Homepagina » Mens en Dier » Binnenkort lopen we allemaal rond met onderhuidse chip, waarschuwt deze tennislegende
tennislegende
Foto: Lijian Zhang CC BY-SA 2.0

Binnenkort lopen we allemaal rond met onderhuidse chip, waarschuwt deze tennislegende

De coronapandemie is mogelijk een voorwendsel om op grote schaal microchips te implanteren bij mensen. Dat heeft de Russische tennislegende Marat Safin gezegd.

“Ik denk dat ze mensen voorbereiden op chip-implantaten,” zei de 40-jarige Safin in een Instagram-chat met nieuwssite Sports.ru.

“In 2015 zei Bill Gates dat er een pandemie zou uitbreken, en dat de volgende vijand geen kernoorlog, maar een virus zou zijn.”

Microchip

“Ze hebben een uitbraak gesimuleerd op het World Economic Forum in Davos. Ik denk niet dat Bill Gates een voorspeller is, hij wist het gewoon.”

“Ik denk niet dat ze ons de waarheid vertellen over het virus, maar mensen geloven de horrorverhalen op tv toch allemaal.”

“Sommigen geloven dat onze beschaving zal ophouden te bestaan. Ik geloof dat niet. We lopen binnenkort rond met een microchip,” voegde Safin toe.

Duistere krachten

De tweevoudig Grand Slam-winnaar suggereerde bovendien dat er duistere krachten aan het werk zijn, schrijft RT.

“Ze hebben de hele wereld in lockdown geplaatst, dus alles gaat volgens plan,” zei Safin.

Schaduwoverheid

“Ik denk dat er mensen boven de wereldleiders staan die de echte meesters van de wereld zijn. Zij krijgen zoiets makkelijk voor elkaar.”

Over deze ‘schaduwoverheid’ zei de tennislegende: “Mensen weten niet eens dat zij bestaat.”

“De Rothschilds en de Rockefellers zijn bekende namen, maar er staat nog iemand boven hen.”

[RT]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eelke Piers
Eelke Piers
8 maanden geleden

….en dan zal alles wat zich een beetje Christen is in opstand komen……

salvar
salvar
Reactie op  Eelke Piers
8 maanden geleden

@Eelke Piers
ik hoop het , er moet iets gebeuren.
sowieso niet vaccineren dan ben je de klos.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  salvar
8 maanden geleden

Het lijkt me een keuze tussen staande te sterven of leven op je knieën. Ik zou het eerste kiezen, en voel of ben niet eens een Christen. Maar voor het eerst van mn leven begrijp ik nu wel bepaalde Bijbelse verhalen, zoals de volkstelling van Herodes met Jozef en Maria.
Vaccineren is zoiezo voor mij geen optie. Ik ben niet mijn lichaam zou Descartes hebben gezegd. Maar je hebt het wel gekregen (op de een of andere manier) en jij bent haar enige bewaker. Verdedig het als een leeuw zo ik zo willen meegeven.

H.J.
H.J.
8 maanden geleden

Als er een lichaam of groep bestaat die meer in de melk te brokkelen heeft als de Rockefeller’s of de Rothschild’s, dan moet dat een groep zijn met een zeer stringente hiërarchie, zoiets als de club die in 1954 in Nederland is opgericht.

Ik ben van 1938 dus ruim over de helft, ik hoor het nog wel voor de volgende virushype, of niet.?

ster
ster
Reactie op  H.J.
8 maanden geleden

Kun jij je leven met nog tien jaar rekken, ja? Dan maak je het nog mee.

vladi
vladi
8 maanden geleden

ik denk dat dit de enige vreedzame oplossing is.

youtube: Dr. David Martin Detailing Constitutional,and Other Crimes by the CDC,Fauci,and Many Governors…

fff

Elise
Elise
8 maanden geleden

En die mensen achter de schermen zijn volgens mij hoogpriesters van oude culturen/religies/vrijmetselarij/rozenkruisers enz.
En dan komen toch uit bij alle scheppingsverhalen. Die overal op de wereld ongeveer hetzelfde zijn.
Bekijk de agenda punten van agenda21/30.
Onder andere: natuur zoveel mogelijk in oude staat/stand terug brengen. Vraag is waarom? Iets met natuur/klimaat veranderingen?
Technologie kan ook een antwoord zijn op natuurfenomenen/tijdperk van het licht(Om de 14000 jaar/aarde heeft nu alle sterrenbeeldentijdperken doorlopen/we zaten in het tijdperk van donker afgelopen 14000 jaar/heeft met de zon te maken). Zie bv. missies Solar Orbiter en Adity-L1. Die doen onderzoek naar corona(zon)/zonnewinden.
Als er heel veel mensen straks honger lijden door natuurfenomenen/mislukte oogsten enz, dan kan een chipje ervoor zorgen dat men rustig blijft.
Had een chipje in mijn lijf(kan je gegevens meten en aflezen omtrent tumor) door kankerbehandeling en elke keer als ik door de beveiliging van een winkel liep ging dat k*t ding af. Dus mensen van de technologie: hoe gaan jullie dit oplossen?

Elise
Elise
8 maanden geleden

Huidige zendmasten dienen hetzelfde als de piramides(bovenop de punt met geleidingsmetalen), die stonden ook overal op de wereld. En die wereld werd geleid door hoogpriesters/ressen.
Ander weetje: de SS(schutzstaffel) kan ook bescherming seizoenen betekenen. Ook Hitler was bezig met UFO’s en met onderzoek bezig op noord en zuidpool.
Plunderingen Syrie(bakermat van oude hoogbeschavingen) oude monumenten enz. kunnen ook zijn geweest om kennis te vergaren.

salvar
salvar
8 maanden geleden

het ergste vind ik dat er mensen zijn die een ander verraden.
wie o wie zijn die gasten en laat nu eens je smerige kop zien zodat we weten wie jullie zijn.
een ding krijg je nooit voor elkaar bij mij en dat is chippen of vaccineren.
laat me liever opsluiten , ik ben geen hond.

Straalmans
Straalmans
Reactie op  salvar
8 maanden geleden

Wat doe je als je bijv. in de supermarkt staat en iemand prikt je met een scherp voorwerp en het blijkt achteraf een naald met een chip erin te zijn geweest dat nu in je lichaam zit? Er zullen wel tig methoden zijn om je te chippen zonder dat je het door hebt. Jouw vrouw of kinderen kunnen onder druk gezet worden om je stiekem te chippen…….Mensen bezwijken nou eenmaal onder zware druk.

wolfje
wolfje
Reactie op  salvar
8 maanden geleden

Ach ja, dat verraden. Nederlanders zijn een verradersvolkje. De duitsers zeiden het al tijdens 40-45: ‘in Nederland kan je zo veel verraders vinden als je maar wilt’. Ongelijk in dezen hadden ze niet.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  wolfje
8 maanden geleden

Ik schaam me ook diep om Nederlander te zijn. En het klopt mensen bezwijken onder druk. Maar waar ligt voor jou persoonlijk de grens. Je geweten is loepzuiver. Iemand verraden voor wat extra voedselbonnen is hetzelfde als iemand vermoorden.
Als iemand je prikt in de supermarkt met een chip kan jijzelf daar natuurlijk niets aan doen. Het gaat er ook om wat wel binnen je macht ligt. Iemand verraden, of meewerken aan onmenselijke personen volg systemen is iets wat je bewust doet en daarmee corrumpeer je het eigen geweten en ziel.

salvar
salvar
8 maanden geleden

winnen kan je alleen maar als iedereen zijn rug rechthoud en zegt rutte tot hier en niet verder.
ook al zet je de politie in of het leger we blijven bij ons standpunt.

Brickshooter
Brickshooter
Reactie op  salvar
8 maanden geleden

Liever tot hier en dan ten minste 100j terug waarbij ik zo’n beetje het jaar 1919 aanhoud waarop ze onze wapens hebben afgenomen. Natuurlijk niet te vergeten alle stappen die daarna kwamen om ons beetje bij beetje naar de huidige situatie te leiden of liever “lijden” als het ware.

Frans
Frans
8 maanden geleden

En daar is ook de 1.5 meter voor bedacht !!! Als iedereen “Gemerkt” is dan zijn we allemaal te volgen door een satelliet, alleen als we meer dan 1.5 meter bij elkaar vandaan staan. Als we dichter bij elkaar staan dan kan de satelliet geen personen meer apart zien. De 1.5 meter heeft niets met het overbrengen van ziektes te maken !!!

wolfje
wolfje
8 maanden geleden

Ach ja, dat verraden. Nederlanders zijn een verradersvolkje. De duitsers zeiden het al tijdens 40-45: ‘in Nederland kan je zo veel verraders vinden als je maar wilt’. Ongelijk in dezen hadden ze niet.

salvar
salvar
8 maanden geleden

het gaat niet over wat je vrouw wil of je kinderen , chippen gaat over je ziel verkopen aan de duivel en dat is juist precies wat ik niet wil.
chippen of het merkteken op je hand of op je voorhoofd (eeuwig slaaf) ben je overgeleverd aan satan of duivel of hoe die ook mogen heten.
kijk naar d streepjescode de eerste 2 streepjes zijn langer zo ook de middelste en de laatste 2 de betekenis is een 6 in het midden een 6 en aan het eind een 6 dus 666.
kijk wat er voor eeuwen terug voorspeld is van het merkteken 666.
dus niet chippen en geen merk op mijn voorhoofd het gaat tenslotte om je ziel die willen ze hebben om de geweldige energie , daar moeten ze vanaf blijven.

Mikkie
Mikkie
Reactie op  salvar
8 maanden geleden

Ik denk iedereen die chip gaat krijgen. Vroeger of later. Allemaal om te kunnen traceren.Die enkeling die hem niet krijgt of weigert maakt niet uit. Die aantallen zijn gewoon te klein om van belang te zijn.

salvar
salvar
Reactie op  Mikkie
8 maanden geleden

@mikkie

het gaat niet om aantallen maar dat ieder voor zich moet uitmaken wat hij wil.
al ben ik de enigste ik laat me niet merken.

x

Check Also

duitsland

Waar houdt het op? Duitsland stopt quarantaineweigeraars in vluchtelingenkampen, detentiecentra

In Duitsland worden mensen in detentiecentra gestopt ...

kolonel

Ex-kolonel Russische geheime dienst GROe waarschuwt: ‘Machthebbers willen wereldbevolking uitdunnen’

Er is geen sprake van een pandemie. ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x