Homepagina » Universum » Verbaasde astronomen ontdekken vreemd soort ruimteobject
Verbaasde astronomen ontdekken vreemd soort ruimteobject

Verbaasde astronomen ontdekken vreemd soort ruimteobject

Het object in deze Hubble-foto is geen komeet. Sterker nog: volgens NASA heeft geen enkele astronoom ooit zoiets gezien.

Hubble heeft een asteroïde met zes komeetachtige staarten vastgelegd. Het vreemde object beweegt niet als een komeet en bestaat niet uit ijs. Het hangt gewoon in de ruimte.

Hoofdonderzoeker David Jewitt van de Universiteit van Californië in Los Angeles zei: “We stonden letterlijk versteld toen we het zagen in de asteroïdengordel van het zonnestelsel.”

Botsing

In tegenstelling tot alle andere bekende asteroïden, die verschijnen als piepkleine lichtpuntjes, lijkt deze asteroïde met de naam P/2013 P5 meer op een roterende tuinsproeier. Astronomen zijn verbaasd over de ongewone verschijning.

Volgens Jewitt lijkt het erop dat P/2013 P5 een fragment is van een grotere asteroïde die 200 miljoen jaar geleden uiteen is gevallen tijdens een botsing. Er zijn vele andere fragmenten in de ruimte die lijken op P/2013 P5. Meteorieten van dergelijke hemellichamen bereikten in sommige gevallen temperaturen van ruim 800 graden Celsius. Dit betekent dat de asteroïde waarschijnlijk bestaat uit metamorf gesteente en geen ijs bevat.

Stof

NASA zegt echter dat de staarten waarschijnlijk niet het resultaat zijn van de botsing met een andere asteroïde, omdat er geen sporen zijn gevonden van een grote hoeveelheid stof die in één keer is vrijgekomen.

Het vreemde object werd voor het eerst gezien met behulp van een telescoop op Hawaï. Ruimtetelescoop Hubble legde vervolgens de zes staarten vast.

“Het is moeilijk om te geloven dat we naar een asteroïde kijken,” zei Jewitt. Hij verwacht dat er nog veel meer van dit soort objecten gevonden gaan worden.

Bron: Gizmodo.com

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel belangrijk? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

30 reacties

 1. dat lijkt meer op streetlights in blue hour time.

  0 likes
 2. Hopi bleu star Prophecy.

  Bleu Kachina.

  NIET ISON.

  0 likes
 3. Komeet ISON is NIBURU!

  Karen Hudes van de wereldbank bevestigd dit ook. Nog ff geduld allemaal en de schaapjes zullen wakker worden!

  http://www.youtube.com/watch?v=LkR7zlTV22k

  0 likes
 4. Ik bedenk maar iets; Zou dit nieuwe verschijnsel, wat nooit eerder is waargenomen te maken kunnen hebben met de eindtijd waar wij reeds al inzitten en wat nog vele jaren gaat duren tot de Nieuwe Wereld eindelijk kan beginnen. Met alle voorbodes die er nu in snel tempo aan het gebeuren zijn…

  0 likes
 5. Mensen, ik wil iets delen met jullie en ik hoop dan ook dat de redactie dit ook wil gaan plaatsen. Ik krijg al jaren vanaf de eerste, de bomaanslag London waarschuwingsdromen van iets wat in de wereld staat te gebeuren. Op het moment van de droom ‘visioen’ ben ik midden in de gruwelijkste situatie, voel de angst van de mensen maar ik krijg geen plaats of tijd erbij, zoals Nostradames ze ook had. In het begin, kon ik het zelf nog niet bevatten maar inmiddels noteer ik deze waarschuwingsdromen en ben er zodoende achter gekomen, dat er enkele weken tot soms maar twee dagen ertussen zit voordat het ook daadwerdeklijk gebeurd. Beangstigend is dit wel maar waar moet ik dit melden als ik wel plaats en tijd erbij krijg, Wie gelooft er mij dan meteen??? Maar nu heb ik
  01-11-2013 weer zo’n waarschuwingsdroom gehad, er komen twee zeer enorme krachtige explosies in de lucht en direct zeer kort achter elkaar. Bij de eerste enorme explosie denk je nog, wat gebeurd er en je ziet de lucht meteen fel wit kleuren maar direkt volgt de tweede alles vernietigende explosie en vervaagd alles. Vluchten is niet mogelijk, het gebeurd zó snel. Ik kan helaas niemand behoeden, ik weet niet waar er iets op de wereld staat te gebeuren en met ‘WAT’ exact maar misschien ligt de troost in deze waarschuwingsdroom, dat de mensen heel snel zullen overgaan. Ik sla nu liever de grootste blunder allertijden, als dat ik dit nu niet met jullie zou delen. Maar ik hou mijn hart vast zoals jullie al gelezen hebben, GOD Zegen Ons Allen

  0 likes
 6. Tja eindtijd? doemdenken?

  Of het is gewoon niks bijzonders dat kan natuurlijk ook nog! Maar ja nu we toch bezig zijn ik denk dat het een Dragonball is en dat pikachu er uit komt springen!.

  0 likes
 7. [quote name=”Aequus”]Ik bedenk maar iets; Zou dit nieuwe verschijnsel, wat nooit eerder is waargenomen te maken kunnen hebben met de eindtijd waar wij reeds al inzitten en wat nog vele jaren gaat duren tot de Nieuwe Wereld eindelijk kan beginnen. Met alle voorbodes die er nu in snel tempo aan het gebeuren zijn…[/quote]
  Kijk om je heen,maar vooral naar de lucht,De nieuwe wereld is al begonnen,De wetenschappers kunnen .Dat moet zijn mogen hun bevindingen niet naar buiten brengen.De new Jerusalem thuishaven van sananda-jesus en ashtar en hoge meesters ligt nu noord-oost in de sky. sinds 2november.dus klaar voor actie met pak weg zo.n 14 miljoen vessels van de galactiche federatie .waarom denk je dat ze trachten continu de lucht met trails te verpesten.alle heldere sterren zijn lichtschepen.als het even helder is pak een zaklamp en sein een paar keer ,je krijgt gelijk een groet terug.discloser is heel dicht bij.

  0 likes
 8. [quote name=”Aequus”]Ik bedenk maar iets; Zou dit nieuwe verschijnsel, wat nooit eerder is waargenomen te maken kunnen hebben met de eindtijd waar wij reeds al inzitten en wat nog vele jaren gaat duren tot de Nieuwe Wereld eindelijk kan beginnen. Met alle voorbodes die er nu in snel tempo aan het gebeuren zijn…[/quote]

  ik bedenk ook maar iets: we weten nog erg weinig en onze instrumenten worden steeds beter. Misschien gaan we nog veel dingen zien die we nog nooit eerder gezien hebben, omdat we nog nooit eerder de mogelijkheid hadden om ze te zien.

  Zou dat een voorbode zijn voor meer kennis? Zonder eindtijden, die al zoveel keer gepasseerd zijn?

  0 likes
 9. (1)
  /Off topic
  Ik wil niet stom doen maar ik vind de mensen in de comment sectie af en toe vrij eng. Met zekerheid weten ze precies wat dit is en snauwen elkaar toe. NASA weet niet wat dit is (DE space agency op de wereld) dan kan je gissen wat je wilt, wat leuk is om tegen te komen in de comments, maar om dan met zekerheid te zeggen dat het ISON is of NIBIRU..
  In 2008 werdt ook bij ieder hemellichaam wat ontdekt werd Blue star Kachina geroepen (of Nibiru). Zo ben ik bang dat de bezoekers van die tijd klaar zijn met deze informatie en er nu nieuwe mensen komen, die een paar jaar mee kunnen tot de volgende Big Let Down (teleurstelling) komt en er weer nieuwe bezoekers komen. Achja, zolang ze nieuwsgierig zijn naar dergelijke onderwerpen is het al goed denk ik. Ik moet zeggen dat ik in 2008 nog redelijk wat heb mogen aanschouwen in de lucht, en erg vreemde dingen gebeurden. Nu is het voor mij persoonlijk al een aantal jaar stil, kan naar boven kijken hoelang ik wil maar niets te zien.

  0 likes
 10. (2)
  Het zou mooi zijn als dit ‘iets’ is. Aan de andere kant ben ik bang te klinken als jij, Aequus, de JARENLANGE transformatie (wat pas gesuggereerd werd toen we super dichtbij 2012 waren) die vroeger een super korte transformatie moest voorstellen. Nu is 21 dec. 2012 uitgesteld, of was het toch 2013? Daar maar even omheen kletsen. Hou de mensen lekker bezig Niburu, dat vind ik alleen maar goed. Houd er aub wel rekening mee dat er mensen van elke stand en gezondheid toegang hebben tot die berichten en als dit laatste niet al te stabiel is ze in vreemde fantasiewerelden kunnen leven. Alle informatie die jullie hier lezen is gissen jongens (m.b.t. spirituele aspecten) Neem dat dan aub niet meteen voor waar en durf zelf na te denken. Naar een alternatieve mediasite gaan omdat je niet de standaard media blindelings wilt volgen, goed bezig! Maar durf nog steeds je eigen hersenen te laten kraken, hoe minder gekken zich hiermee bezig houden verder we zullen komen!
  Durf dus reeël te blijven!!

  0 likes
 11. [quote name=”ro44bin”](2)
  Het zou mooi zijn als dit ‘iets’ is. Aan de andere kant ben ik bang te klinken als jij, Aequus, de JARENLANGE transformatie (wat pas gesuggereerd werd toen we super dichtbij 2012 waren) die vroeger een super korte transformatie moest voorstellen. Nu is 21 dec. 2012 uitgesteld, of was het toch 2013?[/quote]

  ro44bin, het is geen doemdenken, het is een gevoel wat mij bekruipt, als je een beetje mijn berichtjes hebt gelezen op deze site dan weet je dat ik heb geschreven toen in Amerika alles plat gelegd werd ‘Dit is het daadwerkeljke begin van de eindtijd’. Ik denk niet in enkele jaren tot de nieuwe wereld een feit zou zijn. Anders had ik ook niet dedeeld op deze site van die vrouw die in ‘Man bijt hond te zien was’, deze vertelde dat zij stond te popelen om +- 2027 de mensen te kunnen vertellen en te leren om alleen zaden te eten die nog niet de grond geraakt hadden en nog veel meer, dit had zij in haar jonge jaren al doorgekregen. Ik weet wij worden er niet vrolijker van maar wij worden wel wakker…

  0 likes
 12. [quote name=”ro44bin”](1)
  /Off topic
  Ik wil niet stom doen maar ik vind de mensen in de comment sectie af en toe vrij eng. Met zekerheid weten ze precies wat dit is en snauwen elkaar toe. NASA weet niet wat dit is (DE space agency op de wereld) dan kan je gissen wat je wilt, wat leuk is om tegen te komen in de comments, maar om dan met zekerheid te zeggen dat het ISON is of NIBIRU..
  In 2008 werdt ook bij ieder hemellichaam wat ontdekt werd Blue star Kachina geroepen (of Nibiru). Zo ben ik bang dat de bezoekers van die tijd klaar zijn met deze informatie en er nu nieuwe mensen komen, die een paar jaar mee kunnen tot de volgende Big Let Down (teleurstelling) komt en er weer nieuwe bezoekers komen. Achja, zolang ze nieuwsgierig zijn naar dergelijke onderwerpen is het al goed denk ik. Ik moet zeggen dat ik in 2008 nog redelijk wat heb mogen aanschouwen in de lucht, en erg vreemde dingen gebeurden. Nu is het voor mij persoonlijk al een aantal jaar stil, kan naar boven kijken hoelang ik wil maar niets te zien.[/quote]

  Ik heb dus precies hetzelfde ik heb in 2008 in April Juli en September vreemde dingen waargenomen in de lucht en daarna eigenlijk niet meer. Vreemd als je je bedenkt dat we toen ver voor 2012 zaten en nu na en er niets te zien is. Of is het stilte voor de storm?

  0 likes
 13. Hoezo Verbaasd en versteld…?
  Waarom zij de zogenaamd astronomen altijd verbaasd?
  Alsof het heelal en ons zonnestelsel al niet vol zit met allerlei onverklaarbare verschijningen?
  En waarom denken ze altijd alles te weten wat daar gaande is en wat het is? allemaal suggesties, ze weten helemaal niets hoor.

  Ik ben versteld.. ;D

  0 likes
 14. Laten we realistisch blijven, er is 4% (ooit ergens gelezen) van het universum om ons heen ontdekt (dit heeft niks te maken met het heelal/universums). We kennen ons eigen lichaam nog niet voor de volle 100% en de oceanen zijn ook nog lang niet helemaal ontdekt. Dit betekent dat we in de tijd van nu steeds meer dingen zullen ontdekken die we niet weten, omdat de technologie sprongen aan het maken is. Het is dus alleen maar logisch dat we niet weten wat voor object dit is. Enige manier om hier achter te komen is een apparaat wat op afstand bestuurbaar is om naar het object te sturen en te bekijken wat het is van dichtbij.

  0 likes
 15. Vanwege de persoonlijke inzichten die ik heb verkregen door 2 Bde’s ben ik nergens meer bang voor.In de voorgaande zin zei ik opzettelijk “persoonlijke inzichten”, om aan te geven dat hetgeen ik ga uitleggen mijn persoonlijke waarheid is, en niet ga beweren dat dit DE waarheid is die een ander moet gaan geloven.Ook ik heb een droom gehad, die zo intens leek , dat het nog “echter” voelde als de “realiteit” waarin we leven.In die droom kwamen er driehoekvormige ufo’s voor welke overal te zien waren, globale paniek en onrust,mensen gingen zich onder de grond verstoppen, en een soort schoonmaak,gevolgd door Engelen/Aliens (welke er overigens gewoon uitzagen als mensen)die de overgebleven mensheid zou helpen om op een bewustere manier met elkaar en de natuur om te gaan.Ook ik had na die droom de overtuiging dat er iets stond te gebeuren, en het ook persoonlijk mee zou maken.Enkele weken later had ik mijn eerste bijna-dood ervaring, en op 11 september j.l. had ik m’n tweede.Er is hier de ruimte niet voor om in detail te gaan beschrijven wat ik in die Bde’s zag, en het schiet ook niet op, want zoals ik al eerder zei: het is een persoonlijke gebeurtenis, en een ander kan het dus op een heel andere manier ervaren.Wat ik in ieder geval aan al die ervaringen heb overgehouden, is dat voor mij de dood niet iets is om maar een schrijntje van angst voor te voelen. Zoals ik het zie: ons bewustzijn is oneindig en overstijgt deze 3d tijd/ruimte continuüm.
  Er is voor mij geen straffende God die beslist of we naar een hemel of hel gaan, hemel en hel zijn gedachtevormen/projecties van ons bewustzijn, en dat geldt dus ook voor God/Duivel/Einde der Tijden.
  Wat wij Leven en Dood noemen zijn eveneens allemaal projecties vanuit ons oneindige bewustzijn.
  Houdt dit lichaam voor me op, dan projecteert het bewustzijn “Ik Ben” gewoon weer een nieuw lichaam voor me.
  Ik ben dus nergens bang voor, en ervaar de dood als een nieuw begin.

  IAO Abraxas

  0 likes
 16. [quote name=”Aequus”]Mensen, ik wil iets delen met jullie en ik hoop dan ook dat de redactie dit ook wil gaan plaatsen. Ik krijg al jaren vanaf de eerste, de bomaanslag London waarschuwingsdromen van iets wat in de wereld staat te gebeuren. Op het moment van de droom ‘visioen’ ben ik midden in de gruwelijkste situatie, voel de angst van de mensen maar ik krijg geen plaats of tijd erbij, zoals Nostradames ze ook had. In het begin, kon ik het zelf nog niet bevatten maar inmiddels noteer ik deze waarschuwingsdromen en ben er zodoende achter gekomen, dat er enkele weken tot soms maar twee dagen ertussen zit voordat het ook daadwerdeklijk gebeurd. Beangstigend is dit wel maar waar moet ik dit melden als ik wel plaats en tijd erbij krijg, Wie gelooft er mij dan meteen??? Maar nu heb ik
  01-11-2013 weer zo’n waarschuwingsdroom gehad, er komen twee zeer enorme krachtige explosies in de lucht en direct zeer kort achter elkaar. Bij de eerste enorme explosie denk je nog, wat gebeurd er en je ziet de lucht meteen fel wit kleuren maar direkt volgt de tweede alles vernietigende explosie en vervaagd alles. Vluchten is niet mogelijk, het gebeurd zó snel. Ik kan helaas niemand behoeden, ik weet niet waar er iets op de wereld staat te gebeuren en met ‘WAT’ exact maar misschien ligt de troost in deze waarschuwingsdroom, dat de mensen heel snel zullen overgaan. Ik sla nu liever de grootste blunder allertijden, als dat ik dit nu niet met jullie zou delen. Maar ik hou mijn hart vast zoals jullie al gelezen hebben, GOD Zegen Ons Allen[/quote]
  Die blunder hoeft niet, maar je kan die droom ook anders interpreteren.De lichtschepen liggen in positie,De explosie,s kan ook inhouden dat direct na de new jerusalem. Al de andere 14 miljoen schepen de atmosfeer binnen komen. en het licht van de schepen zal de lucht wit kleuren.dus angst is overbodig.wees in vrede en blijdschap.want het brengt ons naar het beloofde paradijs in de 5 de dimensie.

  0 likes
 17. Ik heb hier het tweede deel van de’ klok Gizeh’ gepost van Johan Oldekamp omdat iig voor míj ook o.a hierin duidelijk laat zien dat we een nieuw era zijn binnengegaan de so called golden age die rond de 13.000 jaar duurt , of we dan ook in die hogere energie (photonbelt) meerdere levensvormen zullen zien of galactische reizen kunnen maken zal tzt wel duidelijk worden, vwb “ruimtepuin’,wetende dat ons zonnestelsel een soort reis maakt passeren we dus idd weer andere planeten en asteroiden op de weg.

  http://www.youtube.com/watch?v=IXowjH5R6Rw

  Er is natuurlijk ook een eerste deel.:-)

  0 likes
 18. Helaas Pietje Bell, ik zou het heel graag zó willen interpreteren maar er waren tóch écht twee explosies snel achter elkaar. Het fel licht kleuren van de lucht was al bij de eerste explosie te zien, ik heb de situatie precies zó beschreven zoals ik het heb waargenomen. Laat het voor mij maar de grootste blunder allertijden worden, GOD Zegen Ons Allen…

  0 likes
 19. Of Pietje Bell, bedoel jij dat ik zelf via wat jij beschrijft in de vijfde dimensie ben gegaan? Dan blijft mijn vraag nog steeds; en die explosies dan met alles wegvagen?

  Liever jij gelijk, dan ik met mijn waarschuwingsdroom. De tijd zal het gaan uitwijzen…

  0 likes
 20. Ik snap de energie niet die mensen steken in iets van wat als het zo moge gebeuren, gebeurt het zij zo als het zo moge zijn.
  Innerlijke rust verstoring om wat.
  Tijd is de gave van het heelal/kosmos, die elke ziel in staat stelt te leven.
  wat komt dat komt en wat gaat dat gaat.

  0 likes
 21. [quote name=”Aequus”]Mensen, ik wil iets delen met jullie en ik hoop dan ook dat de redactie dit ook wil gaan plaatsen. Ik krijg al jaren vanaf de eerste, de bomaanslag London waarschuwingsdromen van iets wat in de wereld staat te gebeuren. Op het moment van de droom ‘visioen’ ben ik midden in de gruwelijkste situatie, voel de angst van de mensen maar ik krijg geen plaats of tijd erbij, (ingekort..) Ik sla nu liever de grootste blunder allertijden, als dat ik dit nu niet met jullie zou delen. Maar ik hou mijn hart vast zoals jullie al gelezen hebben, GOD Zegen Ons Allen[/quote]
  ………………………………….

  Ik heb een aantal jaar geleden een droom, levensecht ,gehad waarin ik rennende met nog een x aantal andere mensen mee moesten met een rechthoekige ufo er waren meerdere ” geland’dat wil zeggen ze zweefden een meter of 3 boven de grond en er was een trap uit gezet van metalen treden, er waren dúizenden mensen op de been die renden op de ufo af, helemaal gek van angst voor iets… maar zij mochten niet mee…(Nu moet je weten dat ik behoorlijk sceptisch bent v.w.b de ufo aliens verhalen) ook ik heb regelmatig dromen/visioenen gehad die uitkwamen soms enkele weken/maanden later soms een paar jaar later..ben benieuwd of er meer mensen iets zoals ons hebben gehad

  0 likes
 22. @Aequus:
  Je bent oneindig Universeel bewustzijn(wordt ook wel “IK BEN”genoemd). Woorden als Ziel Geest Lichaam zijn allemaal begrippen die dit bewustzijn hanteert om datgene wat het waarneemt te classificeren/benoemen. Jouw werkelijke ik IS dus dat onmetelijke Universele bewustzijn. Alle dimensies die je je ook maar voor kan stellen zijn OOK het resultaat van een gedachteproces (projecties) gegenereerd vanuit dat bewustzijn. Met andere woorden: DENK EENS ANDERSOM.
  Je bevindt je niet IN een 3e , 4e, of 5e dimensie.Die dimensies bevinden zich IN jou, andersom dus.Jij bevindt je niet IN een Lichaam, dat Lichaam bevindt zich IN jou.Je bent oneindig bewustzijn, alles wat je ziet, hoort en voelt, bevindt zich IN jou.Was je niet naar deze site gegaan, en had je niet deze tekst gelezen, dan had voor jou als waarnemer deze tekst NOOIT bestaan. En dat geldt voor alles wat je waarneemt: alles bestaat voor jou alleen pas als jij je waarneming er op richt, en dus ben jij EN ALLES wat je ziet EEN.Dat ENE kan vele namen hebben;
  Universeel Bewustzijn, De Universele Ziel, De Bron, Al dat IS, Christusbewustzijn, de Boeddha, Paramatma,RA, TAO, de Logos, het Onnoembare, en ga zo maar door.Hoe je het ook wilt noemen, doet er niet toe.Wist je trouwens dat de behoefte om dingen te benoemen ( de ratio doet dat) mooi kan zijn, maar dat het op een gegeven moment tot verschrikkelijke innerlijke spanningsvelden kan leiden, en kan resulteren in stress en paniekaanvallen? Het benoemen van dingen door middel van het denken, is alsof je het ENE in hokjes wilt plaatsen, door dit te doen, ontstaan er vanzelf “+”en “-” ladingen in jouw aura. Via dromen probeert het lichaam weer tot rust te komen, en het kan dus zelfs zo zijn dat die explosies die je zag pure ontladingen van jouw innerlijke wereld waren.
  Je bevindt je niet in dimensie, alle dimensies bevinden zich IN jou.

  IAO Abraxas

  0 likes
 23. [quote name=”Aequus”]Of Pietje Bell, bedoel jij dat ik zelf via wat jij beschrijft in de vijfde dimensie ben gegaan? Dan blijft mijn vraag nog steeds; en die explosies dan met alles wegvagen?

  Liever jij gelijk, dan ik met mijn waarschuwingsdroom. De tijd zal het gaan uitwijzen…[/quote]
  Beste de explosies kan je op velerlei manieren interpreteren.Jouw beleving hoeft niet de mijne te zijn.in ieder geval deze 3d dimensie hier op aarde verdwijnt.dat kan een soort van oerknal explosie veroorzaken.de binnen aarde en hollow earth 5 d komen gelijk met de bovenkant was 3 d wordt dus volledig 5d zelfde soort explosie.Dan kan er nog in je zelf nog een andere vorm van explosie gebeuren(gevoelsmatig)omdat je uit de 3d matrix stapt in een 5 d matrix met vol bewustzijn.dus eigenlijk terug naar waar wij vandaan kwamen.Dat zijn de 3 dagen van duisternis.in de licht kamers(transformatie)Die al klaar staan .Ascentie is opstijging en nu voor de eerste keer in de geschiedenis van de kosmos met je lichaam.precies wat sananda-jesus liet zien aan de mensheid.3 dagen duisternis en opstijgen naar een hogere dimensie.Dus niet wat het geloof beweerd.Een mooie bijkomstigheid van dit alles is dat iedereen die na 1940 is overgegaan al in die 5d dimensie leeft dus al je geliefden wachten eigenlijk daar op al de gene die nog hier in de 3d vastzitten.tot zelfs het koninkrijk der dieren.Er is zoveel meer waar wij met ons nu nog beperkte verstand niet bij kunnen komen laat staan snappen.Wat nu speelt wist ik 50 jaar geleden al.maar wie geloofde toen wat je aangaf?laat staan in deze tijd.Alle tijd lijnen met doem cënario,s zijn opgelost.Wij staan nu met een voet op de drempel van de nieuwe tijd.Het gezegde zo boven zo beneden is hier van toepassing.Astraal weet ik dat het in de no time al gerealiseerd is.hoe sneller de mensheid ontwaakt en de focus zet op het nieuwe,des te sneller het zich manifesteert .

  0 likes
 24. @Edwin
  Prachtig, Edwin. Ook de Vice Versa zienswijze ten aanzien van de dimensies en het lichaam in onszelf, en de multidimensionale persoonlijkheid die we allen zijn. De term “Hoger Zelf’ komt zo in een ander licht te staan.
  Heel mooi. Zelfs voor een oude depressieve cynicus als mijzelf.
  Ik kan niet wachten totdat het zover is..
  maar ik heb geen behoefte meer aan een nieuwe projectie in deze wereld…

  0 likes
 25. Pietje bell, ik kan nog niet alles blootgeven maar laat mij nu al een manuscript klaar hebben liggen waarover ik al iets heb geschreven over ‘de drie dagen duisternis’. Ik ben aan het beseffen gegaan dat dit manuscript pas openbaar mag worden als GOD dit wil, dan pas zal mijn boek op de markt mogen
  verschijnen en niet eerder wat ik al geprobeerd heb, via een enkele uitgever. Misschien had ik de waarschuwingsdroom beter niet kunnen delen maar het zou ook zomaar hier iets mee te maken kunnen hebben, dat ik het juist nu wel heb gedeeld met een groter plubliek. Eigenenlijk iets waarover je wel
  tweemaal over nadenkt om dit te doen en wat ik niet heb gedaan. Neem van mij aan dat ik een persoon ben, die met beide benen stevig op de grond staat ondanks de spirituele groei. Mijn dank aan allen, ik zal de tips ter overdenking nemen maar ik zal nu niet meer verder op dit onderwerp terug reageren. Ooit krijgen wij allen De Ware bevestigingen, wat er nu allemaal aan het gebeuren is.
  GOD Zegen Ons Allen…

  0 likes
 26. @aequus: Ik heb respect voor je overtuiging, maar wil je even aan het denken zetten misschien.

  Dat wat jij “God” noemt staat in werkelijkheid, los van onze overtuigingen, niet als los van je zelf of van ons allen. Naar wat ik begrijp suggereer je dat er een entiteit is die jij God noemt (zo begrijp ik ‘t, maar kan verkeerd zijn), die als het ware bepaalt wat er wanneer kan en zal gebeuren. Iets dat als ‘buiten jezelf’ ligt. Misschein verwijs je op jouw manier gewoon naar een soort van ‘flow’ der gebeurtenissen als een synchroniciteit. Dat wat je toekomt op het gepaste moment doordat de juiste omstandigheden zich daarvoor voordoen…door je eigen individuele groei.

  JIJ maakt de keuze dus onlosmakelijk ook dat Al Wat Is, Oneindige Creator of, zoals jij ‘t noemt “God”. JIJ schept de juiste omstandigheden en beslist naar je ‘gevoel’ wat goed of niet als fijn voor je aanvoelt om te delen. Doe je ding, uiteraard.

  Weet gewoon dat het allemaal oké is, maar misschien kan je dit eens op een andere manier bekijken, je kijkhoek wijzigen om jezelf te verruimen. Je kan “God” niet verloochenen als is het een onafhankelijke entiteit want je bent er onlosmakelijk deel van omdat het in een éénheid resideert. Dit is wat men nog maar lastig als realiteit aanneemt, maar het veranderd de werkelijkheid er nooit van. Net zoals geloven dat water alleen maar vloeibaar kan zijn en leven schenkt, tot je inziet dat er ook ijs (vast en lichter) en gasvorm is en dat tsunami’s ook levens kan wegnemen… Geloven in het één, sluit het andere nooit uit.

  Wat voor de één is, is niet per definitie zo voor de ander dus ik hoop dat je dit niet zomaar van me aanneemt, maar zélf eens op onderzoek uitgaat en slechts neemt waar je jezelf goed bij voelt, de rest laat je voor wat het is.

  We zullen zien wat het brengen zal wat het ook zijn mag.

  0 likes
 27. [quote name=”malach”]@Edwin
  Prachtig, Edwin. Ook de Vice Versa zienswijze ten aanzien van de dimensies en het lichaam in onszelf, en de multidimensionale persoonlijkheid die we allen zijn. De term “Hoger Zelf’ komt zo in een ander licht te staan.
  Heel mooi. Zelfs voor een oude depressieve cynicus als mijzelf.
  Ik kan niet wachten totdat het zover is..
  maar ik heb geen behoefte meer aan een nieuwe projectie in deze wereld…[/quote]
  Groot gelijk!
  Lekker gewoon je-ZELF blijven, da’s goed genoeg!Er is geen Hoger Zelf dan je-Zelf!
  De enige ware weg, is de weg die je-Zelf bewandelt.
  En over cynisme: daar is niet mis mee, je kan beter een beetje cynisch zijn, dan allerlei new-age verhalen/channelings te geloven van mensen die denken dat ze een hoger bewustzijn hebben dan andere mensen.
  Niemand heeft een hoger bewustzijn dan de ander; we zijn allemaal EEN en hetzelfde Universele Bewustzijn, de Bron van Al dat Is.
  Zo nu heeft deze malloot/mislukte profeet/nep-guru genoeg spiritueel gewauweld…het is al laat dus ik ga nu lekker m’n nest in.

  IAO Abraxas

  0 likes
 28. Mensen wij kunnen hier rustig adem halen, het was een grote blunder qua omschrijving maar niet over de waarschuwingsdroom. Naarmate nu de dagen verstrijken, krijg ik steeds meer het inzicht dat het met de Tyfoon in de Fillipijnen te maken heeft gehad, GOD ZEGEN ALLEN die over zijn gegaan. Zie de tyfoon op een weerplaatje en van bovenaf,dan krijg jij hetzelfde beeld als hoe ik het heb ervaren, met de rondraaiende witte wolken en met het oog van de Tyfoon, ik als ‘leek’ kan ook niet meteen alles van een gebeurtenis plaatsen. Ik vond het ernstig genoeg om het nu te delen en zoals wij nu ook weten is het de heftigste tyfoon die ooit heeft plaats gevonden op de wereld en die duizenden slachtoffers heeft gemaakt. GOD Zegen Alle Overlevenden want de ellende zal nog voort blijven duren… En mensen sorry, misschien beter om deze “visioenen” nog niet te delen, het is alleen zo beangstigend voor mij om te weten, dat er ergens iets zéér ernstigs staat te gebeuren op de wereld en daar zou ik iedereen voor willen behoeden… Maar vluchten kunnen wij niet meer met wat er ook maar gaat gebeuren… GOD Zegen Ons Allen.

  0 likes
 29. [quote name=”Aequus”]Mensen wij kunnen hier rustig adem halen, het was een grote blunder qua omschrijving maar niet over de waarschuwingsdroom. Naarmate nu de dagen verstrijken, krijg ik steeds meer het inzicht dat het met de Tyfoon in de Fillipijnen te maken heeft gehad, GOD ZEGEN ALLEN die over zijn gegaan. Zie de tyfoon op een weerplaatje en van bovenaf,dan krijg jij hetzelfde beeld als hoe ik het heb ervaren, met de rondraaiende witte wolken en met het oog van de Tyfoon, ik als ‘leek’ kan ook niet meteen alles van een gebeurtenis plaatsen. Ik vond het ernstig genoeg om het nu te delen en zoals wij nu ook weten is het de heftigste tyfoon die ooit heeft plaats gevonden op de wereld en die duizenden slachtoffers heeft gemaakt. GOD Zegen Alle Overlevenden want de ellende zal nog voort blijven duren… En mensen sorry, misschien beter om deze “visioenen” nog niet te delen, het is alleen zo beangstigend voor mij om te weten, dat er ergens iets zéér ernstigs staat te gebeuren op de wereld en daar zou ik iedereen voor willen behoeden… Maar vluchten kunnen wij niet meer met wat er ook maar gaat gebeuren… GOD Zegen Ons Allen.[/quote]
  Jij en God zijn EEN, zolang je jezelf als iets anders, dus gescheiden van God beschouwt, blijft er angst bestaan,
  Hef de illusie op dat jij en god twee van elkaar gescheiden hoedanigheden zijn, en je zal zien dat ALLE angst weg valt.

  Ik vindt niet dat je hebt geblunderd , ik wist dat je er vanzelf wel achter zou komen wat die droom nou voorstelde.
  Het is alleen maar lovenswaardig dat je iets persoonlijks durfde te delen met de anderen hier, je deed het toch om je medemens te helpen?
  Nogmaals: Jij leeft IN God, en God leeft IN jou…geen enkele reden voor angst dus.
  Ieder einde wordt gevolgd door een nieuw begin.

  Iao Abraxas

  0 likes
 30. [quote name=”Edwin”]
  Jij en God zijn EEN, zolang je jezelf als iets anders, dus gescheiden van God beschouwt, blijft er angst bestaan,
  Hef de illusie op dat jij en god twee van elkaar gescheiden hoedanigheden zijn, en je zal zien dat ALLE angst weg valt.

  Ik vindt niet dat je hebt geblunderd , ik wist dat je er vanzelf wel achter zou komen wat die droom nou voorstelde.
  Het is alleen maar lovenswaardig dat je iets persoonlijks durfde te delen met de anderen hier, je deed het toch om je medemens te helpen?
  Nogmaals: Jij leeft IN God, en God leeft IN jou…geen enkele reden voor angst dus.
  Ieder einde wordt gevolgd door een nieuw begin.

  Iao Abraxas[/quote]

  Dank je, voor de mooie woorden. Angst ken ik niet, juist omdat ik één met God ben. Ik zou graag zien dat er weer meer mensen het geloof in de Almachtige terug krijgen in deze ongelovige wereld. Alles wat nu gebeurd met het natuurgeweld gebeurd met een reden. Het is om mensen wakker te schudden, daarom is het misschien beter het niet meer te delen. Het gebeurd allemaal tóch, ondanks een waarschuwing want daar is het nu allemaal écht telaat voor. Daarom GOD Zegen Ons Allen, juist de ongelovigen…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

5G

5G veroorzaakt coronavirus? Deze theorie gaat viraal op WhatsApp

Een theorie die stelt dat 5G de ...

5g

Zuster op Britse radio: ‘Uitrol 5G gelinkt aan corona-uitbraak’. Radiozender krijgt tik op vingers

Britse media kunnen bestraft worden als zij ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.