UFO

Spaanse straaljagers stijgen op na UFO boven Costa del Sol

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Drie straaljagers werden naar de Costa del Sol gestuurd nadat bewoners in het gebied, waaronder Britse expats, een ongeïdentificeerd vliegend object hadden waargenomen.

De Spaanse F18’s en een legerhelikopter scheerden op zondagochtend rond 05.00 uur over de toeristisch populaire badplaatsen Marbella en Estepona.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Inwoners van beide badplaatsen werden wakker van een sonische knal die werd veroorzaakt door de gevechtstoestellen. Getuigen hadden een goudkleurig sigaarvormig object gezien.

Verbijsterd

James Harnetty (30) uit Londen zei: “De vliegtuigen waren zeker iets op het spoor. De politie zei ook verbijsterd te zijn.”

Radiopresentator Maurice Boland vertelde hoe de straaljagers zijn kleinkinderen aan het huilen maakten, dat de honden begonnen te blaffen en dat overal lichten aangingen.

De Spaanse autoriteiten waren niet bereikbaar voor commentaar. Op donderdag gingen boven het Britse Somerset twee Eurofighter Typhoons door de geluidsbarrière toen in het gebied melding werd gedaan van een ‘sokvormige’ UFO.

Vreemd schouwspel

Getuige Sean Whyte omschreef het onbekende object als ‘wit en in de vorm van een raket’. Een andere getuige voegde toe dat de straaljagers om het object bleven cirkelen. Het was een vreemd schouwspel.

De meteorologische dienst liet op donderdagavond weten dat het niet ging om een weerballon. Omdat de Typhoons door de geluidsbarrière braken kreeg de Britse alarmcentrale meldingen binnen uit Somerset, Wiltshire, Oxfordshire, Warwickshire en de West Midlands.

Bron: Sun.co.uk

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x