Het Complot

De ontmaskering van de Illuminati: een interview met David Icke

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

David Icke werd vooral bekend als sportverslaggever van de BBC en woordvoerder van de Britse Groenen. In 1989 begon hij naar eigen zeggen het gevoel te krijgen dat hij niet alleen was. Hij besloot op bezoek te gaan bij een helderziende.

“Ik kreeg te horen dat ik de wereld zou afreizen en geheimen zou gaan onthullen,” zegt hij in gesprek met de Nieuw-Zeelandse nieuwssite Newshub. “Er was een sluier die opgetild moest worden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij reisde af naar Peru, waar hij bij een oude Inca-ruïne werd ‘overspoeld door een krachtige energie’ die zich manifesteerde in de vorm van ‘universele informatie’. Hoewel hij keer op keer voor gek werd versleten, bleef Icke doorgaan. Inmiddels staat hij voor volle zalen en heeft hij meer dan 20 boeken geschreven.

Pion

In Auckland vertelde Icke het aanwezige publiek dat mensen in een virtuele werkelijkheid leven, die is gecreëerd door duistere figuren die zich voeden met de negatieve emoties van mensen.

Hij stelt dat oorlog en terrorisme worden gebruikt door de elite om macht te centraliseren en ons te beroven van onze vrijheden. “Er ligt een plan voor een derde wereldoorlog tussen de VS en Rusland-China,” zei hij. “Hillary Clinton is een oorlogsvrouw. Als zij aan de macht komt zal er een derde wereldoorlog komen. Donald Trump zal hetzelfde doen, omdat hij onwetend is.”

Zowel Clinton als Trump worden gesteund door ‘zionistische oligarchen en miljardairs’, vervolgde hij. Volgens Icke is de Europese Unie slechts een pion van de ontluikende wereldregering en hij is dan ook blij dat Groot-Brittannië eruit is gestapt. Hij zegt dat klimaatverandering, ‘de global warming hoax’, een complot is om de transformatie van de wereldgemeenschap te rechtvaardigen.

Ongelooflijke transformatie

Icke legt uit aan Newshub dat er interdimensionale entiteiten zijn die de mensheid tot slaaf willen maken. Volgens hem zijn er ook krachten actief die steun verlenen aan de mensen die de waarheid verspreiden.

Hoewel hij nog altijd niet door iedereen serieus wordt genomen, merkt Icke wel dat er de laatste jaren een ‘ongelooflijke transformatie’ heeft plaatsgevonden. Mensen, zelfs journalisten, staan meer open voor zijn ideeën.

“Ik doe dit al 26 jaar,” besluit hij. “Ik doe het niet omdat ik mezelf graag hoor praten en ik doe het zeker niet omdat ik het leuk vind om 10 uur achtereen rechtop te staan.”

[Newshub]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Patricia Müller
Patricia Müller
7 jaren geleden

Met dit dom wake-up filmpje van beneden doe ik helemaal niks! En dan nog die lastige muziek…

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

De Illuminati moet verdwijnen, dat is op zichzelf een goede zaak en die wordt uigevoerd momenteel door de Christus van de Nieuwe Tijd.

flardinga
flardinga
7 jaren geleden

Er worden zeker worden dingen bewezen en vooral gezegd waar ik voor de volle 100% achter sta maar ik zelf geloof niet dat diverse Amerikaanse personen reptielen zijn en kunnen veranderen van gedaantes, ik vind dat bullsh*t maar diverse andere beweringen beschouw ik als zeer dichtbij de waarheid, zorgwekkend natuurlijk en hoe men het Palestijnse volk behandeld en hun zelfbeschikkingsrecht ontkent en iedereen weg kijkt, maakt me woedend en ben dan in ieder geval blij dat iemand er eens iets over zegt, de rest zwijgt!!!

Miss Pandabeer
Miss Pandabeer
7 jaren geleden

Een paar jaar geleden moest ik hier nog om gniffelen, maar zoals de wereldgebeurtenissen zich
de laatste jaren ontwikkeld hebben, begin ik toch steeds meer open te staan voor wat Icke te
vertellen heeft. Er spelen teveel zaken in de wereld momenteel, waarbij ik een raar gevoel krijg
als rationeel persoon. Mijn inziens wordt er enerzijds teveel massaal weggekeken, en anderzijds
worden complete groeperingen meegezogen in gefabriceerde ellende. Ik kan er niet mijn vinger
op leggen. En ik heb het gevoel dat ook steeds meer mensen er zo over gaan denken. Maar hopen
dat meer mensen zich er bewust van gaan worden dat “er iets niet klopt”. Dat geeft al meer ruimte
en kracht om dieper op lopende zaken in te gaan.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x