CoronaBinnenland

RIVM-model dat Nederland in lockdown bracht, zat er maar liefst 2700% naast

Help door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

PvdA-fractievoorzitter Attje Kuiken zei dinsdag bij WNL Vandaag dat het kabinet opnieuw niet voorbereid is en dat actie nu nodig is om de zorg te ontlasten, kwetsbaren te beschermen en zwaardere maatregelen in het najaar te voorkomen.

“Wat we allemaal willen, is A: er niet mee bezig zijn, dat is logisch. En B: we willen geen lockdown meer. En toch moeten we rekening houden met het scenario dat met name dit najaar corona weer flink op zal leven. Qua patiënten zitten we al wel weer op 700 en we hebben nog steeds uitgestelde zorg. Als dat straks oploopt richting het najaar, dan wordt het misschien spannender.”

Ze kreeg veel kritiek. “Neen, geen maatregelen, nooit meer lockdown, het is klaar,” reageerde BVNL-bestuurder Hans van Tellingen. “Ze helpen ook (vrijwel) niet en veroorzaken veel ellende, inclusief extra sterfte.”

Evaluatie? Gevolgen?

Huisarts Els van Veen voegde toe: “De enige zinvolle actie was opschalen van de ic geweest. Is niet gebeurd. En wat deed Attje van de PvdA? Artsen dreigen dat hun BIG-registratie zou worden afgenomen. Nu kun je beter je mond houden, ruim twee jaar na dato; met je maatregelen.”

Overigens zat het RIVM-model dat ons Nederlanders als enige land met kerst in lockdown bracht er maar liefst 2700 procent naast. “Evaluatie? Gevolgen?” vraagt Maarten van den Berg. Die evaluatie gaat er hoogstwaarschijnlijk nooit komen, aangezien de motie-Agema over een onderzoek naar de effectiviteit van de ingezette maatregelen is verworpen.

Broddelwerk

Van Tellingen: “Dit dus. Vier geen beleid dat is gestoeld op volstrekt valse assumpties. En ja, eenieder die toen had opgelet, wist dat het valse assumpties waren. Ver weg van de realiteit.”

“Hans, de cijfers lopen weer op!” twittert FVD-leider Thierry Baudet. “Als ze weer moord en brand schreeuwen en met ‘prognoses’ komen, kijk dan even naar die van afgelopen winter en wat er werkelijk gebeurde. De modelleurs van het RIVM leveren broddelwerk. Niet meer naar luisteren!”

4.9 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bep
Bep
8 maanden geleden

Wat een niveau in de tweede kamer, het loon is van een hoger niveau dan hun IQ.

Pieternella
Pieternella
8 maanden geleden

Attje is eigenlijk een misdadigster. Ze tast de mensenrechten aan. Wanneer er wat aan de hand zou zijn met de volksgezondheid, dan moet het zonneklaar zijn. Het moet voor iedereen te zien zijn, we gaan geen computers meer gebruiken om te voorspellen. Dan kun je nog beter helderzienden gebruiken wat dat betreft.

Hugo
Hugo
8 maanden geleden

Atje Kuiken het domste blondje in de tweede slaapkamer (PVDA) maak je liever druk over de oversterfte, of over die gifprikken of over de uitgeholde zorg…maar nee Atje maakt zich druk over Lockdowns en uitgestelde zorg. en dat soort zit in ons parlement, het ie beschamend.

Feniks
Feniks
8 maanden geleden

Mijn recht op vrije meningsuiting.
Ik denk dat Atje niet staat voor waar ze voor wordt betaald, nl het opkomen voor de belangen van het NL volk.
Ik vind haar zeer dubieus.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

69
0
We lezen graag je reactie!x