UFO

Spaanse straaljagers stijgen op na UFO boven Costa del Sol

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Drie straaljagers werden naar de Costa del Sol gestuurd nadat bewoners in het gebied, waaronder Britse expats, een ongeïdentificeerd vliegend object hadden waargenomen.

De Spaanse F18’s en een legerhelikopter scheerden op zondagochtend rond 05.00 uur over de toeristisch populaire badplaatsen Marbella en Estepona.

Inwoners van beide badplaatsen werden wakker van een sonische knal die werd veroorzaakt door de gevechtstoestellen. Getuigen hadden een goudkleurig sigaarvormig object gezien.

Verbijsterd

James Harnetty (30) uit Londen zei: “De vliegtuigen waren zeker iets op het spoor. De politie zei ook verbijsterd te zijn.”

Radiopresentator Maurice Boland vertelde hoe de straaljagers zijn kleinkinderen aan het huilen maakten, dat de honden begonnen te blaffen en dat overal lichten aangingen.

De Spaanse autoriteiten waren niet bereikbaar voor commentaar. Op donderdag gingen boven het Britse Somerset twee Eurofighter Typhoons door de geluidsbarrière toen in het gebied melding werd gedaan van een ‘sokvormige’ UFO.

Vreemd schouwspel

Getuige Sean Whyte omschreef het onbekende object als ‘wit en in de vorm van een raket’. Een andere getuige voegde toe dat de straaljagers om het object bleven cirkelen. Het was een vreemd schouwspel.

De meteorologische dienst liet op donderdagavond weten dat het niet ging om een weerballon. Omdat de Typhoons door de geluidsbarrière braken kreeg de Britse alarmcentrale meldingen binnen uit Somerset, Wiltshire, Oxfordshire, Warwickshire en de West Midlands.

Bron: Sun.co.uk

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x