Mens en Dier

De Jonge krijgt wind van voren: ‘Deze cijfers zijn misleidend en bewijzen niet dat vaccineren werkt’

Help ons door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zorgminister Hugo de Jonge schreef gisteravond op social media dat we van de ruim 100.000 mensen die afgelopen week positief testten de vaccinatiestatus weten. Zo zou 77 procent niet gevaccineerd zijn, 14 procent deels en negen procent volledig. De Jonge erkent dus in ieder geval dat vaccinatie ‘besmetting’ niet voorkomt. In eerdere berichten schreef hij dat mensen na vaccinatie ‘volledig beschermd’ zijn.

“Het is duidelijk dat vaccinatie wel beschermt tegen het coronavirus, maar niet volledig. Gevaccineerde mensen kunnen nog steeds besmet raken en het virus verspreiden. Zij worden echter zelden ernstig ziek,” citeert het AD Susan van den Hof van het RIVM.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Besmette gevaccineerden lopen gewoon door

Het RIVM roept intussen ook gevaccineerden op om afstand te houden en zich bij klachten te laten testen. “Laat je testen bij klachten, en na terugkomst van vakantie. Voorlopig is het belangrijk dat iederéén zich aan de maatregelen houdt,” zei Van Hof.

Ook De Jonge stelt: “Vaccineren werkt.”

Eerder andersom

Dat kan hij volgens Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) op basis van deze cijfers helemaal niet zeggen. “Alleen ongevaccineerden moeten zich massaal laten testen voor toegang of om te reizen,” zegt hij. “Gevaccineerden – ook die besmet zijn – lopen gewoon door met hun QR-code.”

“Deze cijfers zijn dus misleidend en kunnen nooit tot de conclusie leiden dat vaccineren werkt. Eerder andersom,” benadrukt Van Meijeren.

4.8 74 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Hugo de Jonge is bepaald niet in zijn eerste leugen gestikt. Anders waren wij namelijk al lang van deze ex-schoolmeester verlost geweest.
Gideon van Meijeren verwoordt het weer perfect. Hij laat zich tenminste niet in de luren leggen door alle leuterpraatjes.
Van die cijfers snap IK absoluut niets meer. Eerst wordt er dagelijks geroepen hoe geweldig de vaccinatiecampagne gaat. En hoeveel mensen er al “gevaccineerd” zijn. Nu blijkt, volgens HUN zeggen, van alle geteste personen, er maar een klein deel volledig gevaccineerd te zijn.
Dit lijkt mij een contradictio in terminis. Iets anders kan ik er niet van maken.
Verder geloof ik er helemaal geen sikkepit van. Als in vele landen, waar VEEL mensen zijn gevaccineerd, er velen zijn die niet alleen ziek worden, maar ook in het ziekenhuis belanden…. hoe moet ik dat dan interpreteren?
Wij kunnen in ieder geval wel één duidelijke conclusie trekken: vaccineren helpt voor geen meter!

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Het positieve is, is dat je als pseudogevaccineerde niet meer in het ziekenhuis komt maar voor de rest – omdat je nog steeds als een potentiele verspreider fungeert – ben je nog steeds gemuilkorfd én moet je nog verplicht 1,5 meter tot je medemens houden (zodat het verzet nog steeds de klop kan worden ingedrukt).

Kortom als pseudogevaccineerde ben je niets opgeschoten, oké je mag een festival, de dokter en het ziekenhuis bezoeken. Dat dan wel.

P.S. ziekenhuisopnames mb.t. cojona valt ook goeddeels te voorkomen door HCQ + zink en of ivermectine. Sterker nog, HCQ of ivermectine zijn ook in te zetten als ‘vaccinaties’.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Hé Doorgesnoven Psychopatische Landverrader ik zit nog Steeds op je antwoord en die Statistieken te wachten…Waar blijven die?! Het lijkt me een goed plan dat je er nu HÉÉL Snel mee gaat komen…want je Problemen worden met de dag groter vriend…dus niet weer wegkruipen…terug in je veilige holletje waar de zo’n nooit schijnt…want ik sleep je er gewoon weer uit!

T.a.v. de heer H. de Jonge,

Volgens een Israëlische arts is 80% van de ernstig zieke Corona-patiënten is volledig gevaccineerd

In Israel is zo’n 60% van de bevolking volledig gevaccineerd. Het zijn vooral de gevaccineerden die op dit moment besmet raken met Corona en vervolgens in het ziekenhuis belanden, volgens de Israëlische arts, Rafael Zioni.

Het gaat hierbij om Officiële gegevens van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid. Volgens Zioni, werkzaam als internist in het Laniado-ziekenhuis:

“Het Pfizer-vaccin lijkt bijna nul procent effectief te zijn!”

De meeste mensen die besmet raken en in het ziekenhuis worden opgenomen, zijn ingeënt. Ook de meeste ernstig zieke Coronapatiënten zijn volledig gevaccineerd.

De Israëlische premier Bennett zei over de Pfizer-prik: “We weten niet precies in hoeverre het vaccin helpt, maar het is AANZIENLIJK MINDER dan we hadden verwacht.”

Waarom injecteren we deze experimentele gen-therapie-nood-vaccins nog steeds in gezonde volwassenen & kinderen als je alleen maar het tegenovergestelde effect bereikt?

Ik zou tevens graag de statistieken ontvangen van:

1. Het aantal Nederlandse Gevaccineerden in het ziekenhuis en op de IC:

2. Het aantal Nederlandse 1ste Dosis Gevaccineerden in het ziekenhuis en op de IC:

3. Het aantal Nederlandse Ongevaccineerden in het ziekenhuis en op de IC:

Deze statistieken behoren zich standaard te bevinden op het Coronadashboard. Zodat ze voor iedereen te vergelijken zijn en de effectiviteit van het Vaccinatie-programma zoals dat nu wordt gevoerd, inzichtelijk wordt gemaakt.

In afwachting van uw antwoord verblijf ik,
met vriendelijke groet M, Hugens

Engelbracht
Engelbracht
2 jaren geleden

Hoe zo zorg minister moet het geen ander woord zijn het woord zorg is volkomen verkeerd dwang is het niet beter en dan de wind moet vervangen worden voor een orkaan blaas die schurk weg.

Back to top button
94
0
We lezen graag je reactie!x