Bewustzijn

Onderzoekers claimen dat mensen een ziel hebben die voortleeft na de dood

Help door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Verschillende wetenschappers hebben gezegd dat de dood niet het einde is en dat mensen een ziel hebben die na de dood het lichaam verlaat.

De Britse natuurkundige Sir Roger Penrose meent dat bewustzijn een pakketje informatie is dat op kwantumniveau wordt opgeslagen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij claimt bewijs te hebben gevonden dat deze informatie, die wordt opgeslagen in microtubulen in menselijke cellen, het lichaam verlaat nadat iemand sterft.

Bijna-doodervaringen

Deze kwantuminformatie wordt na de dood vrijgegeven aan het universum, maar keert terug naar de cellen in het lichaam als de persoon wordt gereanimeerd.

Dit kan volgens Penrose verklaren waarom mensen bijna-doodervaringen hebben. Hij denkt dat deze kwantuminformatie kan worden gezien als de ziel.

“Als de patiënt sterft, kan deze kwantuminformatie buiten het lichaam bestaan, mogelijk oneindig, als een ziel,” zei de natuurkundige.

Oneindig leven

Sir Penrose kan rekenen op bijval van onderzoekers van het Max Planck Institute for Physics and Astrophysics in München.

Experts van dat instituut stellen dat ons fysieke universum slechts een perceptie is en dat er na de dood een oneindig leven op ons wacht.

Onsterfelijk

Dr. Hans-Peter Dürr, voormalig hoofd van het instituut, zei: “Wat wij als hier en nu zien, deze wereld, is slechts het materiële niveau dat we kunnen begrijpen.”

“Daarbuiten bevindt zich een oneindige realiteit die vele malen groter is,” ging hij verder. “Het lichaam sterft, maar het kwantumveld blijft bestaan. In dit opzicht ben ik onsterfelijk.”

[The Sun]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Memento
Memento
7 jaren geleden

Ik wil best geloven dat ik een ziel ben of er 1 heb. Maar hoe werkt dit dan? Mijn ouders hebben mij 36 jaar geleden verwekt..Oké en toen? Ben ik een unieke ziel of is mijn lichaam uitgekozen door een bestaande ziel terwijl ik in de baarmoeder ontwikkeld werd of ontstaat de ziel in de baarmoeder? Of…?

Ik kan mij trouwens moeilijk voorstellen dat een bestaande ziel iemand uitkiest, want waarom zou een ziel iemand uitkiezen die word geboren in een land waar honger, oorlog en ellende is?

Lichtwezen
Lichtwezen
7 jaren geleden

We hebben het eeuwige leven en we gaan steeds verder en hoger. Naar de aarde fase (reeds de 3e van de 7 kosmische graden die er zijn) gaan we weer verder.
zie rulof.org voor meer informatie…

Zeven zusters
Zeven zusters
7 jaren geleden

Wij ontstaan allemaal uit de bron en gaan na ons aardse leven terug naar de bron,er is geen werkelijke dood,dat hebben we er zelf van gemaakt,wij zijn energie verpakt in een lichaam waar we onze aardse tijd in doorbrengen,wij zijn een universele energie.Ego,karakter etc zijn een manier waarop wij ons manifesteren maar ons vaak grote ego zit ons “zijn”in de weg.en dat is ook de reden dat men de bron niet meer kan ervaren we staan er te ver vanaf,we zijn verdwaald.

Benhur
Benhur
7 jaren geleden

Moet je tegenwoordig overal wetenschapper voor zijn om dingen te beweren om het geloofwaardig te maken. Ik en meerderen zeggen het al jaren, er is leven naar de dood.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x