CoronaBuitenland

Brute politie-inval bij coronakritische arts: handboeien en deur ingeramd

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Ook in Duitsland treden de autoriteiten meedogenloos op tegen coronacritici en tegenstanders van coronavaccinatie. Maandagochtend bestormde de Berlijnse politie de woning van arts en publicist Paul Brandenburg. Al twee jaar spreekt hij zich openlijk uit tegen de Duitse coronamaatregelen en verplichte vaccinatie.

Brandenburg liet via social media weten hoe de politieoperatie is verlopen. Hij schreef dat een speciale eenheid (SEK) van de politie zijn deur heeft ingeramd, hem in de boeien heeft geslagen en zijn appartement heeft doorzocht. Daarbij zijn telefoons in beslag genomen.

Toenemende escalatie

De arts laat zich niet afschrikken door deze wraakactie van de coronastaat en is vastbesloten om door te gaan. Hij beschreef tot in detail het welhaast militaire optreden van de zwaarbewapende speciale troepen. Brandenburg sprak van ‘een toenemende escalatie, waar de staat uiteraard om verschillende redenen voor kiest’.

Eerder zei de arts in gesprek met journalist Boris Reitschuster dat we in een parallelle wereld leven. Mensen doen alsof er een ‘pandemie’ heerst, terwijl Brandenburg al vanaf het begin heeft gezegd dat hij niet bestaat in de vorm waarin hij wordt gepresenteerd. Het is geen klinisch relevante ziekte die door het land raast, ons massaal ziek maakt of ons leven in gevaar brengt, zei hij.

Signaal

Nu proberen de autoriteiten hun gezicht te redden en worden de maatregelen – waarvan bewezen is dat ze onzinnig zijn – doorgezet, simpelweg omdat men achteraf gelijk wil hebben, aldus Brandenburg. De arts is dan ook bang dat de maatregelen in de herfst en winter, wanneer de seizoensgebonden verkoudheid de kop opsteekt, weer terugkeren.

Het valt nog te bezien of de politieoperatie louter bedoeld was om te intimideren of dat er meer aan de hand was, schrijft internetkrant Wochenblick. Het optreden geeft hoe dan ook een signaal af richting andere critici. Die denken vanaf nu twee keer na voordat ze zich uitspreken.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
9 maanden geleden

Die denken vanaf nu twee keer na voordat ze zich uitspreken.”
Precies ’t effect zoals men dat in een totalitaire dictatuur wenst.

Jaco
Jaco
9 maanden geleden

Kortom bek dichthouden anders……!

DutchOutlaw
DutchOutlaw
9 maanden geleden

NOOIT ZWIJGEN EN ALTIJD DE WAARHEID VERTELLEN. WANT DE WAARHEID WORDT HUN ONDERGANG.

Onheilsprofeet!
Onheilsprofeet!
9 maanden geleden

De Hitler geest heeft Europa speciaal Duitsland nooit verlaten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

78
0
We lezen graag je reactie!x