Mens en Dier

De Jonge opent aanval op ongevaccineerden: ‘Echt zeer zorgelijke en gevaarlijke uitspraken dit’

Help ons door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ongevaccineerde coronapatiënten houden bedden bezet die eigenlijk bedoeld zijn voor anderen. Dat zei zorgminister Hugo de Jonge donderdag in het Medisch Centrum Leeuwarden. “Daar moeten we eerlijk in zijn. Een harde boodschap die verteld moet worden,” zei De Jonge na afloop van een werkbezoek.

“Zonde van de patiënten die er niet hadden hoeven liggen als ze zich hadden laten vaccineren. Ze hebben zichzelf ermee, maar ook de zorg,” voegde hij toe.

Heel gevaarlijk en ziek

Op social media regent het boze berichten. “Ophitsing. Ik heb er geen ander woord voor,” zegt columnist en podcastmaker Marianne Zwagerman.

“Een ziekenhuis, zorgpersoneel, ze zijn er om zieken te verzorgen en weer op te lappen. Dit gebeurt altijd ongeacht leefstijl en levensovertuiging,” schrijft journalist Annelies Strikkers. “Heel gevaarlijk en ziek dat de minister van Volksgezondheid hier zegt dat ongevaccineerden geen recht hebben op een ziekenhuisbed.”

Zegt hij dit nu echt?

Jurist en filosoof Raisa Blommestijn wist niet wat ze hoorde. “Zegt hij dit nu echt? De zorg in Nederland is voor iedereen. Echt zeer zorgelijke en gevaarlijke uitspraken dit. En wat wordt het volgende? Ongevaccineerden medische zorg ontzeggen?”

“Hoeveel bedden zouden er vrijkomen als mensen stoppen met roken, drinken en minder gaan eten? Of meer gaan sporten?” vraagt programmamaker Flavio Pasquino van BLCKBX. “Gezondheid is meer dan de afwezigheid van een endemisch virus.”

4.8 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
219 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hansk
Hansk
1 jaar geleden

Hij doet me denken aan de oude grammofoonspelers van vroeger. Op een gegeven moment blijven ze hetzelfde herhalen en herhalen. Deze man is zijn geloofwaardigheid helemaal kwijt vooral hoe hij neerkijkt op artsen en verpleegkundigen. Dat was de druppel.

salvar
salvar
1 jaar geleden

oke ongevaccineerden zorg ontzeggen?
dat betekend geen zorg meer betalen door ongevaccineerden.
denk je dat er dan nog zorg is nee onbetaalbaar geworden.

salvar
salvar
1 jaar geleden

zullen we nu alle ziekenhuizen en artsen horen , nee ik denk het niet.
deze uitspraken had hitler nog niet.

pieterbaancentrum misschien?

Bentwood
Bentwood
1 jaar geleden

Is die man slechts een fanatiek gelovige van de religie die ‘Vaccinatie’ heet?
Of iets anders? Ik kan namelijk niet de gedachte van me afzetten dat hij op de een of andere manier zwaar gechanteerd wordt en gedwongen wordt zo idioot te doen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

219
0
We lezen graag je reactie!x