Buitenland

Oekraïense vrouw weerlegt de misleidende informatie van de NOS

Help ons door deze informatie met anderen op je socials te delen!

Tientallen mensen hebben vorige week in de Duitse stad Keulen gedemonstreerd tegen Russofobie en de inperking van de vrijheid van meningsuiting.

De demonstratie werd geleid door Elena Kolbasnikova, een Oekraïense burger die ervan beschuldigd wordt in Oekraïne radio’s te hebben geleverd aan Russische soldaten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Op beelden is te zien hoe auto’s met Russische vlaggen door de straten van Keulen rijden. Buiten de districtrechtbank van de stad sprak ze met journalisten.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vreedzame oplossing

Ik vind dat ik te allen tijde mijn mening mag uitdragen. We leven in een vrij, democratisch land. We leven niet in een land waar naziregels gelden. Ik zeg wat ik denk, zei Kolbasnikova.

De gebeurtenissen in Oekraïne zijn begonnen in 2014 met de Maidan-revolutie tegen de wettige regering, niet een jaar geleden op 24 februari, benadrukte ze.

De agressors zijn degenen die de levering van wapens aan Oekraïne verdedigen. Wapens leiden tot meer sterfte en meer oorlog. Dat is waarom we altijd tegen wapenleveringen zijn en voor een vreedzame oplossing van dit conflict, aldus Kolbasnikova.

Geen winnaar

Ze is van mening dat Rusland in deze situatie geen agressor is. Rusland brengt vrede in een land dat sinds 2014 geen vrede meer heeft gekend, zei de Oekraïense vrouw. “Sinds 2014 is het Oekraïense regime bezig de Donbas – de burgerbevolking en kinderen – te vernietigen.”

“Deze oorlog kent geen winnaar en daarom riskeren we ons leven, maar we gaan door.”

4.9 156 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ciss
Ciss
1 jaar geleden

Mooi dit ,en nu in ongehoord nl uitzenden

Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

Kijk deze vrouw heeft ballen zegt waar het op staat respect voor deze vrouw👏👏👏👏👏

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Die vuile MK-Ultra-Goebbels-Mainstreammediahoeren van Satan kunnen toch niet meer terug, met hun PSYOPS proberen ze recht te praten wat krom is…Dat werkt overigens altijd erg goed bij die volgzame Hersendode Kudde Nazi-Supporters met het geheugen van een goudvis en de Herseninhoud van een pantoffeldiertje…Het hersenspoelen, conditioneren, manipuleren, indoctrineren & hypnotiseren van de massa gaat onverminderd voort…Het wachten is slechts op dat (internationale) Militaire Tribunaal dat gegarandeerd komen gaat, want al dat Parasitaire Mainstreammedia-ongedierte heeft gewoon open en bloot op TV, in de Krant, internet, radio, etcetera gewoon al openlijk schuld bekend, dus veroordelingen zullen appeltje eitje worden…

Juan
Juan
1 jaar geleden

Ook van 2014 blijven msm volgers zeggen dat de russen een soeverein land hebben binnen gevallen, dat de Amerikanen het daar voor het zeggen hebben wordt afgedaan als onzin. Mensen willen het niet horen.

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x