Binnenland

We moeten nu het tij keren, voordat het echt te laat is. Alleen zo krijgen we de elite op de knieën

Help ons door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vooral vanuit Rusland wordt met nepnieuws geprobeerd de Nederlandse publieke opinie te beïnvloeden, schreef minister van Binnenlandse Zaken Ollongren in een brief aan de Tweede Kamer.

“Nederland staat in het vizier van onder meer de Russische inlichtingendiensten,” schreef de D66-minister. Ze noemde de verspreiding van nepnieuws een gevaar voor Nederland.

Minister Ollongren wil om tafel met de media en technologiebedrijven om dit soort praktijken te voorkomen.

Schoothondje

Hieruit kunnen we opmaken dat de minister een schoothondje van de VS is en Washington napraat en dat de media eigenlijk in dienst staan van de overheid.

De NOS verwijst naar een onderzoek van de Amerikaanse denktank The Atlantic Council waaruit zou zijn gebleken dat de Russische nieuwssite Sputnik 220 onware verhalen over de Catalaanse onafhankelijkheid heeft gepubliceerd.

The Atlantic Council is het belangrijkste plannings- en adviesorgaan van de NAVO, die in een wanhopige poging haar bestaansrecht te legitimeren een conflict probeert uit te lokken met Rusland.

Niet echt een onafhankelijke bron dus.

Weinig voorbeelden

Ollongren zelf noemde alleen ‘een MH17-website’ als voorbeeld van desinformatie uit Rusland. Geen concrete voorbeelden.

Universitair docent Peter Burger van de Universiteit Leiden zei tegen de NOS dat hij weinig voorbeelden van nepnieuws kent: “Ik ben heel benieuwd waar de minister op doelt.”

Veiligheidsanalist Tim Sweijs van het Haagse Centrum voor Strategische Studies beaamt dat. Hij vindt bovendien dat inlichtingendiensten opener moeten worden over bewijzen die ze hebben.

Geen concrete voorbeelden over Russische inmenging dus. Er worden wel concrete voorbeelden genoemd over inmenging door een andere grote speler: miljardair George Soros.

Duidelijk voorbeeld

Europarlementariër Nigel Farage liet zijn naam onlangs vallen in het Europees Parlement en sprak van de ‘grootste internationale politieke samenzwering in de geschiedenis’.

Uit gepubliceerde stukken is gebleken dat Soros honderden Europarlementariërs ziet als ‘trouwe bondgenoot’.

Soros wil Oekraïne graag bij de EU hebben en doet er alles aan om Rusland te ondermijnen. Onder meer bleek dat de miljardair medefinancier was van de Nederlandse campagne voor een ‘ja’ bij het Oekraïne-referendum in april vorig jaar.

Stem voor Nederland kreeg voor die campagne zo’n twee ton van zijn Open Society Foundations, bevestigde de organisatie aan de NOS. Een duidelijk voorbeeld van inmenging dus.

Amerikaanse toestanden

Onder andere Hongarije, Polen en Tsjechië hebben zich inmiddels kritisch uitgesproken over groepen die worden geassocieerd met Soros.

Toch worden er geen stappen tegen hem ondernomen. Het lijken haast wel Amerikaanse toestanden in Europa.

In de VS werd onder Hillary Clinton een programma uitgerold dat gericht was op regimeverandering in diverse delen van de wereld. Het programma zou uiteindelijk een verwoestende uitwerking hebben op het Midden-Oosten.

NBC meldde in 2013 dat haar ministerie een onderzoek naar illegaal en ongepast gedrag in eigen gelederen heeft stopgezet om bepaalde mensen te beschermen en schandalen te voorkomen.

Orwelliaanse praktijken

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. De FBI blijft haar de hand boven het hoofd houden, terwijl loze beweringen over Russische inmenging nog altijd aan de orde van de dag zijn.

Ollongren wil om tafel met de media en technologiebedrijven. De overheid bepaalt dus eigenlijk welk ‘nieuws’ Google en Facebook ons voorschotelen. Dat riekt naar censuur en orwelliaanse praktijken.

We zien al wat voor uitwerking dit beleid heeft. Onlangs werd het YouTube-account van de alternatieve nieuwssite Activist Post zonder waarschuwing geblokkeerd. En RT America moest zich in de VS registreren als ‘foreign agent’ (buitenlandse organisatie).

En waarom? RT is met ruim vijf miljard views het meest bekeken nieuwskanaal op YouTube. Mensen keren de mainstream media massaal de rug toe. Dus er wordt van alles aan gedaan om de informatiestroom te sturen en bepaalde informatie aan de massa op te dringen.

Gegijzeld

We spreken van ‘de overheid’, maar eigenlijk zijn het ook maar gewoon marionetten. “Ik voel me gegijzeld door de farmaceutische industrie,” zei oud-minister Edith Schippers van Volksgezondheid in het politieke onderzoeksprogramma Haagse Lobby van Omroep WNL.

De grootbanken schreven mee aan een wet van oud-minister Dijsselbloem die de banken een belastingvoordeel van 350 miljoen euro opleverde.

Landbouwreus Monsanto schreef de EU-aanbeveling over onkruidverdelger glyfosaat. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. De politici bepalen niets, de bedrijven en de banken bepalen alles.

Als je het advies van de overheid, van de banken en van de grote bedrijven niet opvolgt, zul je merken dat je leven een stuk beter wordt.

Zieke wereld

Om bijvoorbeeld te voorkomen dat je ziek wordt moet je een griepprik halen, zegt de overheid (lees: Big Pharma).

Ik ben altijd gezond omdat ik de adviezen van het Voedingscentrum en het RIVM níet opvolg. Ik eet roomboter in plaats van margarine en gebruik kokosolie in plaats van plantaardige oliën. Voedsel haal ik lokaal bij de boer. En ik haal nooit vaccinaties.

Kijk bijvoorbeeld naar dr. John Warner, de voorzitter van de American Heart Association, die deze week een hartaanval kreeg.

Volgens de American Heart Association, die wordt gefinancierd door Big Pharma, is kokosolie ‘gevaarlijk’ voor je hart en zijn bloedverdunners dé oplossing. Toeval?

We leven in een zieke wereld.

Doe het nu

Het is tijd om al deze ‘officiële’ instanties massaal de rug toe te keren. Demonstreren heeft geen zin, want ze vinden toch altijd wel weer manieren om demonstraties te verbieden.

Petities ondertekenen heeft geen zin, want die worden genegeerd. Datzelfde geldt voor de uitslagen van referenda zoals we hebben gezien.

We kunnen het tij keren door niet langer blind te vertrouwen op alles wat autoriteit uitstraalt.

We moeten dat doen om te voorkomen dat we verder afglijden naar een dictatuur en een politiestaat waarin de marionetten bepalen welke propaganda we krijgen voorgeschoteld.

Doe het nu, voordat het echt te laat is.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
5 jaren geleden

Tja, gewoon je eigen leven leiden en vriendelijk groeten naar de gemeenschap ….. het is ook wel zielig al dat theater, ze komen er vanzelf wel achter dat ze het bij t verkeerde eind hebben……. Negeren is altijd sterker dan boosheid ,……Overigens vind ik die aktie in Friesland vanmorgen wel aardig, weg wezen met dat zwarte piet gezwam, er komt geen actievoerder in……..en er staat een grote auto dwars op de weg….. Ja dat krijg je nou, als iedereen maar doet waar hij/ zij zin in heeft. Het grote probleem in Nederland is juist gebrek aan autoriteit…..het straalt niks uit…….meelopers zijn het en dat is altijd gevaarlijk………… Het woordje respect moet eens opnieuw uitgevonden woorden, leven en laten leven binnen de wettelijke regels……Het volk onderschatten is altijd dom want dat betekentd dat je niet inziet wat er leeft…..en ja tegen zoveel domheid strijden zelfs de goden vergeefs……

DELO
DELO
5 jaren geleden

The One most magnificent sting operation in human history: In 3d Timing is EveryThing:

(Part I/II/III/IV/V) Massive Intel Drops on 4Chan by Individual(s) with Highest Level ‘Q’ Clearance & Other Updates

https://truthearth.org/2017/11/04/massive-intel-drops-on-4chan-by-individuals-with-highest-level-q-clearance/

https://truthearth.org/2017/11/06/part-ii-massive-intel-drops-on-4chan-by-individuals-with-highest-level-q-clearance/

https://truthearth.org/2017/11/11/part-iii-massive-intel-drops-on-4chan-by-individuals-with-highest-level-q-clearance-other-updates/

https://truthearth.org/2017/11/14/part-iv-massive-intel-drops-on-4chan-by-individuals-with-highest-level-q-clearance-other-updates/

https://truthearth.org/2017/11/17/part-v-massive-intel-drops-on-4chan-by-individuals-with-highest-level-q-clearance-other-updates/

Something Very Big, Part III: Saudi Mass Arrests Sign of Impending Cabal Defeat? 49 top Saudi officials were arrested and hundreds more have had their bank accounts seized, beginning on November 4th.

Once we understand that these individuals were coordinating ISIS, 9/11 and other “false flag” attacks for the Cabal, the significance of these arrests becomes quite awesome. The above image is of some of these officials trying to sleep on tiny cots and single blankets under the bright lights of the Ritz Carlton Hotel in Saudi Arabia. Lees meer: https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1222-something-big-iii

Christgalactic
Christgalactic
5 jaren geleden

Zeker Louise, er wordt ook steeds gesteld dat het maar 1% van de wereldbevolking is, maar velen doen er gewoon met mee. Slavernij zit volgens mij in de menselijke genen van den beginne.. geschapen naar hun beeld en gelijkenis!

Namaste

Christgalactic
Christgalactic
5 jaren geleden

Vandaar dat ik geloof dat we niet zozeer strijden tegen “vlees en bloed”, maar tegen de hemelse machten en overheden.

Namaste

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

28
0
We lezen graag je reactie!x