Mens en Dier

Boeing-piloot sterft plotseling tijdens vlucht, copiloot moet noodlanding maken

Help door deze info met kennissen op je social media te delen!

Een Boeing-piloot is zondag plotseling overleden tijdens een vlucht van Novokoeznetsk naar Sint-Petersburg in Rusland, meldt persbureau RIA Novosti. De man werd tijdens de vlucht onwel. Hij overleed voordat hij medische hulp kon krijgen.

De copiloot maakte een noodlanding op het vliegveld van Omsk. Hulpdiensten arriveerden 10 minuten voor de noodlanding op het vliegveld, waar de piloot werd doodverklaard, liet het lokale ministerie van Volksgezondheid weten. Het incident deed zich voor om 19.40 uur lokale tijd.

Nog nooit een geval als dit gezien

In juli overleed ook een piloot van de Indonesische vliegmaatschappij Citilink tijdens een vlucht. Het vliegtuig was onderweg van Soerabaja naar Makassar. Hij had zijn medische keuring succesvol doorlopen.

Een maand daarvoor moest een EasyJet-toestel een noodlanding maken nadat de piloot onwel werd. Dat gebeurde nadat hij de landing had ingezet boven Edinburgh Airport in Schotland. Een 21-jarige pilote van diezelfde vliegmaatschappij stierf aan een losgeslagen bloedprop. “Ik heb nog nooit een geval als dit gezien,” schreef de lijkschouwer.

Potentiële ramp

Op 9 april kreeg de gevaccineerde piloot Robert Snow van American Airlines enkele minuten nadat hij zijn Airbus A321 aan de grond had gezet een hartstilstand in de cockpit. De bijna 200 inzittenden zijn ontsnapt aan een potentiële ramp.

Vorig jaar stierf een gevaccineerde piloot van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines tijdens een vlucht. En op 27 augustus 2021 werd een piloot van Biman Bangladesh Airlines onwel tijdens een vlucht van Masqat in Oman naar Dhaka. Hij kreeg een beroerte, raakte in coma en overleed in het ziekenhuis.

4.8 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
2 maanden geleden

Hoelang laten wij ons nog voor de gek houden ?
De samenhang tussen covid injecties en oversterfte zijn overduidelijk

Oleehop
Oleehop
2 maanden geleden

Er is ergens een lijst met overleden piloten na vaccinatie. Dat waren er al flink veel. De moordende elite gaat gewoon hun gang en we blijven toekijken.

Don
Don
2 maanden geleden

Wat is die ‘climate change’ toch verschrikkelijk 🤔

Peter
Peter
2 maanden geleden

Hoelang laten wij ons nog voor de gek houden ?
De samenhang tussen covid injecties en oversterfte zijn overduidelijk.

Of topic

Ik zit naar het begrotings theater te kijken en is zoals altijd tenenkrommend.

Betalen wij deze geschifte mensen daarvoor om dat theaterstuk keer op keer op te voeren ….. het is om te kotsen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

61
0
We lezen graag je reactie!x