Homepagina » UFO » Spaanse straaljagers stijgen op na UFO boven Costa del Sol

Spaanse straaljagers stijgen op na UFO boven Costa del Sol

Drie straaljagers werden naar de Costa del Sol gestuurd nadat bewoners in het gebied, waaronder Britse expats, een ongeïdentificeerd vliegend object hadden waargenomen.

De Spaanse F18’s en een legerhelikopter scheerden op zondagochtend rond 05.00 uur over de toeristisch populaire badplaatsen Marbella en Estepona.

Inwoners van beide badplaatsen werden wakker van een sonische knal die werd veroorzaakt door de gevechtstoestellen. Getuigen hadden een goudkleurig sigaarvormig object gezien.

Verbijsterd

James Harnetty (30) uit Londen zei: “De vliegtuigen waren zeker iets op het spoor. De politie zei ook verbijsterd te zijn.”

Radiopresentator Maurice Boland vertelde hoe de straaljagers zijn kleinkinderen aan het huilen maakten, dat de honden begonnen te blaffen en dat overal lichten aangingen.

De Spaanse autoriteiten waren niet bereikbaar voor commentaar. Op donderdag gingen boven het Britse Somerset twee Eurofighter Typhoons door de geluidsbarrière toen in het gebied melding werd gedaan van een ‘sokvormige’ UFO.

Vreemd schouwspel

Getuige Sean Whyte omschreef het onbekende object als ‘wit en in de vorm van een raket’. Een andere getuige voegde toe dat de straaljagers om het object bleven cirkelen. Het was een vreemd schouwspel.

De meteorologische dienst liet op donderdagavond weten dat het niet ging om een weerballon. Omdat de Typhoons door de geluidsbarrière braken kreeg de Britse alarmcentrale meldingen binnen uit Somerset, Wiltshire, Oxfordshire, Warwickshire en de West Midlands.

Bron: Sun.co.uk

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Schokkend: Meer dan 124 miljoen kinderen dreigen vroeg te sterven

Er is een ware crisis gaande, die ...

internist

Internist deelt belangrijke informatie over coronavaccin: ‘Dit beangstigt me’

Internist Carrie Madej doet naar eigen zeggen ...