Buitenland

Democratische Partij verliest belangrijke rechtszaak tegen Julian Assange. Wat dit betekent (en waarom de media erover zwijgen)

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Amerikaanse federale rechtbank heeft een zaak die door de Democratic National Committee (DNC) – het hoogste bestuursorgaan van de Democratische Partij – was aangespannen tegen Julian Assange, van tafel geveegd.

Het is een harde klap in het gezicht van de heersende elite, die vastbesloten is om de WikiLeaks-oprichter te vernietigen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Assange onthulde dat Russiagate, een complottheorie die de afgelopen drie jaar werd verspreid door de Democratische Partij en de media, een hoax was.

Belangrijke uitspraak

Rechter John Koeltl wees beschuldigingen dat Assange had ‘samengespannen’ met Rusland van de hand.

Ook bepaalde hij dat de publicatie van gelekte e-mails in 2016 door WikiLeaks niet ‘illegaal’ was.

Een belangrijke uitspraak dus. Toch besteedden de internationale media er vrijwel geen aandacht aan.

De New York Times schreef er een artikeltje van zes alinea’s over op pagina 25 van de krant. Dat terwijl het eigenlijk voorpaginanieuws had moeten zijn.

Politiek complot

Website WSWS (World Socialist Web Site) spreekt van een ‘gecoördineerd politiek complot’.

De New York Times, Washington Post en andere media verwezen al vaak naar Assange als een ‘Russische agent’, die onderdeel zou zijn van een complot om de Democratische kandidaat Hillary Clinton ervan te weerhouden president te worden.

Nu is gebleken dat deze beweringen zijn gebaseerd op leugens, zwijgen ze opeens in alle toonaarden.

Redacteuren en journalisten van dit soort kranten, zoals James Bennett van de New York Times, staan continu in contact met de CIA en andere inlichtingendiensten.

Alternatieve nieuwsbronnen

Zij bepalen welk nieuws en welke informatie het volk nooit zal bereiken.

Deze vorm van mediamanipulatie heeft ervoor gezorgd dat miljoenen mensen op zoek gaan naar alternatieve nieuwsbronnen op internet. WikiLeaks is daar een voorbeeld van.

“Als WikiLeaks aansprakelijk kan worden gesteld voor het publiceren van documenten over de politieke en financiële strategieën van de DNC, simpelweg omdat ze volgens de DNC ‘geheim’ zijn, dan kan iedere krant en ieder medium aansprakelijk worden gesteld,” zei rechter Koeltl.

En dat zou in strijd zijn met de persvrijheid, aldus de rechter.

Illegaal

Volgens hem is er geen bewijs dat WikiLeaks heeft samengespannen met Rusland. Assange heeft altijd gezegd dat hij de documenten niet van Poetin heeft gekregen.

De Democraten en media zetten Assange steeds weg als ‘hacker’, terwijl Koeltl naar hem verwees als ‘journalist’ en ‘publicist’.

Met andere woorden: pogingen om Assange uit te leveren aan de Verenigde Staten en daar te vervolgen, zijn illegaal.

[WSWS]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
4 jaren geleden

quote’s : De New York Times schreef er een artikeltje van zes alinea’s over op pagina 25 van de krant. Dat terwijl het eigenlijk voorpaginanieuws had moeten zijn.

Redacteuren en journalisten van dit soort kranten, zoals James Bennett van de New York Times, staan continu in contact met de CIA en andere inlichtingendiensten.

Zij bepalen welk nieuws en welke informatie het volk nooit zal bereiken.

Dat is nou overduidelijk de reden dat zo veel mensen nog steeds in de sprookjes geloven die de media ons voorkauwen. Het echte nieuws bereikt hen nooit en te nimmer.

Ron
Ron
4 jaren geleden

Het waren de Engelsen en de democraten.

Mammon
Mammon
4 jaren geleden

Tja, MSM Media….

Dat is die “betaalde groep” die ook overduidelijk “aanzet tot Haat” !!!

Neem dat Boerkaverbod. Dit is geen Boerkaverbod, maar een verbod op gezicht bedekkende kleding. Schijnbaar wil de MSM dit woord niet benoemen, maar is het woord Boerkaverbod in hun ogen een veel meer pakkende tekst…
Overduidelijk bedoelt om HAAT te bevorderen onder de bevolking.
Waarbij ze hopen dat het volk tegenover elkaar komt te staan om dit weer te voeden.

Zelfde met de “boze blanke man” Die wordt elke keer voluit naar voren geduwd, bij zo veel mogelijk artikelen, om uit te lokken dat er verzet gaat komen tegen de “boze blanke man”

Maar als we alle aanslagen op een rijtje zetten die de afgelopen 8 jaar gepleegd zijn door het echte addergebroed, dan durven ze verdomme helemaal niets te benoemen!
Dan is het een “incident”. Achtergrond wordt niet genoemd, Religie niet, Geboorteland niet, enz… Waarom NIET?
Tja, dat lijkt me simpel. Ze weten gewoon, dat er enorme groepen Massa zijn, die volledig ge-indoctrineerd elke dag naar de beeldschermen staren en alles wat ze zien, klakkeloos accepteren. Doe daar een lekker Lulkoeksausje overheen en het boze volk staat weer op de achterste poten!

En nogmaals, dit gaat niet meer veranderen. Nog slechts 1 stap te gaan; NWO!

(na de systeemcrash)

Herman de Graaf
Herman de Graaf
4 jaren geleden

Ook de website van Geenstijl zwijgt.
De redactie van Geenstijl zie ik steeds intensiever polariseren en mensen uit elkaar drijven ,onderwerpen vermijden en propaganda bedrijven
Follow the money.

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x