Mens en Dier

Kijk: Oud-president Bill Clinton lacht na vraag over banden met Jeffrey Epstein

Help door dit met anderen op je social media te delen!

De Amerikaanse oud-president Bill Clinton grijnsde en lachte toen een verslaggever hem maandag vroeg naar zijn nauwe banden met wijlen pedofiel Jeffrey Epstein.

Clinton voerde in Texas campagne voor de Democraat Henry Cuellar toen hij tijdens een bijeenkomst in de stad Laredo werd benaderd door journalist ‘Juan More News’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het bewijs is binnen

“Meneer Clinton?” vroeg de journalist, waarna de oud-president naar voren leunde. “Een reactie op de beschuldiging over uw vermeende banden met Jeffrey Epstein?”

“Ik denk dat het bewijs binnen is,” antwoordde Clinton.

Niet suïcidaal

Twitter-gebruikers waarschuwden de journalist dat hij zichzelf mogelijk in gevaar bracht, waarna Juan More News schreef dat hij ‘niet suïcidaal is’.

Clinton onderhield nauwe banden met Epstein, die in 2019 onder mysterieuze omstandigheden overleed in zijn cel.

26 keer

Uit vluchtgegevens is gebleken dat Clinton minstens 26 keer meevloog aan boord van de privéjet van de veroordeelde pedofiel. Het vliegtuig werd ook wel de ‘Lolita Express’ genoemd.

4.9 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan de wit
jan de wit
1 jaar geleden

Reden ook voor de inmenging in ukraine. Al decennia leverancier van lolitas. En sinds de oorlog verdwijnen massaal kinderen en rusland krijgt daar de schuld van.

Dutroux was een vergelijkbare lolita leverancier/uitbater als Epstein. Deze mensen worden er op geselecteerd zoals de kampbewakers tijdens wo2.

Ik durf zelfs te stellen dat religie en een oprichting als het vaticaan alleen maar als doel heeft gehad om vrij spel met lolitas te krijgen. En met de term bedoel ik beide geslachten.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Vele hooggeplaatsten die hebben meegedaan aan smeerlapperijen klaarblijkelijk, bah!

Old Harry
Old Harry
1 jaar geleden

Ik denk dat het veiliger is om met een amerikaanse vlag, op de grens tussen ukraine en rusland te gaan staan dansen, dan de Clintons een vraag te stellen waar de naam Epstein ook in voorkomt. Oh wacht, de deurbel gaat…

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Het zijn geen nette mensen die witte boorden criminelen, het zijn misdadigers van het ergste soort en erger dan de gevreesde Nederlandse drugs criminelen. Zet ze maar in het licht dat tuig.

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x