BinnenlandCorona

‘De bedenker van de coronapas zegt hier dat de coronapas geen enkel nut heeft’

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zolang te veel mensen nog niet gevaccineerd zijn, zorgt het coronatoegangsbewijs ervoor dat we veiliger samen kunnen komen. Dat zei coronaminister Hugo de Jonge deze week in de talkshow HFL8.

“We gaan hem niet langer aanhouden dan strikt genomen nodig is, maar wat we nu zien is dat de cijfers allemaal weer een beetje beginnen op te lopen,” zei De Jonge over de coronapas.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“We moeten echt eventjes een aantal weken aankijken hoe dat gaat en een beetje behoedzaam zijn. En onder de streep is het natuurlijk een irritant ding en als je er vanaf kunt, moet je het willen,” vervolgde de minister.

‘Zo erg is het ook weer niet’

“Maar we kunnen ook weer heel veel wel, juist dankzij die coronapas. Het zorgt er juist voor dat we, gevaccineerd en ongevaccineerd, weer gewoon bij elkaar kunnen komen op een veiligere manier,” beweerde De Jonge. “Dus laten we nou een beetje nuchter zijn: zo erg is het ook weer niet.”

Donderdag schreef een medewerker van zijn webcareteam een opmerkelijk bericht op Twitter nadat hij een oproep had gedaan aan mensen om zich bij klachten altijd te laten testen, ook als ze gevaccineerd zijn.

Wanneer je een coronapas invoert en de argumenten daarvoor zelf volledig onderuit haalt

“Waarom zou ik me laten testen als ik gevaccineerd ben?” vroeg iemand. De medewerker antwoordde namens De Jonge: “Als je gevaccineerd bent, kun je nog steeds corona krijgen en dan ook anderen besmetten. Indien je klachten hebt, is het daarom ook als je al gevaccineerd bent belangrijk je te laten testen en bij een positieve test thuis te blijven.”

“Ah. De bedenker van de QR-pas zegt hier dat de QR-pas geen enkel nut heeft,” reageert auteur en spreker Hans van Tellingen, die de tweet voorbij zag komen bij rechtenstudent Marijn Rinck. Die schrijft: “Wanneer je een coronapas invoert en de argumenten daarvoor zelf volledig onderuit haalt.”

4.7 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Natuurlijk heeft dat QR-COVID-19-VacciNazi-Oormerk wel degelijk nut…het is immers bedoeld voor TOTALE-CONTROLE over de Hersenloze Gevaccineerde Kudde Collaborateurs & Tevens onderdeel van Het Grote Depopulatie-Programma van de Elite Parasieten Lange-Termijn-Executie op Semi-Natuurlijke wijze middels Bloedklonters & Cytokinestormen…Hun DNA is opgeslagen in een Databank…Maar alle Gevaccineerden mogen met hun QR-COVID-19-VacciNazi-Paspoorten nog wel ff lekker ONGETEST Elk Resaurant, Bioscoop of Theater binnenwandelen om daar andere Gevaccineerden & GETESTE 100% COVID-1984 VRIJE Ongevaccineerden te Besmetten…totdat ze omvallen dan…

Jan
Jan
2 jaren geleden

Zieke geesten.gevaccineerde mensen mogen niet bij de ongevacsineerde mensen komen toch loopt de besmetting op in dat de ziekenhuizen vol liggen met gevaccineerde mensen snapt u het nog in dan geeft lulo de jonge de ongevacsineerde mensen de schuld
Ik kom overal in ben nooit ziek geweest dus de vraag waarom zou ik die gif spuit nemen ik ben niet levensmoe

Annette
Annette
2 jaren geleden

Weten jullie wat IK doe als ik klachten heb…. lekker thuisblijven. Dan kan ik ook niemand besmetten.
Het gekke is, dat ik dat ALTIJD al gedaan heb. Dat was ook heel normaal.
Als wij nu eens met z’n allen weer lekker terug gaan naar het Oude Normaal, dan wordt het misschien nog wat.
Ik ben ook een beetje pissed over al die sukkels, die maar door blijven gaan met die testen. DIE zorgen er juist voor, dat er dagelijks een lijstje komt met zoveel positieven.
Als niemand meer laat testen, dan is het afgelopen met die flauwekul.
Los nog van het feit, dat die testen helemaal niets zeggen. Ze deugen gewoonweg niet.
En wat bedoelt Hugo nu eigenlijk met: dan kunnen wij weer gezellig bij elkaar komen… gevaccineerd en ongevaccineerd?
Voor zover ik weet, kan ik nergens meer komen in gelegenheden waar een pas voor nodig is. Of bedoelt hij daarmee, dat ik mij dan om een kopje koffie te kunnen drinken, zou moeten testen? Ik denk er niet aan.
Morgenochtend komt de karavaan van Forum in Purmerend en morgenmiddag in Heerhugowaard.
Mijn man en ik zijn zeker morgen van de partij.
En DAAR ben je gewoon welkom zonder pas of wat dan ook. Er wordt natuurlijk wel gerekend op het hebben van gezond verstand. Ben je verkouden of grieperig, dan kom je gewoon niet.
Ik hoop van harte, dat er heel veel mensen weer van de partij zijn.
Forum voor Democratie is een ECHTE oppositiepartij, in tegenstelling tot de rest van de Tweede Kamer. Dat zijn allemaal meelopers (en sommigen ook nog eens lid van dat verwerpelijke WEF).

Geen schaap
Geen schaap
2 jaren geleden

Dit geneuzel wordt zo lang mogelijk gerekt en in stand gehouden.

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x