Natuur en Milieu

“Aarde wordt vandaag verzwolgen door vuurzee”

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als we de christelijke groep eBible uit Philadelphia moeten geloven, zal de wereld vandaag vergaan. Op de site Oct7thLastDay.com beweren ze stellig dat de aarde vandaag zal worden vernietigd. Afgelopen week voorspelden veel religieuze leiders nog dat de superbloedmaan een apocalyps zou veroorzaken die onze planeet zou vernietigen, maar er gebeurde niets.

“Volgens de Bijbel zal de wereld op zeven oktober vergaan en zal onze planeet overspoeld worden door vuur,” aldus Chris McCann van eBible. “God heeft ooit de eerste aarde vernietigd door die planeet te laten overstromen. Hij heeft toen beloofd dat zijn volgende vernietiging niet meer met water zou zijn, maar met vuur.”

De inmiddels overleden radiopresentator Harold Camping beweerde in 2011 dat de wereld op 21 mei dat jaar zou vergaan. Toen er niets gebeurde, verdween hij van het publieke toneel. McCann gelooft echter dat er een kern van waarheid zat in de voorspelling van Camping.

“Er is een grote kans dat het deze keer echt zal gebeuren,” zegt McCann. “Maar er is natuurlijk ook een onwaarschijnlijk kleine kans dat er helemaal niets gebeurt.” Volgens de meeste wetenschappers vergaat de planeet pas over 7,6 miljard jaar.

In een filmpje op YouTube wordt tekst en uitleg gegeven. In het kort komt het er op neer dat het na de ‘Dag des Oordeels’ op 21 mei 1998 precies 10.000 dagen zou duren voordat er een nieuwe hemel en aarde zouden worden geschapen. De club is op die manier uitgekomen op 7 oktober 2015.

“7 oktober is het zo ver, dat is de dag waarop God heeft gezegd: nu is het welletjes geweest, vandaag stopt de wereld te bestaan,” vertelde McCann aan de Britse krant The Guardian.

[Nieuws, Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x