CoronaMens en Dier

Wybren van Haga over ‘zoveelste ambtsmisdrijf’ De Jonge: ‘Hoog tijd dat hij inpakt en vertrekt’

Help ons door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!

Donderdag debatteert de Tweede Kamer over de betrokkenheid van oud-zorgminister Hugo de Jonge bij de schimmige mondkapjesdeal met Sywert van Lienden. Dit is het zoveelste ambtsmisdrijf van De Jonge in de coronacrisis, stelt BVNL, de partij van Wybren van Haga. Volgens de partij kan de deal niet zonder gevolgen blijven voor De Jonge.

“Het is geen incident meer, het is een patroon. Het coronaministerschap van Hugo de Jonge kenmerkt zich door ambtsmisdrijven en leugens. De Jonge laat een spoor van vernieling en corruptie achter, dat pijnlijk duidelijk maakt hoe Nederland twee jaar lang structureel is voorgelogen en bedonderd.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Nederland heeft zwaar geleden onder zijn schrikbewind

De Jonge beweerde dat hij niets met de mondkapjesdeal te maken heeft gehad, maar bleek in werkelijkheid de aanjager te zijn geweest. Sterker nog: hij heeft bewust geprobeerd zijn betrokkenheid te verdoezelen, onder andere door de communicatie hierover niet volgens de officiële kanalen te laten verlopen, aldus BVNL. “Liegen en bedriegen is De Jonges modus operandi geweest. En Nederland heeft zwaar geleden onder zijn schrikbewind.”

De partijgenoot van De Jonge liep weg met miljoenen en Nederland bleef achter met een magazijn vol mondkapjes, betaald van belastinggeld. “Uw geld dus. Nederland is bestolen door De Jonge. Hij heeft Nederland bewust verloochend.”

Kamerleden bruuskeren

Van Haga zegt: “Het wordt hoog tijd dat hij inpakt en vertrekt.”

Veel mensen zijn het met Van Haga eens. Zo twittert Maarten Mijwaart: “Wob-verzoeken omzeilen en negeren. Polariseren. Stigmatiseren van vaccintwijfelaars. Kamerleden bruuskeren. Bijwerkingen negeren. Onterecht eenzijdig volksgezondheidsbeleid. Dealtjes sluiten. Financiën niet op orde. Voortdurende ijdeltuiterij. Tijd dat Hugo de Jonge vertrekt.”

4.9 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

128 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
B.watervogel
B.watervogel
2 jaren geleden

hugo kan inpakken en vertrekken,deze misdadiger en dat was het zeker.Ook nog tot z’n 67 jaar op wachtgeld.Kan ie mooi met een vet betaalde boterham toe zitten kijken hoe wij met z’n allen naar de bliksem gaan.OVER MIJN LIJK.

Staxx
Staxx
2 jaren geleden

Opstappen en vertrekken?????
Neuh, eerder arresteren en opsluiten!

Hemmo
Hemmo
2 jaren geleden

Vertrek richting de gevangenis mag ik hopen, en niet zomaar een paar jaar maar zeer langdurig. En ff afkicken zou ook niet onverstandig zijn.

Leen
Leen
2 jaren geleden

D8 het ook, opzouten en betalen voor alle schade uit eigen zak !

Back to top button
128
0
We lezen graag je reactie!x