Archeologie

Deze wetenschappers denken een piramide te hebben ontdekt op Mars. Lees hier over hun opmerkelijke vondst

Help door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al lange tijd vragen wetenschappers zich af of er leven is of ooit is geweest op Mars. The Cydonia Institute heeft nu afbeeldingen gevonden van vermeende kunstmatige structuren op het Marsoppervlak.

In de kloof Candor Chasma op de rode planeet troffen de onderzoekers een driehoekige piramidevormige formatie aan, die sterk lijkt op de zogeheten Reuleaux-piramide.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De formatie is duidelijk te zien op vijf foto’s die zijn gemaakt door de Mars Global Surveyor en de Mars Reconnaissance Orbiter.

Intelligentie

Volgens de geologen en aardwetenschappers zijn er twee mogelijke verklaringen. De formatie kan zijn ontstaan als gevolg van natuurlijke mechanismen of zijn achtergelaten door een intelligentie.

Deze wetenschappers denken een piramide te hebben ontdekt op Mars. Lees hier over hun opmerkelijke vondst
(MRO/NASA/JPL/University of Arizona)

Het ontwerp van de driehoekige piramide is uitzonderlijk als je kijkt naar de geometrie en symmetrie, aldus de onderzoekers.

Ze merken op dat soortgelijke monumenten op aarde worden gebouwd door moderne ingenieurs en worden gevonden in landen als China.

Meer foto’s

Ondanks natuurlijke afzettingen en erosie zijn de zijden van de formatie erg symmetrisch. De onderzoekers achten de kans dan ook klein dat de piramide is ontstaan door natuurlijke processen.

De kans is groot, zo stellen ze, dat de formatie een kunstmatige oorsprong heeft. “We raden de NASA en de Universiteit van Arizona aan er meer foto’s van te maken met de Mars Reconnaissance Orbiter,” zeggen ze.

Belangrijke kandidaat

Als ook die foto’s wijzen in de richting van een kunstmatige oorsprong, zou de formatie een belangrijke kandidaat moeten zijn voor het onderzoek naar potentiële archeologische voorwerpen op Mars, besluit het team.

Het onderzoek is gepubliceerd in het Journal of Space Exploration.

[TSI Journals]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Yahweh en de źijne kolonialiseren ver voor het bestaan van de mensheid al planeten. Het kan dus best zo zijn dat die piramide het vroegere werk is van Yahweh.

Mike
Mike
6 jaren geleden

Volgens Simon Parkes is er in het verleden een basis van Draco Reptillians op Mars weggevaagd door een kernwapen van Pleiadians. De basis was een bedreiging voor Mars en ook voor de balans in de rest van ons zonnestelsel.

Om te voorkomen dat hier hetzelfde zou gebeuren zijn er inmiddels veel Pleiadische zielen (en andere volkeren) op aarde geincarneerd.

De aarde is tot op heden nog niet bevrijd van de Draco Reptillians. Cheney, Bush, Rumsfeld, Kissinger, Rothshilds en anderen hebben het financiële systeem zodanig ingericht dat ze de mensheid konden laten opdraaien voor de destijds aangerichte schade op Mars en om geheime ruimtevaart programma’s te financieren waarmee zij ons zonnestelsel alsnog konden coloniseren. Dit zou het hoofddoel zijn van het Militair-Industrieel-ET-complex dat wij in de afgelopen eeuw zo grof hebben zien inhakken op onze samenleving.

Een ander agendapunt van de Draco Reptillians is om de mensheid uit te roeien en te vervangen door mensen met hun eigen DNA. Naar verluid hebben zij Mars inmiddels opnieuw gecoloniseerd met geselecteerde mensen uit hun eigen genenpoel.

bron: https://newsinsideout.com/2015/01/roundtable-pleiadian-nuke-destroyed-mars-ecology-cheney-ran-mars-colony-corporation/

wolfje
wolfje
6 jaren geleden

met sommige satellieten in een baan om de aarde schijnt met over de schouder van een persoon de krant te kunnen meelezen. met satellieten rond mars kan dat blijkbaar dan weer niet

Bullandcrap
Bullandcrap
6 jaren geleden

Satellieten bestaan niet..

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x