Homepagina » Buitenland » We maken deel uit van een grenzeloos rijk waarin de bevolking niets meer te vertellen heeft. Waarom de val van Brussel niet snel genoeg kan beginnen
We maken deel uit van een grenzeloos rijk waarin de bevolking niets meer te vertellen heeft. Waarom de val van Brussel niet snel genoeg kan beginnen

We maken deel uit van een grenzeloos rijk waarin de bevolking niets meer te vertellen heeft. Waarom de val van Brussel niet snel genoeg kan beginnen

Angst houdt mensen in het gareel en de globalistische elite weet dit wapen effectief te hanteren, schrijft adjunct-hoofdredacteur van OpinieZ Uri van As.

Zonder de EU zou er geen vrede zijn, zonder de VN geen voorspoed, je moet bang zijn voor de Russen, voor het Amerika van Trump, voor nationalisten, racisten, islamofoben en voor de klimaatapocalyps die aanstaande is tenzij je op de juiste partij stemt en alle rekeningen die de overheid je stuurt netjes op tijd betaalt.

Het links-liberale globalisme is verworden tot een allesomvattend geloof, stelt Van As.

Stuitende lafheid

Hij merkt op dat hier en daar verzet broeit, maar dat dat door sociale angst in Nederland tot niets zal leiden.

“Ons land wentelt zich sinds de overgave in de Tweede Wereldoorlog in stuitende lafheid,” klinkt het.

Zelfs als een nieuwe regering kan zorgen voor broodnodige bestuurlijke vernieuwing, maken we nog altijd deel uit van een nieuw imperialistisch rijk: de Europese Unie.

Brussel is het nieuwe Rome geworden als hoofdstad van een grenzeloos rijk waarin de bevolking niets meer te vertellen heeft, zegt Van As.

Braafste jongetje

De Brusselse bureaucraten hebben een schimmige bestuursklasse laten ontstaan waarop geen democratische controle meer mogelijk is.

Kiezers hebben geen enkele invloed op de samenstelling van deze Brusselse bureaucratie, benadrukt hij.

Door het raadgevend referendum af te schaffen toonde Nederland zich opnieuw het braafste jongetje van het nieuwe Europese rijk. “Want Brussel is niet gebaat bij het houden van referenda,” zegt Van As.

De EU is volgens hem een project geworden van technocraten die directe democratie en volksraadplegingen als storende instrumenten ervaren.

Inhoudsloze folklore

Ons eigen parlement heeft geen enkele invloed meer op de gang van de zaken in de EU. “En zo wordt onze parlementaire democratie inhoudsloze folklore, waarin we doen alsof.”

“Onze politieke elite heeft elk realiteitsbesef en verantwoordelijkheidsgevoel verloren en is het contact met de bevolking kwijtgeraakt,” zegt hij.

“De val van Brussel en Mekka kan niet snel genoeg beginnen,” besluit Van As.

[OpinieZ]


Vond je deze informatie leuk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

32 reacties

 1. We zitten in een eind tijdperk van het overheersende paternalistische naar een zachter zelfstandiger socialer tijdperk … Het Waterman tijdperk , maar eerst moet er nog geruimd worden en dat wordt steeds erger, Pluto in Steenbok de grote transformator … Dat duurt tot 2024 we hebben dus nog even te gaan, met 2020 als Hoogte/ dieptepunt …..Er kan van alles gebeuren, maar je merkt toch dat het rapaille onrustig wordt en er nog van alles doorheen wil drukken, tot dat ze het hazepad kiezen, misschien wel na een burger opstand…. Het is geen toeval dat moeder Aarde ook erg onrustig is ,,veel aardbevingen, weersverandering , overstromingen ……In Canada is ook een beweging ontstaan tegen het gas/ energie beleid…… met grote vracht auto’s…….We zijn er nog niet, goed op jezelf passen.. Ik wens jullie allemaal , ook redactie een gezond 2019 een beetje wijsheid, geduld en wat inzicht en een heleboel liefde… ✨💫

  27 likes
  • ook voor jou Lieve Louise, veel liefde en een beter 2019 huggies

   6 likes
   • Hi dear, ik heb even gekeken op Vlaamse site naar Dries van Langehove, allez dat is een slimpie met diverse opleidingen en natuurlijk de schrik van jullie elite , tja in Oostenrijk is er ook zo’n jonge man die het geweldig doet, natuurlijk ben je gelijk een rechtse extremist…
    Maar dat is allemaal angst van de gevestigde orde,,,,,, Afwachten dat is alles wat je kunt doen, jullie hebben verkiezingen in het voorjaar even afwachten of hij wel de politiek in wil ??
    Wordt geen saai jaar Marduk……..

    9 likes
    • merci, dikke smakkerd van me, jij geeft altijd moed, love U for that

     6 likes
     • @Marduck,s Revenge Interview met Mads Palsvig geeft hoop die vent zegt geen woord verkeert,en rukt op met zijn JFK 21.com partij in Denemarken…maar allemaal kleine landen en kleine mannetjes, de hoop komt uit Amerika van Trump de echte visionair met nu al 63.000 sealed indictments.!!

      6 likes
     • I am so sorry maar trump is israehel puppet is illuminati
      Trump = orde van jesuieten illuminati
      het kan dat van VS hulp komt maar niet van trump, het spijt me maar trump is om Mike te quoten: een kloon puppet van de deepstate…

      3 likes
     • @MR
      Niet helemaal juist ge-quote, Trump is volgens de berichten geen kloon.

      1 likes
     • @mike

      schreef het verkeerd doelde zelf dat Trump een kloon is
      Vroeger sprak die normaal nu is dat precies een debiel die belachelijk kleutertaal hanteert dus wou ik refereren naar uw tegel over klonen

      1 likes
    • Gele vestjes zijn door de overheid georganiseerd !!

     1 likes
   • @Marduck De gele vestjes zijn bedacht door de Jezuieten/ gecontroleerde oppositie.

    2 likes
  • Hoi Louise,

   Ik denk dat we in een samenleving zitten waar het gros liever een socialer samenleving voor ogen heeft waar tegelijkertijd de elite, de kapitalisten of deepstate…etc, van geen wijken weet, en nog veel extremer zal worden dan we de afgelopen paar decennia gezien hebben. Verder geloof ik niet in astrologie in de zin dat de stand van hemellichamen de situatie hier op aarde bepaald, laat staan in een ander sterrenstelsel waar na alle waarschijnlijkheid biologische wezens rondlopen waarvan de stand van de planeten er weer heel anders uit ziet dan hier op aarde, het zijne er van denken. Ik geloof wel dat derden kracht uit astrologie hebben geput meer voor hun eigen zaak, bijvoorbeeld om winstbejag, territoria uitbreiding enz. Voorbeelden te over en voor een deel kwam er ellende uit voort. Ik ben het verder wel met je eens dat het ”rapaille” het hazenpad zal moeten kiezen want er zit geen enkele andere optie op voor een beter leven voor alle kinderen, en degenen die spoedig geboren zullen worden.

   Het rapaille zit na mijn mening sinds na de tweede wereldoorlog vooral in de denktank Council on Foreign Relations, de Trilaterale Commisie, en Bilderberg. Sindsdien ging het ook steeds schots en schever. Helaas wel in zoverre dat ook het NOS Journaal de laatste jaren niet meer te vertrouwen valt naast alle andere mainstream media die verbonden is aan dergelijke denktanks. De eerste Council on Foreign Relations bijeenkomst was in de west kust van de USA waar het summum was dat alles beter en anders moest, maar daar is weinig van over gebleven. Begrippen als marktwerking en globalisering waren toen al aan de orde in de goede zin terwijl er ook genoeg rapaille bij aanwezig was die er anders over dachten. De CFR werd dan ook al snel corrupt sinds het na de eerste meeting werd overgeheveld naar New York. Toen David Rockeffeler voor de komende vijftig jaar president werd van de CFR. Enfin, ik kap want ik moet straks weer naar mijn werk op nieuwjaarsdag. Tot slot beste wensen allemaal voor 2019. Redactie ook bedankt;-) (Heb genoten van het interview met hoogleraar Kees van der Pijl)

   https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=RHamBugYo_Q

   4 likes
   • Hallo Gezinusk…. De sterren dwingen niets maar laten wel een tijdsbeeld zien, net als er mensen zijn die bijbel er steeds bijhalen ,,het einde der tijden,,.
    Maar het leven gaat in golf bewegingen meestal heel langzaam en soms heel snel , na de WO 2 hebben we een opbouwfase gehad met sociale voorzieningen en vooruitgang, maar de laatste 30 jaar was/ is een periode van overdaad kwantiteit en egoïstische en materialisme . Heel langzaam komt daar ook weer verandering in, er komt een generatie die dit allemaal niet meer wil.overdaad schaadt….Alleen willen degene die nu financiël alles in handen hebben alles vast houden, maar uiteindelijk zullen ze mee moeten met de tijd, met zachte of harde hand, maar de verandering komt toch…. Helaas is een mensen leven kort met geluk 80/85…… Toch blijf ik van mening dat de ( gewone) mens veel meer invloed heeft, het is vaak angst en onzekerheid om niets te ondernemen…… En eigenlijk zijn we hier om onszelf te ontplooien , groeien van het bewust zijn en dat is al een hele opgave met vallen en opstaan…….wens je een liefdevol jaar……..met veel verassingen 🙃

    1 likes
    • Hoi Louisi,

     Zo kan je het ook zeggen. Dat de sterren niks dwingen als de bijbel. Opdat de mensen er zelf een draai aangeven. Mooi verhaal overigens van je om
     over ontplooiing te praten want daar valt en staat alles mee. Een onderwerp waar iedereen deel van uit zou moeten maken wat mij betreft. Wens voor de rest jou ook een voorspoedig 2019. Groeten Gezinus

     1 likes
 2. Het feit dat veel wereldleiders en hun beleid in onze ogen ”niet sporen” wordt veroorzaakt door het feit dat het kloons zijn. Geproduceerd in laboratoria in Italië, China, Antarctica en odergrondse complexen zoals Dulce.

  Men beschikt inmiddels over de technologie om mensen volledig te reproduceren. Niet alleen fysiek, maar ook voor wat betreft hun geheugen, het karakter en hun maniertjes. Deze kan men inmiddels downloaden. Ook oogbewegingen en stem kan men inmiddels nagenoeg perfect nabootsen. Ze “ogen” en “klinken” natuurlijk.

  Deze kloons hebben valse ID’s en leven wereldwijd in normale woningen, zodat zij overkomen als normale mensen. Zij kunnen met elke leeftijd aan onze samenleving worden toegevoegd. Zij hebben geen ziel en kunnen geen kinderen krijgen. Velen zijn zich er niet eens van bewust dat zij anders zijn dan normale mensen.

  Het zijn wandelende “programma’s” die op elk gewenst moment kunnen worden geactiveerd en gecontroleerd. Veel mensen zijn sceptisch over de “verhalen” dat er een Cabal / Deep State / Illuminati is, omdat zo’n grote groep moeilijk te aan te sturen is.

  Alleen al bij 9-11 heeft men gebruik gemaakt van honderden, zo niet duizenden kloons om de leugens te verspreiden en in stand te houden.

  Er zijn inmiddels meer dan 2000 perfecte kloons werkzaam in overheid, media en entertainment. Inclusief “A” categorie wereldleiders en celebrities.

  Potus en vele anderen zijn hiervan op de hoogte, maar vele anderen nog niet. Hij kan er niks aan doen, want men zou hem en zijn familie direct omleggen. Hij is zelf wel bereid om ervoor te sterven, maar wil niet dat zijn familie dit ook overkomt. Daarnaast zijn er nog steeds erg veel normale mensen die dit nieuws niet zouden accepteren als via in de media bekend zou worden gemaakt.

  Veel kloons beginnen na verloop van tijd te vervallen en gaan zich raadselachtig gedragen. Voorbeelden zijn Hillary, Nacy en Maxine. Veel mensen dachten dat dit de ziekte KURU was. De kloons kunnen niet zonder Handlers en moeten constant begeleid worden. Ze hebben geen ziel en nemen deel aan satanische rituelen om de duisternis te dienen.

  De Obama’s, Podesta’s, John Brennan, George Soros en anderen zijn inmiddels al gearresteerd. Zij zitten al in GITMO.

  Nu vraag je je af hoe dit kan. We kijken nog steeds naar de media die ons valse verhalen laat vertellen door kloons. Trump kan niet alle problemen in de media voor ons oplossen, het gaat te diep. Hij is in zijn eentje niet in staat om de valse realiteit te ontmaskeren. Daar heeft hij ons voor nodig.

  Ondanks hetgeen er is gezegd zijn er wel al verschillende deals gemaakt. Een persoon heeft zijn familie de vernedering bespaard. Anderen hebben hun cariëre inmiddels beeindigd. Anderen hun vrijheid. En een paar zijn al dood.

  Nu ook Soros technisch al niet meer mee doet, zijn er andere twijfelachtige figuren die zijn positie hebben overgenomen. Men zal nu de nieuwkomers moeten aanpakken, en dat zal nog wel een tijdje zo blijven. Het openbaar maken van de verzegelde aanklachten kan er wel bij helpen.

  Tijdens de uitvaart van Bush zaten er naast de Trump’s alleen koons op de voorste rij. Trump wist ervan, maar speelde het spelletje mee om een oorlog te voorkomen. Ondanks alle geruchten over impeachment maakt Trump zich er niet zo veel zorgen om. Hij is overal van op de hoogte en ook over de aanstaande “shift”.

  De echte Clintons zijn al dood, en gekloond. Kijk maar eens goed naar alle foto’s van Hillary van de laatste jaren.

  Veel van hun Twitter accounts worden door derden (CIA/NSA) in de lucht gehouden. Ongebruikelijke (in)activiteit van deze accounts is hiervan een teken. Let op het vreemde gedrag van de personen die Trump een nickname heeft gegeven. Hij weet alles.

  Als teken van de tijd is de “meest bewonderde vrouw” (Michelle Obama) op aarde een gekloonde man. Het is opvallend hoe jong ze er de laatste tijd uit ziet.

  Gladjakker Joe Biden loopt nog steeds vrij rond en ook van hem zijn al meerdere kloons geproduceerd. Kans is aanwezig dat ook hij binnenkort wordt uitgeschakeld. in het geval hij President wil worden zal hij door “White Hats” worden gecontroleerd.

  Onder de vele kloons in Hollywood zijn Angelina Jolie, Johnny Depp (beiden al dood) en allerlei rappers en andere grote popsterren. Klokkenluiders zoals Ben Swann en Eric Braverman zijn ook al vermoord en vervangen door kloons.

  Bron: https://twitter.com/kabamur_taygeta

  9 likes
  • ik vrees dat het waar is wat je schrijft, als ze UFO’s kunnen bouwen, via tv en gsm de mensheid gebrainwasht hebben, die beroemdheden die er onnatuurlijk uitzien en reageren.
   Ja als ze dat allemaal kunnen… kunnen ze die klonen ook REPTIEL ogen geven…

   Het is op de trollen nu wachten, hahahaha

   Beste Mike beste wensen voor 2019

   Gegroet
   MR

   5 likes
   • @MR
    Jij (en alle anderen hier) ook veel goeds toegewenst voor 2019. Zou fijn zijn als we dit jaar eindelijk eens de lang verwachte “doorbraken” mogen meemaken.

    Het komt idd ook een beetje op geloof aan. Veel is helaas niet glashard aantoonbaar.

    Voor wat betreft het “geen kinderen” kunnen krijgen zijn er best veel wereldleiders die ze idd niet hebben.

    Iedereen kan het beste zelf bepalen wat ervan waar is. Ik weet het helaas ook niet.

    4 likes
  • hierboven wordt beweert dat de Clinton,s al lang dood zijn en Angelina Jolie ook ,wat wij zien zijn de klonen die van ze gemaakt zijn …jaaaa. ppfff tis ook geen wonder dat er voor ons beslist en gedacht wordt door de
   Machthebbers /Iluminatie etc en die lopen gewoon rond.overal of het niks is. vrij en blij.

   1 likes
  • Overigens is Kabamur een ‘channeling’, net zoiets als Salusa. Channeling levert een bestaan op. Echter wie de echte channeling doet weet je niet. Salusa voorspellingen sloegen meestal de plank mis. Ik geef Kabamur dus het voordeel van de twijfel niet. Ik denk dat ook hij ‘ hope porno’ is. Ik hoop dat ik geen gelijk heb, dat wel.

   0 likes
 3. nog even geduld wij Vlamingen zijn ermee bezig om Brussel te laten vallen.
  Ik weet niet in welke mate Dries van Langehove die de revolutie in gang steekt hier betaalt of geleid wordt door de elite. Hij is Pim Fortuyn in het jong
  Hij is Vlaming schudt alles en iedereen wakker hier…
  Ik kan eerlijk niet zeggen of hij vals of echt is…
  Is de 1é die erin slaagt om het volk de straat op te krijgen.
  Is de 1é die politiek aanvalt EU aanvalt en elite, vraag is nu hoe real is dit allemaal?
  Ze demoniseerden hem onze MSM politiek alles, maar het zorgde voor omgekeerd effect
  Vlaming gaat altijd aan de kant staan wat MSM uitspuwt.
  Dit baart me zorgen omdat de vraag zich stelt:
  WIE FINANCIERT die schild en vrienden? Het is te prof voor 25jarigen wie zit hierachter?
  Ja we zullen zien want de revolte is er er groeit per dag hier, wij Vlamingen staan op nu dankzij Dries

  10 likes
  • ga naar FB typ Dries van [email protected]
   Klasse jongen, wel bespraakt alles
   Het klinkt te mooi om waar te zijn, voorlopig geef ik mijn krediet, alleen heb ik onderbuik gevoel want Dries behoort tot de rijken welgestelde mensen…
   pffff onze uniefs zijn allemaal links, hij veroverde als rechtse student de linkse zijde van die uniefs
   Het prachtige = dat Vlaamse jeugd en Vlaamse unief studenten massaal achter Dries gaan staan en mee opstaan is nog NOOIT gebeurt
   Goh ik hoop dat die Dries for Real is want indien niet…. man de catastrofe dan

   5 likes
 4. Gele vestjes moeten gewoon doorgaan , wat MSM uitbraakt over hen is propaganda niet meer. Op een zeker punt gaat politie en leger ook morren. In frankrijk was de brief van de generaals al een teken dat gauw het keerpunt gaat komen. Hoop dat Belgie het vuur weet levend te houden en dat nacroleptisch Nederland een klein beetje wakker wordt…

  Inderdaad : De val van Brussel kan niet snel genoeg beginnen.

  12 likes
 5. ja meneer van As … we hebben binnenkort weer een hoop timmerlui nodig, om een aantal schavotten te construeren.

  10 likes
 6. We maken deel uit van een grenzeloos rijk waarin de bevolking niets meer te vertellen heeft.
  waarschijnlijk heeft niemand interesse hierin veel te veel bezig met mobieltjes.
  we moeten weer terug naar de basis en beseffen dat we op dit stukje aarde zijn geboren en dit moet je ook op blijven eisen.
  dit zijn de wetten.
  dit is mijn cultuur.
  dit is mijn leven hier en geen ene sukkel moet mij vertellen hoe ik moet leven,althans zolang ik anderen geen kwaad berokkent etc.

  iedereen een een fijne jaarwisseling en hopelijk een beter 2019.

  10 likes
 7. dank voor zoveel positieve reacties, in de zin van het einde van de wetstraat mag nu ingaan! Kunnen we geen guillotine uit het museum halen, voor ALLE politiekers die in 2011 gestemd hebben voor mee te doen aan de inval van Lybië! Het wordt tijd dat we komaf maken met deze corrupte vorm van beleid die ons dagelijks bedriegt, beliegt, besteelt, bedreigt en dan de hoogmoed heeft het te bestoefen. Zum kotzen!
  Laten we allen onze plicht doen en een geel hesje aantrekken, dat is de enige manier om het vredelievend te doen verlopen, minimum 1 miljoen Belgen op straat……. Enige manier om niet tot geweld te moeten overgaan!!!!! Maar daarvoor moeten we de schapen wakker krijgen die het nog niet gemerkt hebben of de twijfelteefjes uit hun confortzone krijgen, geen gemakkelijke taak!

  7 likes
 8. ………..En zo wordt onze parlementaire democratie inhoudsloze folklore, waarin we doen alsof.”…….
  In een democratie is de macht aan het volk en dat hebben we niet omdat we een parlementaire democratie hebben. Hier is de macht aan het parlement. zij doen dus dat waar zij zin in hebben.
  Zolang we dus een parlementaire democratie hebben hebben we niets te vertellen en dat heeft niets met de EU te maken

  6 likes
 9. Links Liberaal Globalisme ??? Globalisme is niet links of rechts, vanouds her gebruikt/misbruikt het beide politieke stromingen wanneer het ze uitkomt. Het is water naar de zee dragen, alles en iedereen is nu zo erg gepolariseerd dat authentieke dialogen om er echt samen uit te kunnen komen niet meer mogelijk zijn. Het is tenenkrommend om te zien hoe succesvol Zionistische propaganda verpakt in een “(populistisch) links en (populistisch) rechtse” sausjes zoals opiniez.com (het Zionisme druipt er vanaf wanneer je op de link van opiniez drukt) en Joop is geworden.

  Waar men in de States er al in geslaagd was om alles weer netjes te kanaliseren via de oude “links vs rechts” hokjes is het in Europa ook zo goed als rond. Het zal allemaal wel, ik kan zo langzamerhand niet anders meer dan tot een andere conclusie komen; dat de mensheid geen echte vrijheid en welvaart voor iedereen wenst. Naar mijn mening is de strijd gewoon verloren, mensen zullen het toelaten nog meer tegen elkaar uitgespeeld te worden. Daar waar velen de “grijze massa” als groot gevaar zien, zie ik de giftige “truth movement” wat het vandaag de dag is geworden als het grootste gevaar. Nu weet ik dat velen het waarschijnlijk niet met mij eens zijn, wat zich voordoet als menselijk links of rechts zijn geen bewegingen van “vereniging”. Slechts meer tegenstellingen van kampen die van mening zijn dat hun groep of door hun goed gekeurde groepen het enige slachtoffer zijn.

  2019 zal naar mijn mening een hels jaar worden. Individueel zal het nog wel lukken om echte verlichting te vinden, maar in (massale) collectieve verlichting geloof ik niet meer.

  4 likes
  • @TACP Globalisme is wel degelijk links ,laat een overheid maar beslissen over het onwetende volk,dat volk is toch minderwaardig.
   Alle volkeren der aarde 1 volk ,allemaal hetzelfde /of zoals LINKS Amerika (Hitlary Clinton) het noemt : LAWS
   are there for the little people. als je niet accepteerd wat wij willen ben je : xenofoob/homofoob/racist etc etc .

   1 likes
   • To frits.

    Van ouds her heeft dat tuig die de wereld verpest alle (politieke) strijdende partijen binnen hun invloedssfeer. Daarom blijf ik het verbazingwekkend vinden dat er zoveel mensen vandaag de dag denken dat dit nu opeens niet meer zo zou zijn. De elite gebruikt per tijdperiode de politieke stromingen, ras/ethische hokjes en religies die ze op dat moment nodig hebben om hun doel te bereiken.

    Ja, ik ben er van op de hoogte dat als je rechts bent van alles en nog wat word uitgemaakt door de zogenaamde rivaliserende politieke stroming. Dat zegt voor de rest vrij weinig. Zowel wat zich voordoet als links en rechts spelen beide graag de slachtoffer rol. Als je het rechtse gedachte goed niet aanhangt word je door rechts ook voor van alles en nog wat uitgemaakt, zie jij nou echt niet in dat dit over en weer gebeurd ? Dat zijn nou juist de al eeuwen gebruikte simpele “verdeel & heers” tactieken. Als jij daarin wilt blijven trappen is dat voor jouw eigen rekening.

    Wanneer mensen de “Democratische partij” als een klassieke “linkse” partij beschouwen vraag ik mij af hoeveel mensen de politieke geschiedenis van deze partij kennen; aangezien dezelfde partij ook een behoorlijke en invloedrijke conservatievere (christelijke) rechtse vleugel heeft. Nog belangrijker; ook beschikt over een almachtige Zionistische vleugel. De Democratische partij die zogenaamd zo fel tegen Trump is stemde met ruime meerderheid in met zo´n beetje al zijn financiële plannen voor defensie en de veiligheid/inlichtingendiensten.

    (Populistisch) links of (populistisch) rechts; het is allemaal is allemaal 1 pot not, daar waar veel linkse propaganda inderdaad afkomstig van links voordoend tuig zoals Soros. Wanneer je dieper graaft in het verleden van deze misdadiger tegen de menselijkheid komt al heel snel zijn Zionistische overtuiging naar boven. Die ideologie heeft niets met links of rechts te maken, dezelfde overtuigingen kom je ook tegen wanneer je dieper gaat graven bij zogenaamde rechtse helden die zogenaamd echt opkomen voor “het volk”, zoals Trump. Wilders, Farage.

    Al die zogenaamd (christelijke) rechts conservatieve platformen zoals AIPAC, CPAC, CNP worden allemaal gefinancierd door Zionisten. Dus rechts is net zoals links niets meer dan een “tool” van de elite. De kopstukken van die zogenaamde rechtse bewegingen zijn gewoon allemaal lid van dezelfde (publiek) geheime bekende clubjes.

    De EU een communistisch blok noemen is gewoon te lachwekkend voor woorden. Ja, er zitten ex communisten in, maar wanneer we kijken naar de oprichters van dat gedrocht waren dat alles behalve alleen maar communisten. Links vergeet selectief de de communisten binnen de EU, en rechts vergeet selectief de nazistische en fascistische kopstukken binnen de EU. En is de status quo weer in ere hersteld.

    Zolang de gemiddelde “ontwaakte persoon” geen idee heeft wat er bijvoorbeeld in verdragen staat en hoe die tot stand komen zal er niets veranderen. De meeste simpele manier om er achter te komen dat die hele strijd tussen “links vs rechts” nep is; is door het geld te volgen. Zionisten dienen maar 1 enkel doel waarbij het geen ene malle moer uitmaakt welk geloof of politieke ideologie ze naar buiten toe uitdragen.

    Daarnaast lijken velen ook vergeten te zijn wie die zogenaamde strijd helemaal heeft laten ontbranden…..juist ja de msn. Waarvan we weten dat die helemaal gecontroleerd zijn, en dat zijn niet alleen de media kanalen die zich voordoen als politiek links. Politiek en religie bestaan alleen maar om de mensheid verdeeld te houden.

    Jij geloof er zeker ook nog in dat Trump en Putin “the real deal” zijn. Ook bij deze personen hoef je alleen maar naar hun financierders te kijken. Het maakt mij niet uit welke naam of label iemand gebruikt: globalisten, NWO, Illuminati, Free Masons, extreem links of rechts, communisten, nationale socialisten, denktanks (ongeacht hun politieke affiliatie) fascisten, banken maffia, Rome, Black/grey nobility/pope. Asjkenazischi joden, religies, populisten, kosmopolieten, regulier links en rechts, cabal etc etc hebben allemaal 1 ding met elkaar gemeen….en dat is dat het 1 pot nat is wanneer je het geld volgt.

    0 likes
 10. Worden door deep state heen en weer geschud om meer verwarring en onrust te zaaien, gewoonweg omdat dit de bestuurders een vaste grip op burgers geeft? r

  5 likes
 11. Amen voorde uitspraken van Uri van As.

  En voor alle gelijk gestemden, dank voor uw verduidelijkende commentaren en vooral een gezond, veilig en wakker onderscheidende toekomst toe gewenst.
  Met oprechte liefde,
  Pjoter & Zn

  2 likes
 12. Bas van Stapelberg

  Begrippen Links of Rechts stammen uit de Franse revolutie en bestaan allang niet meerr.
  Het politieke tuig zijn loopjongens van de mutinationals, de elite. Het enige wat zou helpen zijn massale opstanden em deze elite uit hun kastelen en landgoederen te verdrijven. Ondanks de verdeeldheid die de elite zaait zie ik het wel gebeuren dat er een revolutie Europees komt.
  Maar desalniettemin toch iedereen op deze site de beste wensen voor 2019.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Oeps! Vlaamse en Nederlandse jongeren hebben amper nog vertrouwen in de mainstream media. Dit zijn de confronterende cijfers

Oeps! Vlaamse en Nederlandse jongeren hebben amper nog vertrouwen in de mainstream media. Dit zijn de confronterende cijfers

Nederlandse en Vlaamse jongeren hebben amper nog ...

Tientallen giftige stoffen gevonden in wegwerpluiers, waaronder chemicaliën die al 15 jaar verboden zijn. Loopt jouw baby gevaar?

Tientallen giftige stoffen gevonden in wegwerpluiers, waaronder chemicaliën die al 15 jaar verboden zijn. Loopt jouw baby gevaar?

Het Franse overheidsagentschap dat toeziet op de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.