BuitenlandCorona

Premier Morrison van Australië: als je sterft door het coronavaccin is dat je eigen schuld

Help ons door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Australische premier Scott Morrison heeft gezegd dat de dood van twee veertigers door een bloedaandoening als gevolg van het AstraZeneca-vaccin een voorbeeld is van de ‘verschrikkelijke impact die pandemieën hebben’.

“Ik ben geïnformeerd over die gevallen en er zijn nog meer gevallen geweest. Al deze gevallen zijn ontzettend tragisch,” zei Morrison. “Ik voel mee met de familieleden en dit is de verschrikkelijke impact die pandemieën hebben.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Maar ik weet ook dat als de vaccinatiegraad – met name onder ouderen – niet op het gewenste niveau is, er levens op het spel staan,” zei de premier.

Een journalist merkte op dat één van de slachtoffers niet volledig was geïnformeerd over de klachten die zouden kunnen ontstaan. Morrison reageerde: “We zijn allemaal verantwoordelijk voor onze eigen gezondheid. Als het gaat om informed consent en het geven van toestemming voor welke behandeling of procedure dan ook, ben ik eindverantwoordelijk voor de behandeling die mensen mij geven.”

Hij voegde toe dat mensen in de gelegenheid zijn geweest om hierover te praten met hun huisarts. “Mensen maken hun eigen keuzes, over hun eigen gezondheid en hun eigen lichaam. Dat is ook de reden waarom de vaccinaties niet verplicht zijn, omdat mensen hun eigen keuzes maken.” Hij zei ook dat ieder vaccin gepaard gaat met risico’s.

Met andere woorden: als je sterft door het vaccin dan is dat je eigen schuld.

4.8 42 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ondergronds
Ondergronds
2 jaren geleden

Mensen onder druk zetten om toch vooral het vaccin maar te nemen en vervolgens zeggen dat het je eigen schuld is als je iets ergs overkomt door het vaccin. Hoe dubbel wil je het hebben?

Randy
Randy
2 jaren geleden

Waarschuwing boeit niet meer de gedwongen dagelijkse dingen van de mens dwingt tot spijt dalijk niks meer mogen en als werk het gaat eisen , net zoals hoge boetes buitensluiting en afnemen van geld en hogere ziektekosten dusja waarom nemen mensen een spuit

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Pseudovaccinaties verplicht stellen maar de gevolgen ervan niet willen dragen.

Deden de Nazi’s ook.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 jaren geleden

Ik heb mijn keuze gemaakt. Ik ga liever dood door het virus dan door het vaccin.

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x