Homepagina » Het Complot » De ontmaskering van de Illuminati: een interview met David Icke
De ontmaskering van de Illuminati: een interview met David Icke

De ontmaskering van de Illuminati: een interview met David Icke

David Icke werd vooral bekend als sportverslaggever van de BBC en woordvoerder van de Britse Groenen. In 1989 begon hij naar eigen zeggen het gevoel te krijgen dat hij niet alleen was. Hij besloot op bezoek te gaan bij een helderziende.

“Ik kreeg te horen dat ik de wereld zou afreizen en geheimen zou gaan onthullen,” zegt hij in gesprek met de Nieuw-Zeelandse nieuwssite Newshub. “Er was een sluier die opgetild moest worden.”

Hij reisde af naar Peru, waar hij bij een oude Inca-ruïne werd ‘overspoeld door een krachtige energie’ die zich manifesteerde in de vorm van ‘universele informatie’. Hoewel hij keer op keer voor gek werd versleten, bleef Icke doorgaan. Inmiddels staat hij voor volle zalen en heeft hij meer dan 20 boeken geschreven.

Pion

In Auckland vertelde Icke het aanwezige publiek dat mensen in een virtuele werkelijkheid leven, die is gecreëerd door duistere figuren die zich voeden met de negatieve emoties van mensen.

Hij stelt dat oorlog en terrorisme worden gebruikt door de elite om macht te centraliseren en ons te beroven van onze vrijheden. “Er ligt een plan voor een derde wereldoorlog tussen de VS en Rusland-China,” zei hij. “Hillary Clinton is een oorlogsvrouw. Als zij aan de macht komt zal er een derde wereldoorlog komen. Donald Trump zal hetzelfde doen, omdat hij onwetend is.”

Zowel Clinton als Trump worden gesteund door ‘zionistische oligarchen en miljardairs’, vervolgde hij. Volgens Icke is de Europese Unie slechts een pion van de ontluikende wereldregering en hij is dan ook blij dat Groot-Brittannië eruit is gestapt. Hij zegt dat klimaatverandering, ‘de global warming hoax’, een complot is om de transformatie van de wereldgemeenschap te rechtvaardigen.

Ongelooflijke transformatie

Icke legt uit aan Newshub dat er interdimensionale entiteiten zijn die de mensheid tot slaaf willen maken. Volgens hem zijn er ook krachten actief die steun verlenen aan de mensen die de waarheid verspreiden.

Hoewel hij nog altijd niet door iedereen serieus wordt genomen, merkt Icke wel dat er de laatste jaren een ‘ongelooflijke transformatie’ heeft plaatsgevonden. Mensen, zelfs journalisten, staan meer open voor zijn ideeën.

“Ik doe dit al 26 jaar,” besluit hij. “Ik doe het niet omdat ik mezelf graag hoor praten en ik doe het zeker niet omdat ik het leuk vind om 10 uur achtereen rechtop te staan.”

[Newshub]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jaya schreef:

  De Illuminati moet verdwijnen, dat is op zichzelf een goede zaak en die wordt uigevoerd momenteel door de Christus van de Nieuwe Tijd.

  8 likes
  • Iep schreef:

   Wie is de Christus?

   5 likes
   • Padja schreef:

    Een soort duivelachtig figuur die tweedracht en haat zaait en het zwaard komt brengen.
    Meestal opgestaan uit de dood. Een zombie dus.

    1 likes
    • Miss Pandabeer schreef:

     Ik vind het spijtig om te moeten lezen dat jullie zo over een geloof praten. Ik vertrouw mijn ziel nog altijd aan hem toe, die jullie hier belachelijk maken. Neem jullie niets kwalijk, maar wil wel laten weten dat het voor mij ietwat pijnlijk is om waar te nemen. Of je geloofd of niet, iedereen weet wie Christus is. Dit is dus ook zo’n probleem tegenwoordig; de drang om alles wat niet correspondeert met eigen inzichten, te ontkennen of belachelijk te maken.

     7 likes
     • TruuZ schreef:

      Helemaal gelijk! De stompzinnigheid regeert in deze maatschappij! Te veel walgelijke narcistische lieden met twee of minder hersencellen die zich agressief gedragen tegenover de zwakkeren in de samenleving en tegenover dieren, schijt hebben aan anderen, alleen gefocust zijn op zichzelf, oppervlakkig vermaak en genotzucht! Voeg daarbij het kwaad dat willens en wetens Europa binnengehaald wordt en je hebt een mix om van te kotsen!

      4 likes
     • Padja schreef:

      Rechtstreeks geciteerd uit de bijbel.
      Als je dat zo lastig vindt die vervelende bijbelteksten….ikke ook.

      1 likes
 • flardinga schreef:

  Er worden zeker worden dingen bewezen en vooral gezegd waar ik voor de volle 100% achter sta maar ik zelf geloof niet dat diverse Amerikaanse personen reptielen zijn en kunnen veranderen van gedaantes, ik vind dat bullsh*t maar diverse andere beweringen beschouw ik als zeer dichtbij de waarheid, zorgwekkend natuurlijk en hoe men het Palestijnse volk behandeld en hun zelfbeschikkingsrecht ontkent en iedereen weg kijkt, maakt me woedend en ben dan in ieder geval blij dat iemand er eens iets over zegt, de rest zwijgt!!!

  10 likes
  • Armonicus schreef:

   “… ik zelf geloof niet dat diverse Amerikaanse personen reptielen zijn en kunnen veranderen van gedaantes, ik vind dat bullsh*t….”

   Het klinkt ook onvoorstelbaar, maar het gaat ook wel wat verder dan alleen ‘Amerikaanse personen’. Met name de adelijke families hebben al eeuwen lang een fascinatie voor draken (ook een soort reptielen, zeg maar). Check maar eens hoe het kasteel van prinses Beatrix heet, of hoe zij haar plezierjacht heeft genoemd.
   Maar misschien is het ook zoeken naar een verklaring, waarom de elite in onze ogen zo onmenselijk zijn. En ja, de meeste gedragen zich als reptielen, waarschijnlijk omdat ze dat in werkelijkheid ook zijn! ;D

   5 likes
   • flardinga schreef:

    Er zijn verschillende meningen over, u geloofd wel dat er diverse personen vanuit de adel die bloedlijn hebben en reptielen zijn, ik kan dit niet serieus nemen, maar dat is slechts mijn bescheiden mening, ik zie ook mensen die overal complotten achter zoeken, de ene nog gekker dan de andere en ook daar heb ik twijfels over, gelukkig mag dat nog en leven we niet in het Turkije van Erdogan waarin iedereen hetzelfde moet denken anders ben je echt in grote problemen.
    Betrouwbaar zijn in mijn beleving, personen als Linda Moulton Howe, Richard Dolan,Clifford Stone en Robert Dean, te vinden op YouTube, het alienverhaal komt er op diverse manieren aan te pas, Icke zegt goede dingen maar vind het soms te extreem en twijfel er zeker aan, maar ja tegenstanders in het algemeen als het over aliens gaat zeggen dan al gelijk dat er geen enkel bewijs is, hetzelfde kun je dan zeggen over waar is dan jullie g.d en waar is het bewijs voor dat g.ddelijke wezen?
    Kritisch zijn is heel gezond maar soms vind je iemand geloofwaardig en soms niet!

    1 likes
   • Willie schreef:

    En dat op de kreuninklijke wieg van de oranje appeltjes een draak is gebeeldhouwd! Ook vreemd nietwaar?

    0 likes
 • Mr.X schreef:

  Hoogmoed, Hebzucht en macht zijn als een verschrikkelijke ziekte in onze maatschappij en onze wereld!
  Alle Elite waar David Icke het over heeft bezitten deze aspecten en zijn monsters geworden zonder geweten.

  Onze grootste vijanden zijn niet de verschillende rassen, geloven of culturen!
  Onze grootste vijanden zijn de Elite psychopaten die in kastelen hun smerige death cult uitvoeren en de mensheid zien als hun onderdanen en als hun slaven!
  De manier waarop deze Elite smeerlappen denken is om compleet ziek van te worden en ze zijn totaal gestoord door hun verschrikkelijk verziekte hoogmoed, hebzucht en machtlust!
  De grootste vijanden van de mensheid en onze wereld, zijn deze psychopaten Elite smeerlappen!

  David Icke zal voor vele mensen waarschijnlijk totaal onzinnige uitspraken en gedachtes hebben, maar vraag jezelf eens af WIE of WAT mensen liever dood ziet gaan, dan ze beter te kunnen helpen en iedereen op aarde gelukkig en een gezond leven te gunnen!
  Iedereen met een normaal menselijk denk niveau komt al snel uit op het feit, dat alles en iedereen die onze wereld regeerd geen mensen kunnen zijn, maar verschrikkelijke moordlustige monsters!

  Alle theorieen van David Icke zullen uiteindelijk allemaal uitkomen en zelf de reptielen theorie!

  Wij mensen vechten zonder dat we het weten, omdat het door hun onze machthebber ons nooit eerlijk verteld is tegen gevallen engelen ofwel demonen, die mensen bezitten en iedere gedaante kunnen aannemen die ze maar willen, dus ook reptielen gedaantes!
  Alles wat in de bijbel is waar en de mensheid word steeds meer doof en blind hiervoor!

  Ga voor de grap maar eens een week bijhouden hoeveel Draken, Heksen, tovennaars en andere duivelse zaken je langs ziet komen op TV…? Hier schrik je echt van…!!! Het zal je verbazen hoeveel dit er zijn en welk doel dit dient…!!! Langzaam word onze wereld omgezet in hun hel en we zien niet eens meer wat er gebeurd. De mensheid is totaal doof en blind geslagen tewijl we in de middeleeuwen alle heksen nog op een brandstapel gooiden, regeren ze nu onze wereld met hun hocus spookus toverstafjes…!!!
  Het zijn demonen die onze aarde regeren en ze willen u het liefste dood zien!
  WORD EENS WAKKER ALLEMAAL…

  Hun grootste geheim is dat ze ons regeren door hun bloedlijnen uit een ver verleden!

  Als alles ooit bekend zal worden en David Icke z’n gelijk krijgt, zullen veel gehersenspoelde doven en blinden mensen de schok van hun leven krijgen dat hun totale leven vanaf kind af een totale leugen is!

  Het duurt gelukkig allemaal niet zo lang meer…
  Totale vrijheid voor de mensheid is nabij!

  Hoogmoed komt voor iedere val…!!!

  Mr.X

  13 likes
  • Zer07 schreef:

   Je hebt hier wel een punt. quote: WORD EENS WAKKER ALLEMAAL… plaats ik ook op de diverse sociale media en het verbaast me HOEVEEL mensen nog, negatief, ‘ignorent’, onverschillig en met ‘indiffrence’ tegen aan kletsen. Lees de quotes van de kortgeleden overleden “Eli Wiesel”.

   3 likes
 • Miss Pandabeer schreef:

  Een paar jaar geleden moest ik hier nog om gniffelen, maar zoals de wereldgebeurtenissen zich
  de laatste jaren ontwikkeld hebben, begin ik toch steeds meer open te staan voor wat Icke te
  vertellen heeft. Er spelen teveel zaken in de wereld momenteel, waarbij ik een raar gevoel krijg
  als rationeel persoon. Mijn inziens wordt er enerzijds teveel massaal weggekeken, en anderzijds
  worden complete groeperingen meegezogen in gefabriceerde ellende. Ik kan er niet mijn vinger
  op leggen. En ik heb het gevoel dat ook steeds meer mensen er zo over gaan denken. Maar hopen
  dat meer mensen zich er bewust van gaan worden dat “er iets niet klopt”. Dat geeft al meer ruimte
  en kracht om dieper op lopende zaken in te gaan.

  11 likes
 • Padja schreef:

  Hij leeft er goed van, van al die reptielen.

  6 likes
  • faith schreef:

   Ben benieuwd waar jij van leeft. Je zal niet voor niets zo afgeven met nietszeggende, niets weerleggende dus zinloze kreten op mensen die dit zieke systeem momenteel aan alle kanten ontmaskeren.
   Je zal er wel goed van leven, van dit kromme oneerlijke systeem en ja, dat loopt nu op zijn eindje.

   5 likes
   • Willie schreef:

    Hij heeft wel heel veel jaren op de rand van de armoede geleefd en toch zijn boodschappen de wereld ingestuurd. Voor het geld doet hij het dus niet. Makkelijk zegge: hij leeft er goed van. Wat weet je er van? Bronnen?

    2 likes
 • Mr.X schreef:

  Hier even nieuws wat ons niet verteld word en duidelijk aangeeft hoeveel de Elite om ons geven!
  ZE HEBBEN U LIEVER DOOD DAN LEVEND…!!!

  China heeft een vliegtuig neer geschoten met hierin twee CIA agenten, die Varkens PEST aan het sproeien waren over land gebieden in China…!!!

  Hier de link:
  http://preventdisease.com/news/09/113009_CIA_operated_H1N1_aerial_spraying_plane_shot_down.shtml

  Wat zijn dit voor mensen…???
  Dit zijn GEEN mensen, dit zien compleet gewetenloze en zielloze monsters en bezeten door demonen!

  Liefde, eerlijkheid en waarheid zal zegenvieren!!!

  Mr.X

  9 likes
 • Patricia Müller schreef:

  Met dit dom wake-up filmpje van beneden doe ik helemaal niks! En dan nog die lastige muziek…

  8 likes
 • wereldmonarch schreef:

  david icke komt er nooit achter dat ik t ben hihi
  groetjes wereldmonarch

  7 likes
 • Hans schreef:

  Helemaal gelijk Mr X .

  Howard Beach Hoax
  https://www.youtube.com/watch?v=BIHuKJacI_k

  Hij knoopt de eindjes aan elkaar en wel erg veel 33

  2 likes
 • x

  Check Also

  epstein

  Namen op vluchtmanifesten Epstein binnenkort onthuld: ‘Paniek onder rijken en machtigen’

  De Amerikaanse Maagdeneilanden, waar Jeffrey Epstein een ...

  coronavaccin

  Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek

  Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca ...

  >