New Reality Shows

De New Reality Show met Maarten Oversier over Irokezen-indianen

Help mee door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In deze aflevering van de New Reality Show is Elias in gesprek met Maarten Oversier uit het Drentse Roden.

Hij is regressie- en reïncarnatietherapeut en heeft van kinds af aan een sterke verbinding met de spirit van de indianen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In de loop van zijn leven kwam hij in aanraking met de Noord-Amerikaanse Irokezen-indianen. Zij hebben volgens Maarten 400 jaar geleden afspraken gemaakt met Nederlandse zeevaarders over vriendschap en samenwerking.

De zes Irokezen-stammen die in een reservaat in Canada bij elkaar leven nemen deze afspraken tot op dag van vandaag serieus. De Nederlanders daarentegen schijnen niets meer van deze afspraken te weten.

Wens

Maarten heeft de afspraken tussen onze voorouders en die van de Irokezen tijdens zijn bezoek aan de indianenstammen mogen ervaren. Zijn wens is om nu in deze belangrijke tijd de betrekkingen met de Irokezen weer te herstellen.

In het interview vertelt hij over zijn intuïtieve reis en zijn plannen om de oude kennis van de indianen weer onder de aandacht van de mensen in Nederland te brengen en zo de oude verbinding met de Irokezen voort te zetten.

Overzicht New Reality Shows

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sipco
Sipco
11 jaren geleden

Tijdens een regressie therapie kwam ook ik erachter dat ik iets met indianen had.Als kind noemde ik de aarde “arthé” en op mijn twaalfde levensjaar, heb ik een sierraad gemaakt welke kan worden gebruikt om uit je lichaam te treden.Ik ben nu 55 jaar en herinner me, dat tijdens het vervaardigen van het sierraad, ik deze moest dragen in 2012.En als ik het eenmaal draag, voel ik mij weer alsof ik tussen de indianen ben.Met soms prachtige ingevingen, die niet in de tegenwoordige tijd je kunt voorstellen, maar wel door mij worden gezien.Vreemd genoeg is mijn sterrenbeeld ook nog boogschutter.Bovendien herinner ik me vaak als ik gedroomd heb, dat ik hele gesprekken heb gehad, die als het ware door elkaar heenlopen kwa tijd.Vaak kan ik de info in het heden gebruiken, en met de indianen waarmee ik gesproken heb doen dit eveneens.Ik denk dat dementies door elkaar heen kunnen lopen.Althans zo ervaar ik het.Ik noem onze vertrappers dan ook WHITE FOOLS!!

Sipco
Sipco
11 jaren geleden

De afspraken die zijn gemaakt?Zijn door hebzucht teniet gedaan.Bovendien waren het mondelinge afspraken, waar de gemiddelde Nederlander zichzelf wel vaker onderuit werkt.Vergeten omdat ze niet Belangrijk waren voor de Nederlander, met haar verovers mentaliteit.Voor de Irokezen Indianen was een mondelinge afspraak hetzelfde als een papieren afspraak.

Glenn
Glenn
11 jaren geleden

Prachtig om te zien. Misschien een beetje off topic maar ik heb vorig jaar een maand tussen Inheemsen gewoond. Arowakken hebben mij veel bijgeleerd over hun tradities. Ik was vrij diep in het binnenland van Suriname, je voelt hoeveel energieën aanwezig zijn. Heb veel onverklaarbare verhalen mogen horen en zien.

maarten oversier
maarten oversier
11 jaren geleden

Hallo allemaal,

Voordat het er nog mee reacties komen met een ondertoon van onwetendheid het volgende:
De afspraken, Sipco, zijn NIET allen mondeling, en voordat je wie dan ook veroordeelt, vergeet niet dat je er zelf bij geweest zou kunnen zijn! Dan zeg je “White Fool” nog steeds tegen jezelf en dat helpt niet als we weer iets willen opbouwen.

Dank natuurlijk voor reacties,

Maarten

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x