Homepagina » Binnenland » ‘Democratisch’ Nederland anno 2020: LEGER bewaakt RIVM
rivm
Foto: Defensie CC0 1.0

‘Democratisch’ Nederland anno 2020: LEGER bewaakt RIVM

Surrealistische taferelen in Bilthoven, waar het RIVM zetelt. Het lijkt wel alsof er een invasie plaatsvindt in het dorp. Lokale bewoners zagen tot hun verbazing een enorme stoet legertrucks door de straten rijden. Ook rijdt overal in Bilthoven politie. De trucks moeten de protesterende boeren op afstand houden. Dat is democratisch Nederland anno 2020.

In Brussel strooien met ons belastinggeld, de pensioenen korten, al 10 jaar geen groei van het besteedbaar inkomen en de ene na de andere leugen van premier Rutte. En als je daar als Nederlander iets van wilt zeggen, dan verbiedt hij het protest of zet hij het leger in.

Voorzitter van de BoerBurgerBeweging Caroline van der Plas is op locatie in Bilthoven en deelde onderstaande beelden via Twitter. “RIVM wordt beveiligd door middel van legervoertuigen. Leger… Overal in het dorp rijdt politie ook.” Het RIVM was toch zo’n onafhankelijke organisatie?


Jeroen Wetzels van RTL Nieuws laat weten dat er zeker 15 grote legervrachtwagens met containers paraat staan bij het RIVM.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lambertus
Lambertus
8 maanden geleden

Ze worden bang…

Jack Burton
Jack Burton
Reactie op  Lambertus
8 maanden geleden

Nee Lambertus, bang worden voor ruim 97% van de Nederlanders welke maar wat graag het nieuwe normaal accepteren?.. en smulpapend elkaar verraden?…of bang voor het “grote boze” farmers defence force dat netjes de tractor aan de kant zet en alleen nog maar heeft moeten incasseren zonder zelf tikken uit te delen? Hmm?!

Maar leg uit aub…ze* worden bang!! want?!… *en wie bedoeld U met “ze”?

Nee hoor, het inzetten van het leger is simpelweg bedoeld om de ingezetenen (u en ik) te laten wennen aan het feit dat het leger simpelweg handhavende taken gaat uitvoeren in de burgermaatschappij…
Dit is vooral erg handig als er straks een Europees leger gerealiseerd is (en deze komt eraan, met NL voorop), dan kan het nieuwe normaal pas echt goed gehandhaafd gaan worden.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Jack Burton
8 maanden geleden

Sinds maart zitten we reeds in een juriidische dictatuur. Dat gaan ze nu uitbreiden naar een fascistische dictatuur. Daar hoort uiteraard militair vertoon bij. Geheel volgens de Junta principe. De vliegtuigen mogen straks wel van schipol vertrekken met de criticasters met een enkel reisje bestemming grote oceaan. Ook in lijn met de Argentijnse Junta. Geloofd u mij niet dat dat kan in Nederland? Hahahaha ik ben niet gek maar een vliegtuig

PREDATOR
PREDATOR
Reactie op  Jack Burton
8 maanden geleden

Vinden ze dit raar dat ze beveiligd moeten worden..Burgers worden uitgeknepen tot en met andere landen krijgen behoorlijk wat geld terwijl wij alleen maar kunnen toekijken..Frustratie loopt gelukkig hoog op…Duurt niet lang of er vraagt iemand een handtekening van rutte ( geen hoofdletter waardig, now way) met een bomgordel..Bomgordel????
Zelfs het terrorisme is verdwenen nu…Goh , net of de overheid daar iets mee te maken had..Maar goed, het nieuwe fake…corona…ha ha ha ha ha…

William
William
Reactie op  Lambertus
8 maanden geleden

Ze “ZIJN” bang

Willem
Willem
Reactie op  William
8 maanden geleden

Volgens mij niet hoor Willem, het boeit ze helemaal niks dat heeft de geschiedenis wel bewezen. Hier nog zoiets, het is erg doorzichtig, een oproep tot geweld vanuit de WHO en dat is dan niet strafbaar? https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2341446-mensen-die-zich-niet-meer-aan-de-adviezen-houden-pak-ze-bij-de-kladden.html

Rob
Rob
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Er is maar één reden waarom ze de boel onder controle willen houden Willem: ze zijn wel degelijk bang. Als mensen hun kracht gaan ontdekken en zich gaan verenigen dan worden ze bang voor het volk. Zo werkt dat ook voor de eliote in de top en volgens een ndividu uit die regionen zelf werkt dat ook zo. Daar heeft ooit iemand iets gezegd in de zin van ‘als de mensen ontdekken hoe ze voorgelogen zijn dan is er geen veilige plek (op de planeet) meer en zullen ze ons opjagen’. Daarom zijn ze bang en halen ze alles uit de kast om te onderdrukken en de mens onder hun controle te houden. Dat zag je in zekere zin ook al in Den Haag met de boeren. Toen de boeren op kamen dagen vluchtte de betreffende minister en schakelde het leger in om hen te beschermen. Dat is wel degelijk uit angst.

Pedero willemsen
Pedero willemsen
Reactie op  Lambertus
8 maanden geleden

Rutte heeft een bloedhekel aan Nederland en zijn inwoners daarom doet hij zo samen met zijn slaafjes in de coalitie nooit meer stemmen op de VVD maar op FVD

jenne aakster
jenne aakster
Reactie op  Lambertus
8 maanden geleden

Ze zetten undercuffer agenten in om rellen te stichten, en zodoende arrestaties mogelijk te maken, heb foto’s gezien, ongelovelijk in een land als Nederland, ze gaan constant te ver echt de beuk moet er in !
Waarom Fortuyn wel, en Rutte niet ?!

nou en!
nou en!
8 maanden geleden

het leger inzetten tegen de hand die je voed,hier is iets heel erg vreemds aan de hand,tri state mischien.https://www.tristatecity.nl/

Walter
Walter
Reactie op  nou en!
8 maanden geleden

Dit kabinet wil de
Boeren uitroeien en hun land gebruiken voor woningen voor de immigranten

Jack Burton
Jack Burton
Reactie op  Walter
8 maanden geleden

Boeren kunnen anno 2020 eenvoudig geautomatiseerd worden net als 90% van de andere sectoren…

De “1%” kan zichzelf voor meer als 90% geautomatiseerd voorzien in hun behoeften, zij aanschouwen deze wereld als hun bezit en alles wat zij niet nodig hebben beschouwen zij als nutteloos…dus ons staat nog één ding te doen…uitsterven…simpel

Fijne dag nog.

Rob
Rob
Reactie op  Jack Burton
8 maanden geleden

Dat zij de wereld als hun bezit beschouwen betekent niet dat dat ook zo is. Dat is alleen hun perspectief, niet de onze. De planeet is niemand zin bezit maar het is onze thuiswereld. Zij hebben er alleen een slavernijwereld van gemaakt, een wereld gebaseerd op macht.

vladi
vladi
Reactie op  nou en!
8 maanden geleden

ik begrijp volledig dat ze het leger en politie inzetten.
het geweldsmonpolie is hun enige strohalm.
dat is ook al 1000den jaren hun macht.
dwang met geweld.

de schoften die hun gezworen eed onderschijten omdat ze psychotisch zijn geworden/gemaakt.
ook wel politie en leger genaamd.

fff

salvar
salvar
Reactie op  vladi
8 maanden geleden

@vladi
zeer juist als het merendeel van de bevolking wakker zou worden , nadruk op wakker worden dan zetten ze op elke hoek van de straat onze vijanden.

Pieter
Pieter
Reactie op  vladi
8 maanden geleden

Als ik in het bestuur van FDF zat, zou ik een wekelijkse demonstratie organiseren zodat ze iedere keer op moeten komen draven.

En dan zou ik maar één keer in de maand écht gaan demonstreren.
Daarmee zet je ze pas serieus onder druk voor langere tijd 🙂

Rob
Rob
Reactie op  vladi
8 maanden geleden

Vladi, vergeet ook niet dat Bilthoven een vrijmetselaarsgemeente is. Er zitten daar heel veel vrijmetselaars en voor zover mij bekend zijn dat ook de rijken in die gemeente. De burgemeester zelf is ook zo’n vrijmetselaar en vrijmetselaars zijn ook allang ontmaskerd als duistere (macht)sektes. Is het toeval dat de RIVM ook in Bilthoven zit? Lijkt mij geen toeval.

jenne aakster
jenne aakster
Reactie op  Rob
8 maanden geleden

Heel juist gezien, de Vrij Metselaars zijn in handen van het grote diepe Zionistische Jodendom, voorstanders van het Communistische NWO gebeuren !

Bart
Bart
8 maanden geleden

Dit lijkt heel wat geweld, maar met maar 4 trekkers sleep je zo’n vrachtwagen in 1 minuut aan de kant. Het zijn er 15 in totaal. Onze tanks zijn al jaren geleden verkocht en de militairen in deze vrachtwagens zijn niet bewapend.

John
John
8 maanden geleden

De boeren moeten de burgers oproepen, mee actie te voeren het is ook ons eten waarvoor ze strijden.

jan doornbos
jan doornbos
8 maanden geleden

Hebben we het leger dan niet nodig om ons te beschermen tegen die levensgevaarlijke Poetin?

Sjaakie van den Hoek
Sjaakie van den Hoek
8 maanden geleden

Het zal mij niets verwonderen, dat die boeren helemaal niet naar het RIVM wilde gaan, maar dat het een afleiding manoeuvre was, en dat ze heel ergens anders heen gaan.
Want het woordje TREKKER was heel specifiek gebruikt, waarschijnlijk om het ware protestpunt te verhullen.

Alex
Alex
8 maanden geleden

They should cover that RIVM building all in cow shit! Bunch a lying, corrupted no good bastards, that’s what those clowns at RIVM are! It’s just sickening! Screw WHO, screw RIVM!

Mikkel
Mikkel
8 maanden geleden

We worden geregeerd door moordenaars… De massa zal nooit wakker worden helaas. Die massa is zodanig gebrainwasht dat ze een gevaar vormen voor de mensen die wel hun gezonde verstand gebruiken. De gezonde vrije mensen zijn slachtoffer van de staatsterreur én van de domme massa.

jenne aakster
jenne aakster
8 maanden geleden

Nu zijn het leger voertuigen, volgende keer Tanks, dit is Ollogren minister van binnenlandse zaken en vice Premier, je hoord haar niet je ziet haar niet, maar zij is het die boel dirigeert, zij is de wezenlijke Bilderberggroep afgezant, pas op onderschat haar niet, een hele boze geest cq heks !

Tony
Tony
8 maanden geleden

Hier geldt het motto: bevelen opvolgen, zo niet, dan wordt je doodgespoten. Dat is veel pijnvoller dan een kogel. Waar je als soldaat maar voor kiest.

Waarschijnlijk krijgen zij pas te eten wanneer de oefening voorbij is.

Of houden ze de gasten van het RIVM tegen, zodat die ratten daar nog niet kunnen beginnen met het inenten! Maar ook niet kunnen vluchten!

Nee, dat zou te optimistisch zijn.

x

Check Also

rutte

‘Rutte schiet met een atoombom op kakkerlakken’

Toen premier Mark Rutte het vonnis van ...

van haga

‘Dit is zonder meer de beste speech van Wybren van Haga van het afgelopen jaar’

Een strijdvaardige Wybren van Haga meldde zich ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

53
0
We lezen graag je reactie!x