Gezondheid

Hoe Robert De Niro het onderspit moest delven tegen het farmaceutische vaccinkartel

Help anderen door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Acteur Robert De Niro heeft in de loop der jaren flink wat prijzen in de wacht gesleept. Hij raakte onlangs betrokken bij een verhit debat over vaccinaties.

In maart werd bekend dat De Niro op het Tribeca-filmfestival de anti-vaccinatiefilm Vaxxed wilde tonen. De acteur heeft zelf een kind met autisme en wilde een discussie op gang brengen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij wilde de film niet alleen tonen op zijn festival, maar ook persoonlijk aankondigen. De Niro liet zich eerst informeren door het Amerikaanse congreslid Bill Posey, hetzelfde congreslid dat uitvoerig heeft gesproken met William Thompson, een wetenschapper die jarenlang voor de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft gewerkt.

Grootschalig offensief

In 2014 vertelde Thompson dat hij documenten in zijn bezit had waaruit bleek dat het BMR-vaccin bij sommige kinderen autisme kon veroorzaken. Deze stukken zouden doelbewust zijn achtergehouden door de CDC.

Na het gesprek met het congreslid besloot De Niro de film te tonen. Na een 48 uur durend grootschalig offensief vanuit de mainstream media kwam De Niro terug op zijn besluit. Alle grote media, van CNN tot de New York Times, vielen dr. Andrew Wakefield, de regisseur van Vaxxed, aan.

Deze Britse wetenschapper werd verguisd nadat hij in 1998 een studie had gepubliceerd in het medische tijdschrift The Lancet over een mogelijk verband tussen de BMR-prik en autisme. Pas in 2010, na 12 jaar onophoudelijke druk en aanvallen tegen Wakefield, besloot het tijdschrift het artikel terug te trekken.

Hersenschade

“Ik heb Andrew Wakefield persoonlijk ontmoet en heb respect voor hem omdat hij zich niet bang laat maken door het farmaceutische vaccinkartel,” schrijft de Amerikaanse historicus F. William Engdahl. “Ik heb ook vele kinderen ontmoet in klinieken die door vaccinaties zijn verminkt of in een kasplantje zijn veranderd. Hun verhalen worden verzwegen door de medische industrie, een kartel waar biljoenen in omgaan.”

Wat de media volgens Engdahl niet durven te vermelden is dat het aantal gevallen van autisme tussen 2008 en 2010 in Amerika met bijna 30 procent is gestegen. Uit een nieuwe studie van de CDC blijkt dat het aantal gevallen sinds 2000 meer dan verdubbeld is. Dertig jaar geleden had vrijwel niemand ervan gehoord.

In 2011 publiceerde dr. Helen Ratajczak, die jarenlang werkzaam is geweest in de farmaceutische industrie, een studie in het Journal of Immunotoxicology over autisme. Ze bestudeerde de beschikbare literatuur over de aandoening en kwam tot de ontdekking dat autisme onder meer wordt veroorzaakt door encefalitis (hersenschade) als gevolg van vaccinatie.

Oud-directeur van de Amerikaanse gezondheidsdienst, de National Institutes of Health (NIH), dr. James R. Shannon heeft gezegd: “Het enige veilige vaccin is een vaccin dat nooit wordt gebruikt.”

[New Eastern Outlook]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
franss
franss
7 jaren geleden

De Niro is alweer om:

http://www.nu.nl/film/4246491/niro-betreurt-terugtrekken-anti-vaccinatie-documentaire-van-filmfestival.html

Wie is er machtiger dan ‘Big Pharma’? Zijn vrouw?

D Visser
D Visser
7 jaren geleden

Tsja dat is natuurlijk makkelijk praten achteraf.

Back to top button
2
0
We lezen graag je reactie!x