CoronaBuitenland

Willem Engel en Marcel de Graaff in het Europees Parlement: ‘Coronavaccins ILLEGAAL goedgekeurd’

Help mee door deze info met je kennissen op je social media te delen!

Willem Engel sommeerde het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen de toestemming voor de coronavaccins in te trekken.

Het antwoord dat hij kreeg was veelzeggend. Het CBG zei: daartoe zijn wij niet bevoegd, dan moet je bij de Europese instanties zijn.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dat klopt volgens Engel niet. In de wet- en regelgeving staat duidelijk dat de lidstaat eindverantwoordelijke is. Hij vindt het ‘zeer zorgwekkend’ dat door middel van het corona-narratief nog meer soevereiniteit van lidstaten wordt afgepakt.

Gezondheid van burgers staat op het spel

Daarnaast eisen acht Europarlementariërs van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) dat zij de vergunningen voor het gebruik van de vaccins van Pfizer en Moderna opschort.

“De gezondheid van burgers staat op het spel. Bijwerkingen als hartschade maken mensen voor de rest van hun leven invalide. Daarom moet het EMA geen enkel risico nemen en deze vaccins onmiddellijk van de markt halen,” aldus initiatiefnemer Marcel de Graaff (FVD).

Pseudo-wetten

Hij sprak in het Europees Parlement met John Laughland (FVD), Engel en Europarlementariër Joachim Kuhs over hun brief aan het EMA.

Tijdens het gesprek wees Engel erop dat de Europese Commissie corona en de injecties gebruikt om meer macht naar zich toe te trekken, door het Europees Parlement te omzeilen en pseudo-wetten te maken.

De Graaff merkte op dat Katalin Kariko en Drew Weissman, die de Nobelprijs voor de Geneeskunde hebben ontvangen voor hun onderzoek naar de mRNA-vaccins, in 2018 waarschuwden voor de negatieve effecten van mRNA-vaccins.

4.9 239 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman R
Herman R
4 maanden geleden

Corruptie👾 in de EU tot op t bot🦧

Annette
Annette
4 maanden geleden

Willem Engel en Marcel de Graaff hebben natuurlijk hartstikke gelijk, dat de coronavaccins illegaal zijn goedgekeurd.

Maar…. het lijkt steeds meer vechten tegen de bierkaai. Vechten tegen de kwade geesten, die OVERAL op de wereld rondgaan, maar wat sterker zijn in de Westerse wereld.

Zoals wij hier al zo vaak hebben gelezen, is er vanaf het begin van het “corona” narratief sprake van zéér kwade opzet.

ALLEMAAL in het leven geroepen om de wereldbevolking complete doodsangst aan te jagen met maar één doel: de zogenaamde “levensreddende” experimentele gentechinjectie aan te bieden.

Willem en Marcel geven aan, dat de gezondheid van de burgers in Europa op het spel staan. Ja, natuurlijk. Maar ik snap bij God niet, dat er nog steeds maar sukkels van mensen zijn, die sowieso in de, inmiddels al lang bewezen, leugens trappen.

Dat kan, althans volgens mij, maar één reden hebben: door de vorige prikrondes zijn mensen hun verstandelijke vermogens voor een deel kwijtgeraakt.

Het lijkt er werkelijk op, alsof wij met z’n allen in een zogenaamde Twilight Zone terechtgekomen zijn.

De leugen regeert: of het nu gaat om de “coronahoax”, de Oekraïne oorlog, de klimaathoax en dan nu als nieuwste: de oorlog Palestijnen tegen Israël.

Het wordt steeds ingewikkelder om tussen het grote web van leugens de WAARHEID te vinden.

Maar voor diegenen die een beetje moeite doen, is die er wel.

Bob Marley
Bob Marley
4 maanden geleden

Gebeurt toch niet….

Verzet is niet zomaar
Verzet is niet zomaar
4 maanden geleden

Mrna vaccins zijn moordwapens !

Back to top button
112
0
We lezen graag je reactie!x