Buitenaards

Contact met ‘planeet 2’ van Aldebaran

Help anderen door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De tweede planeet rond de ster Aldebaran is bewoond. Omdat er nog geen aardse benaming is voor de planeet wordt zij gemakshalve planeet twee genoemd.

De axiale variatie, de hellingshoek van de equator ten opzichte van het omloopvlak, van de planeet bedraagt 5° zodat verschillende seizoenen kunnen worden ervaren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Er heerst een warmer klimaat op deze planeet dan op Aarde. Net als op Keppler 22-b is het er gemiddeld 22 graden Celsius. Er zijn verschillende steden en ruimtehavens op de planeet, zelfs onder het wateroppervlak.

De planeet, op 68 lichtjaar van de Aarde, wordt bewoond door mensen die zijn geëmigreerd vanuit het Vega-stelsel. Vanuit dat stelsel zijn ook mensen geëmigreerd naar de Pleiaden. De bewoners zien eruit als aardse mensen, maar er is minder variatie in uiterlijke kenmerken. Ze hebben aardse ogen en zijn erg mooi. Met een gemiddelde lengte van 1,90 meter zijn ze langer dan veel aardse mensen.

Vanaf de planeet zijn door de geschiedenis heen verschillende expedities naar de Aarde gestuurd. Op de planeet is geen oorlog of leed. De bewoners leven in 80 procent harmonie met de kosmische wetten en de ‘3 principes’.

Het Ashtar Commando heeft twee belangrijke bases op deze planeet. Ze bevinden zich beide onderwater.

Het Duitse Vril-Gesellshaft kreeg middels telepathie informatie door van bewoners van deze planeet. Nadat de Tweede Wereldoorlog was uitgebroken werden diverse leden van het Vril-Gesellshaft vanuit Duitsland overgebracht naar deze planeet. Het belangrijkste medium van het Vril-Gesellshaft, Sigrun (foto boven), was geïncarneerd vanaf Aldebaran. Andere belangrijke ‘Vril-Damen’ tussen 1922 en 1945 waren Maria, Traute, Gudrun en Heike.

Leden van het geheime Vril-Gesellshaft kregen na Operation Paperclip hoge posities bij onder meer NASA. Zo is NASA’s Voyager momenteel op weg naar Aldebaran. Over twee miljoen jaar komt de sonde aan.

Bekijk hier een kaart van de planeet met haar naam in tekens.

Bron: Galactic.no

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x