help ons door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens de media hebben we op dit moment te maken met een ‘pandemie van de ongevaccineerden’, maar zorgmedewerkers vertellen een ander verhaal. Zij zeggen dat er vooral volledig gevaccineerde patiënten in de ziekenhuizen liggen. De filmpjes zijn geplaatst door Red Voice Media.

“Vaccinatieschade?” vraagt iemand een IC-verpleegkundige tijdens een protest. “Drieëndertig,” antwoordt ze. “Alleen al deze week drie volledig gevaccineerde mensen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Geloof de media niet

Ze vertelt dat een 30-jarige vrouw binnen 48 uur na haar vaccinatie hevig begon te bloeden. “Ze heeft er heel erg spijt van.” De verpleegkundige zegt dat de vrouw nu voor haar leven vecht. Ze heeft twee kinderen.

De media beweren dat 90 procent van de coronapatiënten in het ziekenhuis ongevaccineerd is. Dat is volgens de verpleegkundige een leugen. “Ik zie bijna alleen maar gevaccineerde individuen. Ook ongevaccineerden, maar geloof de media niet. Het is allemaal onzin.”

Dit is overal ter wereld het geval

Ook een andere verpleegkundige stelt dat er vooral gevaccineerde mensen in de ziekenhuizen liggen. “Liggen de ziekenhuizen vol met coronapatiënten?” vraagt iemand aan hem. “Er liggen bijna alleen maar mensen die zijn gevaccineerd en die vervolgens terugkeren naar de ziekenhuizen vanwege die vaccinatie,” antwoordt de verpleegkundige.

Hij voegt toe dat dit overal ter wereld het geval is.

[Infowars]

4.9 86 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
2 jaren geleden

Hoe lang denken ze de leugen in stand te houden? Het immuunsysteem van de ongevaccineerden is 27 x beter dan de gen eurthanasie prik.. de schapen die volgzaam zich hebben laten inspuiten kunnen maar niet inzien hoe ze misleid zijn.. Israel maakt zich op voor de 4de prik… wat een idioten, hebben ze dan NIETS geleerd in de Tweede Wereldoorlog.. dezelfde psychopaten leiden wereldwijd de mensen naar de slachtbank… en blind doof en stom laten ze zich injekteren met puur gif…. rip

Jan
Jan
2 jaren geleden

Dit is geen verrassing dat was al bekend in dat de staatsmedia net te vertrouwen is wisten we ook al lang

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Kijk naar Israël, daar is het zelfs zo erg,, dat de bevolking aldaar aan het vierde booster shit moet, want anders geen bioscoop meer….

Annette
Annette
2 jaren geleden

DIT zouden heel veel mensen moeten lezen. Dit zou wereldkundig gemaakt moeten worden en dan wel op ALLE nieuwsbronnen, die er maar zijn.
Maar….. dat zal natuurlijk niet gebeuren, want dan zou NIEMAND meer zo’n duivelse prik halen.
Er is nog een belangrijk punt: té veel mensen geloven nog steeds heilig in alle leugens, die ons dagelijks bereiken. Mits je natuurlijk naar die leugens kijkt en luistert.
Helaas zijn dat er nog steeds veel te veel.
En anderhalf jaar psychologische oorlogvoering tegen de mensheid eist natuurlijk ook nog eens zijn tol.
Eén ding weet ik zeker: DIE mensen die de 2 prikken hebben gehad, zijn over het algemeen er nog steeds heilig van overtuigd, dat, ALS zij ziek worden, dat dan een veel minder heftig gebeuren zal worden dan wanneer ze niet geprikt zouden zijn.
Dat is een mantra, die ze al maandenlang hebben aangehoord en DAAR geloven ze in.
Probeer maar niet wat anders te zeggen, want dan verstoor je hun droom.
En eerlijk gezegd heeft het natuurlijk ook weinig zin. Waarom zou je anderen bang gaan maken, aangezien het toch een kwestie is van “Gedane zaken nemen geen keer”.

Back to top button
87
0
We lezen graag je reactie!x