Homepagina » Buitenland » Brits parlementslid: veel mensen liggen in het ziekenhuis OMDAT ze het vaccin hebben genomen
parlementslid
Foto: Christopher Chope (Chris McAndrew CC BY 3.0)

Brits parlementslid: veel mensen liggen in het ziekenhuis OMDAT ze het vaccin hebben genomen

Op 10 september kwam het Britse parlementslid Sir Christopher Chope met een wetsvoorstel rond vaccinatieschade. Hij pleitte tijdens een debat voor een onafhankelijk onderzoek naar de gevolgen van de coronavaccinatie. Ook wil hij laten onderzoeken of mensen die last hebben gekregen van ernstige bijwerkingen een schadevergoeding kunnen krijgen.

Zeer zorgwekkend

Chope zei tijdens het debat dat er op dat moment 435 gevallen van ernstige bloedproppen en een laag aantal bloedplaatjes waren gemeld, evenals 767 gevallen van hartontsteking en zo’n 35.000 gevallen van menstruatiestoornissen. Ook waren er 1632 overlijdens opgetreden kort na vaccinatie. Het parlementslid zei dit ‘zeer zorgwekkend’ te vinden.

“Coronavaccinaties brengen meer schade toe aan onze burgers dan welk ander vaccinatieprogramma dan ook,” benadrukte Sir Chope.

Aan het einde van het debat zei hij dat veel patiënten die in onze ziekenhuizen liggen daar liggen omdat ze het vaccin hebben genomen.

Oorzakelijk verband

“We weten dat er een oorzakelijk verband is tussen vaccinaties en schade veroorzaakt door die vaccins,” benadrukte het parlementslid. “Maar de overheid lijkt dat te ontkennen.”

“We hebben al veel bewijs dat mensen zijn beschadigd of overleden door deze vaccinaties,” aldus Chope.

4.9 115 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maria
Maria
8 dagen geleden

Als je dat hier als parlementslid aan zou snijden wordt het stellig ontkent door de leugenaars.
Hier liegt de hele kliek met elkaar mee. Geen kans van slagen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
8 dagen geleden

Beste Sir Christopher Chope,

Dit is pas het Begin…de Lange-Termijn-effecten van deze hele Operatiie-Depopulatie moeten nog beginnen… Bloedklonters, Hartonstekingen, Orgaanuitval, Herseninfarcten, Hartaanvallen, Steriliteit, Cytokinestormen…de aanwezigheid van Grafeenoxide, Parasieten, Glas, Metaal & andere Troep…zullen zorgen voor een gigantische hoeveelheid Ziekenhuisopnames, Triage-Festijn & een Massaslachting onder de Gevaccineerden in de nabije Toekomst…Het betreft hier immers een Biologisch Wapen onder de noemer Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-VacciNazi, enkel & alleen bedoeld om de Kudde Mensen enigszins te reduceren…

Rob
Rob
8 dagen geleden

Vergoedingen? Waarvan dan? Het systeem is failliet. Waar willen ze dan geld vandaan halen? Daarbij heb je niks aan geld als leven en lichaam verwoest en verziekt zijn. Met geld krijg je dit soort ‘schade’ niet hersteld. Niet met deze spuiten. Mensen die die spuiten gehad hebben zijn in feite ‘walking dead’. Die hebben misschien nog een paar jaar maar als je die tijd lijdend door moet brengen omdat de spuit je dna, cellen etc veranderen en vernietigen waardoor je niet meer kunt dan heb je aan geld ook niets. Daarmee kun je slechts concluderen dat leven niet te koop is maar dat dat wel hetgeen is wat werkelijk van waarde is.

paca
paca
8 dagen geleden

ik zou de zorg maar opschalen overal ter wereld

x

Check Also

arts

Schokkend: arts laat zien wat ze in Pfizer-vaccin aantrof – ‘Dit moet nu stoppen’

De Amerikaanse arts Carrie Madej liet onlangs ...

vaccin

Hoofdredacteur Joop.nl: ‘Als je geen vaccin neemt, dan neem je geen behandeling en ga je maar lekker dood’

Arie den Ouden, voorzitter van de SGP ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

63
0
We lezen graag je reactie!x