Binnenland

‘Democratisch’ Nederland anno 2020: LEGER bewaakt RIVM

Help anderen door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Surrealistische taferelen in Bilthoven, waar het RIVM zetelt. Het lijkt wel alsof er een invasie plaatsvindt in het dorp. Lokale bewoners zagen tot hun verbazing een enorme stoet legertrucks door de straten rijden. Ook rijdt overal in Bilthoven politie. De trucks moeten de protesterende boeren op afstand houden. Dat is democratisch Nederland anno 2020.

In Brussel strooien met ons belastinggeld, de pensioenen korten, al 10 jaar geen groei van het besteedbaar inkomen en de ene na de andere leugen van premier Rutte. En als je daar als Nederlander iets van wilt zeggen, dan verbiedt hij het protest of zet hij het leger in.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Voorzitter van de BoerBurgerBeweging Caroline van der Plas is op locatie in Bilthoven en deelde onderstaande beelden via Twitter. “RIVM wordt beveiligd door middel van legervoertuigen. Leger… Overal in het dorp rijdt politie ook.” Het RIVM was toch zo’n onafhankelijke organisatie?


Jeroen Wetzels van RTL Nieuws laat weten dat er zeker 15 grote legervrachtwagens met containers paraat staan bij het RIVM.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lambertus
Lambertus
3 jaren geleden

Ze worden bang…

nou en!
nou en!
3 jaren geleden

het leger inzetten tegen de hand die je voed,hier is iets heel erg vreemds aan de hand,tri state mischien.https://www.tristatecity.nl/

Bart
Bart
3 jaren geleden

Dit lijkt heel wat geweld, maar met maar 4 trekkers sleep je zo’n vrachtwagen in 1 minuut aan de kant. Het zijn er 15 in totaal. Onze tanks zijn al jaren geleden verkocht en de militairen in deze vrachtwagens zijn niet bewapend.

John
John
3 jaren geleden

De boeren moeten de burgers oproepen, mee actie te voeren het is ook ons eten waarvoor ze strijden.

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x