Great ResetBinnenland

Antwoorden op Kamervragen: ministerie van Kaag heeft aanspreekpunt voor het World Economic Forum

Help mee door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!

Forum voor Democratie heeft antwoord gekregen op Kamervragen over het World Economic Forum die de partij op 23 juni jongstleden heeft ingediend.

Uit de antwoorden blijkt onder andere dat de contacten met het WEF lopen via onze diplomatieke vertegenwoordiging in Genève. Die vormt een ‘tussenschakel voor de ministeries en het WEF’ en verzorgt de ondersteuning bij het coördineren van het bezoek van de Nederlandse bewindspersonen aan het WEF.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Kaag wordt regelmatig uitgenodigd

Daarnaast blijkt dat minister van Financiën Sigrid Kaag regelmatig wordt uitgenodigd door het WEF. In een geopenbaarde e-mail valt te lezen: “Zo heeft het WEF verschillende activiteiten door het jaar heen (waaronder de jaarvergadering) waar minister Kaag mogelijk ook voor uitgenodigd wordt. En het is ook een onderwerp waar het afgelopen jaar meerdere keren Kamervragen over zijn gesteld.”

Een medewerker van de diplomatieke vertegenwoordiging schreef op 3 maart om 15.51 uur: “Ik begrijp dat jij het nieuwe aanspreekpunt bent voor het WEF binnen MinFin (het ministerie van Financiën, red.)? We zijn […] al weer druk begonnen met de eerste logistieke dingen regelen, zo ook de hotels (is altijd een hele uitdaging in verband met prijzen en beschikbaarheid). Voor ons daarom goed om te weten aan welke dagen jullie denken voor deelname MinFin. In het verleden ging de minister altijd op dezelfde dagen als de MP (die komt dit jaar op 24 en 25 mei).”

Nieuwe aanspreekpunt voor het WEF

“Ik spreek daarnaast morgen ook mijn contact bij het WEF, dus als ik al een beetje een indicatie van dagen van de verschillende deelnemende bewindspersonen kan geven, kunnen ze daar al rekening mee houden bij het opstellen van het ene programma,” aldus de medewerker.

Op 16.27 uur gaf de ambtenaar antwoord: “Dank voor je mail. Ik ben inderdaad het nieuwe aanspreekpunt voor het WEF vanuit MinFin. De minister heeft haar akkoord gegeven om deel te nemen, maar er staan nog geen specifieke data vast. Dat zullen we binnenkort voorleggen.”


4.9 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dna
dna
1 jaar geleden

Hoeveel bewijzen hebben ze nodig, pfff onverschilligheid is een ziekte.nl

Joan
Joan
1 jaar geleden

kaag, timmermans e.d. zijn allemaal onderdeel van het zgn. diplomaten clubje.
Wat dus niets anders blijkt dan een doorgeefluik van de eugenetische technocratenbende die zich wef noemt.

Zij vormen het grootste gevaar voor een vrije democratische, menselijk gelijkwaardige samenleving.

Ook dit soort ‘diplomaten’ moeten gestopt worden.

Technocratie=dictatuur.

Annette
Annette
1 jaar geleden

EN de zoveelste aap komt uit de mouw.

NIET dat WIJ nu verbaasd zullen zijn. Het is alleen maar een bevestiging van wat wij natuurlijk allemaal al lang wisten!

Het heeft trouwens wel een ongelooflijk lange tijd geduurd, vóórdat er antwoorden worden gegeven over vragen van Forum van Democratie van maar liefst meer dan VIER maanden geleden.

Dat betekent, althans in mijn beleving, dat het hartstikke moeilijk is om een paar simpele vragen te beantwoorden.

Dat kan ik mij ook wel voorstellen, want “ze” vinden het helemaal niet leuk, als er bij hun in de keuken wordt gekeken. Die willen ze het liefst zo gesloten mogelijk houden.

Maar DAT is dankzij de kanjers van Forum niet meer mogelijk. Zij zijn, met nog een paar anderen in de Tweede Kamer, die ECHT oppositie voeren EN de belangen van het volk zo goed en zo kwaad als maar mogelijk is, vertegenwoordigen.

Wat wij natuurlijk ook al lang vermoedden, maar waar nu in ieder geval zekerheid over is: ALLE dag-, week- en maandorders komen uit Davos.

En deze organisatie is wel héél iets anders dan wat die onbenul van een Gert-Jan Segers van de Christen Unie, namelijk een onschuldig praatclubje. Mijn zolen.

Maar WAT moeten wij daar nu mee? WIJ weten het al lang en de rest van het klootjesvolk krijgt dit niet eens te horen of te zien. Namelijk: zolang dit niet uitgebreid op hun geliefde NPO wordt uitgezonden, bestaat het volgens hun beleving niet eens. Zij slapen rustig verder.

En WIJ: wij hebben nauwelijks nog tijd om te slapen, laat staan “rustig” te slapen.

Maar TOCH zien mijn man en ik iedere dag een kans om onze ziel rust te gunnen en op een hoger niveau te functioneren. Dat doen wij door het luisteren naar de meest mooie muziek uit ons klassieke repertoire.
Gisteren waren de vioolconcerten van Bruch weer aan de beurt.
Ik denk dat wij die inmiddels in de afgelopen 50 jaar honderden keren hebben beluisterd.
Ik ken inmiddels zo wat iedere noot en neurie die dan ook vrolijk mee.
DAT is het voordeel als je lekker thuis luistert. Omdat ik in het verleden drie jaar bij het Concertgebouw heb gewerkt, was ik natuurlijk kind aan huis in de concertzaal.
Daar moest je uiteraard muisstil zijn. Zelfs met een kriebeltje in je keel kon je maar het best de zaal verlaten.
Thuis kan je tenminste doen wat je wilt.

Rolffie
Rolffie
1 jaar geleden

elke keer een stukje verder open die beerput. Uiteindelijk zullen ze allemaal vervolgd worden.

Back to top button
132
0
We lezen graag je reactie!x