UFO

De UFO-beelden van de NASA waar zelfs de experts geen verklaring voor hebben

Help mee door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Videobeelden van UFO’s boven de aardatmosfeer stellen experts al meer dan 24 jaar voor een raadsel. De opnames zijn in 1991 gemaakt tijdens de spaceshuttlemissie STS-48 van de NASA.

In de video zijn zo’n 10 objecten te zien die op een vreemde manier bewegen. Eén object, dat zich bij de horizon bevindt, verplaatst zich richting de aarde om vervolgens de ruimte in te schieten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Omdat de hele wereld getuige was van de gebeurtenis, moest er wel een verklaring worden gegeven. Door de jaren heen zijn er verschillende wetenschappelijke papers gepubliceerd over deze UFO’s. Volgens sommigen zijn het wormgaten, terwijl anderen denken aan ijsdeeltjes.

Emeritus hoogleraar Jack Kasher van de Universiteit van Nebraska zei in zijn analyse dat de objecten via wormgaten of door de ruimte te buigen naar de aarde zijn gekomen. “Het feit dat ze hier zijn laat zien dat ze een manier hebben gevonden,” zei hij.

Dr. Mark J. Carlotto omschrijft de objecten in New Frontiers Science als ‘één van de meest ongewone fenomenen die tot op heden door de spaceshuttle is waargenomen’. Hij zei dat vooral de twee cirkelvormige objecten de aandacht hebben getrokken omdat ze eruitzien als schotels.

De Amerikaanse historicus James Oberg denkt dat in de video ijsdeeltjes te zien zijn die afkomstig zijn van de spaceshuttle. Volgens Carlotto en Lan Fleming klopt de theorie van Oberg niet. Carlotto merkt op dat de objecten zich op grote afstand van de shuttle bevinden en hoge snelheden bereiken. Ook dr. Jack Kasher concludeerde na zijn analyse dat de objecten geen ijsdeeltjes kunnen zijn.

‘Overvloedig bewijs’

Er zijn een aantal NASA-astronauten geweest die hebben gezegd dat ze UFO’s hebben gezien of dat aliens de aarde hebben bezocht. Wijlen Brian O’Leary, voormalig NASA-astronaut en professor natuurkunde aan de Princeton-universiteit, zei ooit: “Er is overvloedig bewijs dat diverse beschavingen ons al een hele lange tijd bezoeken.”

Edgar Mitchel, de zesde maan op de aarde, heeft al vaak gezegd: “Onze planeet is bezocht en het UFO-fenomeen is echt.”

En NASA-astronaut Gordon Cooper zei: “Er vliegen een aantal buitenaardse vaartuigen rond [in de ruimte].”

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loki
Loki
8 jaren geleden

NASA is een grote bedrieger die altijd zal ontkennen inzake ufo’s en leven buiten de Aarde.
Volgens Scott C. Waring van ufosightingsdaily; Its important for the public to know that NASA commits this crime. Yes I said crime of the worst kind. To hide the existence of aliens from the world is a crime against humanity. Its time the people make NASA stand trial and be responsible for their actions.

http://www.ufosightingsdaily.com/2015/12/nasa-contractor-gets-into-nasa-airbrush.html

Het mag duidelijk zijn dat we al jaren worden voorgelogen.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Het alsmaar in de doofpot houden van ‘Aliens’/UFO’s (zoals door o.a. de NASA) kan makelijk leiden tot een planetaire ondergang.

corbison
corbison
8 jaren geleden

Volgens mij zien buitenaardse beschavingen ons als neighbor from hell, denk ook niet dat ze staan te trappelen om onze democratie op gedrongen te krijgen door de USA en de Europese unie als die daar de kans voor krijgen om dat te kunnen doen ( Irak, Libië ,Syrië ) . MAW verstandige buitenaardse intelligentie

kim
kim
8 jaren geleden

Oud ,oud ,oud nieuws , als je dan toch wat interessants wil laten zien dat al wat ouder is doe dan b.v The Tether incident .

v=JuFBUS0kiSA

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x