CoronaBinnenland

Oud-Kamerlid Henk Krol draait bij: ‘Kennelijk hadden de wappies toch gelijk’

Help door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

“Waarom blijft de oversterfte zo hoog?” Die vraag stelt Wierd Duk in De Telegraaf. Hij merkt op dat academische onderzoekers nog altijd geen afdoende verklaring vonden voor het fenomeen. Er wordt geopperd dat de oversterfte samenhangt met de coronavaccinaties. ‘Gifspuit of Covid?’ kopt de krant.

“Mogelijk spelen de vaccinaties een rol. Zo is het Pfizer-vaccin recent gelieerd aan een toename in hartaanvallen, maar die effecten zijn nog niet onderzocht,” zegt gezondheidseconoom en statisticus Eline van den Broek tegen De Telegraaf.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Grootste catastrofe sinds de Tweede Wereldoorlog

In dezelfde krant stelt columnist Leon de Winter dat het volstrekt onaanvaardbaar is dat niet per direct wordt gezocht naar de oorzaak van de oversterfte van tienduizenden Nederlanders, ofwel de grootste catastrofe sinds de Tweede Wereldoorlog.

De Winter verwijst ook naar het artikel van Duk, dat door de wetenschapsjournalist van de Volkskrant werd verworpen. Die noemde Duk vol dedain het ‘schoothondje’ van Pieter Omtzigt.

“Waarom eiste Pfizer onschendbaarheid?” citeert hij dr. John Campbell. “En waarom ging de regering daarop in? En waarom mogen wij die afspraken niet inzien?”

Het is veel erger

Voormalig Tweede Kamerlid Henk Krol schrijft naar aanleiding van de twee artikelen: “Kennelijk hadden de wappies toch (een beetje) gelijk. Dat is mijn conclusie na het lezen van het artikel van Wierd Duk zaterdag en de column van Leon de Winter in De Telegraaf. Dit zou iedereen moeten lezen. En laat de tegenargumenten maar komen. Liefst zonder minachting.”

Financieel expert Ab Flipse vult aan: “Een beetje gelijk? Beste Henk Krol, dat is een understatement. Het is veel erger, wat hier is gebeurd, zijn misdaden tegen de menselijkheid. Wanneer worden wij wakker?”

“Henk begint langzaam te ontwaken uit z’n winterslaap. Zeer positieve ontwikkeling. Heel blij mee. Ga zo door, Henk!” schrijft oud-voetballer Bryan Roy.

4.8 182 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

142 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Reigerzeik
Reigerzeik
1 jaar geleden

Pas op !!!Henk krol is medeverantwoordelijk voor het leegroven van onze pensioenpotten!!!!!!!

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Het ziet ernaar uit dat de MSM de bui stilaan zien hangen!

Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
1 jaar geleden

“Kennelijk hadden de Wappies toch (een beetje) gelijk” zo stelt Henk Krol nu.

Beste meneer Krol, is het misschien een idee dat u eens met de Wappies (ons dus) in gesprek gaat om eens van ons te horen hoe wij tot onze bevindingen/verdenkingen kwamen?

Simon
Simon
1 jaar geleden

Tja, extra doden zijn moeilijk weg te moffelen, zeker als het structureel blijft. Uiteindelijk gaat dat iedereen opvallen, zelfs de diepste slapers. Maar sommigen zullen pas wakker worden als ze merken dat er geen enkele opa of oma meer leeft.

Back to top button
142
0
We lezen graag je reactie!x