Buitenland

De wereldwijde lockdown ‘is grootste fout uit de geschiedenis’

Help ons door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De wereldwijde lockdown is mogelijk de ergste fout die de wereld ooit heeft gemaakt. Dat zegt radiopresentator en columnist Dennis Prager.

De Verenigde Staten hebben de slechtste economie uit de Amerikaanse geschiedenis sinds de Grote Depressie van de jaren dertig.

Niet het coronavirus, maar paniek en hysterie hebben deze catastrofe veroorzaakt, aldus de oprichter van de populaire Prager University.

260 miljoen mensen

“In grote delen van de wereld zijn de gevolgen nog erger dan in Amerika.”

Het VN-voedselprogramma stelt dat eind dit jaar 260 miljoen mensen dreigen te verhongeren, twee keer zoveel als vorig jaar.

“In bijna 40 landen dreigt de hongersnood,” zei directeur David Beasly. “Mogelijk overlijden er meer mensen door de economische impact van Covid-19 dan door het virus zelf.”

‘We verhongeren’

Een maand geleden hadden tientallen miljoenen inwoners van Zuidoost-Azië vanwege de lockdown niet genoeg geld voor eten.

“We verhongeren,” zei één van de duizenden textielarbeiders uit Bangladesh die protesteerden tegen de lockdown in hun land. “Als we geen eten hebben, wat heeft deze lockdown dan voor nut?”

Catastrofaler

Stanford-professor Michael Levitt zei onlangs: “Als we straks hierop terugkijken, dan zullen we constateren dat de lockdown veel meer schade heeft veroorzaakt dan het virus.”

En het linkse magazine The Nation schreef: “De lockdown is mogelijk catastrofaler dan het virus.”

[Townhall]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
2 jaren geleden

Maar nodig om de de middenklasser op de knieen te krijgen en de kloof tussen arm en rijk weer op niveau te brengen .

Alle stukjes vallen langzaam op hun plek de grootste valse vlag uit de geschiedenis voor mij althans .

Willem
Willem
2 jaren geleden

Het was toch geen fout, het was een vooropgezet plan met grote gevolgen want we zijn er nog niet, kijk maar het geweld dat politie graag gebruikt tegen mensen die niets anders doen dan opkomen voor hun recht mens te zijn, kijk maar hoe ze op jacht zijn als hyena’s naar prooi om mensen te kunnen beboeten en een strafblad te bezorgen alleen omdat ze mens zijn en zich zo gedragen. de ware aard is duidelijk en moet voor vele jonge mensen ook duidelijker worden.
Aan de andere kant als je 40 minuten met je auto in de file gaat staan voor een gratis Tom Pouce hoe erg is het dan? Of hoe zielig ben je dan en wat kun je dan verwachten van deze mensen https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2448514/Veertig-minuten-in-de-file-voor-een-gratis-tompouce

wolfje
wolfje
2 jaren geleden

De politiek is volkomen verrot. Altijd al geweest. Er zijn elementen in de maatschappij die het uitbrengen van een stem op de ‘volksvertegenwoording’ (laat me even niet lachen) verplicht willen stellen. Ik zou wel eens willen weten hoe ze dat voor elkaar denken te krijgen.

Dries
Dries
2 jaren geleden

Hier verheerlijkt iemand mondkapjes en is ‘klaar’ voor de mondkapjesmaatschappij. Noemt het graag het nieuwe normaal, en ziet dit liever dan de 1,5 meter maatregel!
Bovendien propageert hij nu al de duurste merken muilkorfjes.

Geef mij maar die 1,5 m. Is nog altijd beter dan die kapjes. Vind het maar vieze lapjes die je waardigheid aantasten! Of zie ik het verkeerd?

https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/van-wit-allemanskapje-tot-zijden-paul-smith-mask-het-nieuwste-normaal-de-mondkapjessamenleving~b631b121/

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x