Buitenland

De Sovjet-EU: Europa glijdt af naar tirannie. Dit voorbeeld is alleszeggend

Help anderen door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Frankrijk gaat op dezelfde manier om met politieke dissidenten zoals men dat destijds in de Sovjet-Unie deed, schrijft de Italiaanse journalist Maurizio Blondet.

We glijden in de EU af naar tirannie: de mening van het volk wordt genegeerd en de gewone burger moet steeds meer vrijheden inleveren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Marine Le Pen is fel tegen het besluit van de Franse overheid om Frankrijk te veranderen van een soevereine staat in een provincie van het tirannieke Europese instituut.

Geweigerd

Dat valt niet goed bij het establishment. Een Franse rechtbank heeft nu opdracht gegeven de politica te onderwerpen aan een psychiatrisch onderzoek.

Als reden hiervoor wordt aangevoerd dat Le Pen ‘gewelddadige boodschappen heeft verspreid op internet’.

De lijsttrekker van de Franse populistische partij Rassemblement National heeft geweigerd zich psychologisch te laten onderzoeken.

Krankzinnig en ongelofelijk

Le Pen noemde het krankzinnig en ongelofelijk dat een rechter deze opdracht heeft gegeven.

Het gaat allemaal om beelden die ze in 2015 had verspreid van executies die terreurgroep IS had uitgevoerd.

Ze deed dat naar eigen zeggen om de gruwelen van de groep te veroordelen.

Bizarre politieke vervolging

Le Pen reageerde woedend op het bevel van de rechter en stelt dat het hier om een bizarre politieke vervolging gaat.

Een overheid mag dus wel rechtstreeks terreurgroepen steunen, maar als je de wandaden van zo’n groep veroordeelt, ben je kennelijk rijp voor het gesticht.

“Dit regime is echt ENG,” tweette Le Pen.

Sovjet-Unie

Laten we niet vergeten dat men in de Sovjet-Unie gespecialiseerd was in deze tactiek. Politieke tegenstanders kregen een psychiatrische behandeling en werden volgepropt met medicijnen.

Vandaag de dag wordt deze tactiek dus ook in West-Europa toegepast.

Dit is precies wat de voormalige Sovjet-politieke dissident Vladimir Boekovski al jaren zegt: dat de EU steeds meer begint te lijken op de Sovjet-Unie.

[Maurizio Blondet]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Weg met de EU bureaucratie! Gewoon weer terug naar handels verdragen onder de landen en onderlinge afspraken over industrie en transport zaken. Dat deel van de EU werkt prima, maar al die idiote Federale regelgeving, dat slaat nergens op! Zoals ze dat in de VS zeggen, het meeste is aan de individuele Staat om te bepalen, niet aan de Federale overheid.

rob
rob
5 jaren geleden

Zo langzamerhand zal eigenlijk elk leider of iemand die aan de macht wil om een land te besturen wil komen een psychologische onderzoek moeten ondergaan als zo onderzoek goed word uitgevoerd zonder beïnvloeding en vrijwillig van de persoon zelf die er zelf ook zijn goed keuring er aan geeft voor zo,n onderzoek door een of meer[dere] psychiaters is dal een voordeel voor de persoon zelf, in ieder geval zal zo,n iemand die aan de macht wil komen ook zijn verleden moeten blootleggen aan het volk zelf en al zijn bewegingen van het verleden openbaar moeten maken, en dat deze schoon is van negativiteit dat zo iemand onafhankelijk een land kan leiden en dat het volk de vruchten er van kan eten zo iemand zal er niet zo gouw te vinden zijn meestal hebben ze al wat op hun kerfstok en bij openbaring kunnen ze het risico niet lopen om geen macht naar zijn eigen zelf toe te halen, ze hebben er zoveel energie in gestoken dat kost wat het kost ze aan de macht willen komen ..de machthebbers zijn de bankwezens, leiders van organisatie,s, landen deze leidinggevende machten spelen allemaal onder een hoed en ze hebben de middelen om die hoed tot een eenheid te krijgen ten kosten van levens en alles op alles zetten om zijn macht te behouden afvallen van die macht is onverdraaglijk voor de meesten leiders en bankwezens
Europa glijd af naar tirannie, en dat is ook zo de landen van europa steunt vele terroristische groeperingen om dat het hun in straatje valt en daar steken ze financiële middelen in onder die hoed word heel veel bedacht naar middelen om een land de macht te laten behouden zal men alles op alles zetten en al kost het levens maakt ze niks uit macht is belangrijker dat levens , af en toe laten die leiders hun gezicht wel eens zien bij een aanslag waar slachtoffers in vallen dat doet ze heel schijnheilig hun hoed af ..dat komt natuurlijk wel aardig over bij vele mensen ,maar het is schijnen bedrog achter de schermen plegen of veroorzaken ze vele slachtoffers ,europa glijd af en reken maar dat gaat slachtoffers veroorzaken geslacht om hun macht te behouden .Macht hebben en er geen gebruik van maken dat is pas beschaving..en dan er een die op een kracht drijft een vrede../macht en vrede liggen dicht aan elkaars zijde, vrede is er een van elkaar accepteren als gelijken menselijke wezens, macht heeft deze niet zij is oorlogszuchtig..

salvar
salvar
5 jaren geleden

ga op vakantie en je geniet van je vrijheid, nee hoor ze geven je het idee dat je vrij bent (of voelt ).
heel langzaam wordt de strop aangetrokken tot je stikt in figuurlijke zin dan.
let op de kleine dingen zoals boodschappen doen met je mobiel.
alle telefooncellen zijn bijna verdwenen.
alle auto,s moeten af van benzine of diesel en even de knop omdraaien en je kan je niet meer verplaatsen ja lopend of op de fiets ze willen dat jij in de toekomst niet meer mobiel bent als zij dat willen.
internet aan banden en alleen de leugens nog.
eten vergiftigd.
water evenzo.
lucht vergiftigd.
dit zijn de moordenaars die je niet ziet,alleen merk je misschien nog dat je steeds meer versuft raakt.
lees het boek van h.g.wells en you no.
dit is geen bangmakerij of sprookje maar,het is in volle gang.

hopende dat er misschien bij de elite een kink in de kabel komt , je weet het nooit.

Bosgeus
Bosgeus
5 jaren geleden

In Nederland, is Erwin Lensink het bekendste voorbeeld van die praktijken.

Mocht u die niet kennen, hij wordt ook “de waxinelichtwerper” genoemd.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x