Homepagina » Buitenland » De Sovjet-EU: Europa glijdt af naar tirannie. Dit voorbeeld is alleszeggend
De Sovjet-EU: Europa glijdt af naar tirannie. Dit voorbeeld is alleszeggend

De Sovjet-EU: Europa glijdt af naar tirannie. Dit voorbeeld is alleszeggend

Frankrijk gaat op dezelfde manier om met politieke dissidenten zoals men dat destijds in de Sovjet-Unie deed, schrijft de Italiaanse journalist Maurizio Blondet.

We glijden in de EU af naar tirannie: de mening van het volk wordt genegeerd en de gewone burger moet steeds meer vrijheden inleveren.

Marine Le Pen is fel tegen het besluit van de Franse overheid om Frankrijk te veranderen van een soevereine staat in een provincie van het tirannieke Europese instituut.

Geweigerd

Dat valt niet goed bij het establishment. Een Franse rechtbank heeft nu opdracht gegeven de politica te onderwerpen aan een psychiatrisch onderzoek.

Als reden hiervoor wordt aangevoerd dat Le Pen ‘gewelddadige boodschappen heeft verspreid op internet’.

De lijsttrekker van de Franse populistische partij Rassemblement National heeft geweigerd zich psychologisch te laten onderzoeken.

Krankzinnig en ongelofelijk

Le Pen noemde het krankzinnig en ongelofelijk dat een rechter deze opdracht heeft gegeven.

Het gaat allemaal om beelden die ze in 2015 had verspreid van executies die terreurgroep IS had uitgevoerd.

Ze deed dat naar eigen zeggen om de gruwelen van de groep te veroordelen.

Bizarre politieke vervolging

Le Pen reageerde woedend op het bevel van de rechter en stelt dat het hier om een bizarre politieke vervolging gaat.

Een overheid mag dus wel rechtstreeks terreurgroepen steunen, maar als je de wandaden van zo’n groep veroordeelt, ben je kennelijk rijp voor het gesticht.

“Dit regime is echt ENG,” tweette Le Pen.

Sovjet-Unie

Laten we niet vergeten dat men in de Sovjet-Unie gespecialiseerd was in deze tactiek. Politieke tegenstanders kregen een psychiatrische behandeling en werden volgepropt met medicijnen.

Vandaag de dag wordt deze tactiek dus ook in West-Europa toegepast.

Dit is precies wat de voormalige Sovjet-politieke dissident Vladimir Boekovski al jaren zegt: dat de EU steeds meer begint te lijken op de Sovjet-Unie.

[Maurizio Blondet]


Vind je deze info waardevol? Deel het dan met iedereen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Weg met de EU bureaucratie! Gewoon weer terug naar handels verdragen onder de landen en onderlinge afspraken over industrie en transport zaken. Dat deel van de EU werkt prima, maar al die idiote Federale regelgeving, dat slaat nergens op! Zoals ze dat in de VS zeggen, het meeste is aan de individuele Staat om te bepalen, niet aan de Federale overheid.

  28 likes
  • @Arwijn,

   Tja beste,

   Ik ben het natuurlijk geheel met u eens en ik weet zeker dat ik daarin niet de enige ben, echter, ik weet zeker dat dit niet zo niet nooit meer gaat gebeuren!!!

   Het heeft mij mijn baan gekost deze achterlijke ongein (ex-douanier Venlo-autoweg E34/A67 te Venlo) en elke collega welke destijds het veld moest ruimen zei dat dit absoluut een andere reden had dan die wat aan het gepeupel is voorgehouden!!

   Daarbij is de Neanderlanders daarna het verdrag van Maastricht via het verdrag van Lissabon door Balk-ellende in ONGEWIJZIGDE vorm door de strot geduwd met als resultaat al het moois wat er nu aan het uitrollen is over Europa….

   Nee beste Arwijn, dit gaat nooit meer goed komen, er zal met grote zekerheid een collaps komen én niet te vergeten, met zekerheid of ervoor of direct erna een heftige en zeer bloedige burgeroorlog waar de Neanderlanders niet goed doorheen zullen wandelen en welke een zeer groot aantal slachtoffers gaat vergen……waarbij ik in elk geval denk aan een 7 cijferig getal….capiche!!

   En nóg zie ik niemand ECHT wakker worden, en nóg denk de overgrote meerderheid dat prutje kwark dit wel weer allemaal zal oplossen…..zoals altijd…..oh ja….??

   Dit psychopatische gedrocht is er niet voor ons….

   Capiche,

   Gladiator
   I’ll never forget

   31 likes
   • Gladiator,

    Je hebt een coup nodig om van de monsterlijke bende in Brussel af te zijn.

    Het verdrag van Lissabon kan ik me nog goed herinneren. Parlement.com schrijft; ”Op 1 juni 2005 werd in Nederland een raadplegend referendum gehouden over de Europese Grondwet. Volgens de officiële uitslag was 61,5 procent TEGEN de Europese Grondwet en 38,5 procent vóór. De opkomst was 63,3 procent.’

    Minister president Jan Peter Balkenende gaf toe de uitslag te zien als een nederlaag maar wist deze snel te pareren door te stellen dat [alle opstakels] waar de Nederlandse bevolking mee zat, met het verdrag van Lissabon zal worden opgelost. Het verdrag van Lissabon werd door Balkenende ondertekend.

    Op de vraag om welke [opstakels] het dan precies draaide kreeg niemand een antwoord. Balkenende voelde natigheid. Stelde meteen er achteraan dat hij het hierbij wilde laten en liep met zijn ministers van de camera weg.

    24 likes
   • @Gladiator Als Trump verdragen terugdraait die zijn voorgangers hebben getekend, waarom zouden we dat in Europa dan niet ook kunnen doen?

    0 likes
 2. ga op vakantie en je geniet van je vrijheid, nee hoor ze geven je het idee dat je vrij bent (of voelt ).
  heel langzaam wordt de strop aangetrokken tot je stikt in figuurlijke zin dan.
  let op de kleine dingen zoals boodschappen doen met je mobiel.
  alle telefooncellen zijn bijna verdwenen.
  alle auto,s moeten af van benzine of diesel en even de knop omdraaien en je kan je niet meer verplaatsen ja lopend of op de fiets ze willen dat jij in de toekomst niet meer mobiel bent als zij dat willen.
  internet aan banden en alleen de leugens nog.
  eten vergiftigd.
  water evenzo.
  lucht vergiftigd.
  dit zijn de moordenaars die je niet ziet,alleen merk je misschien nog dat je steeds meer versuft raakt.
  lees het boek van h.g.wells en you no.
  dit is geen bangmakerij of sprookje maar,het is in volle gang.

  hopende dat er misschien bij de elite een kink in de kabel komt , je weet het nooit.

  33 likes
 3. [ Frankrijk gaat op dezelfde manier om met politieke dissidenten zoals men dat destijds in de Sovjet-Unie deed, ]
  Nou, Putin is anders erg lief voor tegenstanders, als ze uit de gevangenis worden uitgezet worden ze direct weer uitgenodigd terug naar binnen te gaan.
  https://www.nu.nl/buitenland/5477030/russische-oppositieleider-navalny-opnieuw-vastgezet-.html

  9 likes
 4. In Nederland, is Erwin Lensink het bekendste voorbeeld van die praktijken.

  Mocht u die niet kennen, hij wordt ook “de waxinelichtwerper” genoemd.

  11 likes
 5. Zo langzamerhand zal eigenlijk elk leider of iemand die aan de macht wil om een land te besturen wil komen een psychologische onderzoek moeten ondergaan als zo onderzoek goed word uitgevoerd zonder beïnvloeding en vrijwillig van de persoon zelf die er zelf ook zijn goed keuring er aan geeft voor zo,n onderzoek door een of meer[dere] psychiaters is dal een voordeel voor de persoon zelf, in ieder geval zal zo,n iemand die aan de macht wil komen ook zijn verleden moeten blootleggen aan het volk zelf en al zijn bewegingen van het verleden openbaar moeten maken, en dat deze schoon is van negativiteit dat zo iemand onafhankelijk een land kan leiden en dat het volk de vruchten er van kan eten zo iemand zal er niet zo gouw te vinden zijn meestal hebben ze al wat op hun kerfstok en bij openbaring kunnen ze het risico niet lopen om geen macht naar zijn eigen zelf toe te halen, ze hebben er zoveel energie in gestoken dat kost wat het kost ze aan de macht willen komen ..de machthebbers zijn de bankwezens, leiders van organisatie,s, landen deze leidinggevende machten spelen allemaal onder een hoed en ze hebben de middelen om die hoed tot een eenheid te krijgen ten kosten van levens en alles op alles zetten om zijn macht te behouden afvallen van die macht is onverdraaglijk voor de meesten leiders en bankwezens
  Europa glijd af naar tirannie, en dat is ook zo de landen van europa steunt vele terroristische groeperingen om dat het hun in straatje valt en daar steken ze financiële middelen in onder die hoed word heel veel bedacht naar middelen om een land de macht te laten behouden zal men alles op alles zetten en al kost het levens maakt ze niks uit macht is belangrijker dat levens , af en toe laten die leiders hun gezicht wel eens zien bij een aanslag waar slachtoffers in vallen dat doet ze heel schijnheilig hun hoed af ..dat komt natuurlijk wel aardig over bij vele mensen ,maar het is schijnen bedrog achter de schermen plegen of veroorzaken ze vele slachtoffers ,europa glijd af en reken maar dat gaat slachtoffers veroorzaken geslacht om hun macht te behouden .Macht hebben en er geen gebruik van maken dat is pas beschaving..en dan er een die op een kracht drijft een vrede../macht en vrede liggen dicht aan elkaars zijde, vrede is er een van elkaar accepteren als gelijken menselijke wezens, macht heeft deze niet zij is oorlogszuchtig..

  7 likes
 6. De NWO kan ook alleen maar gedijen als het geschoeid is op communistische en socilaistische ideeen.
  Alleen totalitaire regiems kunnen een NWO omvatten.
  Dat wil de elite. Onze democratie is enkel een vehikel om een zakencratie te worden.
  Zag je de koning Zweten op zijn troon?. Waarvoor zou je zweten als de rede het heeft over vooruitgang voor iedereen.

  4 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Opnieuw mysterieuze graancirkel ontdekt in Frankrijk. Is dit de nieuwe hotspot?

Opnieuw mysterieuze graancirkel ontdekt in Frankrijk. Is dit de nieuwe hotspot?

Normaal gesproken verschijnen graancirkels vooral in Engeland, ...

Grote uitgeverij publiceert boek van Spaanse kolonel over de macht achter de schermen. Dit zei hij over de Rothschilds en Illuminati

Grote uitgeverij publiceert boek van Spaanse kolonel over de macht achter de schermen. Dit zei hij over de Rothschilds en Illuminati

Uitgeverij Penguin is onder vuur komen te ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.