Buitenland

Brits parlementslid: veel mensen liggen in het ziekenhuis OMDAT ze het vaccin hebben genomen

Help door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 10 september kwam het Britse parlementslid Sir Christopher Chope met een wetsvoorstel rond vaccinatieschade. Hij pleitte tijdens een debat voor een onafhankelijk onderzoek naar de gevolgen van de coronavaccinatie. Ook wil hij laten onderzoeken of mensen die last hebben gekregen van ernstige bijwerkingen een schadevergoeding kunnen krijgen.

Zeer zorgwekkend

Chope zei tijdens het debat dat er op dat moment 435 gevallen van ernstige bloedproppen en een laag aantal bloedplaatjes waren gemeld, evenals 767 gevallen van hartontsteking en zo’n 35.000 gevallen van menstruatiestoornissen. Ook waren er 1632 overlijdens opgetreden kort na vaccinatie. Het parlementslid zei dit ‘zeer zorgwekkend’ te vinden.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Coronavaccinaties brengen meer schade toe aan onze burgers dan welk ander vaccinatieprogramma dan ook,” benadrukte Sir Chope.

Aan het einde van het debat zei hij dat veel patiënten die in onze ziekenhuizen liggen daar liggen omdat ze het vaccin hebben genomen.

Oorzakelijk verband

“We weten dat er een oorzakelijk verband is tussen vaccinaties en schade veroorzaakt door die vaccins,” benadrukte het parlementslid. “Maar de overheid lijkt dat te ontkennen.”

“We hebben al veel bewijs dat mensen zijn beschadigd of overleden door deze vaccinaties,” aldus Chope.

4.9 117 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maria
Maria
2 jaren geleden

Als je dat hier als parlementslid aan zou snijden wordt het stellig ontkent door de leugenaars.
Hier liegt de hele kliek met elkaar mee. Geen kans van slagen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Beste Sir Christopher Chope,

Dit is pas het Begin…de Lange-Termijn-effecten van deze hele Operatiie-Depopulatie moeten nog beginnen… Bloedklonters, Hartonstekingen, Orgaanuitval, Herseninfarcten, Hartaanvallen, Steriliteit, Cytokinestormen…de aanwezigheid van Grafeenoxide, Parasieten, Glas, Metaal & andere Troep…zullen zorgen voor een gigantische hoeveelheid Ziekenhuisopnames, Triage-Festijn & een Massaslachting onder de Gevaccineerden in de nabije Toekomst…Het betreft hier immers een Biologisch Wapen onder de noemer Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-VacciNazi, enkel & alleen bedoeld om de Kudde Mensen enigszins te reduceren…

Rob
Rob
2 jaren geleden

Vergoedingen? Waarvan dan? Het systeem is failliet. Waar willen ze dan geld vandaan halen? Daarbij heb je niks aan geld als leven en lichaam verwoest en verziekt zijn. Met geld krijg je dit soort ‘schade’ niet hersteld. Niet met deze spuiten. Mensen die die spuiten gehad hebben zijn in feite ‘walking dead’. Die hebben misschien nog een paar jaar maar als je die tijd lijdend door moet brengen omdat de spuit je dna, cellen etc veranderen en vernietigen waardoor je niet meer kunt dan heb je aan geld ook niets. Daarmee kun je slechts concluderen dat leven niet te koop is maar dat dat wel hetgeen is wat werkelijk van waarde is.

paca
paca
2 jaren geleden

ik zou de zorg maar opschalen overal ter wereld

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x