Buitenland

Ultra-gevaxt Israël is nu dé covid-hotspot van de wereld

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ultra-gevaxt Israël is op dit moment de ‘covid-hoofdstad van de wereld’. Het aantal nieuwe ‘coronagevallen’ in het land is naar een nieuw hoogtepunt gestegen sinds het begin van de pandemie. Woensdag werden er 20.523 gevallen geregistreerd.


Volgens experts is dit een pandemie van de ongevaccineerden, maar uitvinder van de mRNA-vaccintechniek Robert Malone wijst erop dat veruit de meeste mensen die positief testen volledig zijn gevaccineerd.


Het land is nu de coronahotspot van de wereld, schrijft de Daily Mail. Woensdag waren er op één dag 1892 coronagevallen per miljoen mensen in het land, bijna 0,2 procent van de hele bevolking. Op de tweede plaats stond Mongolië met 1119 per miljoen.

De oplossing? Elk jaar boosters! Pfizer-baas Albert Bourla zei woensdag in een interview dat mensen hoogstwaarschijnlijk elk jaar een boostervaccin tegen corona nodig hebben, net als bij het griepvaccin.

Pfizer verwacht dit jaar een slordige 33,5 miljard dollar aan omzet te genereren met het coronavaccin dat het bedrijf samen met BioNTech ontwikkelde.

[Information Liberation]

4.6 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Wat ben ik “blij” dat deze informatie naar buiten komt. Alleen jammer dat het merendeel van de mensen zijn of haar informatie alleen haalt bij de NPO en de kranten, die gecensureerde berichten naar buiten brengen.
Het is méér dan verschrikkelijk, dat de Israëlische regering zich zó heeft laten misbruiken om haar eigen volk te misleiden die gentechinjecties te nemen. En dat alles voor de “gezondheid”.
Dat blijkt nu zonder meer het omgekeerde te doen.
Wat ik dan weer niet snap is, dat dat tuig nog steeds volhoudt, dat het de niet gevaccineerde mensen die ziek worden en in het ziekenhuis belanden. Dat is toch totaal onmogelijk, als het merendeel gevaccineerd is?
ZIJN de mensen nu zó dom geworden, dat ze dat zelf niet inzien? Beter gezegd: kunnen ze überhaupt nog wel nadenken? Of zijn hun hersencellen al zó gedegenereerd, dat ze blindelings geloven wat een stel fascistische leugenaars verkondigen?
Vragen. Vragen. Vragen.
Eén ding is zeker: voor diegenen, die tot nu toe nog niet aan de druk zijn bezweken, wordt het leugenachtige verhaal alleen maar steeds duidelijker.
Was het onduidelijk, of je wel de juiste beslissing nam om die spuit niet te halen… DAT is inmiddels wel duidelijk, dat dat zo was en is.
En nog zeggen mensen in mijn omgeving, dat ze zó blij zijn dat ze die spuit hebben gehaald. Want…. als ze dan ziek worden, dan krijgen ze hooguit milde klachten, komen NIET in het ziekenhuis en gaan zeer zeker NIET dood. Ook valt mij op, dat er nu allemaal excuses worden bedacht voor die mensen, die WEL in het ziekenhuis belanden en dood gaan.
Namelijk: oh ja, maar die buurvrouw had al veel problemen met dit en dat, oh ja, maar die buurman is ook al 85 jaar.
Smoesjes, smoesjes, smoesjes. Dat begrijp ik ook wel, want anders zouden ze bang worden. Dus met andere woorden: ze houden de leugen zelf in stand.

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
2 jaren geleden

Ook al doet de media hier geen melding van.
Dan nog kunnen ze deze feiten niet wegpoetsen.
Dus ooit gaan mensen het zien.
De domste zitten in dit complot.
Mooi om dat te zien instorten.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
2 jaren geleden

De euthanasieprik moet idereen hebben en als je na de eerste twee shots nog leeft zonder de bijwerkingen dan word het tijd dat je de boostershot krijgt om alsnog het gewenste resultaat te bereiken… de kikker word langzaam verwarmd totdat het water kookt…

Loes in de Pels
Loes in de Pels
2 jaren geleden

Ook al hebben wij( lezers van deze site) weliswaar van kilometers afstand aan zien komen dat dit allemaal in de lijn der verwachting lag, zijn de zombies er zelfs nu nog van overtuigd dat ze het goede hebben gedaan en zelfs nu nog bereidwillig om de jaarlijkse boosters te gaan halen.

In the meantime in Zandvoort.
Scrol naar beneden om te zien hoe druk het is en bekijk de video’ s
Lees vooral wat voor verklaring er wordt gegeven door de organisatie voor deze extreme drukte.
Namelijk dat het ‘druk achter de kassa’ was vanwege een storing.
Om te huilen en tegelijkertijd om je te bescheuren over hoe hoog ze het intelligentieniveau van de mensen inschatten.
-3 en zelfs geen +3 werkende hersencellen.

https://www.ad.nl/economie/extra-maatregelen-vanwege-drukte-zandvoort-voorkomen-dat-het-weer-gebeurt~ad5468c6/

Wat vooral te walgelijk is voor woorden, is hoe mild de Jonge zich uitlaat over hoe het er aan toe gaat in Zandvoort en zegt dat hij vertrouwen heeft in de burgemeester.???????
Nu geen stoere woorden uit dat gat (waar normaliter een mond hoort te zitten) van de Jonge.

Helaas, niet iedere sector kan zich een Prins als patroon (lees: vrekkige zakkenvuller) permitteren.

Let op! Tot nu is er na iedere versoepeling geroepen dat de besmettingen opliepen.
Ik heb zo’ n donkerbruin vermoeden dat er met een prins als beschermheilige geen besmettingen zijn na dit F-1 evenement.

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x