Mens en Dier

Zalvende woorden over Kaag in de Volkskrant vallen niet in goede aarde

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Er is geen fatsoensprobleem in de Tweede Kamer, er is een fatsoensprobleem bij de extreemrechtse fracties, stelt Volkskrant-columnist Sander Schimmelpenninck.

“Kaag is de meest fatsoenlijke van allemaal, en juist dát wekt blinde haat op. Een algemene oproep tot méér fatsoen is in dat licht potsierlijk en nietszeggend, omdat meedoen vrijwillig is,” licht hij toe op Twitter.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Velen zijn het met hem oneens. “Ik ken hier op Twitter geen onfatsoenlijker mens dan Sander Schimmelpenninck. Die ook sprak op het D66-congres. En bij Kaag zaten in januari jongstleden de grootste agressieve Twitterbeschimpers op de eerste rij. Dat zijn gewoon feiten,” constateert auteur en spreker Hans van Tellingen.

Advertorial

Neuroloog Jan Bonte zegt: “Sigrid Kaag die spreekt over medemenselijkheid. Hugo de Jonge die spreekt over vrijheid. Premier Rutte die spreekt over eerlijkheid. Sjoerd Sjoerdsma die spreekt over vrede. Wat blijft er dan nog over? Hebben we dan alles gehad? Nee. Er mist nog één. Haatkabouter spreekt over fatsoen.”

Columnist Marianne Zwagerman noemt Schimmelpenninck ‘het D66-congreslaafje’. “Zou de Volkskrant nou een factuur sturen voor zo’n stukje advertorial of is dat gratis?” vraagt ze.

“Kaag is gewoon een dramatisch slechte minister van Financiën. En ze liet haar verkiezingswinst totaal verdampen dankzij Tjeerd, Sjoerd en nog wat onbetrouwbaar voetvolk. Daar gaat (en moet) ze weg. Dat zijn de feiten,” aldus Zwagerman.

Raap me op

“Sander ‘iedereen en zijn moeder die niet links is, is bij voorbaat extreemrechts, fascist, racist en nazi’ Schimmelpenninck geeft een lesje over goed fatsoen. Raap me op!” reageert journalist Zamire Willems.

Het Haagse raadslid Ralf Sluijs vult aan: “De man die alles en iedereen met een andere mening loopt uit te schelden, die elke partij die rechtser van het midden is ‘extreemrechts’ noemt en iedere persoon die kritisch durft te zijn op de asielinstroom het etiket ‘fascist’ opplakt, gaat het over fatsoen hebben. Kostelijk.”

4.8 217 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
deze
deze
10 maanden geleden

TEER ZALF in plaats van zalvende woordjes over deze smerige heks!

Margie
Margie
10 maanden geleden

Dat dwergje moet wel heel gauw zijn kleine kwakertje dichtdoen. Alles wat daaruit komt verpest niet alleen de lucht maar ook de hele sfeer. Dus sandertje……tief op. Neem je driewieler en kruip in een muizengat

Kees
Kees
10 maanden geleden

Volkskrant-columnist Sander Schimmelpenninck de kleuter bij uitstek, te dom
om de realiteit te aanvaarden.
Vindt het veel leuker om achter het overheids (leugen) narratief aan te rennen.
Hoe dom kan je zijn iedereen (zeker de wakkere) hebben schimmelpik door.
Zijn fantasie heeft geen draag kracht meer en ik lach me gek om die idioot.
En de volkskrant is geen krant maar een sensatie krantje met geen inhoud.

André
André
10 maanden geleden

1984 Orwell

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x